będzie niedługo u nas jak w jakimś kraju ameryki płd , tylko nie pamiętam w którym , ludzie niepiśmienni to na kartach do głosowanie nazwy partii a przy nich np: łopata , albo wiosło lub widły i już wiedzą na kogo głosować
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
będzie niedługo u nas jak w jakimś kraju ameryki płd , tylko nie pamiętam w którym , ludzie niepiśmienni to na kartach do głosowanie nazwy partii a przy nich np: łopata , albo wiosło lub widły i już wiedzą na kogo głosować
..... a jak na PiS ...... DAłe to 3ba
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
Nadal jestem w oku cyklonu. Moi Wyborcy życzą sobie realizacji wyborczych zobowiązań! Trzeci dzień słyszę nakaz powrotu. Jedni grzecznie, inni nie- wszyscy bez wątpliwości, a ja przeciwnie - jestem jedną wielką rozterką. Zapewniam, że głosy ludzi z całej Polski są dla mnie ważne! 8:40 AM · 7 lip 2024
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
Nadal jestem w oku cyklonu. Moi Wyborcy życzą sobie realizacji wyborczych zobowiązań! Trzeci dzień słyszę nakaz powrotu. Jedni grzecznie, inni nie- wszyscy bez wątpliwości, a ja przeciwnie - jestem jedną wielką rozterką. Zapewniam, że głosy ludzi z całej Polski są dla mnie ważne! 8:40 AM · 7 lip 2024
...... śmiejemy sie razem z PM Ryżym
...... a POd kołderkom w Małej POlsce głosujemy za Nowakami
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Pon 08 Lip 2024, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51936 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
zrobiło sie żal koryta
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
....... a od środy wieczorem łykamy w 40 stopniowych upałach u Wuja Viktora
Wuj Viktor to teraz rozdaje karty w pierwszej lidze światowej
I wojna ,Wegrzy dostali po pisdzie ,kawal panstwa stracili II wokna znowu przegrana , Niemcow wsparli pod Stalingradem
teraz III wojna i znowu chca przepierdolic razem z Putinem
Gdy w czerwcu 1920 roku narzucono Węgrom traktat, na mocy którego straciły dwie trzecie swojego terytorium, ludzie płakali na ulicach, deklarując: „Wierzę w dawnych Węgier zmartwychwstanie!”. I choć modlili się o to do Boga, pomocy w odzyskaniu utraconych ziem szukali zupełnie gdzie indziej...
Znana anegdota głosi, że kiedy pod naciskiem III Rzeszy wszyscy jej sojusznicy wypowiadali wojnę USA, doszło do następującego dialogu między ambasadorem Węgier, a urzędnikiem Departamentu Stanu:
– Czy mógłby Wasza Ekscelencja jeszcze raz przypomnieć jaki kraj reprezentuje? – Królestwo Węgier – odpowiedział ambasador. – A kto jest tam królem? – zapytał urzędnik. – Nie mamy króla. Głową państwa jest regent, admirał Horthy. – W takim razie, do jakiego morza macie dostęp? – Nie mamy dostępu do morza. – Hmm… – zastanowił się biurokrata – … a czy w takim razie macie jakieś pretensje terytorialne do Stanów Zjednoczonych? – Nie. – A do sojuszników USA? – Nie. – A do jakiś innych państw? – Tak… – rzekł dyplomata – … mamy roszczenia terytorialne do Rumunii, Słowacji i Niemiec. – To dlaczego im nie wypowiecie wojny? – zapytał zadziwiony urzędnik. – Na Boga! Nie możemy! Przecież to są nasi sojusznicy! – wykrzyknął ambasador.
Zajebisty gin w carefour jest w promocji. Już dwie butelki poszły, roztwieram trzecią, tylko mnie takie wątpliwości naszły, że tonicu chyba za duzo daję. Ile dajecie w proporcjach tonicu do ginu?
zibi MOD
Liczba postów : 31093 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008