Liczba postów : 51908 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 06:33
kolekcjon€r napisał:
Jutro gówniarzeria będzie się szykować na rozpozcęcie roku szkolnego. Dziś skończyły się wakacje i ciekawe czy były jakieś astronomiczne korki
u mnie na wsi nie bylo korkow wczoraj moze ze 20-30 samochodow przez cały dzień dziisaj od rana jeszce chyba nikt nie przejechal
JA PIER DOLE ALE ZADUPIE
JAK JA WAM ZADROSZCZE TYCH KORKOW -WIELKI SWIAT WARTY GRUBE MILIONY -nawet na kredyt na 100 lat
a np. przy takiej Zlotej w Warsxawie nawet zaparkowc ,zatrzymac sie nie mozna tyle tam bogactwa -WIELKI SWIAT ,jak fajnie ,wszystkie marki nowych amochodow mozna zobaczyc 24/7 do tego pewnie jeszce Murzyny siedza na chodnikach i pija coca cole - JAK W AMERYCE
JAK JA IM ZAZDROSZCE -CALE LATA 70 I 80 WSZYSCY IM ZAZDROŚCILIŚMY
A U MNIE WSTYD -ANIE MURZYNA ANI NAWET SAMOCHODU NIMA
(na powaznie ,u mnie nawsi chyba nigdy nie byl zaden Murzyn ,anie nawet ciapaty , cyganie tylko kiedys chodzili ALE TERAZ NAWET CYGANA NIMA -ale wstyd )
Ostani Murzyn w mojej okolicy byl widziany na rynku w Głownie
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia and safranek like this post
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51908 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 06:41
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 06:55
a weźmy takiego głupka Sikorskiego zamiast kuoic sobie apartamenta na zlotej kupil stara chałupę na zadupiu
Radosław Sikorski ma dom o powierzchni 800 m kw. i wartości 6 mln zł. To pałac w Chobielinie. Europoseł zaznacza, że należy do niego leśniczówka, lamus, ogród, staw i grunty orne. To w sumie ok. 13 ha. Do tego jest właścicielem mieszkania o powierzchni 133 m kw. Również jest warte ok. 6 mln zł.
ALE ZADUPIE !!! -jeszcze GORSZE NIZ U MNIE z tym ze u Radka bywały Murzyny
safranek and Forex Trader like this post
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 07:00
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 07:07
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6013 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 07:15
Europa bogacenie się zamożność bezpieczeństwo wysokie standardy Donald Tusk
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 07:39
Odyseusz napisał:
AgroTrader napisał:
W październiku 2009 roku siedmiu wysokich rangą oficerów CBA wyjechało do Wiednia. Chociaż oficjalnie mieli brać udział w tajnej misji dotyczącej korupcji na szczytach władzy, to prawda jest zupełnie inna. Jak ujawnia Tomasz Kaczmarek, celem wyjazdu był najsłynniejszy wiedeński dom publiczny i upojny weekend w towarzystwie pracownic seksualnych madame Niny - wiedeńskiej celebrytki i właścicielki ekskluzywnego klubu. Agent Tomek opowiedział reporterom "Superwizjera" Maciejowi Dudzie i Łukaszowi Rucińskiemu o szczegółach wyjazdu. Reportaż "Seksmisja CBA. Kulisy operacji wiedeńskiej" ujawnia kulisy działania i patologię władzy za czasów Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika.
Jak dodał, "to pokazuje, jaka mentalność panowała wtedy w CBA". - Oni się czuli bezkarni, czuli się swoistymi królami życia i postanowili pojechać za publiczne pieniądze skorzystać z usług bardzo wtedy popularnego i znanego w Wiedniu domu publicznego - powiedział.
Maciej Duda podkreślił, że "wiarygodność tego wyjazdu do domu publicznego w Wiedniu potwierdziło samo CBA", które po rozmowie reporterów w studiu z Tomaszem Kaczmarkiem złożyło zawiadomienie do prokuratury", która wszczęła w tej sprawie "wielkie śledztwo".
Wiedeń to siedziba ruskiej agentury. Dali się podpuścić na Wiedeń jak Leszcze ale też jeden z nich jest ruskim szpionem i wsadził resztę ekipy na minę. W każdym razie durnie w tekturowych lakierkach. Powinni u mnie w ogródku zapierdalać przy pieleniu za szklankę wody z plasterkiem cytryny.
A Rzeszów ukraińskiej agentury. Więc mamy co mamy
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7029 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 08:31
kolekcjon€r napisał:
Forex Trader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Wojna cenowa Portugalia - Niemcy nabiera rozpędu
Czekamy na paczkomaty Biedronki
Biedronka podpisała lub jest w trakcje podpisywania umowy z jedną z firm kurierskich właśnie w sprawie ulokowania paczkomatów w biedronce
O proszę. I wydaje mi się, żę skutecznie kopie Helmutów w dupska Coś jest na rzeczy bo jak kiedyś nie lubiłem Biedry a latałem jak pojeb do Lidla, to teraz wręcz odwrotnie. Lidl pH przynosi bo ostatnio jak byłem to krach zawrócił wtedy Jakoś w Biedrze jest lepszy asortyment i z tą może i debilną kartą "Moja Biedronka" naprawdę idzie spore obniżki wyhaczyć. Raz kupowałem za 2 stówy to rabatu mi ponad 4 dychy naliczyło. A teraz juś nawet sobie można Teslą podjechać pod Biedrę i się naładuje w trakcie stania w kolejce.
Tak. Pamiętam jak pisałeś o tym.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 08:52
Uruchomiona została specjalna zbiórka, której efekt zdecydowanie przerósł oczekiwania kierownictwa największego ugrupowania opozycyjnego. Według nieoficjalnych ustaleń w PiS spodziewano się, że w ciągu tygodnia uda się zgromadzić około miliona złotych. Tymczasem już w sobotę 31 sierpnia koło południa suma zbiórki oscylowała wokół 1,5 mln złotych. Po weekendzie kwota może wzrosnąć nawet do 2 mln złotych.
WPŁACACIE NA PIS ?? kOLEKCJONER DAJESZ DATEK NA RATOWANIE pis??
ja wlacam -i nie jako poparcie dla zlodziei z PIs ALE JAKO PROTEST PRZECIWKO MANIPULACJOM PO -PKW
BO JESLI PKW ZBADALABY KAMPANIE WYBORCZE WSZYSTKICH KOMITETOW W TEN SPOSOB TO WSZYSTKIE KOMITETY ROBILY TO SAMO oczywiscie -NA MNIEJSZA SKALE BO MOZLIWOSC w samorzadach mniejsze niz w rzadzie
A WG PRAWA pkw NIE MA UPRAWNIEN SLEDCZYCH
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7029 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 08:52
No to mamy kolejne cechy charakterystyczne dla TKŚ. Przeciętny TKŚ preferuje biedronkę, gdyż zakupy tam nie powodują zmiany trendu na Dow Jones w USA. Dodatkowo może podładować Teslę i pojechać do Wiednia poruchać. Ogólnie jednak TKŚ preferuje rower i gejowanie, bo dzięki temu może na krzywy ryj wyspać się i podładować komórkę na polu namiotowym. Do pełni szczęścia brakuje tylko aby osiedle TKŚa nawiedziła powódź, bo mógłby zacumować swój jacht do balkonu.
Ostatnio zmieniony przez Zygmunt de Bill dnia Nie 01 Wrz 2024, 08:55, w całości zmieniany 1 raz
neuron and Forex Trader like this post
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46564 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 08:55
Zygmunt de Bill napisał:
kolekcjon€r napisał:
Forex Trader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Wojna cenowa Portugalia - Niemcy nabiera rozpędu
Czekamy na paczkomaty Biedronki
Biedronka podpisała lub jest w trakcje podpisywania umowy z jedną z firm kurierskich właśnie w sprawie ulokowania paczkomatów w biedronce
O proszę. I wydaje mi się, żę skutecznie kopie Helmutów w dupska Coś jest na rzeczy bo jak kiedyś nie lubiłem Biedry a latałem jak pojeb do Lidla, to teraz wręcz odwrotnie. Lidl pH przynosi bo ostatnio jak byłem to krach zawrócił wtedy Jakoś w Biedrze jest lepszy asortyment i z tą może i debilną kartą "Moja Biedronka" naprawdę idzie spore obniżki wyhaczyć. Raz kupowałem za 2 stówy to rabatu mi ponad 4 dychy naliczyło. A teraz juś nawet sobie można Teslą podjechać pod Biedrę i się naładuje w trakcie stania w kolejce.
Tak. Pamiętam jak pisałeś o tym.
Jak Lidl przegra wojnę cenową z Biedronką to Tusk się wścieknie
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 08:57
Zygmunt de Bill napisał:
No to mamy kolejne cechy charakterystyczne dla TKŚ. Przeciętny TKŚ preferuje biedronkę, gdyż zakupy tam nie powodują zmiany trendu na Dow Jones w USA. Dodatkowo może podładować Teslę i pojechać do Wiednia poruchać. Ogólnie jednak TKŚ preferuje rower i gejowanie, bo dzięki temu może na krzywy ryj wyspać się i podładować komórkę na polu namiotowym. Do pełni szczęścia brakuje tylko aby osiedle TKŚa nawiedziła powódź, bo mógłby zacumować swój jacht do balkonu.
A otwierając mikrolota na dowolnym instrumencie zawraca trendy na rynkach całego świata zmieniając ich kapitalizację o setki miliardów $
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 09:24
CIEKAWE ILE kOLEKCJONER WPLACI NA WSPARCIE pisU ??
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 09:30
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 09:44
AgroTrader napisał:
przed dwudziestu laty dość anegdotyczna była opowieść z pok-u o kolekcjonerze też widziałem a siedział kilka metrów obok, że któregoś dnia coś ogląda przez lupę pomyślalem, że jakiś nawiedzony filatelista siedzi i ogląda kolekcję znaczków podszedłem zerknąć jaką serię tak ogląda zaglądam mu przez ramię a on patrzy na złotówkę z jednej i z drugiej strony ( składaliśmy się wtedy na pizzę na drugie śniadanie - duże były to po pół ) więc raczej skłaniam się ku temu , że raczej dwie niedziele się do kupy zejdą niż da coś na pisowską tacę
_________________ ...... a będzie giciej
Nadaje ze Stronia, AgroTrader and Zygmunt de Bill like this post
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 09:50
neuron napisał:
AgroTrader napisał:
przed dwudziestu laty dość anegdotyczna była opowieść z pok-u o kolekcjonerze też widziałem a siedział kilka metrów obok, że któregoś dnia coś ogląda przez lupę pomyślalem, że jakiś nawiedzony filatelista siedzi i ogląda kolekcję znaczków podszedłem zerknąć jaką serię tak ogląda zaglądam mu przez ramię a on patrzy na złotówkę z jednej i z drugiej strony ( składaliśmy się wtedy na pizzę na drugie śniadanie - duże były to po pół ) więc raczej skłaniam się ku temu , że raczej dwie niedziele się do kupy zejdą niż da coś na pisowską tacę
to ma zadtki na ministra finansów (tylko łapki z kleju by Mu trzeba oczyścić )
tak powinni ogladac kazda złotówkę politycy gdy nasze pieniadze wydaja
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29610 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 10:00
Liczba postów : 29610 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 10:03
AgroTrader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Jutro gówniarzeria będzie się szykować na rozpozcęcie roku szkolnego. Dziś skończyły się wakacje i ciekawe czy były jakieś astronomiczne korki
u mnie na wsi nie bylo korkow wczoraj moze ze 20-30 samochodow przez cały dzień dziisaj od rana jeszce chyba nikt nie przejechal
JA PIER DOLE ALE ZADUPIE
JAK JA WAM ZADROSZCZE TYCH KORKOW -WIELKI SWIAT WARTY GRUBE MILIONY -nawet na kredyt na 100 lat
a np. przy takiej Zlotej w Warsxawie nawet zaparkowc ,zatrzymac sie nie mozna tyle tam bogactwa -WIELKI SWIAT ,jak fajnie ,wszystkie marki nowych amochodow mozna zobaczyc 24/7 do tego pewnie jeszce Murzyny siedza na chodnikach i pija coca cole - JAK W AMERYCE
JAK JA IM ZAZDROSZCE -CALE LATA 70 I 80 WSZYSCY IM ZAZDROŚCILIŚMY
A U MNIE WSTYD -ANIE MURZYNA ANI NAWET SAMOCHODU NIMA
(na powaznie ,u mnie nawsi chyba nigdy nie byl zaden Murzyn ,anie nawet ciapaty , cyganie tylko kiedys chodzili ALE TERAZ NAWET CYGANA NIMA -ale wstyd )
Ostani Murzyn w mojej okolicy byl widziany na rynku w Głownie
..... może Ten
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 10:19
zlapali Ci na autostradzie ? i juz wypuscili ?? trejdowales w samochodzie ???
Co wiemy o zdarzeniu?
Do zdarzenia doszło w środę, 28 sierpnia przed godz. 11. Służby dostały zgłoszenie o kierowcy, którego tor jazdy wzbudzał podejrzenia innych uczestników ruchu. Volkswagen zjechał na MOP Wysoka, a na miejsce przybył policyjny patrol. Jak relacjonują opolscy funkcjonariusze, "wewnątrz pojazdu utrzymywał się zapach wysokoprocentowych trunków – w aucie znajdowało się aż 48 pustych puszek po piwie". Kierowca miał 2,5 promila alkoholu we krwi, jego pasażerka — 3 promile.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9728 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 10:25
Też zyski ze zbioru złomu ładujecie w krypto ?
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10311 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 11:23
AgroTrader napisał:
a weźmy takiego głupka Sikorskiego zamiast kuoic sobie apartamenta na zlotej kupil stara chałupę na zadupiu
Radosław Sikorski ma dom o powierzchni 800 m kw. i wartości 6 mln zł. To pałac w Chobielinie. Europoseł zaznacza, że należy do niego leśniczówka, lamus, ogród, staw i grunty orne. To w sumie ok. 13 ha. Do tego jest właścicielem mieszkania o powierzchni 133 m kw. Również jest warte ok. 6 mln zł.
Zadupie konkretne...
Sikorski jak kupował ten dom to nawet adresu nie miał. Taka rezydencja "w polu". Gmina musiała stworzyć wioskę i nadać jakąś nazwę aby Sikorski miał jakiś adres. Aktualizacja wszystkich map itd.
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 14:46
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 16:33
Forex Trader napisał:
AgroTrader napisał:
Zadupie konkretne...
Sikorski jak kupował ten dom to nawet adresu nie miał. Taka rezydencja "w polu". Gmina musiała stworzyć wioskę i nadać jakąś nazwę aby Sikorski miał jakiś adres. Aktualizacja wszystkich map itd.
ładnie wygląda jak na zadupie zabite dechami
Janko Traderroo
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 16:35
AgroTrader napisał:
Uruchomiona została specjalna zbiórka, której efekt zdecydowanie przerósł oczekiwania kierownictwa największego ugrupowania opozycyjnego. Według nieoficjalnych ustaleń w PiS spodziewano się, że w ciągu tygodnia uda się zgromadzić około miliona złotych. Tymczasem już w sobotę 31 sierpnia koło południa suma zbiórki oscylowała wokół 1,5 mln złotych. Po weekendzie kwota może wzrosnąć nawet do 2 mln złotych.
ja wlacam -i nie jako poparcie dla zlodziei z PIs ALE JAKO PROTEST PRZECIWKO MANIPULACJOM PO -PKW
BO JESLI PKW ZBADALABY KAMPANIE WYBORCZE WSZYSTKICH KOMITETOW W TEN SPOSOB TO WSZYSTKIE KOMITETY ROBILY TO SAMO oczywiscie -NA MNIEJSZA SKALE BO MOZLIWOSC w samorzadach mniejsze niz w rzadzie
Kto dużo wpłacił będzie brany pod uwagę w intratnych interesach i zasiadaniu w spółkach po ponownym dojściu PiS-u do władzy
AgroTrader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 17:21
Janko Traderroo napisał:
AgroTrader napisał:
Kto dużo wpłacił będzie brany pod uwagę w intratnych interesach i zasiadaniu w spółkach po ponownym dojściu PiS-u do władzy
czyli po prostu dobra inwestycja KOLEKCJONER , INWESTUJESZ ?
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 31 08-01 09 2024 r. Weekend Nie 01 Wrz 2024, 22:32
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g