Nie ma się co spieszyć, im dłużej będzie płasko tym bardziej spadnie.
Kiedyś przez chwilę interesowałem się pitchforkiem.
Ja też mam takie chwilowe fascynacje, ale na dłuższą metę to tylko gołe baby i piwo.
...... POdobnie jak JA ........ PO krótkotrwałym zauroczeniu OPcyjkami ...... od czasu do czasu goła baba ...... a codziennie sPOre ilości bronka złocistego
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29610 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Dzisiaj event Apple Marcin Mierzwa 9 września 2024, 13:48 Z ważnych wydarzeń rynkowych nie można zapomnieć o dzisiejszym wydarzeniu Apple'a i prezentacji kolejnej wersji Iphone'a.
a co oni tam moga dac nowego? pieć pikseli więcej w aparacie? 0.,05mm cieńszy? czwartą czy siódmą kamerke i obiektyw? na chooy to komu potrzebne?
AgroTrader lubi tą wiadomość
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
to już się nudne robi pierdola o tych obniżkach stóp procentowych drugi rok
Oczekiwania dotyczące poziomu obniżek stóp procentowych w USA Marcin Mierzwa 9 września 2024, 14:55
Aktualnie rynki wyceniają 100pb obniżek do końca 2024 oraz kolejne 125pb do końca 2025. We wrześniu 25pb, potem w listopadzie 50pb oraz 25pb w grudniu. Przy czym co do decyzji wrześniowej oczekiwania rynkowego wahają się pomiędzy 25pb, a 50pb. W
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29610 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Dzisiaj event Apple Marcin Mierzwa 9 września 2024, 13:48 Z ważnych wydarzeń rynkowych nie można zapomnieć o dzisiejszym wydarzeniu Apple'a i prezentacji kolejnej wersji Iphone'a.
a co oni tam moga dac nowego? pieć pikseli więcej w aparacie? 0.,05mm cieńszy? czwartą czy siódmą kamerke i obiektyw? na chooy to komu potrzebne?
Nowy Antek 39 ma inaczej nazwane „przyciski" Procesora.
Wodzirej albo się kąpie albo siedzi w samochodzie.
REALISTA and Nadaje ze Stronia like this post
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Jak informuje poniedziałkowa "Gazeta Wyborcza", europoseł składał fałszywe wnioski o zwrot kosztów podróży nie tylko na swój "słynny już (choć zezłomowany) Fiat Punto w wersji cabrio. (...) Wpisał lipne dane 18 innych pojazdów: 14 samochodów, dwóch motorowerów, motocykla i ciągnika siodłowego."