DAX wygląda na zwałę więc zaciąg. To jest zawsze tak - gdy wygląda to za chooy się nie da. Musi spaść wtedy gdy nie będzie wyglądał czyli znienacka, z zaskoczenia.
kolekcjon€r
Liczba postów : 11285 Registration date : 13/02/2023
Niemal nigdy nie ma zwały gdy wykresy wskazują na zwałę. Zawsze jest z dupy z zaskoczenia gdy nie wygląda. No chyba że powaga sytuacji ogólnej jest ważniejsza niż pozycje leszczy ale to się zdarza bardzo rzadko.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
Niemal nigdy nie ma zwały gdy wykresy wskazują na zwałę. Zawsze jest z dupy z zaskoczenia gdy nie wygląda. No chyba że powaga sytuacji ogólnej jest ważniejsza niż pozycje leszczy ale to się zdarza bardzo rzadko.
AT nie działa ? a lata nauki psu w dupe ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kolekcjon€r
Liczba postów : 11285 Registration date : 13/02/2023
- NIE DA SIE 10 MIKROLOTAMI SPOWODOWAC WIELKIEJ SWIATOWEJ HOSSY ??! -LESZCZ WYJEBAL WODZIREJA ??!!!
ps
jakie pisdy mamy w Orlenie
przeciez jakby teraz kupili L na rope za 1-10 milionów zl - straszna ilosc mikrolotów to ropa juz nigdy by nie wzrosla ponad 70 ? * (80$ ) a jakby spadalo toby sie im opłaciło toby zarobi
gdyby dobierali po mikrolocie to najpierw by cene zbili (duzo ?) ponizej 70
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
ten pojebany ju tub chcial mi konto zablokować bo ktos mnie podjebal - za niedpowiednie tresci
zeby kazdy zglaszal jak najwiecej filmow " za niedpowiednie tresci " itp i wtedy zablokowalibysmy ich pojebane blokowania jakby mieli ,miliony zgloszen do sprawdzenia toby sie nie wyrobili
a "niedpowiednie tresci " albo " Wypowiedzi szerzące nienawiść " to moze byc wszystko i nie powiedza ze spamuje
W kwietniu 2019 r. powstała petycja do Banku Światowego, który miał udzielić rządowi promesy finansowania programu budowy suchych zbiorników w Kotlinie Kłodzkiej.
„Budowa zbiorników oznacza nieodwracalne zmiany w krajobrazie Ziemi Kłodzkiej, często określanym jako dziewiczy czy dziki. Niszczone są cenne ekosystemy leśne: zboczowe lasy lipowo-jaworowe, grądy środkowoeuropejskie, łęgi nadrzeczne, olsy źródliskowe, priorytetowe dla sieci Natura 2000, będące siedliskami wielu chronionych roślin i zwierząt, w tym gatunków z Czerwonej Listy Gatunków Ginących. Wycinka przed budową zbiornika w Boboszowie pociągnęła za sobą zniszczenie siedlisk 88 gatunków chronionych zwierząt”
ten pojebany ju tub chcial mi konto zablokować bo ktos mnie podjebal - za niedpowiednie tresci
zeby kazdy zglaszal jak najwiecej filmow " za niedpowiednie tresci " itp i wtedy zablokowalibysmy ich pojebane blokowania jakby mieli ,miliony zgloszen do sprawdzenia toby sie nie wyrobili
a "niedpowiednie tresci " albo " Wypowiedzi szerzące nienawiść " to moze byc wszystko i nie powiedza ze spamuje