https://next.gazeta.pl/next/7,172392,31320523,nik-samorzady-ignoruja-tereny-zalewowe-masa-pozytywnych-decyzji. Porażający raport NIK. Budowali na terenach zalewowych na potęgę. "Ignorowanie zaleceń"
To tam chooy, ważne by (pato)deweloperce blowjoba zrobić i swoje na tym przytulić do kieszonki.
..... znowu POdpadniesz Trogusiowi
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51947 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Na odbudowę po powodzi Polska otrzyma z Unii Europejskiej 5 miliardów euro. To połowa pełnej puli, którą Bruksela chce przekazać na pomoc Polsce, Czechom, Austrii i Słowacji. Według ministra infrastruktury Dariusza Klimczaka to kwota "wystarczająca".
ssierota 11 godzin temu To jest kasa z funduszu spójności i tak należnego Polsce. Przeksięgowanie ją i można wydać to szybciej. Ale za to nie będzie kasy na koleje, autostrady, naukę ...
benzyna_po_5.19 11 godzin temu Jak to fajnie brzmi - otrzymamy... A to tylko przełożenie z jednej kieszeni do drugiej. Kasa zamiast na nowe drogi pójdzie na usuwanie skutków powodzi. Ale jaki sukces Donalda!!!
men99 11 godzin temu Kolejne oszustwo ! Polska ''otrzyma'' już przydzielone pieniądze z funduszu spójności środki będą'' przesunięte''jak powiedziala Ursula
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Ludzie coraz bardziej chcą powrotu Kaczafiego. Tak gównianego rządu jak obecnie to ten kraj jeszcze nie miał.
banda nierobów . której jeszcze za to się płaci
przed wyborami pisałem że rządy Tuska to stracone lata dla Polski i szanse , bo komus kto nie potrafi rządzić i pokazał to już raz nie powinno się dawać nigdy drugiej szansy
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Ludzie coraz bardziej chcą powrotu Kaczafiego. Tak gównianego rządu jak obecnie to ten kraj jeszcze nie miał.
przed wyborami pisałem że rządy Tuska to stracone lata dla Polski i szanse , bo komus kto nie potrafi rządzić i pokazał to już raz nie powinno się dawać nigdy drugiej szansy
..... Twe pierdolnięcie jest jeszcze leczalne
..... chyba przeszacowałem jego skale
kolekcjon€r
Liczba postów : 10884 Registration date : 13/02/2023
..... Twe pierdolnięcie jest jeszcze leczalne
..... chyba przeszacowałem jego skale
Wielka inwestycja w Polsce wstrzymana. Intel nie zbuduje jednak fabryki - na razie
To miała być gigantyczna inwestycja, a - według deklaracji na razie - nie powstanie. Pracę w fabryce Intela przy produkcji mikrochipów miało znaleźć dwa tysiące osób. To o tyle zaskakujące, że ledwo kilka dni wcześniej Polska dostała kluczową zgodę z KE w tej sprawie.
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g