TTMS zawiesił ofertę publiczną. Powodem niesprzyjające warunki rynkowe
Duzi inwestorzy nie przystali na cenę, jakiej oczekiwał polski software house za akcje nowej emisji.
Informatyczny TTMS zamierzał w ramach emisji akcji zgromadzić około 80 mln zł oraz zadebiutować na głównym parkiecie GPW. Jednak po terminie ustalenia ceny ostatecznej, zamiast informacji o postępach oferty, inwestorzy indywidualni otrzymali zwrot zablokowanych środków pod kupno akcji.
W ramach oferty publicznej akcji, TTMS oferował 2,4 mln walorów nowej emisji, stanowiących 25% kapitału, po maksymalnej cenie 35 zł. Zgodnie z harmonogramem, firma miała zadebiutować na giełdzie 15 listopada
po debiucie żabki zabrakło jeleni do opierdolenia z kasy
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
Ty jedyny wypowiadasz się merytorycznie na tematy giełdowe brawo reszcie to tylko kupy w głowie wymyśl tylko jeszcze jak zamienić kasę z demo na real i będziesz tu wzorem niedościgłym powodzenia życzę
_________________ ...... a będzie giciej
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Ty jedyny wypowiadasz się merytorycznie na tematy giełdowe brawo reszcie to tylko kupy w głowie wymyśl tylko jeszcze jak zamienić kasę z demo na real i będziesz tu wzorem niedościgłym powodzenia życzę
Koprocesor wylicza Ale czy Rynek to utrzyma to inna sprawa.
Powiedzmy +/- 30 punktów.
Natłukłem na Stelażach 76k czystego demo zysku.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Czw 31 Paź 2024, 09:41, w całości zmieniany 2 razy
kolekcjon€r
Liczba postów : 11277 Registration date : 13/02/2023
Zaraz mi drewno za 450 zeta przywiozą na 1,5 miesiąca palenia a oni mi pompy za 50 000 chcą zakładać. Kiedyś koleś z gminy chodził namawiał ludzi na gaz sam też założył.
REALISTA, tarzan, Nadaje ze Stronia, zibi, thorgall, Sir Nick and Forex Trader like this post
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52249 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
czyli , Koprocesor sobie a rynek tez sobie
tak to i ja potrafię
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52249 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
nie zagaduj , nie schlebiaj TYLKO POWIEDZ KIEDY KASE ODDASZ
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29693 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Zaraz mi drewno za 450 zeta przywiozą na 1,5 miesiąca palenia a oni mi pompy za 50 000 chcą zakładać. Kiedyś koleś z gminy chodził namawiał ludzi na gaz sam też założył.
JA TEZ MAM PIEC NA DREWNO I WEGIEL drewna mam dosc duzo z sadu
Zona namawiała na wymiane pieca bo daja duze dotacje
ja jej mowie - zebym zmienil to mnie musza dac 100% dotacji i jesxcze z minimum 50 % na przyszle paliwo , prad
- teraz , po wysłuchaniu emeryta co sie Hołowni żalił DADAJE ZE NA DOPŁATY DO PRADU MUSIALBYM MIEC PODPISANE RZADOWE indywidualne= zaskarżalne GWARANCJE NA MINIMUM 20 LAT
bo inaczej to oszukaja zlodzieje
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Czw 31 Paź 2024, 09:51, w całości zmieniany 1 raz
thorgall and Forex Trader like this post
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
czyli , Koprocesor sobie a rynek tez sobie
tak to i ja potrafię
Nie. Po prostu wsparcia/opory są „czyszczone" o te 30 punktów.
20 310 - 30 = 20 280./ 280 nawet nie było /
I masz Denko.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Czw 31 Paź 2024, 09:55, w całości zmieniany 2 razy
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29693 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007