Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 14 Wrz 2010, 20:36
Rysowanie bywa sztuką. Jedno i drugie trzeba umieć wykorzystać.
Pozdrawiam i dobranoc.
ender
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 14 Wrz 2010, 22:14
de Bill
Witam,
No to się Kwiczoł doczekałeś realizacji tp, a ja na odwrotnej pozycji taki wp.... że aż miło i ta sama konkluzja ... ano nic, czekam dalej.
Geronimo. Mnie kiedyś duszpasterz opowiadał jak przed ołtarzem ludziska miast klęknąć i przeżegnać się robią w biegu jakieś telemarki ledwie utrzymując równowagę. Pomyślałem, że fajny byłby materiał na krótkometrażówkę, albo np. dwuetapowe przejście dla pieszych gdzie baby z siatami nagle doznają przyspieszenia gdy zielone zaczyna migać. Postać z kamerą, wybrać co lepsze egzemplarze, zmontować i Złota Palma w Cannes jak w banku se myślę.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 15 Wrz 2010, 06:54
Hehe stary narciarz jestem alem przecierał oczy ze zdumienia jak jeden dederok telemarkiem na biegówkach śmigał w dół Kotła Gąsienicowego.No a przyklęk w biegu przed ołtarzem toż to klasyczny telemark. Reluga wczoraj ćwierkał jest dobrze będzie lepiej ceny żywności poszły w górę tylko o 2 %.Ceny w Polsce to 62% średnich cen unijnych.Trawestując rzekne Widmo Gierka krąży nad Polską. Na koniec właśnie klepłem L po 51 i nuce Boney M El Lute. Nara.
kwiczoł Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 15 Wrz 2010, 14:35
no tak Zygmunt tp zrealizowane dziś przecierełaem oczy jak zobaczyłem usdjpy się trochę zastanawiałem ale niepotrzebnie długo wszedłem na 1 lot L jak interwencja to jazda na 90
kwiczoł Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 15 Wrz 2010, 15:57
na us30 dziś 10600 zobaczymy
kwiczoł Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 15 Wrz 2010, 20:08
na głównym robi się gorąco tęgie głowy się obrażają forum umiera
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Czw 16 Wrz 2010, 13:17
Tak se nuce Nie mów nic prosze Cię no bo co można rzec w takiej chwili. Pieśń tą można nucić w czasie totalnej flauty a także po przedwczesnej ejakulacji.Ciekawym kto rozszyfruje jej tytuł. Pozdrawiam oczywiście.
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: takie luźne rozważania Czw 16 Wrz 2010, 20:54
geronimo napisał:
Tak se nuce Nie mów nic prosze Cię no bo co można rzec w takiej chwili. Pieśń tą można nucić w czasie totalnej flauty a także po przedwczesnej ejakulacji.Ciekawym kto rozszyfruje jej tytuł. Pozdrawiam oczywiście.
Miałem 10 lat......darowano resztę kar https://www.youtube.com/watch?v=loJXTLNTWoQ&feature=related
Pozdrawiam starą Gwardie inwestor
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Czw 16 Wrz 2010, 22:23
de Bill
Witam,
Przypomniał się rysunek Mleczki, gdzie facet siedzący na skraju łóżka w takiej sytuacji nic nie nucił, tylko rzekł do partnerki - " w każdym bądź razie w pracy mam pochlebne opinie ... " Dla takich dziadków Geronimo, Anna to żadna zagadka. A tu jeszcze Inwestor linka zapodaje, a po prawej znowu jest jaskółka ... i tak wieczór zleciał.
Kwiczoł nie martw się, Mobar już jakiś czas temu pisał, że niedługo wszyscy spotkamy się na bankierze.
Btw, ale co Rudnevs pierdolnął trzecią brameczkę, to aż mi napój wypadł z ręki ...
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Pią 17 Wrz 2010, 07:19
No to Panowie szapo ba jak to mówią.Nie pomyślałem z czym do ludzi. Mleczko co pamiętam kobicina smaży jakieś placki izba uboga facet czyta gazete i mówi Jachty poszły w góre. Drugi wic siedzi dwóch facetów przy barze obaj już pod dobrą datą i jeden Waldek co ty ciągle o tych fokach. Totalne zaskoczenie zakapior w dyskusji ze mną wczoraj mówi coś o suwerenności Polski w kontekście wizyty Zakajewa.Doginał z Czeczenami pod Osiekiem u ogrodników.Dyskusja przy piwku pod sklepikiem. Pozdrawiam oczywiście.
inwestor
Temat: Re: takie luźne rozważania Pią 17 Wrz 2010, 20:38
geronimo napisał:
No to Panowie szapo ba jak to mówią.Nie pomyślałem z czym do ludzi. Mleczko co pamiętam kobicina smaży jakieś placki izba uboga facet czyta gazete i mówi Jachty poszły w góre. Drugi wic siedzi dwóch facetów przy barze obaj już pod dobrą datą i jeden Waldek co ty ciągle o tych fokach. Totalne zaskoczenie zakapior w dyskusji ze mną wczoraj mówi coś o suwerenności Polski w kontekście wizyty Zakajewa.Doginał z Czeczenami pod Osiekiem u ogrodników.Dyskusja przy piwku pod sklepikiem. Pozdrawiam oczywiście.
Uwielbiana w CCCP Uśmiechaj się................ https://www.youtube.com/watch?v=JigNf_b5T7A&feature=related ...............na dzień szczęśliwy nie czekaj
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sob 18 Wrz 2010, 18:00
Anna przepiękny głos.Ktoś bardzo mi bliski uwielbiał ją. Dzisiaj nuce All along the watchtower rocznica 40 lat niedawno jego znakomity kontynuator Stevie 20 lat.Psiakrew ale czas ucieka.Niedawno pod prysznicem My rifle my pony and me i obraz Dude mączący głowę w poidle dla bydła.Refleksja Gauchos,Rifle,Levi Strauss,Wrangler,Jordache oj chłopie przetarłeś trochę tego.Bony zdziwko Wrangler szyty na Malcie.W hoteku Hilton Malta rewelacyjny zespół na dancingu.A jakie kurwy a jakie jachty w marinie w Sliemie.Psiakrew trempus fugit.O The Fugitive Harrison ale serial w TV chyba lepszy. Pozdrawiam oczywiście nostalgicznie.
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: takie luźne rozważania Sob 18 Wrz 2010, 19:30
geronimo napisał:
The Fugitive Harrison ale serial w TV chyba lepszy.
Pamietacie ten serial? Ja jak przez mgle, bo to byly lata '60, ale doktora "Kildera" pamietam - znaczy, ze bylo cos takiego...
inwestor
Temat: Re: takie luźne rozważania Sob 18 Wrz 2010, 22:23
Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 21 Wrz 2010, 20:09
Tak mi się skojarzyło, oglądając coś, czego dotąd nie oglądałem, na co kiedyś tłumy waliły.
youtube.com/watch?v=M1HHK-qPPFY
Dobranoc.
ender
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 21 Wrz 2010, 20:14
de Bill
Witam,
Powracając w przeszłość proponuję zatrzymać się na chwilkę w roku 1984, gdzie narodziła się tak dobrze funkcjonująca do dziś nazwa - makrela. Jak widać bardzo dobrze przyjęta przez ówczesnych pasjonatów rynku kapitałowego. Link poniżej. https://www.youtube.com/watch?v=9sO_7LUmO6w&feature=related
ender Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 21 Wrz 2010, 20:35
Cóż zrobić Zygmuncie, wszyscy cofamy się, nikt już nie robi takich filmów i nie potrafi tak śpiewać, jak to było w czasach coraz częściej wspominanej młodości.
Pozdrawiam oczywiście.
ender
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 22 Wrz 2010, 07:27
Kupiłem nowy rower ćwicze zatrzymuje się ona.Już przez szybę widzę rewelacyjny balkon.Wsiadam pytam o ojca rówieśnika.Łapy chodzą ma jakieś koronkowe bokserki.Przestań przestaje ale stwierdzam że się chyba nie dziwi.Lubie młodszych.A która nie lubi.Rozstajemy się zgodnie mam zamejlować.Wsiadam na rower myśle. Pozdrawiam oczywiście.
ender Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Czw 23 Wrz 2010, 18:54
Ot, naszło mnie takie pytanie. Po 'kiego grzyba' tyle różnych 'nowoczesnych narzędzi', skoro niczym się nie różnią od tego, czego i tak wykorzystać nie potrafimy.
Dobranoc.
ender
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Pią 24 Wrz 2010, 08:39
S wpadający w ciągi alkoholowe zapytany dlaczego tak chlejesz odpowiadał naszło mnie.Zawsze zamawiał męskiego czyli setę. No i z innej beczki dokonując wyboru Savonarola czy dirty Harry zdecydownie ten drugi. Nuce Parole Parole Dalida i Alain. Pozdrawiam oczywiście.
inwestor
Temat: Re: takie luźne rozważania Pią 24 Wrz 2010, 08:45
geronimo napisał:
S wpadający w ciągi alkoholowe zapytany dlaczego tak chlejesz odpowiadał naszło mnie.Zawsze zamawiał męskiego czyli setę. No i z innej beczki dokonując wyboru Savonarola czy dirty Harry zdecydownie ten drugi. Nuce Parole Parole Dalida i Alain. Pozdrawiam oczywiście.
Jedno co warto to........
Pozdrawiam
ender Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sob 25 Wrz 2010, 18:46
Cóż, 'jest dobrze, ale nie jest tragicznie'.
Najlepszego Dave, zdrowia i zdrowego podejścia.
Pozdrawiam oczywiście i dobranoc.
ender
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sob 25 Wrz 2010, 19:16
de Bill
Dave, ja już gotowy na imprezę. Czekam pod "Żuławskim" we Wrzeszczu. Powinieneś mnie rozpoznać po stroju.
Wszystkiego najlepszego
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Nie 26 Wrz 2010, 08:05
Drogi automatyku. Odnośnie skarpetek to przypomniał mnie się taki obraz ona przepiękna on brunet z półświatka sztuczna srebna jedynka idą do łóżka ona gustowny dezabil on cebula na pięcie. No żeby tego posta rozkminić to trza być starym .............. Hi hi zobaczymy. Pozdrawiam oczywiście. PS Zygmunt gejostwo ufokowe oślonione.
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Nie 26 Wrz 2010, 08:51
de Bill
Gejostwo fuj! Spełniamy tylko kobiece fantazje ...
inwestor
Temat: Re: takie luźne rozważania Nie 26 Wrz 2010, 09:01
Gościu przychodził do knajpy i zawsze prosił dwie pięćdziesiątki Wypijał je i wychodził Zainteresował się tym kelner i zapytał: Jest pan stałym naszym bywalcem i zawsze prosi dwie pięćdziesiątki czy nie można po prostu zamówić setkę Gość odpowiedział, że nie bo jedna pięćdziesiątka za siebie a druga za kolegę który na morzu Aż raz kiedyś gość zamówił jedną pięćdziesiątkę Zasmucony kelner zapytał Co kolega zginął na morzu Gość na to Nie ja przestałem pić
Wypijmy za błędy
Pozdrawiam
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: takie luźne rozważania Nie 26 Wrz 2010, 10:47
Zygmunt napisał:
de Bill
Dave, ja już gotowy na imprezę. Czekam pod "Żuławskim" we Wrzeszczu. Powinieneś mnie rozpoznać po stroju.
Wszystkiego najlepszego
obawiam się ..... że jak będziesz w takim stroju .... to się mogę do Ciebie nie dobić ..... po tym jak cie dopadną kucharki z "Żuławskiego". możesz być bardzo zajęty.
ale jak kiedyś, nie będziesz chciał oszałamiać obsługi baru ... to o tradycyjnym 'ruskim" można będzie pomyśleć.
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Nie 26 Wrz 2010, 16:47
de Bill
W porządku Dave. Strój aniołka odkładam do szafy i w tradycyjnym odzieniu jakiegoś Smirnoffa z ogóreczkiem z całą przyjemnością. Chudy Miś ma moje namiary, daj jakąś propozycję już na priv.
Pzdr
ender Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Pon 27 Wrz 2010, 18:17
Game over. Begining new game. "Pomiędzy polami, istnieje miejsce, do gry. Pola to 'miejsca', w których się 'gra' lub unika 'gry'.
ender
ender Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Pon 27 Wrz 2010, 19:21
Bardzo ciekawe rozważania czytam. W systemie mechanicznym warunki nie podlegają ocenie. W systemie kreskowym nie ma jednoznacznych przesłanek.