Temat: Re: takie luźne rozważania Pon 27 Wrz 2010, 22:20
Koniec moich 'bajań', 'śpiewań' i 'akrobacji'. Starczy, bedzie tego, chwatit.
ender
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 28 Wrz 2010, 00:18
ender napisał:
Bardzo ciekawe rozważania czytam. W systemie mechanicznym warunki nie podlegają ocenie. W systemie kreskowym nie ma jednoznacznych przesłanek.
To ja napisalem, wiec sie odezwe. W Twoim systemie podlegaja ocenie przed zajeciem pozycji? Co/kto ocenia? W systemie kreskowym przeslanki jednoznaczne sa - nie napisalem inaczej. Napisalem, ze wejscie/wyjscie nie jest obligatoryjne. U Ciebie jest? Reszta to praktyka, jak masz inne doswiadczenia, napisz.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 28 Wrz 2010, 06:36
Ależ szanowny Enderze tak znienacka rakiem no nie uchodzi.Biała flaga to na OIOMIe ewentualnie na katafalku.Trza zagryżć zęby wziąć dupe w troki i GO GO GO.Krzywo prosto byle ostro jak powiedział ojciec synowi prawiczkowi. Pozdrawiam oczywiście. i RIP- u jeszcze nie ogłaszam. PS Rozszyfrowuje obraz Belle de Jour.A ona ech ona.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 29 Wrz 2010, 09:57
No to DT mają przejebane.Trza być Nostradamusem żeby te akcje rozkminić.I jak zwykle terozki senność flauta rynki generalnie po zdominowaniu przez Kubusia tylko dla wariatów.
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 29 Wrz 2010, 23:27
de Bill
Osiedlowy bar z transmisją ligi mistrzów i całkowita tajemnica. Oficjalna wersja - jestem na szkoleniu (nadgodziny). Wchodzi X, wyszedł tylko ze śmieciami, a powiada: - I tak wiedziałem, że cię tu spotkam! Spokojnie ogląda mecz, wypija dwa piwa, pokazuje na wyświetlaczu siedemnaście nieodebranych połączeń od żony i spokojnie wraca do domu ... Są jeszcze prawdziwi twardziele na tym łez padole ... Nucę "Waiting on a Friend" Rolling Stones, a myślami przy deklaracji Endera i też w nią nie wierzę...
Pozdrawiam
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Czw 30 Wrz 2010, 08:34
Tak w życiu trzeba być pragmatykiem ale z kontrolowaną fantazjąŻona w papilotach coś tam gderająca potrafi człowiekowi obrzydzić sete nie mówiąc o Lidze Mistrzów. Today rano rower.Spotykam Iksa wraca na piechotę z nocki ok 10 km wyrób z Tych poszedł na szrot.Jest w Wikipedi kiedyś bardzo bardzo bogaty.Przepierdolił wszystko wóda i kurwy. Nuce jesteśż idolem wielbi cie tłum ........Zamki na piasku.Nigdy jakoś nie mam odwagi zapytać jak żeś to zrobił przyjacielu. Pozdrawiam oczywiście.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Pią 01 Paź 2010, 16:24
Skromne zdanie na koniec tego przepięknego tygodnia. A poszl;i wy w ............... z tą całą giełdą.Dejtrejding dogorywa na paliatywnym. Wkrótce się człowiek będzie cieszył jak zarobi na fajki ,kawę i prąd.
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: takie luźne rozważania Pią 01 Paź 2010, 16:27
geronimo napisał:
Skromne zdanie na koniec tego przepięknego tygodnia. A poszl;i wy w ............... z tą całą giełdą.Dejtrejding dogorywa na paliatywnym. Wkrótce się człowiek będzie cieszył jak zarobi na fajki ,kawę i prąd.
W naszej piaskownicy tylko lukami można zarobić A zgadzam się idzita w pizdu z taką ustawianką Pozdrawiam
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 05 Paź 2010, 15:29
Takie czasy prosze Pana nawet na uniwersytetach jest mase parszywych ciuli.Aviomarin pomaga. Pozdrawiam oczywiście kogo trza.
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 06 Paź 2010, 00:01
de Bill
Witam,
Już w matrixie, po zrobionej rundce dookoła Polski. Jutro widzę trza będzie zakręcić ... Endera nie ma. Niedobrze.
I ja też pozdrawiam kogo trza.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 06 Paź 2010, 15:21
Byłem dzisiaj u znajomej prowadzi butik dla kobiet.Sama laska z wyższej półki ma pracownice że daj Boże zdrowie przychodziły klientki i koleżanki obu Pań.Ech psia jego mać subiektem być a nie szpakować w monitor to by se człowiek urozmaicił tę cholerną monotonię. Nuce Bare foot wiadomo Katie też ho ho ho. Aha Ho tak wołali na Belmonda w filmie Człowiek w pięknym krawacie. Pozdrawiam oczywiście. Ps Automatyku kundlizm zaatakował na głównym.Tylko niech smarkają w wiecheć co by mozaiki nie zapaskudzić.
inwestor
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 06 Paź 2010, 17:20
geronimo napisał:
Byłem dzisiaj u znajomej prowadzi butik dla kobiet.Sama laska z wyższej półki ma pracownice że daj Boże zdrowie przychodziły klientki i koleżanki obu Pań.Ech psia jego mać subiektem być a nie szpakować w monitor to by se człowiek urozmaicił tę cholerną monotonię. Nuce Bare foot wiadomo Katie też ho ho ho. Aha Ho tak wołali na Belmonda w filmie Człowiek w pięknym krawacie. Pozdrawiam oczywiście. Ps Automatyku kundlizm zaatakował na głównym.Tylko niech smarkają w wiecheć co by mozaiki nie zapaskudzić.
Psy szczekają Karawana idzie dalej Cóż ja biedny mogę, jeszcze pogryzą Pozdrawiam
ender Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 06 Paź 2010, 21:30
Ot, Geronimo, 'żmudny trud', ' bezsilne złorzeczenia', tylko czy trzeba z 'nimi' iść ?. Taki, bezsensowny zapewne, wybór.
Pozdrawiam oczywiście.
Ot, Zygmuś, nie ma i nie będzie. Może, jeżeli, niemożliwe. Wolę swoje paralele śpiewać sobie po cichu, nie otwierając ust. Przykro mi, cóż.
Pozdrawiam oczywiście.
Cytując: pozdrawiam kogo trza.
ender
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Czw 07 Paź 2010, 09:00
Ależ Panowie nikt tu nie zamierza nikogo prostować.Izraelita,tu wspominam wiek pacholęcy,atakowany przez miejscowych mędrków mówił Jak on idzie w te ulice to ja ide w inne ulice. Przypadki tragiczne znane mi osobiście. Obaj utopili na kontraktach potężne piniądze.Obaj bardzo inteligentni.Pierwszego zmogła błyskawicznie postępująca choroba,zostawił kupę długów rodzinie ,natomiast drugi się powiesił. No trza się kontrolować uważać nie upierać się pokonam odrobię bo nigdy nic nie wiadomo. Szanowny Enderze z butami nie wchodzę skrobnij raz czasu jak żyjesz. Pozdrawiam oczywiście tym razem recytując trzy razy księżyc odmienił się złoty jak ja na tym piasku rozbiłem namioty, to pod Corolana chyba hehe.
Oszkosz Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Czw 07 Paź 2010, 10:03
Witam
Pozdrawiam wytrwale wszystkich wytrwałych którzy trwają od lat na tym łez padole
Zyczę wam wszystkim dużo zdrowia
Oszkosz
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: takie luźne rozważania Czw 07 Paź 2010, 22:22
Zygmunt,
wysłałem do ciebie maila.
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Czw 07 Paź 2010, 23:09
de Bill
Dave
Poszła już odpowiedź, zobacz w spamie może. Wysłałem o 21.20.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Pią 08 Paź 2010, 15:37
No te jazdy diabelsko-młyńskie.S wywalone pięknie po 23 ale potem psia jego mać dwie transakcje stratne.Na waciki ,kończe , alkohol mnie chodzi po głowie.Nuce Jawohl jawohl ich liebe alcohol. Nic tak życia nie upiększy jak dziura i głębszy. Pozdrawiam oczywiście.
inwestor
Temat: Re: takie luźne rozważania Pią 08 Paź 2010, 17:23
geronimo napisał:
No te jazdy diabelsko-młyńskie.S wywalone pięknie po 23 ale potem psia jego mać dwie transakcje stratne.Na waciki ,kończe , alkohol mnie chodzi po głowie.Nuce Jawohl jawohl ich liebe alcohol. Nic tak życia nie upiększy jak dziura i głębszy. Pozdrawiam oczywiście.
Apasjonata
Pozdrawiam
Zygmunt Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sob 09 Paź 2010, 11:55
de Bill
Dave
Posłałem przed chwilą jeszcze raz. Zobacz czy jest.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Nie 10 Paź 2010, 17:41
I to uwaźam za duży sukces.Jako gostek nie pierwszej młodości a może i nawet więcej dzisiaj w terenie górskim asfalt szuter i ścieżki rowerowe na których musiałem zleżć i pchać dżapa pod góre 110 km tak tak to nie pomyłka zrobiłem w 7 godzin. Nuce Nie srebro nie złoto to nic chodzi o to by młodym być i więcej nic Proponowałem komuś żeby ze mną ale kazał mi się ................. i popatrzeć na PESEL. Pozdrawiam oczywiście.
inwestor
Temat: Re: takie luźne rozważania Nie 10 Paź 2010, 18:48
geronimo napisał:
I to uwaźam za duży sukces.Jako gostek nie pierwszej młodości a może i nawet więcej dzisiaj w terenie górskim asfalt szuter i ścieżki rowerowe na których musiałem zleżć i pchać dżapa pod góre 110 km tak tak to nie pomyłka zrobiłem w 7 godzin. Nuce Nie srebro nie złoto to nic chodzi o to by młodym być i więcej nic Proponowałem komuś żeby ze mną ale kazał mi się ................. i popatrzeć na PESEL. Pozdrawiam oczywiście.
The Doors - Riders on the Storm
Pozdrawiam
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Nie 10 Paź 2010, 18:59
Automatyku muza i załącznik jak najbardziej.Podlotkiem będąc cuś tam na klawiszach starałem się podrabiać Manzarka Pozdrawiam takoż serdecznie.
ender Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 12 Paź 2010, 22:40
A znają Panowie K. temat korelacji ? 'Dziwolągi' lubią być skorelowane. Warto szukać, lub przynajmniej czytać, słowo drukowane. Dotyczy to 'wszystkiego'. Tylko trzeba to znaleźć i 'zrozumieć'. Ostatni 'ujawniony' to S&P i Aud/Jpy. Wtedy nawet kresek rysować nie trzeba.
Upss, zapomniałem się. Dobranoc państwu.
ender Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Wto 12 Paź 2010, 22:44
Nie dopisało mi się, to nie moje spostrzeżenie.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Sro 13 Paź 2010, 08:47
Adekwatnie komu trza dedykuję Powrót rewolwerowca a jeszcze porównanie do Roberta Taylora i sąsiadka ma mokro. Pozdrawiam oczywiście. Ps Ach te łesterny.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Pon 18 Paź 2010, 15:44
Co tu się dzieje ja jestem Apacz nie Mohikanin.Piszta cuś chłopy. Jastrząb te systmowe S jest trefne.Jutro luko nie domykamy. Juhu.............
Jastrząb
Liczba postów : 5236 Age : 61 Location : Waldenburg Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: takie luźne rozważania Pon 18 Paź 2010, 15:54
geronimo napisał:
Co tu się dzieje ja jestem Apacz nie Mohikanin.Piszta cuś chłopy. Jastrząb te systmowe S jest trefne.Jutro luko nie domykamy. Juhu.............
Już mnie bykiem dziś zrobili...w ten (b)analny sposób.
geronimo Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Pon 18 Paź 2010, 16:04
K jego mać nie S a L jutro luka na dół itd.Sorry za pomyłkę.
ender Gość
Temat: Re: takie luźne rozważania Pon 18 Paź 2010, 21:27
Piszesz Geronimo, pisać.
Nie piszę, ale 'łamigłowkę' mogę wkleić, taką 'nowoczesną' bankfotek.pl/view/785127. Zrobią, zrobili, bo muszą.
A jeżeli mam pisać, to, Jones, istnieje pewna linia na biduli, której 1,41... i 1,38... nic nie zmienia.