|
| UFO - 12.03.2009 | |
|
+56Dave goldmar SYS TRADER ojro analizator barany nomad Mleczarz Bankrut franco Jones Liber GRIZZLI Abaci Psiqta loko tarzan malec Marek radko Awa soja myśliwyl zibi Jastrząb kydo szakal forex cameleon www rabe msw23 Cris lam3r3k busia Edith fishemade Diablo IronFX dead_eye Kozoyeb dafnia Krzysztof Kapitan Solo inwestor rydzo filip EX Damian SYLWESTER Reser fabularasa andrzej1217 piogor kLeszcz Got mit Uns Decerter mikrob chudy mis 60 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
ba.. Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Czw 12 Mar 2009, 23:33 | |
| wiem, ze to powtorka z rozrywki, ale .....
bara ba Gość
Temat: Re: UFO - 21.02.2009 WEEKENDOWY Nie 22 Lut 2009, 15:24
-------------------------------------------------------------------------------- i jeszcze jedno
jakie to q...a proste.
np. jp morgana dostrzega w polsce fajny rynek na wiele lat.
to co zrobil w ostatnich miesiacach, bylo majstersztykiem.
rozpierdzielil PLN i byl calkiem pomocny w rozdoopcaniu cenowym akcji.
teraz moze wchodzic i podawac nowe info, zgadnijcie jakie??? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Czw 12 Mar 2009, 23:33 | |
| Jak sądzicie czy tą dolną linie poziomą musimy osiągnąć czy rynek rozpoczął ruch antyoczekiwaniom na dalszy spadek?: Kontrakty w EURO: |
| | | ba... Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Czw 12 Mar 2009, 23:41 | |
| bara ba Gość
Temat: Re: UFO - 20.02.2009 Pią 20 Lut 2009, 22:47
-------------------------------------------------------------------------------- coraz bardziej śmierdzi hossą nieustającą.
może jeszcze jednostrząsniecie (ale juz niewarto ryzykowac, bo wybija wszystkie zeby jak dzis).
czas zmienic orientacje.
legnickie pola byly, przypominam 1241 r., i jazda w gore.
jesli Fedzior mowi cos co moglo by miec namiastke prawdy, ze usa (wlasciwie usra) sie wynurzą ponad linię w 2010 r. to ta nieustajaca sie naprawde zacznie.
i dzis ode mnie:
zarabia sie tam gdzie jest trudno zarobic, czyli na pokonywaniu STRACHU. a strach dotyczy w tym miejscu obstawiania kerunek up niz odwrotnie. jak bedzie odwrotnie, to znowu bedzie .... odwrotnie.
ale pokrecone, ale nie chce byc inaczej.
trzeba pokonac tlum, no i niestety siebie. niezle wyzwanie.
byc moze za chwile bedzie juz euforia, czyli ze wzrostem na razie stop. ale to chyba nie koniec. a nawet raczej na pewno.
ale anal.... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Czw 12 Mar 2009, 23:42 | |
| Pokażę wam jeszcze piękną czasóweczkę fibo, która pokazuje idealnie ostatni dołek, jeśli jej początek zakotwiczymy na starcie ostatniej hossy, coś niesamowitego: |
| | | Liber GRIZZLI Abaci
Liczba postów : 2472 Age : 113 Registration date : 27/11/2008
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Czw 12 Mar 2009, 23:46 | |
| - Krzysztof napisał:
- Dzisiaj ujawnij się drugi grubas, razem mają prawie połowę pozycji na H,a może to ta sama ręka?
Jednego murwa nie rozumiem. Jak mam 5% akcji jakiegoś badziewia, to muszę się ujawnić. A jak mam 19,9999% kontraktów na WIG20 nie murwa nie muszę się ujawniać... | |
| | | ba... Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Czw 12 Mar 2009, 23:55 | |
| a. grizzli, nie obraź sie, ale to tez kolejne szczegoly o neiwielkim znaczeniu o typie dezinformacji informacyjnej, o jakiej dopiero co wspominal ender nieco wyzej.
informacja dobra, ale nie przywiazujmy do niej wiekszego znaczenia. jak pisze kydo b. wazny jest ruch i - dodam od siebie - ten SZCZEGOLNY sposob RUCHU CEN, ale zawsze w ujeciu OGÓLNYM (nigdy 3 w 5, czy odwrotnie: chyba ze w DT - byc moze tam sie sprawdza).
czyli troche AT, ale w wersji MOCNO okrojonej.
skromniutkie moje zdanie (dyletanta) do dyskusji, jak tu mawiają profesorów. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Pią 13 Mar 2009, 00:00 | |
| - ba... napisał:
- a. grizzli, nie obraź sie, ale to tez kolejne szczegoly o neiwielkim znaczeniu o typie dezinformacji informacyjnej, o jakiej dopiero co wspominal ender nieco wyzej.
informacja dobra, ale nie przywiazujmy do niej wiekszego znaczenia. jak pisze kydo b. wazny jest ruch i - dodam od siebie - ten SZCZEGOLNY sposob RUCHU CEN, ale zawsze w ujeciu OGÓLNYM (nigdy 3 w 5, czy odwrotnie: chyba ze w DT - byc moze tam sie sprawdza).
skromniutkie moje zdanie (dyletanta) do dyskusji, jak tu mawiają profesorów. Poezja wysokiego lotu. Nic dodać nic ująć. Oby jeszcze zarabiać. |
| | | IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Pią 13 Mar 2009, 00:06 | |
| - ba... napisał:
- a. grizzli, nie obraź sie, ale to tez kolejne szczegoly o neiwielkim znaczeniu o typie dezinformacji informacyjnej, o jakiej dopiero co wspominal ender nieco wyzej.
skromniutkie moje zdanie (dyletanta) do dyskusji, jak tu mawiają profesorów. dla mnie to takie pier....Podawaj jakie pozycje zajmujesz i kiedy wyhcodzisz bo tak ogolnie ze jest nastroj do wzrostow albo spadkow to sobie mozna pisac niezobowiazujaco a pozniej sie wymigac |
| | | Edith
Liczba postów : 2418 Age : 48 Registration date : 14/11/2007
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Pią 13 Mar 2009, 00:12 | |
| OPCJONER,wydaje mi się, że chodzi Ci o buy stop - otwiera Ci pozycje na poziomie ileś tam wyższym niż obecna cena. Rzadko stosuję, jesli się mylę niech ktoś poprawi. | |
| | | ba.... Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Pią 13 Mar 2009, 00:13 | |
| juz 24.02.2009 prezio podstawial, jak dzis, piekny pociag na peron zwany hossa, a przestrzegano go (patrz nizej), a pozniej prezio na 2,5 tygodnia zniknal.
bara ba Gość
Temat: Re: UFO - 24.02.2009 Wto 24 Lut 2009, 23:42
-------------------------------------------------------------------------------- prezio, ja cie tylko prosze, bez nadmiernej euforii. gotowe to szfagry uslyszec i nas wszystkich z wagonu wypier....ą.
zachowuj sie tak jakbys jechal na gapę. cicho sza.
i znowu dzis do prezia: ps. prezio, wiem, ze masz niekonczace sie pokladu humoru, ale trzeba uwazac zawsze na slowo hossa. jak je wypalisz, zaraz wylatujesz z pociagu. nie doswiadczyles jeszcze tego? |
| | | ba.... Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Pią 13 Mar 2009, 00:21 | |
| dlatego też, prezio, tez wiecej wyrafinowanej poezji, jak mowia karnaczek i kaczorek. dzieki za komplement. jak juz kiedys mowila edith. nie mozna zbytnio porownywac pozycji. kazdy ma inne interwaly, ja inwestuje raczej dluzej (stąd OGÓŁ, niż szczegół). pcham w ele i a la ele kapuste po ostatnim strzasnieciu (tym do legnickich pół). oczywiscie byly proby wczesniejsze i szybka likwidacja pozycji. teraz nie zlikwidowalem w sposob istotny zadnej pozycji, trzymam i patrze. wydaje mi sie ze mamy od 2006/7 roku z pierwszym powaznym zdrowym ruchem wzrostowym. tj silne łapska. na te wlasnie czekalem. i .... byc moze znalazlem sie w ich gronie ?! |
| | | ba.... Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Pią 13 Mar 2009, 00:26 | |
| a byc moze jutro chwyce pierwszy (pewnie akcyjny dla bezpieczenstwa) short lub long na walute (to troche mniej bezpieczne). i mysle, ze to moze byc blad. ale nie ma jak od czasu do czasu adrenalina. patrz dzis allach (wczoraj jeszcze na long, a dzis na short i wieczor z glowy). |
| | | ba.... Gość
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Pią 13 Mar 2009, 00:29 | |
| mysle ze ma to cos wspolnego z adhd, gdyby ktos pisal jakas prackę adhd a fjuciarze, chetnie sie poddam badaniu. niech sie wreszcie dowiem.
jednak jak mowilem liczy sie dluzszy termin, ten tylko wygrywa. reszta to pieniadze w bloto. |
| | | Liber GRIZZLI Abaci
Liczba postów : 2472 Age : 113 Registration date : 27/11/2008
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 Pią 13 Mar 2009, 00:42 | |
| Choć jestem misiem, to mimo wszystko muszę stwierdzić uczciwie, że fakt iż spadki, które były dzisiaj (tzn. już wczoraj) do godz. 12tej, zatrzymały się na symetrii, nie napawa dużym optymizmem... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 12.03.2009 | |
| |
| | | | UFO - 12.03.2009 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |