| UFO - 04.05.2009 | |
|
+71zibi delphia Awa ból i cierpienie kydo MedKit* Got mit Uns dead_eye malec specjalista Lennon foo fishemade Akwila sinuee Ziommmm Psiqta karnak betonowe_buty peter melex259 ricopi franco weteran PINGWIN (Z MADAGASKARU) mosa loko Liber GRIZZLI Abaci Zahary SzFagier andrzej IronFX Damian antykatofob petgry przemak ojro Jones andrzej1217 filip rydzo Cris Dave Reser irc north-south tarzan praktyk forex gumbas Pan Nikt Małolat Aligator thorgall inwestor Diablo cameleon Kazik Prezes szakal fabularasa marlon rabe www barany kLeszcz SYLWESTER Ezet Kozoyeb chudy mis 75 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Psiqta
Liczba postów : 1257 Age : 30 Registration date : 09/01/2009
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:47 | |
| - KRT napisał:
- Aka napisał:
- Chcecie to Wam opowiem jakie to uczucie mieć S po 1686?
Ciekawe ile jeszcze jestem w stanie wytrzymać. moze warto sie zastanowic nad czyms takim jak "stop loss" zawsze używałem SL, a tym razem nie, nie wiem dlaczego. Do 1900 wytrzymam | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:48 | |
| - kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
- to co jutro luka w dol?
Niby dlaczego? Czy Ty teraz grasz eLkami? Nah teraz tylko systemy graja, ja czekam Ale swoimi wcześniejszymi komentarzami niejednego odstraszyłeś od dobrych eL. Szkoda, że inaczej grasz - systemowo, a co innego sam uważasz. | |
|
| |
north-south
Liczba postów : 4986 Registration date : 04/02/2009
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:48 | |
| Do Crazy Hourse Dzięki za załzenie naszego wątku Pierwszy mój wpis już jest Jutro proponuje byśmy dopieli szczegóły Pozdr | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:49 | |
| - karnak napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
Niby dlaczego? Czy Ty teraz grasz eLkami? Nah teraz tylko systemy graja, ja czekam Al swoimi wcześniejszymi komentarzami niejednego odstraszyłeś od dobrych eL. Szkoda, ze inaczej grasz - systemowo, a co innego sam uważasz. To ja jestem odpowiedzialny za to co inni graja?Bez zartow,poza tym ja nigdy nie mowie jak barany czy inni jak grac tylko mowie co mysle o rynku chyba nikt nie jest na tyle glupi zeby grac pod to co mowia inni |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| |
| |
sinuee
Liczba postów : 903 Age : 44 Registration date : 31/10/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:50 | |
| - Aka napisał:
- KRT napisał:
- Aka napisał:
Ciekawe ile jeszcze jestem w stanie wytrzymać. moze warto sie zastanowic nad czyms takim jak "stop loss" zawsze używałem SL, a tym razem nie, nie wiem dlaczego. Do 1900 wytrzymam hm no ja mam po 1701 i 1771 i sie zastanawiam nad dobraniem nie wiem czy upartosc mi sie oplaci, ale poczemu to rosnie - inflacja jeszcze nie szaleje? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:51 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:51 | |
| - przemak napisał:
- Reptilian napisał:
- syfie, spulchniaczach i innych smieciach dodawanych do sklepowych 'wypiekow'
Problem tylko w tym, ze teraz do maki dodaje sie proszek do pieczenia, zeby bylo "lepiej"... Taki chleb "kipi" po dodaniu drozdzy czy zakwasu. Kiedys mozna bylo kupic najtansza make, w Lidlu na przyklad, bez ulepszaczy, teraz juz wszedzie dotarla nowoczesnosc. jak zobaczylem po ile Ona kupuje make na moj chleb to sie zlapalem za glowe, nie znam sie na tym, ale faktycznie robi chleb z jakiegos zakwasu, o drozdach nie slyszalem, zeby chleb kipial tez nie slyszalem - a na pewno by sie 'wydarla' z kuchni ... hehe |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:52 | |
| - kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
Niby dlaczego? Czy Ty teraz grasz eLkami? Nah teraz tylko systemy graja, ja czekam Al swoimi wcześniejszymi komentarzami niejednego odstraszyłeś od dobrych eL. Szkoda, ze inaczej grasz - systemowo, a co innego sam uważasz. To ja jestem odpowiedzialny za to co inni graja?Bez zartow,poza tym ja nigdy nie mowie jak barany czy inni jak grac tylko mowie co mysle o rynku chyba nikt nie jest na tyle glupi zeby grac pod to co mowia inni już dawno pisałem że to frajer i pewnie gra w wurtualu bo tam sie nie da stracić przy okzaji rządam by dodanu mu podpis antywskaźnik bo jest w tej roli najlepszy!!! |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:54 | |
| - olaf napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
Niby dlaczego? Czy Ty teraz grasz eLkami? Nah teraz tylko systemy graja, ja czekam Al swoimi wcześniejszymi komentarzami niejednego odstraszyłeś od dobrych eL. Szkoda, ze inaczej grasz - systemowo, a co innego sam uważasz. To ja jestem odpowiedzialny za to co inni graja?Bez zartow,poza tym ja nigdy nie mowie jak barany czy inni jak grac tylko mowie co mysle o rynku chyba nikt nie jest na tyle glupi zeby grac pod to co mowia inni już dawno pisałem że to frajer i pewnie gra w wurtualu bo tam sie nie da stracić przy okzaji rządam by dodanu mu podpis antywskaźnik bo jest w tej roli najlepszy!!! No twoje wyniki w wirtualnym konkursie pokazuja jaki z Ciebie kozak,duzo gadasz a nawet kapitalu na zero nei umiesz utrzymac nei dziwie sie ze roboty za grosze szukasz |
|
| |
ricopi
Liczba postów : 30 Registration date : 22/03/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:54 | |
| - przemak napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- BREDNIE - bredzisz chłopie.
To w takim razie napisz mi jaka była średnia długość życia przed erą upraw zbóż? 100lat? 200? A może 500? Węglowodany tuczą..... BZDURA ja jem ich dużo i jakoś gruby nie jestem. Najbardziej tuczy tłuszcz (szczególnie zwierzęcy) i słodycze a ostatnie co tuczy to węglowodany. Na twoje pytanie czym się utuczysz odpowiedź jest oczywiście - kotletem. Człowiek generalnie powinien jeść dość często a mało, podjadanie 5-6 razy dziennie po trochu jest lepsze niż nawpierdalanie się raz czy dwa na dobę i chodzenie później jak maciora.
Zastanawiam się kto ci takich bzdur nawciskał.
Czemu panienkom w dietach odchudzających nie przepisują kotletów i ciężkiego mięsiwa skoro to nie tuczy? Srednia zycia przed era upraw szacowana jest na 50 lat, w Egipcie mimo niewatpliwego rozwoju cywilizacyjnego spadla do 30. Od tego czasu systematycznie rosnie, srednia 50 lat osiagajac w 18-19 wieku (chyba, nie wiem dokladnie). To, ze Ty nie jestes gruby to niestety jest zbyt mala proba statystyczna Sam piszesz, ze tucza slodycze, a to sa wlasnie weglowodany i przetworzony tluszcz roslinny. O przetworzonym tluszczu roslinnym pisalem w pierwszym poscie - to jest najwieksze gowno. Tluszcz zwierzecy tuczy tak samo, jak wszystko inne, ale ile go zjesz? I po nim nie ma sie apetytu na dlugo. Przy takiej samej ilosci kalorii kotlet starczy na pare godzin, chlebek czy makaron na godzine i znowu jestes glodny. Ty piszesz, co sie Tobie wydaje, a ja sie tym tematem interesuje od paru lat. Panienkom odchudzajacym w pierwszej kolejnosci wylacza sie calkowicie z diety weglowodany, a mieso zostawia, tylko po co o tym pisac, jak nie uwierzysz? Bzdury wciskasz Ty, piszac, co slina na klawiature przywodzi. Strona mowiaca na ten temat http://www.alsearsmd.com/content/index.php?id=136 http://www.cholesterol-and-health.org.uk/ | |
|
| |
Amator1 Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:55 | |
| Ta ktoś tam trzyma L od 1260 a tu leci w wała:lol!: |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:56 | |
| - kaczor napisał:
- olaf napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
Niby dlaczego? Czy Ty teraz grasz eLkami? Nah teraz tylko systemy graja, ja czekam Al swoimi wcześniejszymi komentarzami niejednego odstraszyłeś od dobrych eL. Szkoda, ze inaczej grasz - systemowo, a co innego sam uważasz. To ja jestem odpowiedzialny za to co inni graja?Bez zartow,poza tym ja nigdy nie mowie jak barany czy inni jak grac tylko mowie co mysle o rynku chyba nikt nie jest na tyle glupi zeby grac pod to co mowia inni już dawno pisałem że to frajer i pewnie gra w wurtualu bo tam sie nie da stracić przy okzaji rządam by dodanu mu podpis antywskaźnik bo jest w tej roli najlepszy!!! No twoje wyniki w wirtualnym konkursie pokazuja jaki z Ciebie kozak,duzo gadasz a nawet kapitalu na zero nei umiesz utrzymac nei dziwie sie ze roboty za grosze szukasz kiedyś zająłem pozycje i naewt później tam niezgladfałem bo mam w dupie gre w wirtualu...nie mam czasu na to bo zarabiam prawdziwa kase na gpw w przeciwnieństwie do ciebie |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:58 | |
| - olaf napisał:
- kaczor napisał:
- olaf napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
Niby dlaczego? Czy Ty teraz grasz eLkami? Nah teraz tylko systemy graja, ja czekam Al swoimi wcześniejszymi komentarzami niejednego odstraszyłeś od dobrych eL. Szkoda, ze inaczej grasz - systemowo, a co innego sam uważasz. To ja jestem odpowiedzialny za to co inni graja?Bez zartow,poza tym ja nigdy nie mowie jak barany czy inni jak grac tylko mowie co mysle o rynku chyba nikt nie jest na tyle glupi zeby grac pod to co mowia inni już dawno pisałem że to frajer i pewnie gra w wurtualu bo tam sie nie da stracić przy okzaji rządam by dodanu mu podpis antywskaźnik bo jest w tej roli najlepszy!!! No twoje wyniki w wirtualnym konkursie pokazuja jaki z Ciebie kozak,duzo gadasz a nawet kapitalu na zero nei umiesz utrzymac nei dziwie sie ze roboty za grosze szukasz kiedyś zająłem pozycje i naewt później tam niezgladfałem bo mam w dupie gre w wirtualu...nie mam czasu na to bo zarabiam prawdziwa kase na gpw w przeciwnieństwie do ciebie Tyle ze ja wiele razy podawalem swoje pozycje i kazdy sobie mogl zweryfikwoac a ty jestes jedna wielka sciema.Poza tym nie pisz do mnie szmaciarzu wiecej,dyskusja z toba jest dla mnei obrazliwa bo takich glabow jak ty powinno sie poddawac przymusowej sterylizacji. |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 16:59 | |
| tak sobie mysle ze fakt Prezes ma mylaca range antywskaznika Kaczor edukatora, zaklada sie ze wiedza praktyczna czyli ze jest wskaznikiem.
proponuje zamiane rang niech Prezes nas uczy jak czesze te punkty a kaczor zapracuje na odantywskaniczenie | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:00 | |
| W wirtualu pierwsza trójka na czele z Mr Prezesem na eS. | |
|
| |
Gość Gość
| - Mylogi napisał:
- tak sobie mysle ze fakt
Prezes ma mylaca range antywskaznika Kaczor edukatora, zaklada sie ze wiedza praktyczna czyli ze jest wskaznikiem.
proponuje zamiane rang niech Prezes nas uczy jak czesze te punkty a kaczor zapracuje na odantywskaniczenie Krytykowales wczoraj rejczaka a ja ci zadalem pytanie o system ktory masz dlugo na rynku i ktory zarabia i nie odpowiedziales?Moze Tobei walnac range "systemowe zludne nadzieje" bo na razie tak to jakos wyglada? |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| - olaf napisał:
- kaczor napisał:
- olaf napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- kaczor napisał:
Niby dlaczego? Czy Ty teraz grasz eLkami? Nah teraz tylko systemy graja, ja czekam Al swoimi wcześniejszymi komentarzami niejednego odstraszyłeś od dobrych eL. Szkoda, ze inaczej grasz - systemowo, a co innego sam uważasz. To ja jestem odpowiedzialny za to co inni graja?Bez zartow,poza tym ja nigdy nie mowie jak barany czy inni jak grac tylko mowie co mysle o rynku chyba nikt nie jest na tyle glupi zeby grac pod to co mowia inni już dawno pisałem że to frajer i pewnie gra w wurtualu bo tam sie nie da stracić przy okzaji rządam by dodanu mu podpis antywskaźnik bo jest w tej roli najlepszy!!! No twoje wyniki w wirtualnym konkursie pokazuja jaki z Ciebie kozak,duzo gadasz a nawet kapitalu na zero nei umiesz utrzymac nei dziwie sie ze roboty za grosze szukasz kiedyś zająłem pozycje i naewt później tam niezgladfałem bo mam w dupie gre w wirtualu...nie mam czasu na to bo zarabiam prawdziwa kase na gpw w przeciwnieństwie do ciebie Olaf... pogadamy 15 ego | |
|
| |
Psiqta
Liczba postów : 1257 Age : 30 Registration date : 09/01/2009
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:01 | |
| - Jones napisał:
- Aka napisał:
- KRT napisał:
- Aka napisał:
Ciekawe ile jeszcze jestem w stanie wytrzymać. moze warto sie zastanowic nad czyms takim jak "stop loss" zawsze używałem SL, a tym razem nie, nie wiem dlaczego. Do 1900 wytrzymam dojdą do 1900 i będziesz się zastanawiał czy nie oddajesz na górce taa skąd ja to znam ? a co mam teraz wziąść L ? znając moje szczęście - jak tylko wezmę L to zacznie spadać. Może zacznę wszystko na odwrót robić? | |
|
| |
melex259
Liczba postów : 737 Registration date : 05/10/2007
| |
| |
IronFX Sys Trader
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:04 | |
| - kaczor napisał:
- Mylogi napisał:
Prezes ma mylaca range antywskaznika Kaczor edukatora, zaklada sie ze wiedza praktyczna czyli ze jest wskaznikiem.
proponuje zamiane rang niech Prezes nas uczy jak czesze te punkty a kaczor zapracuje na odantywskaniczenie Krytykowales wczoraj rejczaka a ja ci zadalem pytanie o system ktory masz dlugo na rynku i ktory zarabia i nie odpowiedziales?Moze Tobei walnac range "systemowe zludne nadzieje" bo na razie tak to jakos wyglada? teraz to przyjebales! Ska odebrala Ci rozum dzis beda wyniki w PC. wiem ze powiesz ze to 3 miesiace tylko ale za kolejne 3 miesiace bedzie tego 6 miesiecy Na 4 tys punktow o ktore krzyczales niestety musisz poczekac rok.. 1 1/5 roku | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:05 | |
| Witam.Po sesji mam dysonans .Po pierwsze 60 eS (srednia ok 1730) i pełne pory 2.kolejny dobry DT 3.strat po sesji z aktualych pozycji spora 4.pewność ,że na nich zarobię hm ,czy aby napewno . Nic to ciężka noc przede mną.Pozdrawiam all i do jutra. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:06 | |
| - Mylogi napisał:
- kaczor napisał:
- Mylogi napisał:
proponuje zamiane rang niech Prezes nas uczy jak czesze te punkty a kaczor zapracuje na odantywskaniczenie Krytykowales wczoraj rejczaka a ja ci zadalem pytanie o system ktory masz dlugo na rynku i ktory zarabia i nie odpowiedziales?Moze Tobei walnac range "systemowe zludne nadzieje" bo na razie tak to jakos wyglada? teraz to przyjebales!
Ska odebrala Ci rozum
dzis beda wyniki w PC.
wiem ze powiesz ze to 3 miesiace tylko ale kolejne 3 miesiace bedzie tego 6 miesiecy Na 4 tys punktow o ktore krzyczales niestety musisz poczekac rok.. 1 1/5 roku Ponawiam pytanie,mowisz ze system ktory jest na rynku kilka lat jest cienki to czy masz jakis ktory jest tak dlugo na rynku i ma lepsze wyniki.Nei mowie o takim co puszczony na przeszlych danych ma lepsze wyniki.Nie rozumiem problemu co Ci szkodzi powiedziec "NIE MAM"? ALbo wrecz przeciwnie powiedziec ze masz?3 miesiace to jest nic przeoptymalizowane systemy tez spokojnie moga z pol roku nawet pokosic i dopiero pozniej przychodzi zalamanie |
|
| |
north-south
Liczba postów : 4986 Registration date : 04/02/2009
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:07 | |
| Po tym co napisała AKA musze to napisać Za wszelką cene staram się tępic takich ludzi jak kaczor Facet nawet nie gra w realu Ma wielkie kompleksy i pisze tu by czuć się podziwianym i docenianym ( te jego bzdury o doradcy finansowym czy że klient jedzie do niego z W-wy to już nawet nie smieszą tylko budzą współczucie dla stanu jego umysłu Ale w tej grze kazdy podobno ma jakąs odchyłkę więc jakoś na to oko trzeba przymknąć ) ALe problem jest inny że wielu nowych graczy ( którzy maja małe doświadczenie) często ulega sugestiom takim niby supergraczom jak on a potem sa problemy Znam to z autopsji I dlatego tak zwalczam takich " ściemiaczy" W tej grze nie ma cudownych leków ani systemów tak jak nie ma systemów by wygrać w TOTKA Gdyby były to by je znała jedna osoba i nikt więcej Podobnie jest o analach co piszą książki jak grać ( a sami wola pisać niż grać? Ktos się zastanawiał dlaczego?) Kaczor to zwykły bajkopisarz i tak go trzeba traktować | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:09 | |
| OLAF ty się qrwa naucz pisać!
ŻĄDAĆ - ŻĄDAM (a nie qrwa RZĄDAĆ) | |
|
| |
IronFX Sys Trader
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:11 | |
| - kaczor napisał:
- Mylogi napisał:
- kaczor napisał:
- Mylogi napisał:
proponuje zamiane rang niech Prezes nas uczy jak czesze te punkty a kaczor zapracuje na odantywskaniczenie Krytykowales wczoraj rejczaka a ja ci zadalem pytanie o system ktory masz dlugo na rynku i ktory zarabia i nie odpowiedziales?Moze Tobei walnac range "systemowe zludne nadzieje" bo na razie tak to jakos wyglada? teraz to przyjebales!
Ska odebrala Ci rozum
dzis beda wyniki w PC.
wiem ze powiesz ze to 3 miesiace tylko ale kolejne 3 miesiace bedzie tego 6 miesiecy Na 4 tys punktow o ktore krzyczales niestety musisz poczekac rok.. 1 1/5 roku Ponawiam pytanie,mowisz ze system ktory jest na rynku kilka lat jest cienki to czy masz jakis ktory jest tak dlugo na rynku i ma lepsze wyniki.Nei mowie o takim co puszczony na przeszlych danych ma lepsze wyniki.Nie rozumiem problemu co Ci szkodzi powiedziec "NIE MAM"? ALbo wrecz przeciwnie powiedziec ze masz?3 miesiace to jest nic przeoptymalizowane systemy tez spokojnie moga z pol roku nawet pokosic i dopiero pozniej przychodzi zalamanie Rejczak jest od X lat, ok ale 2 fakt to cienizna jest. dlatego nie pokazuje back testow bo powieszczec pewnie przeoptymalizowany. Stad propozycja ze pokaze w ok rok 4000 pkt na danych real | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:12 | |
| - north-south napisał:
- Po tym co napisała AKA musze to napisać Za wszelką cene staram się tępic takich ludzi jak kaczor Facet nawet nie gra w realu Ma wielkie kompleksy i pisze tu by czuć się podziwianym i docenianym ( te jego bzdury o doradcy finansowym czy że klient jedzie do niego z W-wy to już nawet nie smieszą tylko budzą współczucie dla stanu jego umysłu Ale w tej grze kazdy podobno ma jakąs odchyłkę więc jakoś na to oko trzeba przymknąć ) ALe problem jest inny że wielu nowych graczy ( którzy maja małe doświadczenie) często ulega sugestiom takim niby supergraczom jak on a potem sa problemy Znam to z autopsji I dlatego tak zwalczam takich " ściemiaczy" W tej grze nie ma cudownych leków ani systemów tak jak nie ma systemów by wygrać w TOTKA Gdyby były to by je znała jedna osoba i nikt więcej Podobnie jest o analach co piszą książki jak grać ( a sami wola pisać niż grać? Ktos się zastanawiał dlaczego?) Kaczor to zwykły bajkopisarz i tak go trzeba traktować
LOL tylko tyle powiem,masz najebane w glowie stary i to porzadnie.Nie bylo cie na tym forum ponad rok jak dales ostro dupy i zaczales tez od ostrej wtopy a teraz sie nakrecasz bo cos Ci w koncu wyszlo.W ogole mysle ze mi zazdroscisz bo ciagle masz jakies osobite achy do mnie , moze dlatego ze ja jestem mlody i piekny a ty stary i glupi i na dodatek ograniczony Zreszta to jest taka moda ostatnio,ze nie mowi sie o pogladach tylko zaczyna sie odosbite wrzuty.Moge Ci frajerze pokazac wniosek kredytowy od tego klienta i zamkniesz wtedy morde?Zamkniesz czy nie? |
|
| |
IronFX Sys Trader
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 17:14 | |
| - north-south napisał:
- Po tym co napisała AKA musze to napisać Za wszelką cene staram się tępic takich ludzi jak kaczor Facet nawet nie gra w realu Ma wielkie kompleksy i pisze tu by czuć się podziwianym i docenianym ( te jego bzdury o doradcy finansowym czy że klient jedzie do niego z W-wy to już nawet nie smieszą tylko budzą współczucie dla stanu jego umysłu Ale w tej grze kazdy podobno ma jakąs odchyłkę więc jakoś na to oko trzeba przymknąć ) ALe problem jest inny że wielu nowych graczy ( którzy maja małe doświadczenie) często ulega sugestiom takim niby supergraczom jak on a potem sa problemy Znam to z autopsji I dlatego tak zwalczam takich " ściemiaczy" W tej grze nie ma cudownych leków ani systemów tak jak nie ma systemów by wygrać w TOTKA Gdyby były to by je znała jedna osoba i nikt więcej Podobnie jest o analach co piszą książki jak grać ( a sami wola pisać niż grać? Ktos się zastanawiał dlaczego?) Kaczor to zwykły bajkopisarz i tak go trzeba traktować
ranga dla Kaczora Bajkopisarz a Aka to facet, Awa to kobitka | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 | |
| |
|
| |
| UFO - 04.05.2009 | |
|