| UFO - 11.11.2009 | |
|
+41Jones ból i cierpienie Awa szakal Indiana Garrett franco jj REALISTA EX gumbas PINGWIN (Z MADAGASKARU) Edith chudy mis Małolat mosa przemak kaczor Aligator zibi marlon dead_eye Reser Jastrząb wredniaha myśliwyl Liber GRIZZLI Abaci Nadaje ze Stronia Diablo karnak Damian justa betonowe_buty mobar kydo kamikaze www Prezes fabularasa SYLWESTER inwestor 45 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:19 | |
| - KRT napisał:
- karnak napisał:
- A to wszystko przez beznadziejnie wolne otwieranie się stron UFO.
Jak sie pomylisz, to nie ma szans szybkiego sprostowania, bo juz jesteś zacytowany w dziesięciu postach nim otworzy się UFO. Zróbcie coś z tym, kiedyś tak nie było. sugeruje instalowanie przeglądarki opera działa o wiele szybciej - nie wiem od czego to zalezy,ale FF gryzie sie cos z naszym forum Zrobiłem jak sugerowałeś. Teraz UFO śmiga, że hej. Opera pomogła. Ale mam inny problem. W operze nie mogę otworzyć okienka z ofertami on line w BOŚu, podczas gdy same wykresy intra otwierają się prawidłowo. W BOŚu przy próbie otwarcia notowań online wyskakuje mi, że nie mam zainstalowanej aplikacji. Zainstalowałem , a i tak ten sam błąd. W IE nie ma tego problemu. Może ma ktoś jakiś pomysł na to. KRT dzięki za pomoc. | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:25 | |
| Żeby skończyć tą jałową dyskusje nt. "akwizycji" kolegi Wredniacha śmiem zauważyć, że: - chudy miś zaproponował kącik do działań na polu MQL4 dla kolegi - na przykładzie koleżanki Edith, kolega Wredniacha może stworzyć własny kącik różańcowy i mieć swoich wielbicieli
Problematyczny post wyciął inny mode a ja się z nim zgodziłem Dałem koledze Wredniacha szanse zaistnienia odpowiadając dzisiejszym wpisem na oburzenie kolegi kulty Za bezczelne insynuacje wobec mojej osoby i innych nt niby jakiejś akwizycji z naszej strony kolega Wredniacha ma przejebane u mnie jako moda inwestor | |
|
| |
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:37 | |
| Szanowni,
1) mod <>admin 2) jeszcze raz powtorze, ze oburzenie na oferte uwazam za przesadne (regulamin,precendensy,(krypto)reklamy,...)
uwazam ponadto, ze jesli czujemy, iz ktos naruszyl /niepisane/ reguly to lepiej go o tym poinformowac i ew. zaproponowac konstruktywne rozwiazanie
--> wredniaha oj**ny z gory na dol poprzestanie na reklamowej stopce
--> wredniaha grzecznie doinformowany napisze byc moze pamietniki 'jak tropilem grozne bugi w dostepnym w sieci kodzie albo rzecz o typowych bledach w MQL' czy cos w tym stylu, ku ogolnemu pozytkowi: UFOki sie doksztalca a ew. zleceniobiorcy zobacza, czy warto i skontaktuja sie (albo nie) na priv
proponuje miec te 2 modele w pamieci na okolicznosc ewentualnych przyszlych kryzysow | |
|
| |
Edith
Liczba postów : 2418 Age : 48 Registration date : 14/11/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:40 | |
| | |
|
| |
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:40 | |
| | |
|
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| |
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29644 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:42 | |
| - karnak napisał:
- KRT napisał:
- karnak napisał:
- A to wszystko przez beznadziejnie wolne otwieranie się stron UFO.
Jak sie pomylisz, to nie ma szans szybkiego sprostowania, bo juz jesteś zacytowany w dziesięciu postach nim otworzy się UFO. Zróbcie coś z tym, kiedyś tak nie było. sugeruje instalowanie przeglądarki opera działa o wiele szybciej - nie wiem od czego to zalezy,ale FF gryzie sie cos z naszym forum Zrobiłem jak sugerowałeś. Teraz UFO śmiga, że hej. Opera pomogła.
Ale mam inny problem. W operze nie mogę otworzyć okienka z ofertami on line w BOŚu, podczas gdy same wykresy intra otwierają się prawidłowo. W BOŚu przy próbie otwarcia notowań online wyskakuje mi, że nie mam zainstalowanej aplikacji. Zainstalowałem , a i tak ten sam błąd. W IE nie ma tego problemu. Może ma ktoś jakiś pomysł na to.
KRT dzięki za pomoc. Palanta pomysł wredny ..... niech UFO hula w operze, a BOŚ dalej się menczy z IE Palant czytaj ze zrozumieniem FF to szczwany LIS
Ostatnio zmieniony przez Palant62 dnia Sro 11 Lis 2009, 14:46, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:44 | |
| - Palant62 napisał:
Wszelkie zyski ze sprzedanych Pampersów przeznaczę na działalność Fundacja na rzecz skrzywdzonych ministrantów przez Czarne Potwory
PiS mój sredniak jest ministrantem , wróg Kościoła w wieku 7 lat..... teraz ma czytania Pisma Świętego...... a ze względu na swoje długie i kręcone włosy jest Idolem emerytek kościelnych Z tym czytaniem Pisma Świętego to ostrożnie! to wchodzi w krew. Pamiętam na studiach, czytamy na głos Arystotelesa, koleś wytypowany, zaczyna czytać, i o dziwo brzmi dokładnie jak kazanie z ambony, cała sala w brecht, zaczynał ze 3 czy 4 razy, i nic, zawsze ta melodia z mszy. haha ps. (przeniósł się do nas po trzech latach w seminarium, a przedtem z 10 lat był ministrantem) | |
|
| |
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:45 | |
| Łowcy Skór | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:47 | |
| Ja nie chcieć tak narozrabiać ja tylko wrócić na bani do doma, nic więcej nie pisać już. | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29644 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:54 | |
| - PINGWIN napisał:
- Palant62 napisał:
Wszelkie zyski ze sprzedanych Pampersów przeznaczę na działalność Fundacja na rzecz skrzywdzonych ministrantów przez Czarne Potwory
PiS mój sredniak jest ministrantem , wróg Kościoła w wieku 7 lat..... teraz ma czytania Pisma Świętego...... a ze względu na swoje długie i kręcone włosy jest Idolem emerytek kościelnych Z tym czytaniem Pisma Świętego to ostrożnie! to wchodzi w krew.
Pamiętam na studiach, czytamy na głos Arystotelesa, koleś wytypowany, zaczyna czytać, i o dziwo brzmi dokładnie jak kazanie z ambony, cała sala w brecht, zaczynał ze 3 czy 4 razy, i nic, zawsze ta melodia z mszy. haha
ps. (przeniósł się do nas po trzech latach w seminarium, a przedtem z 10 lat był ministrantem) spoko wodza ... ON z tych co to pikup, fura i komóra, a na pace tuzin towara | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:56 | |
| - kulty napisał:
- Ja nie chcieć tak narozrabiać ja tylko wrócić na bani do doma, nic więcej nie pisać już.
coraz trudniejsze pytania zazdajesz z ang. ucza Was tam literatury pieknej/prozy ? cytujesz fragmenty z ksiazek chyba. nieladnie pisac na bani na forumstarszy admin | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:58 | |
| - Palant62 napisał:
- PINGWIN napisał:
- Palant62 napisał:
PiS mój sredniak jest ministrantem , wróg Kościoła w wieku 7 lat..... teraz ma czytania Pisma Świętego...... a ze względu na swoje długie i kręcone włosy jest Idolem emerytek kościelnych Z tym czytaniem Pisma Świętego to ostrożnie! to wchodzi w krew.
Pamiętam na studiach, czytamy na głos Arystotelesa, koleś wytypowany, zaczyna czytać, i o dziwo brzmi dokładnie jak kazanie z ambony, cała sala w brecht, zaczynał ze 3 czy 4 razy, i nic, zawsze ta melodia z mszy. haha
ps. (przeniósł się do nas po trzech latach w seminarium, a przedtem z 10 lat był ministrantem) spoko wodza ... ON z tych co to pikup, fura i komóra, a na pace tuzin towara czyli prawdziwy KRT bedzie z niego. ps. spadam, trza psa wyciągnąć na dwór, bo coś marudzi.
Ostatnio zmieniony przez PINGWIN dnia Sro 11 Lis 2009, 15:00, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
wredniaha
Liczba postów : 762 Registration date : 22/12/2008
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 14:59 | |
| - KRT napisał:
- Bogdan napisał:
- KRT napisał:
- (...) nie interesują mnie żadne automaty
jezeli stworzył cos chce to sprzedac to niech zaplaci za reklame i juz , dla mnie forum jest prowadzone bez skladek i cel jak dla mnie JASNY I OCZYWISTY a jezeli ktos chce zbijac kase na forum to niech qrwa zaplaci i żadne tłumaczenie mnie nie interesują i OK. Szanuje Twoje zdanie. Tylko dlaczego inna miara do innych, a inna do kolegi W? Nie widzisz tego ze inni sie raklamuja w sposób "ukryty" ? To juz Ci nie przeszkadza? póki nie widzę chamskiego naganiania to mnie to nie razi, to co piszesz jest prawdą ale juz wczoraj Chudy napisał jakie sa niepisane reguły. Poza tym teraz wredniaha chce zakładac wątek czyli dac cos za free wspólna praca - wiec gdyby nie oburzenie taki pomysł wogule by sie nie pojawił Gdyby pomysł wyszedł od kogoś innego to bym się dołączył - nikt nie zgłosił zapotrzebowania wcześniej zapotrzebowania. Generalnie o MQL na forum wiele nie ma. | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:02 | |
| Diabelskie wzrosty w Brazylii .... KTOŚ ma przerąbane Bovespa 14:38 11.11.2009 66 970,00 1,01 666,51 | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:04 | |
| to pytanie na forum https://www.youtube.com/watch?v=Ku59WFzR5qM | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:08 | |
| Za intensywne opady śniegu odpowiada Biuro ds. Modyfikacji Pogody http://www.polskieradio.pl/wiadomosci/swiat/artykul121078.html | |
|
| |
| - osły napisał:
- ale mi dzisiejsze swieto doope uratowało !!!!
tak zreszta jak i innym misiom
Od rana dzisiaj nie mialem czasu i z koniecznosci , b.niechetnie, wczoraj pozamykalem wszystkie pozycje na platformie ,mam teraz tylko s na fw20 ale tutaj do jutra to juz bedzie po zmartwieniu bo dzisiaj stany juz sie "wyszaleja " a wiec jutro od rana znów zaczynam szorcic na złocie ,ropie i US30 bo teraz to juz NAPEWNO bedzie spadać jestes spokrewniony z Barany? | |
|
| |
wredniaha
| - inwestor napisał:
- Żeby skończyć tą jałową dyskusje nt. "akwizycji" kolegi Wredniacha śmiem zauważyć, że:
- chudy miś zaproponował kącik do działań na polu MQL4 dla kolegi - na przykładzie koleżanki Edith, kolega Wredniacha może stworzyć własny kącik różańcowy i mieć swoich wielbicieli
Problematyczny post wyciął inny mode a ja się z nim zgodziłem Dałem koledze Wredniacha szanse zaistnienia odpowiadając dzisiejszym wpisem na oburzenie kolegi kulty Za bezczelne insynuacje wobec mojej osoby i innych nt niby jakiejś akwizycji z naszej strony kolega Wredniacha ma przejebane u mnie jako moda inwestor Na wielbicielach mi nie zależy a kącik już mi stworzył chudy mis. Tak jak pisałem nie widzę nic złego w tym że Ty dogadywałeś się z Opcjo o fuche czy kaczor pisał tu o ziemi - Wasze przykłady podałem bo to Wy byliście oburzeni moim zachowaniem. I uważam że Wasza reakcja była grubo przegięta. Koniec tematu z mojej strony. | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:12 | |
| - wredniaha napisał:
- KRT napisał:
- Bogdan napisał:
- KRT napisał:
jezeli stworzył cos chce to sprzedac to niech zaplaci za reklame i juz , dla mnie forum jest prowadzone bez skladek i cel jak dla mnie JASNY I OCZYWISTY a jezeli ktos chce zbijac kase na forum to niech qrwa zaplaci i żadne tłumaczenie mnie nie interesują i OK. Szanuje Twoje zdanie. Tylko dlaczego inna miara do innych, a inna do kolegi W? Nie widzisz tego ze inni sie raklamuja w sposób "ukryty" ? To juz Ci nie przeszkadza? póki nie widzę chamskiego naganiania to mnie to nie razi, to co piszesz jest prawdą ale juz wczoraj Chudy napisał jakie sa niepisane reguły. Poza tym teraz wredniaha chce zakładac wątek czyli dac cos za free wspólna praca - wiec gdyby nie oburzenie taki pomysł wogule by sie nie pojawił Gdyby pomysł wyszedł od kogoś innego to bym się dołączył - nikt nie zgłosił zapotrzebowania wcześniej zapotrzebowania. Generalnie o MQL na forum wiele nie ma. infinan tez bedzie sprzedawał automaty kydo tez, Ty jak rozumiem również; sprzedawajcie sobie mnie nic do tego. Nie bede sie rozwodził czy to jest dobre czy złe - ludzie szukają swojego grala i płaca za to w porządku. Ale zrozum mnie i innych userów a zwłaszcza twórców tego forum, nikt nie bierze z tego kasy a więc reklamowanie ja osobiscie przyjmuje za chamstwo tak samo było z kultym i jego osławionym eksportem danych do MT4 gdzie poxniej aligator podał linka jak to zrobic przez to tego kolesia szczeże nie cierpie bo to kolejny przegraniec pewnie zapierdala za 1500zł i ma pretensje do calego świata że koledzy sie czegos dorobili a on nie moze. Ja jestem na gieldzie od poczatku jej istnienia i widziałem wiele genialnych pomysłów na zarabianie i niczym mnie juz tu nie zaskoczą Szanuje kaczora wyłożył wiedze w edukacyjnym nic za to nie biorąc i dla mnie pełen szacunek, i jezeli o cokolwiek mnie poprosi to sie odwdzięczę mimo że kaczora nie widziałem nawet na oczy ale szanuje go za to że swoją wiedza pomogl innym. Jezeli będzie tak jak mówisz czyli otworzysz swoj dział i przedstawisz podstawy żeby inni mogli sie nauczyc to bedziesz miał i mój szacunek, ktory oczywiscie mozesz olac Twój wybor. | |
|
| |
gumbas
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:14 | |
| - Jestem Hardkorem napisał:
- kulty napisał:
- Ja nie chcieć tak narozrabiać ja tylko wrócić na bani do doma, nic więcej nie pisać już.
coraz trudniejsze pytania zazdajesz z ang. ucza Was tam literatury pieknej/prozy ? cytujesz fragmenty z ksiazek chyba.
nieladnie pisac na bani na forum starszy admin Jeżeli to pytanie bez podtekstu , to tłumaczę bajki. http://www.e-ang.pl/bajka.php | |
|
| |
wredniaha
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:17 | |
| - KRT napisał:
- wredniaha napisał:
- KRT napisał:
- Bogdan napisał:
- KRT napisał:
jezeli stworzył cos chce to sprzedac to niech zaplaci za reklame i juz , dla mnie forum jest prowadzone bez skladek i cel jak dla mnie JASNY I OCZYWISTY a jezeli ktos chce zbijac kase na forum to niech qrwa zaplaci i żadne tłumaczenie mnie nie interesują i OK. Szanuje Twoje zdanie. Tylko dlaczego inna miara do innych, a inna do kolegi W? Nie widzisz tego ze inni sie raklamuja w sposób "ukryty" ? To juz Ci nie przeszkadza? póki nie widzę chamskiego naganiania to mnie to nie razi, to co piszesz jest prawdą ale juz wczoraj Chudy napisał jakie sa niepisane reguły. Poza tym teraz wredniaha chce zakładac wątek czyli dac cos za free wspólna praca - wiec gdyby nie oburzenie taki pomysł wogule by sie nie pojawił Gdyby pomysł wyszedł od kogoś innego to bym się dołączył - nikt nie zgłosił zapotrzebowania wcześniej zapotrzebowania. Generalnie o MQL na forum wiele nie ma. infinan tez bedzie sprzedawał automaty kydo tez, Ty jak rozumiem również; sprzedawajcie sobie mnie nic do tego. Nie bede sie rozwodził czy to jest dobre czy złe - ludzie szukają swojego grala i płaca za to w porządku. Ale zrozum mnie i innych userów a zwłaszcza twórców tego forum, nikt nie bierze z tego kasy a więc reklamowanie ja osobiscie przyjmuje za chamstwo tak samo było z kultym i jego osławionym eksportem danych do MT4 gdzie poxniej aligator podał linka jak to zrobic przez to tego kolesia szczeże nie cierpie bo to kolejny przegraniec pewnie zapierdala za 1500zł i ma pretensje do calego świata że koledzy sie czegos dorobili a on nie moze. Ja jestem na gieldzie od poczatku jej istnienia i widziałem wiele genialnych pomysłów na zarabianie i niczym mnie juz tu nie zaskoczą Szanuje kaczora wyłożył wiedze w edukacyjnym nic za to nie biorąc i dla mnie pełen szacunek, i jezeli o cokolwiek mnie poprosi to sie odwdzięczę mimo że kaczora nie widziałem nawet na oczy ale szanuje go za to że swoją wiedza pomogl innym. Jezeli będzie tak jak mówisz czyli otworzysz swoj dział i przedstawisz podstawy żeby inni mogli sie nauczyc to bedziesz miał i mój szacunek, ktory oczywiscie mozesz olac Twój wybor. Ja nie sprzedaje automatów - ja mogę wklepać automat który Ty wymyślisz. Więc nikomu nic nie obiecuje. Nie znam sprawy z kulty - nie czytam każdego postu jaki się pojawia na UFO bo za dużo tego. Tak jak pisałem - myśle że możemy zamknąć ten temat bo to już nic w sprawie nie wniesie. | |
|
| |
gumbas
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:18 | |
| - KRT napisał:
- wredniaha napisał:
- KRT napisał:
- Bogdan napisał:
- KRT napisał:
jezeli stworzył cos chce to sprzedac to niech zaplaci za reklame i juz , dla mnie forum jest prowadzone bez skladek i cel jak dla mnie JASNY I OCZYWISTY a jezeli ktos chce zbijac kase na forum to niech qrwa zaplaci i żadne tłumaczenie mnie nie interesują i OK. Szanuje Twoje zdanie. Tylko dlaczego inna miara do innych, a inna do kolegi W? Nie widzisz tego ze inni sie raklamuja w sposób "ukryty" ? To juz Ci nie przeszkadza? póki nie widzę chamskiego naganiania to mnie to nie razi, to co piszesz jest prawdą ale juz wczoraj Chudy napisał jakie sa niepisane reguły. Poza tym teraz wredniaha chce zakładac wątek czyli dac cos za free wspólna praca - wiec gdyby nie oburzenie taki pomysł wogule by sie nie pojawił Gdyby pomysł wyszedł od kogoś innego to bym się dołączył - nikt nie zgłosił zapotrzebowania wcześniej zapotrzebowania. Generalnie o MQL na forum wiele nie ma. infinan tez bedzie sprzedawał automaty kydo tez, Ty jak rozumiem również; sprzedawajcie sobie mnie nic do tego. Nie bede sie rozwodził czy to jest dobre czy złe - ludzie szukają swojego grala i płaca za to w porządku. Ale zrozum mnie i innych userów a zwłaszcza twórców tego forum, nikt nie bierze z tego kasy a więc reklamowanie ja osobiscie przyjmuje za chamstwo tak samo było z kultym i jego osławionym eksportem danych do MT4 gdzie poxniej aligator podał linka jak to zrobic przez to tego kolesia szczeże nie cierpie bo to kolejny przegraniec pewnie zapierdala za 1500zł i ma pretensje do calego świata że koledzy sie czegos dorobili a on nie moze. Ja jestem na gieldzie od poczatku jej istnienia i widziałem wiele genialnych pomysłów na zarabianie i niczym mnie juz tu nie zaskoczą Szanuje kaczora wyłożył wiedze w edukacyjnym nic za to nie biorąc i dla mnie pełen szacunek, i jezeli o cokolwiek mnie poprosi to sie odwdzięczę mimo że kaczora nie widziałem nawet na oczy ale szanuje go za to że swoją wiedza pomogl innym. Jezeli będzie tak jak mówisz czyli otworzysz swoj dział i przedstawisz podstawy żeby inni mogli sie nauczyc to bedziesz miał i mój szacunek, ktory oczywiscie mozesz olac Twój wybor. Mnie nie cierpisz? | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:21 | |
| - kulty napisał:
- Mnie nie cierpisz?
w sumie , jestes mi obojetny powiedzmy ze lubie jak sie uczysz angielskiego , dobry krok w twoim zyciu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:24 | |
| wredniaha juz tutaj wczoraj ustalilismy ze swoje analizy za posrednictwem UFO moze promowac i sprzedawać tylko barany i zmien nick bo teraz to nawet za darmo bałbym sie od Ciebie coś wziąc (podejrzewajac podstep ) nawet gdybys doplacał do swoich systemów to tym bardziej byłoby to podejrzane
Ostatnio zmieniony przez osły dnia Sro 11 Lis 2009, 15:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:25 | |
| - wredniaha napisał:
- Ja nie sprzedaje automatów - ja mogę wklepać automat który Ty wymyślisz. Więc nikomu nic nie obiecuje.
Nie znam sprawy z kulty - nie czytam każdego postu jaki się pojawia na UFO bo za dużo tego. Tak jak pisałem - myśle że możemy zamknąć ten temat bo to już nic w sprawie nie wniesie. ja tez skonczyłem pozdro | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:27 | |
| - wredniaha napisał:
- inwestor napisał:
- Żeby skończyć tą jałową dyskusje nt. "akwizycji" kolegi Wredniacha śmiem zauważyć, że:
- chudy miś zaproponował kącik do działań na polu MQL4 dla kolegi - na przykładzie koleżanki Edith, kolega Wredniacha może stworzyć własny kącik różańcowy i mieć swoich wielbicieli
Problematyczny post wyciął inny mode a ja się z nim zgodziłem Dałem koledze Wredniacha szanse zaistnienia odpowiadając dzisiejszym wpisem na oburzenie kolegi kulty Za bezczelne insynuacje wobec mojej osoby i innych nt niby jakiejś akwizycji z naszej strony kolega Wredniacha ma przejebane u mnie jako moda inwestor Na wielbicielach mi nie zależy a kącik już mi stworzył chudy mis. Tak jak pisałem nie widzę nic złego w tym że Ty dogadywałeś się z Opcjo o fuche czy kaczor pisał tu o ziemi - Wasze przykłady podałem bo to Wy byliście oburzeni moim zachowaniem. I uważam że Wasza reakcja była grubo przegięta. Koniec tematu z mojej strony. Moje oburzenie dotyczy Twojego dzisiejszego zachowania i dzisiejszych postów Kaczor (chylę czoło) po trzykroć miał prawo być oburzony inwestor
P.S. Nie tędy droga | |
|
| |
gumbas
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:28 | |
| - KRT napisał:
- kulty napisał:
- Mnie nie cierpisz?
w sumie , jestes mi obojetny powiedzmy ze lubie jak sie uczysz angielskiego , dobry krok w twoim zyciu Powiedzmy że tyram za 1500, nie mam konika ani prywatnego odrzutowca i uczę się angielskiego, czasami mnie coś drażni i zanim pomyślę to napiszę, ale wiadomo że w realu bym tak nie sypał z rękawa. A z tym moim zasysaniem danych podzieliłem się na priv, puściłem w obieg po całym ufo. | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 Sro 11 Lis 2009, 15:30 | |
| - kulty napisał:
- KRT napisał:
- kulty napisał:
- Mnie nie cierpisz?
w sumie , jestes mi obojetny powiedzmy ze lubie jak sie uczysz angielskiego , dobry krok w twoim zyciu Powiedzmy że tyram za 1500, nie mam konika ani prywatnego odrzutowca i uczę się angielskiego, czasami mnie coś drażni i zanim pomyślę to napiszę, ale wiadomo że w realu bym tak nie sypał z rękawa. A z tym moim zasysaniem danych podzieliłem się na priv, puściłem w obieg po całym ufo. a tego to ja nie wiem że pusciłes cos na privach Ja dzieki kaczorowi mam programik ktory mi wystarcza do robienie wykresów akcji i gitara | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 11.11.2009 | |
| |
|
| |
| UFO - 11.11.2009 | |
|