| UFO - 10-11.04.2010 weekend | |
|
+59malec PoPo Huntero przemak adepcik2 jj Małolat Dave fishemade Jones Prezes nomad Psiqta nephros kapsel karnak piogor Ezet Mleczarz mosa Awa forex loko birdie dixi kiwi turbobream sonny MedKit* EX inicniewiem Kola Aligator Akwila franco piotrkosa delphia IronFX filip PINGWIN (Z MADAGASKARU) kamikaze kaczor dead_eye Lennon eclipse Diablo Rmir zibi justa gumbas Nadaje ze Stronia Reser www RJ Damian barany SYLWESTER inwestor Jastrząb 63 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
inicniewiem
Liczba postów : 796 Registration date : 19/05/2008
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 18:31 | |
| - barany napisał:
- Wielu ludzi pewnie chciałoby tak zginąć jak oni. Na posterunku dla ojczyzny, śmierć z honorami, bohaterska.
ty jako prawdziwy inwestor umrzesz na zawał serca przy notowaniach albo jako leszcz skacząc z okna z notowaniami o bohaterskiej smierci zapomnij | |
|
| |
turbobream
Liczba postów : 138 Registration date : 26/03/2010
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 18:33 | |
| - Kola napisał:
- qrw** ludzie!!
dramat w kraju, dramat w rodzinach!!
troche szacunku!! moze jakas chwila zadumy i ciszy?!!
moze jakas znicz ruszyc dupe zapalic??
a nie pierdolicie o tym czy pln spadnie czy nie, czy gpw ruszy w pon czy nie, kto sie dostanie do wladzy...
historia nie zna takiej tragedii wiec proponuje uczcic to cisza a nie pyskowkami!!
....................................
stalo sie i koniec. dramat
po co pierdolic czy mogl ladowac tam czy nie, czy samolot za stary, czy pilot sie pomylil...
ludzie nie zyja. troche szacunku. Daj spokój masakra kompletna. Niektórych to już nic nie ruszy. Ja nie mogę się pozbierać. | |
|
| |
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 18:44 | |
| teraz będzie błąd pilota jak ostatnio była akcja w Gruzji gdy strzelali obok prezydenta to wszystko było w porządku a gdyby przypadkiem oberwał to winny byłby kierowca i ochrona która do tego dopuściła wtedy mówiłem: jak taki bohater to niech sam się pcha a nie ciągnie innych i naraża cały kraj na konsekwencje jeszcze coś było jakiś czas temu gdy pilot odmówił prezydentowi
teraz okazuje się że 4 razy podchodzili do lądowania pewnie pilot bardzo lubił ryzyko
źle o zmarłych nie powinno się mówić ale to nie pierwszy raz taka sprawa | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 18:48 | |
| - kiwi napisał:
- teraz będzie błąd pilota
jak ostatnio była akcja w Gruzji gdy strzelali obok prezydenta to wszystko było w porządku a gdyby przypadkiem oberwał to winny byłby kierowca i ochrona która do tego dopuściła wtedy mówiłem: jak taki bohater to niech sam się pcha a nie ciągnie innych i naraża cały kraj na konsekwencje jeszcze coś było jakiś czas temu gdy pilot odmówił prezydentowi
teraz okazuje się że 4 razy podchodzili do lądowania pewnie pilot bardzo lubił ryzyko
źle o zmarłych nie powinno się mówić ale to nie pierwszy raz taka sprawa A też jakieś informacje się pojawiły o podejrzeniu wycieq paliwa bo samolot nie wybuchł a jedynie się zapalił co świadczyć może o tym, iż paliwa było bardzo niewiele w momencie uderzenia o glebę. Podejrzewam, że to zahaczenie o drzewo to nie była przyczyna katastrofy ale sqtek innej przyczyny, której na razie nie znamy. | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 18:55 | |
| sprawa kryminalna jest obecnosc wszystkich dowodcow armii w jednym samolocie,to sie po prostu w pale nie miesci.Najlepsi polscy wojskowi,po uczelniach,znajacy jezyki, z ukladami w NATO,ech
Zginął Szef Sztabu Generalnego Wojska Polskiego gen. Franciszek Gągor. Dowódca Wojsk Lądowych gen. Tadeusz Buk, dowódca Marynarki Wojennej wiceadmirał Andrzej Karweta, dowódca sil specjalnych gen. Włodzimierz Potasiński oraz szef dowództwa operacyjnego polskiej armii gen. Bronisław Kwiatkowski i dowódca Sił Powietrznych gen. Andrzej Błasik. | |
|
| |
sonny
Liczba postów : 145 Registration date : 21/04/2009
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 18:58 | |
| - kiwi napisał:
- teraz będzie błąd pilota
jak ostatnio była akcja w Gruzji gdy strzelali obok prezydenta to wszystko było w porządku a gdyby przypadkiem oberwał to winny byłby kierowca i ochrona która do tego dopuściła wtedy mówiłem: jak taki bohater to niech sam się pcha a nie ciągnie innych i naraża cały kraj na konsekwencje jeszcze coś było jakiś czas temu gdy pilot odmówił prezydentowi
źle o zmarłych nie powinno się mówić ale to nie pierwszy raz taka sprawa http://wyborcza.pl/1,76842,6023779,Nie_bedzie_sledztwa_ws__pilota__ktory_odmowil_ladowania.html | |
|
| |
sonny
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 18:58 | |
| - kaczor napisał:
- sprawa kryminalna jest obecnosc wszystkich dowodcow armii w jednym samolocie,to sie po prostu w pale nie miesci.Najlepsi polscy wojskowi,po uczelniach,znajacy jezyki, z ukladami w NATO,ech
Zginął Szef Sztabu Generalnego Wojska Polskiego gen. Franciszek Gągor. Dowódca Wojsk Lądowych gen. Tadeusz Buk, dowódca Marynarki Wojennej wiceadmirał Andrzej Karweta, dowódca sil specjalnych gen. Włodzimierz Potasiński oraz szef dowództwa operacyjnego polskiej armii gen. Bronisław Kwiatkowski i dowódca Sił Powietrznych gen. Andrzej Błasik. widać że po katastrofie casy nic się nie nauczyli.... | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 19:02 | |
| Lotnisko Smoleńsk (XUBS) nie posiada ILS!No to faktycznie sport extremalny przy takiej mgle lądować wg visual approach. Dziwne jest to, że przecież są prognozy pogody lotnicze na najbliższe dni i to chyba nie była niespodzianka? Mogli zaplanować lot wcześniej i przenocować - czysta głupota, lekceważenie procedur itp. | |
|
| |
sonny
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 19:05 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Lotnisko Smoleńsk (XUBS) nie posiada ILS!
No to faktycznie sport extremalny przy takiej mgle lądować wg visual approach.
Dziwne jest to, że przecież są prognozy pogody lotnicze na najbliższe dni i to chyba nie była niespodzianka? Mogli zaplanować lot wcześniej i przenocować - czysta głupota, lekceważenie procedur itp. podobno lądowali za pomocą PAR http://en.wikipedia.org/wiki/Precision_approach_radar | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 19:24 | |
| - sonny napisał:
- OpCjOnEr napisał:
Dziwne jest to, że przecież są prognozy pogody lotnicze na najbliższe dni i to chyba nie była niespodzianka? Mogli zaplanować lot wcześniej i przenocować - czysta głupota, lekceważenie procedur itp. podobno lądowali za pomocą PAR
http://en.wikipedia.org/wiki/Precision_approach_radar Ale ciekawe co z tym paliwem? Te plotki o wycieq i fakt, że nie było wybuchu. Być może coś się stało z tym samolotem wcześniej i z jakichś powodów piloci stracili panowanie. Cholera wie. | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 19:33 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- sonny napisał:
- OpCjOnEr napisał:
Dziwne jest to, że przecież są prognozy pogody lotnicze na najbliższe dni i to chyba nie była niespodzianka? Mogli zaplanować lot wcześniej i przenocować - czysta głupota, lekceważenie procedur itp. podobno lądowali za pomocą PAR
http://en.wikipedia.org/wiki/Precision_approach_radar Ale ciekawe co z tym paliwem? Te plotki o wycieq i fakt, że nie było wybuchu. Być może coś się stało z tym samolotem wcześniej i z jakichś powodów piloci stracili panowanie. Cholera wie. moze bin laden wyborowal dziure w baku | |
|
| |
sonny
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 19:36 | |
| http://www.sadistic.pl/damianero-o-martwej-kaczce-vt36792.htm?sid=a4ad12b6651d2a68f8b1d532ea082b9c proszę mi wylądować tu w te drzewa | |
|
| |
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 19:43 | |
| widzieliście tego Ruska z biało czerwonymi goździkami? " wybaczcie prosze, że to na naszej ziemi"... no mnie rozwalił | |
|
| |
Kola
Liczba postów : 1013 Age : 44 Registration date : 22/09/2009
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:15 | |
| - PINGWIN napisał:
- Kola.
Osobiście jako porządny anarchista, mam gdzieś że kilku polityków zdechło, przynajmniej paru skurwieli mniej na tym świcie (choć możliwe że kilku w miarę porządnych ludzi też tam było), plus paru hipokrytów księży-generałów poszło do piekła. rip. robaki ich zjedzą i spoko. qrwa... niewiarygodne ze chodza po tej ziemi "ludzie" ktorym cos takiego przez gardlo przechodzi... pingwin, uzywajac twojego slownika - sprawiedliwe jest to ze taka "gnida" tez kiedys "zdechnie" i tez ja robaki zjedza, jak kazdego... no comment. | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:15 | |
| Oglądam polsat i mam wrażenie że na głos nadawany jest nałożony jakiś filtr "skruszający" głos dziennikarzom i prezenterom. MASAKRA | |
|
| |
birdie
Liczba postów : 526 Location : 3msto Registration date : 01/10/2007
| Temat: UFOweekend Sob 10 Kwi 2010, 20:20 | |
| - kamikaze napisał:
- oby z tych popiołów, jak Feniks, powstało coś dobrego...
---------------------------------------------------------------------------- - może ,?? świat na pewno dowie się o co chodzi z Katyniem z przed 70 lat ofiara straszna , symbol , przecież Tam również był prezydent Kaczorowski (!!!!!!!!!!!!! ) może trzeba aż takiego dramatu ,ofiary, żeby zmienić .....(Putin,Rosja,Świat, my Polacy)................................................................. ................................................... p.s. po raz pierwszy użyłem foes | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:21 | |
| kogo wystawi Pis do wyborów? mój kandydat: Romaszewski najbardziej zbliżona postać do osoby Lecha Kaczyńskiego L. Kaczyńskiemu patriotyzmu nikt odmówić nie może, dużo zrobił by zapewnić pamięć o polskiej historii, Polacy docenią go z czasem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:29 | |
| qrwa ale z was hipokryci ,wieszaliscie psy na Kaczynskim a teraz cacy. Jeżeli to co mówią ruscy jest prawdą że chcieli skierować samolot na inne lotnisko to winny jest pilot , ugiął się pod presją przełożonych żeby londować. Powinien nie ulec i polecieć na inne lotnisko pewnie wyleciałby z roboty ale nie powinien ryzykować Mógł być też zamach ,ruscy specjaliści mają czarne skrzynki i prawdy się nie dowiemy,mogli pozbyć się niewygodnego prezydenta Ale zastanawia mnie jedno który debil wsadzil prezydenta, naczelnych rzadu, dowodztwo wojskowe do jednego samolotu... |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:34 | |
| Tak sobie myślę, że ten Komorowski mógłby nawet zostać prezydentem, nie miałbym obiekcji. Opanowany, wykształcony i co najważniejsze - nigdy nie był komunistą a do tego nie jest taki cwaniakowaty jak Tusk. Tylko nie wiadomo czy będzie w ogóle kandydował. | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:35 | |
| - swaro napisał:
- qrwa ale z was hipokryci ,wieszaliscie psy na Kaczynskim a teraz cacy.
Jeżeli to co mówią ruscy jest prawdą że chcieli skierować samolot na inne lotnisko to winny jest pilot , ugiął się pod presją przełożonych żeby londować. Powinien nie ulec i polecieć na inne lotnisko pewnie wyleciałby z roboty ale nie powinien ryzykować Mógł być też zamach ,ruscy specjaliści mają czarne skrzynki i prawdy się nie dowiemy,mogli pozbyć się niewygodnego prezydenta Ale zastanawia mnie jedno który debil wsadzil prezydenta, naczelnych rzadu, dowodztwo wojskowe do jednego samolotu... coz widac ze twoj maly mozdzek nei widzi roznicy miedzy krytyka pogladow a smiercia czlowieka | |
|
| |
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:36 | |
| swaro Ty chyba jednak jeszcze mało rozumiesz Mamusia nie mówiła, że o zmarłych źle sie nie mówi | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:38 | |
| - kamikaze napisał:
- kogo wystawi Pis do wyborów?
mój kandydat: Romaszewski najbardziej zbliżona postać do osoby Lecha Kaczyńskiego
L. Kaczyńskiemu patriotyzmu nikt odmówić nie może, dużo zrobił by zapewnić pamięć o polskiej historii, Polacy docenią go z czasem
Tu racja - nie przepadałem za nim ale to aqrat prawda. Najbardziej jednak mi zaimponował tym, że potrafił tym durnym kacapom pokazać twardą pięść a nie był taki miękki uśmiechnięty fałszywie jak Tusk. Za to mu chwała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:39 | |
| kaczor wiem że tylko twój wielki mózg to ogarnia, więc zamilkne twój wielki bohater tusk bedzie miał 100% władzy ,żeby żyło się lepiej |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:42 | |
| - swaro napisał:
- qrwa ale z was hipokryci ,wieszaliscie psy na Kaczynskim a teraz cacy.
Jeżeli to co mówią ruscy jest prawdą że chcieli skierować samolot na inne lotnisko to winny jest pilot , ugiął się pod presją przełożonych żeby londować. Powinien nie ulec i polecieć na inne lotnisko pewnie wyleciałby z roboty ale nie powinien ryzykować Mógł być też zamach ,ruscy specjaliści mają czarne skrzynki i prawdy się nie dowiemy,mogli pozbyć się niewygodnego prezydenta Ale zastanawia mnie jedno który debil wsadzil prezydenta, naczelnych rzadu, dowodztwo wojskowe do jednego samolotu... Byka strzeliłeś ale poruszyłeś ważny temat. Mnie tez to zastanawia - na co dzień dla większej części narodu elita rządząca to byli "złodzieje, karierowicze, kłamcy itp" a teraz nagle wszyscy płaczą za nimi jakby ich kochali. To dla mnie hipokryzja bo jeśli się kogoś nie lubi za życia to czemu nagle po śmierci go lubić? Po prostu presja społeczna - nie wypada nie okazywać uczuć, które wszyscy okazują bo Polacy lubią się jednoczyć. A co za debil.... no właśnie. A co było z CASĄ? Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi. Miejmy nadzieję, że to się teraz zmieni. | |
|
| |
sonny
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:44 | |
| http://www.sadistic.pl/kabaret-mlodych-panow-na-pokladzie-rzadowego-samolotu-vt36799.htm?sid=bf98c71472a00567b0b8b98dea267d6c | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 20:52 | |
| Nawet do Air Force 1, który jest nieporównywalnie bezpieczniejszym samolotem, nie ładuje się całego rządu bo procedury na to nie pozwalają i bardzo dobrze. A u nas.... jak zwykle zła organizacja, brak kompetencji lub lekceważenie/omijanie procedur (albo złe procedury) i aż się prosi o tragedię bo nie ma co się oszukiwać - radzieckie gawno sprzedz 30 lat nawet po ultramodernizacji i dodaniu nowoczesnej awioniki itd, wciąż pozostaje radzieckim gawnem. I do takiej trumny zapakować cały rząd.... Ktoś za to powinien beknąć bo w dużej mierze rząd jest sam sobie winny za to co się stało. Sygnały o tym, że trzeba wymienić rządowy samolot, były już wiele lat temu i nawer przetargi miały być a jakoś kolejne rządy to olewały. O wypasione limuzyny z full bajerami to posłowie dbają ale na samolocie to już im nie zależy. Pokazywali jednego byłego pilota tego samolotu, który kilka lat temu zwolnił sie bo stwierdził, że takim barachłem boi się latać i wywiad gdzieś w necie z nim jest. No i ma rację. | |
|
| |
dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 21:22 | |
| swaro, a ty czytac umiesz ? przeciez nikt tu chlubi kaczora po smierci i nie mowi, ze nagle był superprezydentem i cacy, tylko żałuje człowieka - pomysl chlopie, bo to nie boli - faktycznie, nie ogarniasz tego i nie widzisz roznicy
opcjo racja, z tym ladowaniem wszystkich do jednego samolotu, a co do hipokryzcji to tez troche mysl - nawet ci ktorzy nie popierali kaczora i innych i chcacy ich odejscia, nie ciesza sie, ani chcieli aby w taki sposob to nastąpiło - kto mowi ze nagle ich kocha ? ja jestem ostrym przeciwnikiem jego prezydentury, skrzypka tak samo nie trawiłem, a jakos mi żal ich, rodzin etc. i nie widze w tym hipokryzji - moze definicje tego słowa sobie poczytajcie czy co | |
|
| |
RJ
Liczba postów : 652 Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 21:30 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Tak sobie myślę, że ten Komorowski mógłby nawet zostać prezydentem, nie miałbym obiekcji.
Opanowany, wykształcony i co najważniejsze - nigdy nie był komunistą a do tego nie jest taki cwaniakowaty jak Tusk. Tylko nie wiadomo czy będzie w ogóle kandydował. tak tak Opcjo, zwolennik WSI i rosyjskiej agentury na pewno jest odpowiednim czlowiekiem na "polskiego" prezydenta | |
|
| |
dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 21:34 | |
| poza tym na ulice wychodza zwolennicy kaczora, w skoro wygrał wybory, wiec mial ich sporo - to co sadzisz opcjo, ze ci ktorych jego smierc nie obchodzi, maja wyjsc i pokazac, ze maja to gdzies ? siła rzeczy tylko dotychczasowi zwolennicy beda i nie ma tu tez hipokryzji - myslec myslec to nie boli ! | |
|
| |
loko
Liczba postów : 3137 Location : Warszawa Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend Sob 10 Kwi 2010, 21:45 | |
| smutek , zgineli ludzie. warto zastanowic sie.
szkoda ze wczesniej niz myslimy powrocimy do przeszlosci. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 10-11.04.2010 weekend | |
| |
|
| |
| UFO - 10-11.04.2010 weekend | |
|