| UFO - 08.06.2010 | |
|
+68wredniaha kydo Liber GRIZZLI Abaci forexman przemak franco Laik REALISTA Vegas nephros Władzió lackyluke zibi rabe kiwi ojro Jastrząb Antek Cris loko Ziommmm ant Zahary Piotrek691 szakal Kola Alicja_B jj MESJASZ crus Pan Nikt Ezet specjalista fishemade Salomon Fiszman tarzan qaaaa! Psiqta marlon PINGWIN (Z MADAGASKARU) IronFX Damian goldmar SYS TRADER myśliwyl SYLWESTER kapsel north-south nomad sinuee busia petgry justa Reser RJ thorgall Diablo Nadaje ze Stronia barany fabularasa filip wry Mleczarz Małolat EX Rmir Prezes Dave inwestor 72 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:30 | |
| - kapsel napisał:
- tarzan napisał:
- kapsel napisał:
- dziś bedzie lekkie ździwko
już jest terraz to normalka jest ale z rana miśki pewnie przecierały gały i sie pytały skąd ta zieleń a pod koniec sesji bedą sie pytać skąd ta korba na 2360 nawet sie nie zblizyli do 2360 a to świadczy że opory ciągle dzialaja wiec moze ty byles zdziwiony ja nie - ja sobie spokojnie siedziałem na S | |
|
| |
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:31 | |
| http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,7984394,Pomorze_jak_Katar__Ruszaja_odwierty_gazu_lupkowego.html | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:33 | |
| - kapsel napisał:
- KRT napisał:
- tarzan napisał:
- masz rację - tak zawsze było, ale tym razem tak nie będzie.
To już nie te czasy, kiedy czytano wszystko po łacinie. Biblię każdy czytać może i każdy ją zrozumieć może. oby, nie jestem przeciwnikiem Biblii, niech ludzie ja poznają i niech sami wyciagną wnioski czy cos w tym jest czy nie - zamiast tego jest syf bo pozwala sie księżom prowadzenie religii w szkołach i otumanianiu dzieciaków, wszedzie łapska włożą a im młodsze dziecko tym lepiej czy taki szczyl w programie ziarno wie co to jest Trójca?? absurd Podoba mi sie to co stosują w Niemczech pelnoletni czlowiek decyduje czy chce byc ochrzczony w danej religii czy ma to gdzieś - to jest prawdziwa wolność jesteś ochrzczony? jeśli tak to powiedz kiedy to było czy jak byłeś dzieckiem czy jak zostałeś pełnoletni?? Nie ja o tym decydowałem , bylem ochrzczony jako dziecko, oficjalnie jestem Katolik ale ju do komunii i do bierzmowania nie przystępowałem i w rodzinie byla afera ale że ja uparty jak osioł postawiłem na swoim, oczywiscie nie obyło sie bez konsekwencji w szkole | |
|
| |
goldmar SYS TRADER
Liczba postów : 2443 Age : 44 Location : UFO Registration date : 20/10/2008
| |
| |
Alicja_B
Liczba postów : 588 Registration date : 06/11/2009
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:36 | |
| | |
|
| |
kapsel
Liczba postów : 1693 Age : 39 Location : Butelka Registration date : 21/01/2010
| - KRT napisał:
- kapsel napisał:
- KRT napisał:
- tarzan napisał:
To już nie te czasy, kiedy czytano wszystko po łacinie. Biblię każdy czytać może i każdy ją zrozumieć może. oby, nie jestem przeciwnikiem Biblii, niech ludzie ja poznają i niech sami wyciagną wnioski czy cos w tym jest czy nie - zamiast tego jest syf bo pozwala sie księżom prowadzenie religii w szkołach i otumanianiu dzieciaków, wszedzie łapska włożą a im młodsze dziecko tym lepiej czy taki szczyl w programie ziarno wie co to jest Trójca?? absurd Podoba mi sie to co stosują w Niemczech pelnoletni czlowiek decyduje czy chce byc ochrzczony w danej religii czy ma to gdzieś - to jest prawdziwa wolność jesteś ochrzczony? jeśli tak to powiedz kiedy to było czy jak byłeś dzieckiem czy jak zostałeś pełnoletni?? Nie ja o tym decydowałem , bylem ochrzczony jako dziecko, oficjalnie jestem Katolik ale ju do komunii i do bierzmowania nie przystępowałem i w rodzinie byla afera ale że ja uparty jak osioł postawiłem na swoim, oczywiscie nie obyło sie bez konsekwencji w szkole wiec możesz mieć pretensje tylko do swoich rodziców że cię ochrzcili, tak samo jak każdy inny komu się to niepodoba | |
|
| |
fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
| - KRT napisał:
Nie ja o tym decydowałem , bylem ochrzczony jako dziecko, oficjalnie jestem Katolik ale ju do komunii i do bierzmowania nie przystępowałem i w rodzinie byla afera ale że ja uparty jak osioł postawiłem na swoim, oczywiscie nie obyło sie bez konsekwencji w szkole ... a ja byłem i u komunii i innych tego typu - no bo jak można było sobie odmówić tych wszystkich prezentów | |
|
| |
Kola
Liczba postów : 1013 Age : 44 Registration date : 22/09/2009
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:39 | |
| - KRT napisał:
- kapsel napisał:
- KRT napisał:
- tarzan napisał:
To już nie te czasy, kiedy czytano wszystko po łacinie. Biblię każdy czytać może i każdy ją zrozumieć może. oby, nie jestem przeciwnikiem Biblii, niech ludzie ja poznają i niech sami wyciagną wnioski czy cos w tym jest czy nie - zamiast tego jest syf bo pozwala sie księżom prowadzenie religii w szkołach i otumanianiu dzieciaków, wszedzie łapska włożą a im młodsze dziecko tym lepiej czy taki szczyl w programie ziarno wie co to jest Trójca?? absurd Podoba mi sie to co stosują w Niemczech pelnoletni czlowiek decyduje czy chce byc ochrzczony w danej religii czy ma to gdzieś - to jest prawdziwa wolność jesteś ochrzczony? jeśli tak to powiedz kiedy to było czy jak byłeś dzieckiem czy jak zostałeś pełnoletni?? Nie ja o tym decydowałem , bylem ochrzczony jako dziecko, oficjalnie jestem Katolik ale ju do komunii i do bierzmowania nie przystępowałem i w rodzinie byla afera ale że ja uparty jak osioł postawiłem na swoim, oczywiscie nie obyło sie bez konsekwencji w szkole jako 9 letnie dziecko miales juz na tyle ukszltowany swiatopoglad ze zrezygnowales z przystapienia do komunii?? rodzicie nie cie nie zmusili? to raczej idzie tasmowo | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:40 | |
| - Alicja_B napisał:
- kazdy 30-81 ?
.....i pokazane KTo tutaj wymiata najlepiej ....gdzie tam palantom do high class trayder | |
|
| |
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:42 | |
| - KRT napisał:
- tarzan napisał:
To już nie te czasy, kiedy czytano wszystko po łacinie. Biblię każdy czytać może i każdy ją zrozumieć może. oby, nie jestem przeciwnikiem Biblii, niech ludzie ja poznają i niech sami wyciagną wnioski czy cos w tym jest czy nie - zamiast tego jest syf bo pozwala sie księżom prowadzenie religii w szkołach i otumanianiu dzieciaków, wszedzie łapska włożą a im młodsze dziecko tym lepiej czy taki szczyl w programie ziarno wie co to jest Trójca?? absurd Podoba mi sie to co stosują w Niemczech pelnoletni czlowiek decyduje czy chce byc ochrzczony w danej religii czy ma to gdzieś - to jest prawdziwa wolność partia, ktora zproponowalaby w swoim programie wyborczym powrot religii do salek katechetycznych zostalaby spietnowana przez media, z drugiej strony rozmawialem z wieloma rodzicami i kazdy by chcial takiego rozwiazania. | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:43 | |
| - kapsel napisał:
- barany napisał:
- kto rano mnie posłuchał i dobierał S-ki, ten znów liczy kasę.
Barany a co zrobiłeś z eLkami branymi po 2370 ? Zamknąłem je ze stratą 10 punktową. Pisałem wszystko na forum. Udajesz głupka? | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:43 | |
| - kapsel napisał:
- KRT napisał:
- kapsel napisał:
- KRT napisał:
- tarzan napisał:
To już nie te czasy, kiedy czytano wszystko po łacinie. Biblię każdy czytać może i każdy ją zrozumieć może. oby, nie jestem przeciwnikiem Biblii, niech ludzie ja poznają i niech sami wyciagną wnioski czy cos w tym jest czy nie - zamiast tego jest syf bo pozwala sie księżom prowadzenie religii w szkołach i otumanianiu dzieciaków, wszedzie łapska włożą a im młodsze dziecko tym lepiej czy taki szczyl w programie ziarno wie co to jest Trójca?? absurd Podoba mi sie to co stosują w Niemczech pelnoletni czlowiek decyduje czy chce byc ochrzczony w danej religii czy ma to gdzieś - to jest prawdziwa wolność jesteś ochrzczony? jeśli tak to powiedz kiedy to było czy jak byłeś dzieckiem czy jak zostałeś pełnoletni?? Nie ja o tym decydowałem , bylem ochrzczony jako dziecko, oficjalnie jestem Katolik ale ju do komunii i do bierzmowania nie przystępowałem i w rodzinie byla afera ale że ja uparty jak osioł postawiłem na swoim, oczywiscie nie obyło sie bez konsekwencji w szkole wiec możesz mieć pretensje tylko do swoich rodziców że cię ochrzcili, tak samo jak każdy inny komu się to niepodoba Nie mam pretensji do rodziców, mam pretensje do debilów i do kosciola że wymuszają takie a nie inne obrzędy - "bo tak być powinno" zresztą teraz Komunia to przypomina bogate wesele limuzyny drogie lokale jakos w moich oczach kłóci sie to ze skromnościa która cechowała Chrystusa | |
|
| |
MESJASZ
Liczba postów : 135 Registration date : 04/02/2010
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:44 | |
|
Ostatnio zmieniony przez MESJASZ dnia Wto 08 Cze 2010, 12:06, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
szakal
Liczba postów : 1080 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:45 | |
| S za połowe zagramy w totka z szwagrami | |
|
| |
specjalista
Liczba postów : 1606 Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:46 | |
| 1/2 es zamknięta po 84 - 100 pkt netto in plus
Ostatnio zmieniony przez specjalista dnia Wto 08 Cze 2010, 11:49, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
kapsel
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:48 | |
| - KRT napisał:
- kapsel napisał:
- KRT napisał:
- kapsel napisał:
- KRT napisał:
- tarzan napisał:
To już nie te czasy, kiedy czytano wszystko po łacinie. Biblię każdy czytać może i każdy ją zrozumieć może. oby, nie jestem przeciwnikiem Biblii, niech ludzie ja poznają i niech sami wyciagną wnioski czy cos w tym jest czy nie - zamiast tego jest syf bo pozwala sie księżom prowadzenie religii w szkołach i otumanianiu dzieciaków, wszedzie łapska włożą a im młodsze dziecko tym lepiej czy taki szczyl w programie ziarno wie co to jest Trójca?? absurd Podoba mi sie to co stosują w Niemczech pelnoletni czlowiek decyduje czy chce byc ochrzczony w danej religii czy ma to gdzieś - to jest prawdziwa wolność jesteś ochrzczony? jeśli tak to powiedz kiedy to było czy jak byłeś dzieckiem czy jak zostałeś pełnoletni?? Nie ja o tym decydowałem , bylem ochrzczony jako dziecko, oficjalnie jestem Katolik ale ju do komunii i do bierzmowania nie przystępowałem i w rodzinie byla afera ale że ja uparty jak osioł postawiłem na swoim, oczywiscie nie obyło sie bez konsekwencji w szkole wiec możesz mieć pretensje tylko do swoich rodziców że cię ochrzcili, tak samo jak każdy inny komu się to niepodoba Nie mam pretensji do rodziców, mam pretensje do debilów i do kosciola że wymuszają takie a nie inne obrzędy - "bo tak być powinno" zresztą teraz Komunia to przypomina bogate wesele limuzyny drogie lokale jakos w moich oczach kłóci sie to ze skromnościa która cechowała Chrystusa przecierz nikt nikogo nie zmusza - widziałęś kiedyś by ksiądz przyjechał z wojskiem i zmuszał do brania sakramentów? | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| - KRT napisał:
Nie mam pretensji do rodziców, mam pretensje do debilów i do kosciola że wymuszają takie a nie inne obrzędy - "bo tak być powinno" zresztą teraz Komunia to przypomina bogate wesele limuzyny drogie lokale jakos w moich oczach kłóci sie to ze skromnościa która cechowała Chrystusa Ja podobnie. Byłem ochrzczony jako niemowlę, że nawet tego nie pamiętam więc uznałem, że ten akt dla mnie nic nie znaczy ponieważ nie odbyłem go z własnej woli i przy świadomości. Później byłem zmuszany przez rodziców do chodzenia na jebane lekcje katechezy i do kościoła a nawet kilka razy talibowi się musiałem spowiadać. Od czasów mniej więcej 8. klasy podstawówki wziąłem sprawy w swoje ręce i olałem to ciepłym moczem jak mój kocur plecak. Bierzmowany też nie byłem, nawet nie wiem co to q znaczy. | |
|
| |
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
| | |
|
| |
kapsel
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:51 | |
| - barany napisał:
- kapsel napisał:
- barany napisał:
- kto rano mnie posłuchał i dobierał S-ki, ten znów liczy kasę.
Barany a co zrobiłeś z eLkami branymi po 2370 ? Zamknąłem je ze stratą 10 punktową. Pisałem wszystko na forum. Udajesz głupka? Barany a S też ze stratą zamkniesz? | |
|
| |
kapsel
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:53 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- KRT napisał:
Nie mam pretensji do rodziców, mam pretensje do debilów i do kosciola że wymuszają takie a nie inne obrzędy - "bo tak być powinno" zresztą teraz Komunia to przypomina bogate wesele limuzyny drogie lokale jakos w moich oczach kłóci sie to ze skromnościa która cechowała Chrystusa Ja podobnie. Byłem ochrzczony jako niemowlę, że nawet tego nie pamiętam więc uznałem, że ten akt dla mnie nic nie znaczy ponieważ nie odbyłem go z własnej woli i przy świadomości. Później byłem zmuszany przez rodziców do chodzenia na jebane lekcje katechezy i do kościoła a nawet kilka razy talibowi się musiałem spowiadać. Od czasów mniej więcej 8. klasy podstawówki wziąłem sprawy w swoje ręce i olałem to ciepłym moczem jak mój kocur plecak. Bierzmowany też nie byłem, nawet nie wiem co to q znaczy. spowiadaeś sie tego że konia walisz? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 11:54 | |
| - MESJASZ napisał:
- Bierzcie i pijcie z tego wszyscy:
To jest bowiem krew bycza, która za was i za wielu będzie wylana.
Amen Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:00 | |
| - kapsel napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- KRT napisał:
Nie mam pretensji do rodziców, mam pretensje do debilów i do kosciola że wymuszają takie a nie inne obrzędy - "bo tak być powinno" zresztą teraz Komunia to przypomina bogate wesele limuzyny drogie lokale jakos w moich oczach kłóci sie to ze skromnościa która cechowała Chrystusa Ja podobnie. Byłem ochrzczony jako niemowlę, że nawet tego nie pamiętam więc uznałem, że ten akt dla mnie nic nie znaczy ponieważ nie odbyłem go z własnej woli i przy świadomości. Później byłem zmuszany przez rodziców do chodzenia na jebane lekcje katechezy i do kościoła a nawet kilka razy talibowi się musiałem spowiadać. Od czasów mniej więcej 8. klasy podstawówki wziąłem sprawy w swoje ręce i olałem to ciepłym moczem jak mój kocur plecak. Bierzmowany też nie byłem, nawet nie wiem co to q znaczy. spowiadaeś sie tego że konia walisz? Nie bo nie uważam żeby to było czymś złym. Wymieniłem grzechy takie jak przeklinanie, okłamywanie starych, nie chodzenie na lekcje i takie bzdety, wydało mi się to śmieszne wręcz idiotyczne i zaprzestałem. Poza tym po co mam staremu piernikowi gadać o moich uczynkach. | |
|
| |
Alicja_B
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:01 | |
| - peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Amen Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. należy przywyknąć do faktu, że hazard demoralizuje - kazde forum futures to arena najniższego plugastwa jakie tylko można sobie wyobrazić. | |
|
| |
crus Sys Trader
Liczba postów : 592 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:01 | |
| Gdzie są najszybciej publikowane dane makro ? Bloomberg Routers czy cos innego ? | |
|
| |
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:02 | |
| - peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Amen Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. Witam. No nie mogę Podaj go do prokuratury. W zawiadomieniu o przestępstwie napisz, że Mesjasz obraża Twoje uczucia religijne tekstami z biblijnymi wstawkami | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:05 | |
| - Alicja_B napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Amen Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. należy przywyknąć do faktu, że hazard demoralizuje - kazde forum futures to arena najniższego plugastwa jakie tylko można sobie wyobrazić. Bycie zdemoralizowanym a obrażanie uczuć religijnych innych osób to dwie różne rzeczy. Nie wnikam w prymitywne wypowiedzi antyreligijne i antyklerykalne upubliczniane na forum, ale obrażanie uczuć religijnych jest niedopuszczalne. |
|
| |
Alicja_B
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:06 | |
| - crus napisał:
- Gdzie są najszybciej publikowane dane makro ?
Bloomberg Routers czy cos innego ? Monitor w kuchni u grubego | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Zahary
Liczba postów : 1201 Registration date : 17/01/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:10 | |
| - peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Amen Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. Moje również obraża, zatem popieram apel! Byłoby również wskazane, aby nadworny ateista KRT trochę tonował swoje przesycone jadem i nienawiścią do Kościoła/kleru komentarze. Może KRT to jednak satanista, to by wiele wyjaśniało - w końcu typowy ateista cechuje się jednak większą tolerancją - założę się, że KRT wodę święconą wyczułby przez ścianę Pozdrawiam | |
|
| |
crus Sys Trader
Liczba postów : 592 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:13 | |
| - Alicja_B napisał:
- crus napisał:
- Gdzie są najszybciej publikowane dane makro ?
Bloomberg Routers czy cos innego ? Monitor w kuchni u grubego cieki zanalazlem niestety zamiennie http://pro-trading.pl/moj-trading/stanowisko-day-tradera.html Mylogi ma + 15 Minut ale raczej tylko wykres , chociaz on tez wiele mowi o danych | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 | |
| |
|
| |
| UFO - 08.06.2010 | |
|