| UFO - 08.06.2010 | |
|
+68wredniaha kydo Liber GRIZZLI Abaci forexman przemak franco Laik REALISTA Vegas nephros Władzió lackyluke zibi rabe kiwi ojro Jastrząb Antek Cris loko Ziommmm ant Zahary Piotrek691 szakal Kola Alicja_B jj MESJASZ crus Pan Nikt Ezet specjalista fishemade Salomon Fiszman tarzan qaaaa! Psiqta marlon PINGWIN (Z MADAGASKARU) IronFX Damian goldmar SYS TRADER myśliwyl SYLWESTER kapsel north-south nomad sinuee busia petgry justa Reser RJ thorgall Diablo Nadaje ze Stronia barany fabularasa filip wry Mleczarz Małolat EX Rmir Prezes Dave inwestor 72 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:14 | |
| czas myśliwego | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:14 | |
| | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:15 | |
| - Zahary napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
- Bierzcie i pijcie z tego wszyscy:
To jest bowiem krew bycza, która za was i za wielu będzie wylana.
Amen Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. Moje również obraża, zatem popieram apel!
Byłoby również wskazane, aby nadworny ateista KRT trochę tonował swoje przesycone jadem i nienawiścią do Kościoła/kleru komentarze.
Może KRT to jednak satanista, to by wiele wyjaśniało - w końcu typowy ateista cechuje się jednak większą tolerancją - założę się, że KRT wodę święconą wyczułby przez ścianę
Pozdrawiam ja płonę nienawiścią?? | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:15 | |
| - Zahary napisał:
Byłoby również wskazane, aby nadworny ateista KRT trochę tonował swoje przesycone jadem i nienawiścią do Kościoła/kleru komentarze.
Może KRT to jednak satanista, to by wiele wyjaśniało - w końcu typowy ateista cechuje się jednak większą tolerancją - założę się, że KRT wodę święconą wyczułby przez ścianę
Pozdrawiam Dajcie se spoqj - z wszystkiego można żartować. Olaf np. szkaluje gejów to też jakiś gej się może poczuć urażony? | |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:19 | |
| - Zahary napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Amen Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. Moje również obraża, zatem popieram apel!
Pozdrawiam no nie gościu, z tym satanistą to wy....... . Co ty tu wnosisz, my KRT znamy dość dobrze, i sądzę, że gdyby wielu Katolików zachowywało się tak jak on wobec innych to świat byłby lepszy | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:20 | |
| - tarzan napisał:
- Zahary napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Pozdrawiam no nie gościu, z tym satanistą to wy....... . Co ty tu wnosisz, my KRT znamy dość dobrze, i sądzę, że gdyby wielu Katolików zachowywało się tak jak on wobec innych to świat byłby lepszy nie nie tarzanie jak diabeł wcielony jestem mase mam wad ale sie do nich przyznaje otwarcie | |
|
| |
Zahary
Liczba postów : 1201 Registration date : 17/01/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:21 | |
| - KRT napisał:
- Zahary napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Pozdrawiam ja płonę nienawiścią?? Nie czytam Twoich bluźnierstw, zatem nic Ci niestety nie zacytuję. Ale swoimi postami często starasz się "prowokować" osoby wierzące.. | |
|
| |
kapsel
Liczba postów : 1693 Age : 39 Location : Butelka Registration date : 21/01/2010
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:21 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Zahary napisał:
Pozdrawiam Dajcie se spoqj - z wszystkiego można żartować.
Olaf np. szkaluje gejów to też jakiś gej się może poczuć urażony? ja żadnego pedzia nie szkaluje ale widzę że znów zaczynasz ten drażliwy temat | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:22 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Zahary napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Olaf np. szkaluje gejów to też jakiś gej się może poczuć urażony? Trzeba mieć trochę wyczucia. A co do "gejów", to jeśli jakiś jest urażony to niech o tym napisze. Proste. Ja poczułem się urażony, a osoba o nicku "MESJASZ" jakoś nie potrafiła sama z siebie zaniechać obrażania moich uczuć tymi parodiami, więc upomniałem się o swoje. |
|
| |
Reser
| |
| |
kapsel
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:23 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Zahary napisał:
Olaf np. szkaluje gejów to też jakiś gej się może poczuć urażony? ja żadnego pedzia nie szkaluje ale widzę że znów zaczynasz ten drażliwy temat | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| |
| |
fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:25 | |
| - peck napisał:
Trzeba mieć trochę wyczucia. A co do "gejów", to jeśli jakiś jest urażony to niech o tym napisze. Proste. Ja poczułem się urażony, a osoba o nicku "MESJASZ" jakoś nie potrafiła sama z siebie zaniechać obrażania moich uczuć tymi parodiami, więc upomniałem się o swoje. skorzystaj z funkcji foes, a nie gadasz jak baba, że ktoś rani Twoje uczucia - po h..j jeszcze to wszystko cytujesz | |
|
| |
Zahary
Liczba postów : 1201 Registration date : 17/01/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:25 | |
| - tarzan napisał:
- Zahary napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Pozdrawiam no nie gościu, z tym satanistą to wy....... . Co ty tu wnosisz, my KRT znamy dość dobrze, i sądzę, że gdyby wielu Katolików zachowywało się tak jak on wobec innych to świat byłby lepszy Dodałem uśmiech - bo nie mi osądzać kogokolwiek.. A poglądy KRT ja też od dłuższego czasu znam dobrze:) | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:26 | |
| - kapsel napisał:
ja żadnego pedzia nie szkaluje ale widzę że znów zaczynasz ten drażliwy temat Bezpośrednio to nie ale ogólnie o tej grupie ludzi nie masz najlepszego zdania. | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:29 | |
| - kapsel napisał:
- barany napisał:
- kapsel napisał:
- barany napisał:
- kto rano mnie posłuchał i dobierał S-ki, ten znów liczy kasę.
Barany a co zrobiłeś z eLkami branymi po 2370 ? Zamknąłem je ze stratą 10 punktową. Pisałem wszystko na forum. Udajesz głupka? Barany a S też ze stratą zamkniesz? jak mam zamknąć ze stratą jak mam prawie 100 punktów zysku na nich? | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:29 | |
| Qrwa ale jaja, wytrzepali leszczy i do góry A takie ładne rgry były i gawno. | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:31 | |
| - Zahary napisał:
- Nie czytam Twoich bluźnierstw, zatem nic Ci niestety nie zacytuję.
Ale swoimi postami często starasz się "prowokować" osoby wierzące.. no cóz jednak śmiem twierdzic że jednak czytasz bo mi odpowiadasz ja nie prowokuje ja tylko krytykuje ludzi że wierza w cos co jest kompletną bzdura weźmy pierwszy przykład z brzegu ADAM i EWA Adam sobie po pierdala w raju szczesliwy poszedl spac budzi sie żebra nie ma o qrwa kobitka kolo niego łałłłł cool Ewa tez sobie po pierdala po raju i pach spotyka węza - gadającego węża - nie wiem jak ty ale ja sie węży generalnie boje i wiałbym gdzie pieprz rośnie ale nie Ewcia dziewczyna odwazna dostaje jabłko od lucyfera i jebit wraca z jabkiem do Adama - reszte juz znasz mam w to wierzyc??
Ostatnio zmieniony przez KRT dnia Wto 08 Cze 2010, 12:32, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
kapsel
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:31 | |
| Proponuję byśmy niepisl o religiach o wierze w tym wątku, skupmy się lepiej na merytoryce inwestycji | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:33 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- kapsel napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- KRT napisał:
Nie mam pretensji do rodziców, mam pretensje do debilów i do kosciola że wymuszają takie a nie inne obrzędy - "bo tak być powinno" zresztą teraz Komunia to przypomina bogate wesele limuzyny drogie lokale jakos w moich oczach kłóci sie to ze skromnościa która cechowała Chrystusa Ja podobnie. Byłem ochrzczony jako niemowlę, że nawet tego nie pamiętam więc uznałem, że ten akt dla mnie nic nie znaczy ponieważ nie odbyłem go z własnej woli i przy świadomości. Później byłem zmuszany przez rodziców do chodzenia na jebane lekcje katechezy i do kościoła a nawet kilka razy talibowi się musiałem spowiadać. Od czasów mniej więcej 8. klasy podstawówki wziąłem sprawy w swoje ręce i olałem to ciepłym moczem jak mój kocur plecak. Bierzmowany też nie byłem, nawet nie wiem co to q znaczy. spowiadaeś sie tego że konia walisz? Nie bo nie uważam żeby to było czymś złym. Wymieniłem grzechy takie jak przeklinanie, okłamywanie starych, nie chodzenie na lekcje i takie bzdety, wydało mi się to śmieszne wręcz idiotyczne i zaprzestałem. Poza tym po co mam staremu piernikowi gadać o moich uczynkach. Masz jeszcze zawsze szanse się nawrócić. Najwięksi zatwardziali ateiści często na łożu śmierci to robili i żałowali za grzech, że tak głupio postępowali i zmarnowali swoje życie. | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:34 | |
| - kapsel napisał:
- Proponuję byśmy niepisl o religiach o wierze w tym wątku, skupmy się lepiej na merytoryce inwestycji
merytorycznie jest nudno ale jak juz trzeba to moim zdaniem ubijamy dno bo za wuja nie chce spadac - aut z S wreszcie | |
|
| |
kapsel
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:35 | |
| jeszcze 15 pkt up i misiu będzie spierdalał w podskokach | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:36 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- kapsel napisał:
ja żadnego pedzia nie szkaluje ale widzę że znów zaczynasz ten drażliwy temat Bezpośrednio to nie ale ogólnie o tej grupie ludzi nie masz najlepszego zdania. ...właśnie w TOK fm gadają o równościach par różnych opci | |
|
| |
kapsel
| - KRT napisał:
- kapsel napisał:
- Proponuję byśmy niepisl o religiach o wierze w tym wątku, skupmy się lepiej na merytoryce inwestycji
merytorycznie jest nudno ale jak juz trzeba to moim zdaniem ubijamy dno bo za wuja nie chce spadac - aut z S wreszcie L bierzesz czy czekasz na przejscie 2360? | |
|
| |
Diablo
| - barany napisał:
- Masz jeszcze zawsze szanse się nawrócić. Najwięksi zatwardziali ateiści często na łożu śmierci to robili i żałowali za grzech, że tak głupio postępowali i zmarnowali swoje życie.
ja bym to nazwał obłudą | |
|
| |
fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
| |
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:38 | |
| - kapsel napisał:
- KRT napisał:
- kapsel napisał:
merytorycznie jest nudno ale jak juz trzeba to moim zdaniem ubijamy dno bo za wuja nie chce spadac - aut z S wreszcie L bierzesz czy czekasz na przejscie 2360? nie wiem poczekam na heinekena jak bedzie na niebiesko to sie skusze ale tylko symboliczną ilosc bo wbrew trendowi | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
| |
| |
kapsel
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:38 | |
| - PAMPERS XXL napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kapsel napisał:
ja żadnego pedzia nie szkaluje ale widzę że znów zaczynasz ten drażliwy temat Bezpośrednio to nie ale ogólnie o tej grupie ludzi nie masz najlepszego zdania.
...właśnie w TOK fm gadają o równościach par różnych opci jaka równosć, pedzie to chorzy ludzie których trzeba izolować od społeczeństwa i leczyć | |
|
| |
wry
Liczba postów : 507 Location : Hanysowo Registration date : 10/09/2009
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:39 | |
| - kapsel napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Zahary napisał:
Olaf np. szkaluje gejów to też jakiś gej się może poczuć urażony? ja żadnego pedzia nie szkaluje ale widzę że znów zaczynasz ten drażliwy temat Kapsel po przerwie z forum powrócił jako lepszy człowiek. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 | |
| |
|
| |
| UFO - 08.06.2010 | |
|