| UFO - 08.06.2010 | |
|
+68wredniaha kydo Liber GRIZZLI Abaci forexman przemak franco Laik REALISTA Vegas nephros Władzió lackyluke zibi rabe kiwi ojro Jastrząb Antek Cris loko Ziommmm ant Zahary Piotrek691 szakal Kola Alicja_B jj MESJASZ crus Pan Nikt Ezet specjalista fishemade Salomon Fiszman tarzan qaaaa! Psiqta marlon PINGWIN (Z MADAGASKARU) IronFX Damian goldmar SYS TRADER myśliwyl SYLWESTER kapsel north-south nomad sinuee busia petgry justa Reser RJ thorgall Diablo Nadaje ze Stronia barany fabularasa filip wry Mleczarz Małolat EX Rmir Prezes Dave inwestor 72 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:39 | |
| - myśliwyl napisał:
- ale garbaty w h..ja wali zaniża jankeskie fiuty i ładuje L a potem zmiana !!!!
to jest qrwa złodziej trzeba mu dobrze patrzeć na ręce !!!!!!! | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:40 | |
| - KRT napisał:
- Zahary napisał:
- Nie czytam Twoich bluźnierstw, zatem nic Ci niestety nie zacytuję.
Ale swoimi postami często starasz się "prowokować" osoby wierzące.. no cóz jednak śmiem twierdzic że jednak czytasz bo mi odpowiadasz ja nie prowokuje ja tylko krytykuje ludzi że wierza w cos co jest kompletną bzdura weźmy pierwszy przykład z brzegu ADAM i EWA Adam sobie po pierdala w raju szczesliwy poszedl spac budzi sie żebra nie ma o qrwa kobitka kolo niego łałłłł cool Ewa tez sobie po pierdala po raju i pach spotyka węza - gadającego węża - nie wiem jak ty ale ja sie węży generalnie boje i wiałbym gdzie pieprz rośnie ale nie Ewcia dziewczyna odwazna dostaje jabłko od lucyfera i jebit wraca z jabkiem do Adama - reszte juz znasz
mam w to wierzyc?? Takie wypowiedzi świadczą tylko o poziomie ich autora. Ktoś tu pisał, że dobrze, że teraz można czytać Biblię w języku polskim (tak jakby Wujka nie znał), ale widać, że to na nic. Co z tego, że po polsku, jak czytający i tak nie rozumie? |
|
| |
kapsel
Liczba postów : 1693 Age : 39 Location : Butelka Registration date : 21/01/2010
| |
| |
wry
Liczba postów : 507 Location : Hanysowo Registration date : 10/09/2009
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:41 | |
| - kapsel napisał:
- jaka równosć, pedzie to chorzy ludzie których trzeba izolować od społeczeństwa i leczyć
cofam poprzedni post | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:42 | |
| - barany napisał:
Masz jeszcze zawsze szanse się nawrócić. Najwięksi zatwardziali ateiści często na łożu śmierci to robili i żałowali za grzech, że tak głupio postępowali i zmarnowali swoje życie. A wiesz czemu? Bo wiara świadczy o SŁABOŚCI. Strach przed śmiercią wyzwala takie uczucia a to co się robi pod wpływem strachu nie jest racjonalne. Ludzie psychicznie silni, którzy śmierci się nie boją, nie nawrócą się. | |
|
| |
petgry
Liczba postów : 2078 Age : 53 Registration date : 28/10/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:42 | |
| No jak tam wszyscy zarobieni ? i misie i bysie ja L zamknełem po 2305 Wou = O | |
|
| |
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:43 | |
| - KRT napisał:
- Zahary napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
- Bierzcie i pijcie z tego wszyscy:
To jest bowiem krew bycza, która za was i za wielu będzie wylana.
Amen Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. Moje również obraża, zatem popieram apel!
Byłoby również wskazane, aby nadworny ateista KRT trochę tonował swoje przesycone jadem i nienawiścią do Kościoła/kleru komentarze.
Może KRT to jednak satanista, to by wiele wyjaśniało - w końcu typowy ateista cechuje się jednak większą tolerancją - założę się, że KRT wodę święconą wyczułby przez ścianę
Pozdrawiam ja płonę nienawiścią?? masz za szerokie horyzonty poglądowe my widzimy fałsz i obłude a ktoś inny nazywa to uczuciami religijnymi z takimi się nie wygra, są gorsi od talibów | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:44 | |
| |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:44 | |
| - wry napisał:
- kapsel napisał:
- jaka równosć, pedzie to chorzy ludzie których trzeba izolować od społeczeństwa i leczyć
cofam poprzedni post I on podobno nie szkaluje pedałów A ciekaw jestem czy w dzieciństwie spowiadał się talibowi z tego jak kapucyna trzepał przy gazetkach Cats i Playstar bo zakładam, że obiektem podniet nie była gazetka "Men"
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Wto 08 Cze 2010, 12:45, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Rmir
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:45 | |
| - peck napisał:
- KRT napisał:
- Zahary napisał:
Ale swoimi postami często starasz się "prowokować" osoby wierzące.. no cóz jednak śmiem twierdzic że jednak czytasz bo mi odpowiadasz ja nie prowokuje ja tylko krytykuje ludzi że wierza w cos co jest kompletną bzdura weźmy pierwszy przykład z brzegu ADAM i EWA Adam sobie po pierdala w raju szczesliwy poszedl spac budzi sie żebra nie ma o qrwa kobitka kolo niego łałłłł cool Ewa tez sobie po pierdala po raju i pach spotyka węza - gadającego węża - nie wiem jak ty ale ja sie węży generalnie boje i wiałbym gdzie pieprz rośnie ale nie Ewcia dziewczyna odwazna dostaje jabłko od lucyfera i jebit wraca z jabkiem do Adama - reszte juz znasz
mam w to wierzyc?? Takie wypowiedzi świadczą tylko o poziomie ich autora. Ktoś tu pisał, że dobrze, że teraz można czytać Biblię w języku polskim (tak jakby Wujka nie znał), ale widać, że to na nic. Co z tego, że po polsku, jak czytający i tak nie rozumie? bajki Andersena i braci Grimm też są po polsku wydane | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:47 | |
| - kapsel napisał:
- PAMPERS XXL napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kapsel napisał:
ja żadnego pedzia nie szkaluje ale widzę że znów zaczynasz ten drażliwy temat Bezpośrednio to nie ale ogólnie o tej grupie ludzi nie masz najlepszego zdania.
...właśnie w TOK fm gadają o równościach par różnych opci jaka równosć, pedzie to chorzy ludzie których trzeba izolować od społeczeństwa i leczyć Izolować najwyżej tych najbardziej groźnych dla społeczeństwa. Wszystkich przecież nie trzeba. Ostatecznie aids się nie zarazisz od takiego siedząc obok niego w restauracji. | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| |
| |
Rmir
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:49 | |
| - fabularasa napisał:
- peck napisał:
Trzeba mieć trochę wyczucia. A co do "gejów", to jeśli jakiś jest urażony to niech o tym napisze. Proste. Ja poczułem się urażony, a osoba o nicku "MESJASZ" jakoś nie potrafiła sama z siebie zaniechać obrażania moich uczuć tymi parodiami, więc upomniałem się o swoje. skorzystaj z funkcji foes, a nie gadasz jak baba, że ktoś rani Twoje uczucia - po h..j jeszcze to wszystko cytujesz bo to go rajcuje | |
|
| |
ant
Liczba postów : 7 Registration date : 02/01/2008
| - Zahary napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. Moje również obraża, zatem popieram apel!
Byłoby również wskazane, aby nadworny ateista KRT trochę tonował swoje przesycone jadem i nienawiścią do Kościoła/kleru komentarze.
Może KRT to jednak satanista, to by wiele wyjaśniało - w końcu typowy ateista cechuje się jednak większą tolerancją - założę się, że KRT wodę święconą wyczułby przez ścianę
Pozdrawiam Popieram - moje uczucia również to obraża. Może koledzy KRT, Mesjasz i inni zechcą zostawić swoje przemyślenia religijne dla siebie. Może moderatorzy również wzięliby to pod uwagę i coś z tym robili. Pozdrawiam | |
|
| |
Gość Gość
| - Rmir napisał:
- KRT napisał:
- Zahary napisał:
- peck napisał:
- MESJASZ napisał:
- Bierzcie i pijcie z tego wszyscy:
To jest bowiem krew bycza, która za was i za wielu będzie wylana.
Amen Prosiłem, żebyś przestał bluźnić, to obraża moje uczucia religijne. Moje również obraża, zatem popieram apel!
Pozdrawiam ja płonę nienawiścią?? masz za szerokie horyzonty poglądowe my widzimy fałsz i obłude a ktoś inny nazywa to uczuciami religijnymi z takimi się nie wygra, są gorsi od talibów Chciałeś napisać "my widzimy TYLKO fałsz i obłude"? |
|
| |
Zahary
Liczba postów : 1201 Registration date : 17/01/2008
| - KRT napisał:
- Zahary napisał:
Ale swoimi postami często starasz się "prowokować" osoby wierzące.. no cóz jednak śmiem twierdzic że jednak czytasz bo mi odpowiadasz ja nie prowokuje ja tylko krytykuje ludzi że wierza w cos co jest kompletną bzdura weźmy pierwszy przykład z brzegu ADAM i EWA Adam sobie po pierdala w raju szczesliwy poszedl spac budzi sie żebra nie ma o qrwa kobitka kolo niego łałłłł cool Ewa tez se po pierdala po raju i pach spotyka węza - gadającego węża - nie wiem jak ty ale ja sie węży generalnie boje i wiałbym gdzie pieprz rośnie ale nie Ewcia dziewczyna odwazna dostaje jabłko od lucyfera i jebit wraca z jabkiem do Adama - reszte juz znasz
mam w to wierzyc?? Nie czytam - uwierz mi.. Ogólnie pomijam "niemerytoryczne" posty - a w Twoim przypadku to zapewne 80%, w tym jakieś 90% pewno dot. Kościoła Co do Twoich wątpliwości - użycie w pytaniu tylu przekleństw - świadczy, że jak zwykle nie chcesz znać odpowiedzi, a jedynie obrażać i wyśmiewać.. Zresztą to nie miejsce na rekolekcje.. Pozdrawiam | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:50 | |
| - peck napisał:
- KRT napisał:
- Zahary napisał:
mam w to wierzyc?? Takie wypowiedzi świadczą tylko o poziomie ich autora. Ktoś tu pisał, że dobrze, że teraz można czytać Biblię w języku polskim (tak jakby Wujka nie znał), ale widać, że to na nic. Co z tego, że po polsku, jak czytający i tak nie rozumie? spoko peck i Zahary ja i tak sobie robie przerwe od forum to nie bede was tak kuł w oczy moimi postami | |
|
| |
kapsel
Liczba postów : 1693 Age : 39 Location : Butelka Registration date : 21/01/2010
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:52 | |
| - Rmir napisał:
- fabularasa napisał:
- peck napisał:
Trzeba mieć trochę wyczucia. A co do "gejów", to jeśli jakiś jest urażony to niech o tym napisze. Proste. Ja poczułem się urażony, a osoba o nicku "MESJASZ" jakoś nie potrafiła sama z siebie zaniechać obrażania moich uczuć tymi parodiami, więc upomniałem się o swoje. skorzystaj z funkcji foes, a nie gadasz jak baba, że ktoś rani Twoje uczucia - po h..j jeszcze to wszystko cytujesz bo to go rajcuje Właśnie umieściłem nick "MESJASZ" jako foes. |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:52 | |
| - barany napisał:
Izolować najwyżej tych najbardziej groźnych dla społeczeństwa. Wszystkich przecież nie trzeba. Ostatecznie aids się nie zarazisz od takiego siedząc obok niego w restauracji. A widziałeś kiedyś groźnego pedała? Próbował cię może podrywać na ulicy? Jak rozpoznać groźnego geja? Wg mnie oni wszyscy są niegroźni, w końcu określenie "ciota" nie jest tu przypadkowe. | |
|
| |
Ziommmm Trend Trader
Liczba postów : 1211 Registration date : 09/07/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:54 | |
| "jarosław dobrem zwycięży" "smoleńsk 2010 - żądamy prawdy"
jak zobaczyłem te transparenty to mnie kurwica wzięła na emeryturę jakich debilo-idiotów robię w tym kraju.
polecam też martę kaczyńską w gali - widać, że te 3 miliony odszkodowania pomagają jej jakoś przejść ten "trudny czas".....na plaży w juracie....druga prezydentowa-nierób ku..wa jego mać. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:54 | |
| - kapsel napisał:
catsa oglądałem wpodstawówce - własciwie wszyscy ak ktoś przyniósł to na przerwie można było oblukać No wszyscy chyba oglądali, kto wtedy nie oglądał ale to przecież był grzech. Trzeba było powiedzieć na spowiedzi o tym. Ja tam se oglądałem i nie miałem żadnych wyrzutów z tego powodu więc nie widziałem sensu spowiadać się z tego. Jeszcze był Playstar, High Society i nasz badziewny WAMP. | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:55 | |
| Ostatnie chwile na S powyżej 2300? | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:58 | |
| - barany napisał:
- Ostatnie chwile na S powyżej 2300?
Barany, Wielki Miszczu, Ty się pytasz???? To my się Ciebie pytamy | |
|
| |
barany MISZCZ
| - OpCjOnEr napisał:
- barany napisał:
Izolować najwyżej tych najbardziej groźnych dla społeczeństwa. Wszystkich przecież nie trzeba. Ostatecznie aids się nie zarazisz od takiego siedząc obok niego w restauracji. A widziałeś kiedyś groźnego pedała? Próbował cię może podrywać na ulicy? Jak rozpoznać groźnego geja? Wg mnie oni wszyscy są niegroźni, w końcu określenie "ciota" nie jest tu przypadkowe. Cioty są niegroźne, ale geje tak. Łażą po ulicach, szkołach, propagują wyuzdanie i brak moralności seksualnej. | |
|
| |
wry
Liczba postów : 507 Location : Hanysowo Registration date : 10/09/2009
| - OpCjOnEr napisał:
- kapsel napisał:
catsa oglądałem wpodstawówce - własciwie wszyscy ak ktoś przyniósł to na przerwie można było oblukać No wszyscy chyba oglądali, kto wtedy nie oglądał ale to przecież był grzech. Trzeba było powiedzieć na spowiedzi o tym. Ja tam se oglądałem i nie miałem żadnych wyrzutów z tego powodu więc nie widziałem sensu spowiadać się z tego.
Jeszcze był Playstar, High Society i nasz badziewny WAMP. cats tylko od święta bo był drogi | |
|
| |
Zahary
Liczba postów : 1201 Registration date : 17/01/2008
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 12:59 | |
| - Ziommmm napisał:
- "jarosław dobrem zwycięży"
"smoleńsk 2010 - żądamy prawdy"
jak zobaczyłem te transparenty to mnie kurwica wzięła na emeryturę jakich debilo-idiotów robię w tym kraju.
polecam też martę kaczyńską w gali - widać, że te 3 miliony odszkodowania pomagają jej jakoś przejść ten "trudny czas".....na plaży w juracie....druga prezydentowa-nierób ku..wa jego mać. masakra.. Niestety środowisko związane z o. Rydzykiem, wyrządza wiele krzywdy Kościołowi w Polsce.. Pozdrawiam | |
|
| |
barany MISZCZ
| |
| |
Kola
Liczba postów : 1013 Age : 44 Registration date : 22/09/2009
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 Wto 08 Cze 2010, 13:04 | |
| - KRT napisał:
- Zahary napisał:
mam w to wierzyc?? nikt ci nie kaze w to wierzyc. tak samo jak ty to nazywasz bzdura a ludzi w to wierzacych kretynami, tak samo ci kretyni moga ciebie nazwac debilem bo w tonie wierzysz i kolo sie zamyika i po chuj te dyskusje? jestes wolnym czlowiekiem wiec wierz w co chcesz i nie zagladaj innym w sfery duchowe bo jedni modla sie do boga inni do swietych krow a jeszcze inni do niczego. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 08.06.2010 | |
| |
|
| |
| UFO - 08.06.2010 | |
|