ładny obrazek w alexandrii lud przed pałacem prezydenta i lazurowe morze, przepiękne, w Piotrogrodzie w 1917 nie było tak ślicznie
Ty nomad a skąd ty wiesz jak wtedy było To ja myślałem, że jestem najstarszy UFOk a się okazuje, że ja przy Tobie to szczyl
no naoglądałem się w dzieciństwie filmów o rewolucji w tv, bo zawsze puszczali coś takiego w porze obiadu, a na drugim programie /to już później/ puszczali filmy z oświęcimia
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
NEW YORK (MarketWatch) -- Egyptian leader Hosni Mubarak has left Cairo, according to reports on Friday. A western official told The New York Times that the government is signaling that Mubarak has handed over all power. The Egyptian Armed Forces issued a statement that the military was in effective control of the country -- not Mubarak. The Associated Press reported that Mubarak flew to the resort of Sharm el-Sheik on the Red Sea, where he has a home.
No to se porządził 30 lat i mu styknie - po co sie użerać? Niech inny się teraz martwi co zrobić.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Widzę, że pieski szczekały do 9.30 a później ktoś mi łańcuch skrócił
zobacz mubarak sprzedał akcje i zwiał
Prezydent Egiptu Hosni Mubarak wraz z rodziną doleciał w piątek z Kairu do Szarm el-Szejk nad Morzem Czerwonym - poinformowała agencja AP, powołując się na przedstawiciela lokalnych władz.Pierwsze informacje o opuszczeniu Kairu przez Mubaraka podała telewizja Al-Arabija. Agencja dpa, pisała, że cel podróży prezydenta nie jest jasny. Nie wykluczała jednak, że mógł udać się do Szarm el-Szejk. W czwartek wbrew doniesieniom z obozu władzy, prezydent Mubarak nie podał się do dymisji. W wieczornym orędziu do narodu oświadczył, że przekazuje władzę swemu zastępcy, Omarowi Suleimanowi, ale nadal formalnie pozostanie na urzędzie.W piątek egipska armia w nadanym w publicznej telewizji "Komunikacie nr 2" obiecała, że zniesie stan wyjątkowy i zagwarantuje wolne wybory oraz reformy zapowiedziane przez prezydenta Mubaraka. Zasugerowano też, by demonstranci rozeszli się do domów. Mimo to w Egipcie kolejny dzień trwały protesty. Czwartkowa decyzja prezydenta rozwścieczyła demonstrujących, którzy od ponad dwóch tygodni domagają się ustąpienia prezydenta. (PAP)
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
PiS będzie się domagać od rządu szerokiej debaty o polskiej prezydencji - poinformował w piątek rzecznik partii Adam Hofman. W tej debacie partia ma wspierać stanowisko Kościoła, który chce, by tematami prezydencji były wolność religijna i polityka prorodzinna.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
PiS będzie się domagać od rządu szerokiej debaty o polskiej prezydencji - poinformował w piątek rzecznik partii Adam Hofman. W tej debacie partia ma wspierać stanowisko Kościoła, który chce, by tematami prezydencji były wolność religijna i polityka prorodzinna.
to jest takie swojko kacze pojmowanie świeckości państwa
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
a w naszym świeckim państwie, w lublinie, flagi opuszczone do połowy przed urzędem miasta
jak w pewnej diecezji biskup przechodzil na emereture , of course za ocean..taka plotka byla to upadla firma ubezpieczeniowa bo ktos kapital wycofal...
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Kombinat nic o nim nie wiem, od tego jest EX by udowadniać prognozy new high
ja ślepie w monitor i mam skojarzenia z UNIVERSAL, ELEKTRIM - absolutnie nie wiem, czy słuszne może się mylę i może się nie powtórzy
tylko nie mówcie, że niemożliwe w każdym bądź razie cuchnie, wóz albo przewóz [size=9](dzisiaj bym go widział na close w okolicy 170
Close to ja Ci mogę na 177 zrobić jak chcesz, a ja nie muszę niczego udowadniać spółka sama to pokaże. A druga sprawa Ty nawet nie wiesz do końca na co eSki bierzesz to świadczy o Twoim poziomie traderki. Z tego co wiem to nawet nie wiesz jak inwestować w fut akcyjny
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
ja ślepie w monitor i mam skojarzenia z UNIVERSAL, ELEKTRIM - absolutnie nie wiem, czy słuszne może się mylę i może się nie powtórzy
tylko nie mówcie, że niemożliwe w każdym bądź razie cuchnie, wóz albo przewóz [size=9](dzisiaj bym go widział na close w okolicy 170
Close to ja Ci mogę na 177 zrobić jak chcesz, a ja nie muszę niczego udowadniać spółka sama to pokaże. A druga sprawa Ty nawet nie wiesz do końca na co eSki bierzesz to świadczy o Twoim poziomie traderki. Z tego co wiem to nawet nie wiesz jak inwestować w fut akcyjny
Jak tam fosa coś nie działa, proste, ciekawe co tam tarzan pisze Pajac jesteś jakich mało i do fosy
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Do wtorku 182 prawie pewne i skończona fala B do fleta
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Jak tam fosa coś nie działa, proste, ciekawe co tam tarzan pisze Pajac jesteś jakich mało i do fosy
Tarzan ja Cie proszę, nie drażnij BYKA bo jeszcze nam zamknięcie na 177 zrobi
ps. Jak kgh przebije 175.5 to się nawet przylącze.
Ostatnio zmieniony przez pawg dnia Pią 11 Lut 2011, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
"OFE straciły 22 mld emeryckich oszczędności" ...oświadczyła minister pracy Jolanta Fedak.
Ta jasne a ZUS zyskał tyle samo
ex,
ale umówmy sie .... że wyniki zarządzania naszych oferm .... są delikatnie mówiąc .... takie sobie ... a za to jakie koszty mają
Koszty to nie wina OFE ale ustawodawstwa, które każdy rząd olewał by zmienić. Wole mieć niższe wyniki niż wirtualne pieniądze w dodatku z waloryzacją o PKB niestety za parę lat nie będziemy się rozwijać na poziomie 6%
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007