dzieki takim jak ty nie pisze tu teraz kaczor. dla mnie to były super wpisy- lektura kontra wykresy. dzieki Kaczor Dobranoc
Malec - jestes malo obiektywny - ten rysunek byl bodajże na odpowiedz KRT - który mial byc zartobliwy, ale nie kazdy ma poczucie humoru(pomijajca fakt ze to co pisalem sie sprawdzilo - czyli Twoje "lektura kontra wykresy"). A to z tymi butami traktuje jako bardzo dobry zart w sensie - "szewc bez butow chodzi"
I tak w ramach podsumowania - czy ja zarzucalem EX`owi ze zarabia, ze zle wykresy daje? Nie! - Mowilem tylko o jego uczciwosci wobec tego aby podawal zrodla tych wykresow.
to walnij jakiś wykres . o moje buty martwie sie od 96 roku o na razie chodze. życze lepszych wyników , ale po cholere jatrzysz. ex chce to poda źródła nie chce to nie. daj cos od siebie . na pewno potrafisz. dawaj wykresy albo wykład ja malec ciagle sie ucze mimo no paru lat i bede wdzięczny. dawaj potrafisz. spytaj inwestora on tez chetnie sie nauczy takie sa te roczniki ( przepraszam że go w to wciagam) [/quote] O butach po akurat pisałem EX`a - bo do tego piałeś. Ale ciesze sie ze Twoje od 14 lat sa OK. Widzisz malec - kazesz podawac wykresy "MI" wiec moge podac tutaj takie same jak EX i co wtedy???? Chodzilo mi o zwykla "netykiete" - rozumiesz? A EX wycina z wykresów dane które wskazuja zrodlo i tyle mialem do powiedzienia - a ty zachowujesz sie jak "sanczo panczo" EX`a niepotrzebnie
dzieki takim jak ty nie pisze tu teraz kaczor. dla mnie to były super wpisy- lektura kontra wykresy. dzieki Kaczor Dobranoc
Malec - jestes malo obiektywny - ten rysunek byl bodajże na odpowiedz KRT - który mial byc zartobliwy, ale nie kazdy ma poczucie humoru(pomijajca fakt ze to co pisalem sie sprawdzilo - czyli Twoje "lektura kontra wykresy"). A to z tymi butami traktuje jako bardzo dobry zart w sensie - "szewc bez butow chodzi"
I tak w ramach podsumowania - czy ja zarzucalem EX`owi ze zarabia, ze zle wykresy daje? Nie! - Mowilem tylko o jego uczciwosci wobec tego aby podawal zrodla tych wykresow.
zarty to byly ?????
a ja kuźwa dzisiaj cały dzien grałam pod ten wykres
KaKa - jak ty jestes naprawde kobita to my musimy sie kiedys spotkac!
Ale nie ma co ukrywac - wykres nawet na dzisiaj sie sprawdzil - i tak ogolnie chyba w Twoim stylu [/quote]
bardzo ładnie zobrazowałeś w nim czekające nas ogólnoświatowe załamanie gospodarcze
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Open w poniedziałek powinien być > 2755, a jak nie to sobie krzyknę ten pierdzie..ny grajdoł!
ja juz to dawno zrobil i nie żałuje, nasi jak juz to tylko akcje i opcje, do future nie wroce
Ja juz od zeszlego roku tez nie gram na Naszych futach. Aczkolwiek mysle ze jak wejdzie nowy system gieldowy to LOP wielkosci 150K-200K nie bedzie zdziwieniem a to otworzy drzwi na zagranicznych inwestorow indywidualnych i mysle ze uaktywni sie bardziej DT.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Windows to jest jedna z najwiekszych ściem współczesności!!!
Nie dość ze kilasta to jeszcze trzeba za nią płacić !!!!
Ja nie wiem gdzie miałem głowe przez tyle lat - ale to pewnie ludzka niechęć do zmian.. Zachecam myślących do zmiany systemu ! wiem, wiem , macie to w dupie..ale mozecie zainstalować sobie ubuntu równolegle do windy i wypróbować a potem wywalić jak nie bedzie pasiło..radze nie tracić czasu
i nawet jest Qtstaker albo Qtstalker - program do analizy technicznej ZA DARMO!!!
LINUX RULES!!!!!!
mówie wam, nie frajercie sie na to windowsowskie badziewie
co Ty, S na nasdaqa wziałeś?
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Open w poniedziałek powinien być > 2755, a jak nie to sobie krzyknę ten pierdzie..ny grajdoł!
ja juz to dawno zrobil i nie żałuje, nasi jak juz to tylko akcje i opcje, do future nie wroce
Ja juz od zeszlego roku tez nie gram na Naszych futach. Aczkolwiek mysle ze jak wejdzie nowy system gieldowy to LOP wielkosci 150K-200K nie bedzie zdziwieniem a to otworzy drzwi na zagranicznych inwestorow indywidualnych i mysle ze uaktywni sie bardziej DT.
masz na mysli ten system nyse co nasi mają to wymienic z przestarzałym warsetem? moim zdaniem nic to nie zmieni i nasza gielda bedzie coraz bardziej spierd..na, jak tylko skończą sie wielkie prywatyzacje to dopiero sie zacznie.
sapina pieknie skończyła, wychodzi na to że zostane z pozycją na kolejny tydzień, bidne xtb mało na mnie zarobili w tamtym roku, w tym chyba jeszcze mniej
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
U "nich" to na większą korektę nie ma co na razie liczyć, klasyka trendu:
jak zwykle tendencyjnie dobierasz wykresy, bo na S&P prawie doszliśmy do górnej linii.
Na S&P to nawet przebili tą górną linię i mogą się po niej ślizgać do góry, o czym pisałem niedawno w odpowiedzi na post Pana Nikt. Najważniejsze dla większych trendów są jednak dolne kreski wsparć, bo dotknięcie górnych jeszcze o niczym nie świadczy. Co kwestionujesz trend wzrostowy w Stanach?
XE (brat EXa)
Liczba postów : 493 Age : 112 Registration date : 05/01/2011
jak zwykle tendencyjnie dobierasz wykresy, bo na S&P prawie doszliśmy do górnej linii.
nie ma to najmniejszego znaczenia jest ogólna tendencja do ucieczki z rynków wschodzących na korzyść krajów wysoko rozwiniętych u nas działa to z podwójną siło ze względu na coraz gorsze postrzeganie naszego kraju (patrz obigi ) na zachodzie mogą jeszcze potrzymać rynki aby kolesie mogli powychodzić na wszystkich zadupiach !!!!!! w tej chwili jedyną słuszną inwestycją jest krótka pozycja !!!!!!
Ryszard III
Liczba postów : 176 Registration date : 24/08/2010
No w końcu coś mi się udało innego w życiu niż przytulenie kasiory. Po raz pierwszy od dłuższego czasu byłem dziś na randce! Panna fajna, około 24, wysoka z 1.75 gdzieś i o rozbrajającej buźce ładna bardzo, przypadkiem mi się trafiła. Gadka szmatka, kawka z "prundem" i odprowadzenie panny przez ciemny las a później nach hauze curuk kommen bei taxi. Do Nietschego co prawda nie doszło bo to pierwszy raz i taka średnio śmiała ona jest ale wygląda NATO, że jutro lub w niedzielę znów się zobaczymy bo ona nie stąd i chce by jej atrakcje Świnoujścia pokazać Chujowo że to nie lato ale parę miejsc się znajdzie. Starałem się jak najmniej o sobie mówić ale wyciągnęła ze mnie czym się zajmuję.. no to jak delikatnie wspomniałem o rynkach kapitałowych to jej się tak delitaknie oczka zabłyszczały - czy to coś znaczy? Mam natomiast pytanie do gości obeznanych w temacie: chodzi mi o to kiedy wypada zacząć dziewczynę dotykać i w jaki sposób by nie było to zbyt chamskie.. Bo wiadomo, że sama gadlka się zacznie nudzić a z kolei nie mogę jej zacząć obmacywać jak dziwki no i nie wiem jak to tak teges... żeby było konkretnie a subtelnie zarazem. Any ideas?
Tylko darujcie se wpisy w stylu "nałóż pampersa"; ja pytam serio.
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
nie ma to najmniejszego znaczenia jest ogólna tendencja do ucieczki z rynków wschodzących na korzyść krajów wysoko rozwiniętych u nas działa to z podwójną siło ze względu na coraz gorsze postrzeganie naszego kraju (patrz obigi ) na zachodzie mogą jeszcze potrzymać rynki aby kolesie mogli powychodzić na wszystkich zadupiach !!!!!! w tej chwili jedyną słuszną inwestycją jest krótka pozycja !!!!!!
tez o tym myslałem ostatnio tak bywało że wszędzie się trendy zmieniały a jankes na końcu potwierdzał tylko
XE (brat EXa)
Liczba postów : 493 Age : 112 Registration date : 05/01/2011
masz na mysli ten system nyse co nasi mają to wymienic z przestarzałym warsetem? moim zdaniem nic to nie zmieni i nasza gielda bedzie coraz bardziej spierd..na, jak tylko skończą sie wielkie prywatyzacje to dopiero sie zacznie.
sapina pieknie skończyła, wychodzi na to że zostane z pozycją na kolejny tydzień, bidne xtb mało na mnie zarobili w tamtym roku, w tym chyba jeszcze mniej
Tak - ten system mialem na mysli. Ja uwazam ze zmieni dosc duzo - po pierwsze jest pod to oprogramowanie wykorzystywane praktycznie na całym swiecie (London nie gra DT u nas bo nie ma mozliwosci technicznych), po drugie inna strefa czasowa, po trzecie - wprowadzenie bardziej łagodnych procedur do krótkiej sprzedaży akcji (oby) a to w sumie oznacza otwarcie na cały swiat kapitalowy. Tym bardziej ze nasze futy sa dosc tanie w porownaniu - depzyt:korelacja
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
No w końcu coś mi się udało innego w życiu niż przytulenie kasiory. Po raz pierwszy od dłuższego czasu byłem dziś na randce! Panna fajna, około 24, wysoka z 1.75 gdzieś i o rozbrajającej buźce ładna bardzo, przypadkiem mi się trafiła. Gadka szmatka, kawka z "prundem" i odprowadzenie panny przez ciemny las a później nach hauze curuk kommen bei taxi. Do Nietschego co prawda nie doszło bo to pierwszy raz i taka średnio śmiała ona jest ale wygląda NATO, że jutro lub w niedzielę znów się zobaczymy bo ona nie stąd i chce by jej atrakcje Świnoujścia pokazać Chujowo że to nie lato ale parę miejsc się znajdzie. Starałem się jak najmniej o sobie mówić ale wyciągnęła ze mnie czym się zajmuję.. no to jak delikatnie wspomniałem o rynkach kapitałowych to jej się tak delitaknie oczka zabłyszczały - czy to coś znaczy? Mam natomiast pytanie do gości obeznanych w temacie: chodzi mi o to kiedy wypada zacząć dziewczynę dotykać i w jaki sposób by nie było to zbyt chamskie.. Bo wiadomo, że sama gadlka się zacznie nudzić a z kolei nie mogę jej zacząć obmacywać jak dziwki no i nie wiem jak to tak teges... żeby było konkretnie a subtelnie zarazem. Any ideas?
tu sa dobre rady, polecam film w całości
W stronę słońca :)
Liczba postów : 2490 Registration date : 05/07/2008
daje na to 1% szans.
Tak, jakby miało rosnąć to by już dziś zamknęli po 50.
hmm, jakby w piatek tak urosło, że zamknięcie na 50 - to chyba dobrze by to byczkom nie wróżyło to niczym niepoparte moje animozje - tak jak nie jestem w stanie złożyć zlecenia z poziomem "0" lub "5", tak samo mam "zakodowane", że piatkowe wzrosty - rokują spadek w poniedziałek
chyba nadal sytuacja nie jest wyjaśniona - chociaż wg mnie za byczkami przemawia fakt, że dzielnie bronią 2700 i długo, i cierpliwie, zobaczymy jak długo jeszcze będą trzymać tę obronę - nie mam pojęcia o obronności, ale zadziwia męstwo byczków, dzielna obrona - choć oblężony juz od dłuższego czasu
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
Odpuść szukanie tu rady... jeśli gadka się nie klei, to nie nadajecie na tych samych falach, bądź po prostu sobą i tyle. pozdrawiam
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009