Dawaj, dawaj Myśliwy tylko 20 pkt. i zaraz będziesz krzyczał by eL pakować tylko sobie tak myślę może tym razem ten sygnał zarobi
od krzyczenia tutaj to jesteś ty bo tobie za to płacą ja gram swoje i bardzo proszę o wstrzymanie się od komentarzy z twojej strony wszyscy tylko nie ty !!! dziękuje !!!!!
Dobre Tylko każdy Ci to powie, że jak jesteś na właściwej pozycji to krzyczysz ile wlezie i ustawiasz wszystkich po kątach. A faktycznie mam płacone Dziś Ty i zwierzyniec i Tarzanik płacicie
EX przestań bo to niesmaczne
Napisałem mu że bzdurę robi to jeszcze mnie opluł to jest niesmaczne
a nie pomyślałeś o ty m że ja twoje dorady mam głęboko w ......?????? i nie opluł tylko kulturalnie poprosił !!!!!!
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
hello everyone ! widzę, że wszyscy nakręcają się na spadki.... walentynki z czerwonym kolorem mi się kojarzą czwartkowe L brane na dogrywce zamknięte... bez pozycji idę po bułki na śniadanie
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Dawaj, dawaj Myśliwy tylko 20 pkt. i zaraz będziesz krzyczał by eL pakować tylko sobie tak myślę może tym razem ten sygnał zarobi
od krzyczenia tutaj to jesteś ty bo tobie za to płacą ja gram swoje i bardzo proszę o wstrzymanie się od komentarzy z twojej strony wszyscy tylko nie ty !!! dziękuje !!!!!
Dobre Tylko każdy Ci to powie, że jak jesteś na właściwej pozycji to krzyczysz ile wlezie i ustawiasz wszystkich po kątach. A faktycznie mam płacone Dziś Ty i zwierzyniec i Tarzanik płacicie
a nie pomyślałeś o ty m że ja twoje dorady mam głęboko w ......?????? i nie opluł tylko kulturalnie poprosił !!!!!!
To powodzonka, życzę z całego serca
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Mówiłem Ci już nie raz Jak on cię kamieniem to ty go kwiatkiem A opluwanie jest niezdrowe bo wysusza śluzówki
I depo Inwestor depo też wysusza.
Tarzan jak tam Twoje krótkie dobierasz może uśredniasz stratę
Twoje uwagi odnośnie rynku są wartościowe ale Twoje docinki pod adresem rodzinki są wkurwiające Nie Twój koń nie Twój wóz nie będzie Ci dupy wiózł
przemas00
Liczba postów : 469 Age : 37 Registration date : 09/12/2010
Czy ma ktoś problem z notowaniami w DI BRE ? Nie wyświetlają mi się od piątku oferty kupna i sprzedaży... sprawdzałem na dwóch komputerach i problem się powtarza...
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Mówiłem Ci już nie raz Jak on cię kamieniem to ty go kwiatkiem A opluwanie jest niezdrowe bo wysusza śluzówki
I depo Inwestor depo też wysusza.
Tarzan jak tam Twoje krótkie dobierasz może uśredniasz stratę
Twoje uwagi odnośnie rynku są wartościowe ale Twoje docinki pod adresem rodzinki są wkurwiające Nie Twój koń nie Twój wóz nie będzie Ci dupy wiózł
I będą
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
Jedyne co jest pewne, to to, że codziennie połowa robi bzdurę. Do zobaczenia na fix.
pawg
Liczba postów : 130 Age : 40 Registration date : 10/02/2011
Witam! U mnie dalej S, bo nie miałem sygnału mojego systemu (tego wolnego). Szybkie systemy na otwarciu przeszły dziś, co prawda, na L, ale one w konsolidacjach tracą. Re: Inwestor - skojarzenie pałowania i przyjaźni polsko - radzieckiej znakomite!! To zawsze był (i jest) związek z gatunku "sado - maso". Pozdrawiam
weteran
Liczba postów : 211 Location : dworzec Registration date : 28/08/2007
I dlatego powtarzam wszystkim: RANO! RANO por la mañana Rano deal na 90% i później się można w pocałować. Rynek ustabilizowany to już nie rynek, póki zlecenia są rozpierdolone póty okazje na zarobek.
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007