Witam! U mnie dalej S, bo nie miałem sygnału mojego systemu (tego wolnego). Szybkie systemy na otwarciu przeszły dziś, co prawda, na L, ale one w konsolidacjach tracą. Re: Inwestor - skojarzenie pałowania i przyjaźni polsko - radzieckiej znakomite!! To zawsze był (i jest) związek z gatunku "sado - maso". Pozdrawiam
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
I dlatego powtarzam wszystkim: RANO! RANO por la mañana Rano deal na 90% i później się można w pocałować. Rynek ustabilizowany to już nie rynek, póki zlecenia są rozpierdolone póty okazje na zarobek.
weź juz nic nie gadaj, nakręcasz sobie konkurencje starczy! basta!
pawg
Liczba postów : 130 Age : 40 Registration date : 10/02/2011
PROSZĘ WSZYSTKICH O NIECYTOWANIE WYPOCIN NAGANIACZA "EX"a ,nie wszyscy mają ochotę na czytanie tych co są w "fosie" DZIĘKI!!!!!
Zawsze mówię, że jego "sygnały" są nie zawodne - Pojawia się Ex i mówi jak będzie pięknie to ładuje eSa. Noo chyba, że akurat odbijamy się od linii trendu po dużym spadku
Ostatnio zmieniony przez pawg dnia Pon 14 Lut 2011, 09:31, w całości zmieniany 1 raz
Witam! U mnie dalej S, bo nie miałem sygnału mojego systemu (tego wolnego). Szybkie systemy na otwarciu przeszły dziś, co prawda, na L, ale one w konsolidacjach tracą. Re: Inwestor - skojarzenie pałowania i przyjaźni polsko - radzieckiej znakomite!! To zawsze był (i jest) związek z gatunku "sado - maso". Pozdrawiam
He, he - przypomniało mi się zakończenie "nieoficjalnej" piosenki o Gagarinie z tamtych czasów: "(...) i tylko szkoda, że w noc sierpniową ciagnąc za soba smród spalin nie cały Związek w Kosmos wyleciał a tylko jeden Gagarin."
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Już tylko USA blokują chińską dominację gospodarczą
Chiny oficjalnie wyprzedziły Japonię jako druga największa gospodarka na świecie. Z opublikowanych w poniedziałek przez Tokio danych wynika, że japońskie PKB wyniosło na koniec 2010 roku 5,474 bln dol. W tym samym czasie PKB Chin było bliskie 5,8 bln dol.