w zasadzie wszystko mieści sie w granicach, przespałem ten ruch i chyba już dzisiaj nie ma co uganiać się za zyskiem, może jeszcze peryferyjne waluty pójdą tym śladem aczkolwiek one nie skorekcłiy się uprzednio tyle co jewrej
XE (brat EXa)
Liczba postów : 493 Age : 112 Registration date : 05/01/2011
Dzisiaj pod moimi oknami stal jakis samochodzik. Jakis czas temu podjechalo kilku kolesi - zatankowali ten samochod z baniaka ale im nie odpalil. Wiec zaczeli zabierac sie za holowanie - natomiast jeden z tych kolesi zainteresowal sie samochodem stojacym obok (Polonez) i powyrywal lampy, wlamal sie do srodka - powyciagal jakies gadzety.
No to ja nakrecilem filmik i dzwonie na paly. "Zaraz przyjedziemy ustalic wlasciciela" ... i tak mija ponad 30 minut a tu zadnej akcji. A tamci zaraz sie rozjada w swoje strony i nie bedzie akcji zlapania na goracym uczynku. Co za kraj...
wrzuć na tube, obejrzymy
Nagranie od momentu powyrywania kierunkowskazow i drugiego wejscia do srodka. Od 0:52 koles wychodzi z Poloneza jakby nigdy nic. Nagralbym od poczatku ale dopiero uczylem sie nagrywac filmiki na telefonie.
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
Dzisiaj pod moimi oknami stal jakis samochodzik. Jakis czas temu podjechalo kilku kolesi - zatankowali ten samochod z baniaka ale im nie odpalil. Wiec zaczeli zabierac sie za holowanie - natomiast jeden z tych kolesi zainteresowal sie samochodem stojacym obok (Polonez) i powyrywal lampy, wlamal sie do srodka - powyciagal jakies gadzety.
No to ja nakrecilem filmik i dzwonie na paly. "Zaraz przyjedziemy ustalic wlasciciela" ... i tak mija ponad 30 minut a tu zadnej akcji. A tamci zaraz sie rozjada w swoje strony i nie bedzie akcji zlapania na goracym uczynku. Co za kraj...
wrzuć na tube, obejrzymy
Nagranie od momentu powyrywania kierunkowskazow i drugiego wejscia do srodka. Od 0:52 koles wychodzi z Poloneza jakby nigdy nic. Nagralbym od poczatku ale dopiero uczylem sie nagrywac filmiki na telefonie.
brawo za postawę obywatelską! swoją drogą te pawiany ciagle nie doceniają nowoczesnych technologii, ja pierdole jak ja nie znosze złodzieji w młodych nadzieja
...LUDZIE, czemu Wy tego polskiego madoffa boicie sie wskazać palcem?
eeee do madoffa to pewnie mu daleko
czytam zalegle strony ,bo nie mialam czasu sledzic -walcze z zachodnimi imperialistami ich bronia ,futami podaliście w koncu kto to jest tym naganiaczem ? jak wszyscy sie boja to napiszcie mi na priv a ja zaraz wywale na forum nawet z nazwiskiem , adresem i nr telefonu bo kurwy trzeba tepić a jakbedzie miał obiekcje i bedzie sie jeszcze rzucal to w ryja dostanie naganiaczom na pohybel
wiadomnosc z priv zaraz wykasuje po odczytaniu -pełna dyskrecja
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
wrzuć na tube, obejrzymy
Ale ten żółty samochód z tym polonezem to oni ukradli?
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
czytam zalegle strony ,bo nie mialam czasu sledzic -walcze z zachodnimi imperialistami ich bronia ,futami podaliście w koncu kto to jest tym naganiaczem ? jak wszyscy sie boja to napiszcie mi na priv a ja zaraz wywale na forum nawet z nazwiskiem , adresem i nr telefonu bo kurwy trzeba tepić a jakbedzie miał obiekcje i bedzie sie jeszcze rzucal to w ryja dostanie naganiaczom na pohybel
wiadomnosc z priv zaraz wykasuje po odczytaniu -pełna dyskrecja
z naganiaczem jak ze szfagrem, kto ci się przyzna że był tak głupi i wtopił cudzymi rękami bez żadnej uciechy z gry
tak czytam ufo ... myślałem, że tu sami experci, a widać to leszcze co dały się nabrać na piramidę
kuźwa profesura ufo i moze jeszcze gwiazdki maja i systemy kupują ja tam, nie chwaląc sie , sama przytrafie swoje pieniądze przegrać ,bez pomocy innych
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
wrzuć na tube, obejrzymy
Ale ten żółty samochód z tym polonezem to oni ukradli?
Nie, tez zolty to ich samochod. Zepsul sie i przyjechali po niego a przy okazji obrypali Poloneza. Tak na marginesie ten polonez to auto mojego sąsiada który zginal w wypadku w tym roku. Tez byl graczem gieldowym
LuPa
Liczba postów : 142 Registration date : 12/10/2008
Apropos złodziejstwa, przy 27% bezrobociu / tak cos dzisiaj migneło na onecie/ trza sie bedzie mocno za kieszenie łapać..kase i dobytek podwójnymi zabezpieczeniami okrasić w pewnym momencie może sie okazać ze lepiej nie mieć niż MIEĆ ZA MAŁO ..
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
jakie wyniki były wczoraj?? z 15 czy 16stego? w PC ? bo widze na razie z 16stego, pierdzieli mi sie to przez to ich opóxnianie..
MYLOGI 8386.00, dobra 195 pozycja ..
Może sam wpłać kasę i pokaż co potrafisz. Bo widzę, że jakoś radość Ci to sprawia, że Mylogi pod kreską ...
Przynajmniej gość gra za prawdziwe pieniądze i się nie ukrywa. Bo na forum nie brakuje "wirtuali" i grających jednym koniem, którzy udają wielkich graczy ...
To są tu jeszcze tacy ? myślałem że średnia na forum to 15 koni?
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
jakie wyniki były wczoraj?? z 15 czy 16stego? w PC ? bo widze na razie z 16stego, pierdzieli mi sie to przez to ich opóxnianie..
Może sam wpłać kasę i pokaż co potrafisz. Bo widzę, że jakoś radość Ci to sprawia, że Mylogi pod kreską ...
Przynajmniej gość gra za prawdziwe pieniądze i się nie ukrywa. Bo na forum nie brakuje "wirtuali" i grających jednym koniem, którzy udają wielkich graczy ...
to tu same rekiny...ja często inicjuje pozycje 3-5 szt. i sie nie wstydze
to tu same rekiny...ja często inicjuje pozycje 3-5 szt. i sie nie wstydze
E to słabo ja to się jeszcze na bankierze uczyłem podpatrując Myśliwego i dążyłem do Jego Setek, potem nastał czas Osła to już gruba kasa szła ;0 . I myślałem że wszyscy równają w Góre Teraz jest cel EX -ten to gróbo gra No jak Grać to grać , jak wtopić to wtopić (żart)
Ostatnio zmieniony przez Małolat dnia Pią 18 Lut 2011, 15:02, w całości zmieniany 1 raz
LuPa
Liczba postów : 142 Registration date : 12/10/2008
Czytam sobie ze winda 8 ma wyjsc w 2012 roku.. za kazdym razem jak siedze na kompie z windą to flaki mi sie wywracają..juz samo odpalanie windy mnie mdli, łeee.. nawet na Operze okna sie zacinają, program sie zawiesza i sto innych badziewi .. najlepsze jest to 'trwa zamykanie programu..' , boskie.. uwielbiam to albo te porady na forach: musisz zrestartować kompa wciskając f7, potem wejsc do awaryjnego trybu, uruchomić z poziomu tego i owego, jak sie pojawi to i tamto to zrób zrzut ..potem użyj combofixa i usuń, sprawdx rejestr , najlepiej tym i tamntym co mozesz sciagnąć stąd i stąd.. jak to nie da rady to - i tu cała procedura , zwykle jeszcze dłuższa... ja mam to Z GŁOWY !! Nic takiego nie ma w ubuntu , mówie wam ludzie jaka ulga.. moja kobita wczoraj na laptoku dostawała qrwicy bo wszystko zaczęło sie jebać a chciała sobie filmik obejrzeć pytam ja więc: - a używasz może windowsa??? ) i pykam sobie na linuxie i ZERO niespodzianek.,..
no i jeszcze jak ktoś jest amatorem stronek xxx mozna sobie oglądać dowoli ..nic sie nie złapie..N I C !!! jak toś ma adresik jakiejś stronki gdzie są wiry niech podeśle - chetnie wejdę i przetestuje szczelność systemu
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007