Kate: "Liczę na cynki mężusiu. Zapakowałam długie na funta. To kiedy stopki up?" William: "Przestań się szczerzyć! Wieczorem ja cię zapakuję, ty spekulantko! Stopki pójdą do góry!"
Uprzejmie proszę Szanownych Moderatorów o nieusuwanie niniejszego posta, chociaż jest on niezgodny z ogólną tematyką UFO. Przepraszam za zaśmiecanie forum nudnymi wykresami
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Kate: "Liczę na cynki mężusiu. Zapakowałam długie na funta. To kiedy stopki up?" William: "Przestań się szczerzyć! Wieczorem ja cię zapakuję, ty spekulantko! Stopki pójdą do góry!"
...widać że testosteron mu glace wypala
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Jestem normalnym katolikiem i znam Biblię, a Ty rozumiem, że tylko udajesz:
List Pawla do Kolosan 3;18 Żony,bądźcie uległe mężom swoim, jak przystoi w Panu.
Efezjan 5; 22-24 22.Żony,bąźcie uległe mężą swoim jak Panu. 23.Bo mąż jest głową żony,jak Chrystus Głową kościoła,ciała którego Jest Zbawicielem. 24.Ale jak Kościół podlega Chrystusowi, Tak i żony męzom swoim we wszystkim.
Piotra 3;1 1.podobnie wy,żony ,bądźcie uległe mężom swoim,aby,jeśli nawet niektórzy nie są posłuszni Słowu,dzięki Postępowaniu kobiet,bez słowa zostali pozyskani.
Wystarczy?
Jezus Maria
Baba to ma przejebane w tych religiach
a myślisz, że dlaczego w Europie Zachodniej mężczyźni umierają prawie o 10 lat wcześniej niż kobiety? Słuchają feministek i innych głupot o równouprawnieniu i to ich zabija.
Tylko że wielu facetów jest tak spantoflowanych, że boi się w domu pierdnąć bez zapytania żony o pozwolenie a co dopiero uczynić sobie żonę poddaną barany - realia sprzed dwóch milleniów nie przystają do dzisiejszego świata
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Widze sie forum zrobilo typowo nazistowskie antysemickie i antygejowskie.Albo po cos sa tutaj moderatorzy albo po chuju taka robota.Zarty zartami ale tutaj sie rynsztok robi jak na jakichs forach gdzie piszza ludzie po zawodowkach gdzies spod Lomzy.Litosci kurwa
W piaskownicy "długie" przygotowania przed euforią Ściema która ma na celu wyrzucić płochliwego byczka bo za dużo się dosiadło do "pańskiego stołu" A forum juś dawno zeszło na......
Jesli jest użytkownik taki jak hiob ktory pisze 20 postow z czego 20 jest nie na temat i tylko o zydach to ja sie pytam co on tutaj robi?Rozumiem ze od czasu do czasu mozna i ktos ma jakies poglady,ale on po prostu napierdala bez sensu a wy mu na to pozwalacie.Albo jestes facet z ikra albo miekka pipa.Poza tym on to robi z nudow i nawet nie ma takich pogladow co jeszcze bardziej go dyskwalifikue,to ma byc forum dla graczy a nie frustratow co pewnie konta maklerskiego na oczy nei widzieli.
Oj nie gadaj bo jakoś niedawno przyznał się, że wział longa na kiwi, co prawda na demo ale zawsze
Nadaje ze Stronia
Starszą babę se wziął
im ta błękitna krew wodą sodową do głowy uderza
geny muszą się jedna krzyżować poza własnym ogródkiem
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Pią 29 Kwi 2011, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
Zabawa na niskich poziomach bez kapitału Pod koniec sesji rzucą parę groszy i będzie KORBA połączona z fiksem
byk mial misia na widelcu - nie wiem na co czekal
na liniowym 1h ladny ptak sie wyrysowal dlatego pislaem o korbie... i realizacji ptaka - ale to chyba jakis nielot jest
swieczka miesieczna i tak jest zajebista - i nawet dzisiejszy (ewentualny)spadek tego nie zmieni....
wersja bycza:
falke (x) w y zakonczylismy ( tylko nie jestem pewien czy to trojkat) - pozniej sie zobaczy
wersja misowa:
rysujemy falke c w trojkacie - 850 na bazie..... pozniej fala d
wiekszosc sie modli do fibo ale czas i miejsce jest takie ze zal stracic ten poziom....
eur/pln - tam nie ma miejsca dla wzrostow
chf/pln - roznie moze byc - wypadalo by rozpoczac spadki - i tak franek jest cholernie silny - to niestety zle wrozy dla kredytowcow
Wszyscy (albo większość łącznie ze mną) siedzą na eL i tu tkwi malutkie niebezpieczeństwo strząśnięcia Po tych trzydniowych wzrostach w USrAmowie i po żaluzji BENKA nie ma innej opcji tylko wzrostowa
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Caterpillar I kw. 2011 r. zysk - 1,84 $ est. 1,31 $, wobec 0,36 $ rock ago - wzrost o 411 % Przychody spółki wyniosły 12,95 mld $ wobec 8,238 mld USD rock ago Zysk - 1,225 mld $ i UP o 426 % z 233 mln USD w I kw. 2010 r
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Starszą babę se wziął
im ta błękitna krew wodą sodową do głowy uderza
geny muszą się jedna krzyżować poza własnym ogródkiem
HIOB tu ma trochę racji. Śluby se qrwa za miliony urządzają a do kamieniołomów zapierdalać na dwie zmiany o chlebie i wodzie! a na kolację Cyklon to by im się odechciało.
Nadaje ze Stronia
charakter ruchu,niska zmiennosc etc wskazxuja na jego korekcyjny charakter.Trzeba czekac tylko dlaczego tak dlugo
No i właśnie to śmierdzi!
WSZYSCY wiemy że to musi pójść wyżej WSZYSCY na to czekamy a tu qrwa wygląda, że tylko najcierpliwsi z najcierpliwszych sie doczekają albo że znowu tradycyjnie większość dostanie w dupę i walec pojedzie w drugą stronę.
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
charakter ruchu,niska zmiennosc etc wskazxuja na jego korekcyjny charakter.Trzeba czekac tylko dlaczego tak dlugo
No i właśnie to śmierdzi!
WSZYSCY wiemy że to musi pójść wyżej WSZYSCY na to czekamy a tu qrwa wygląda, że tylko najcierpliwsi z najcierpliwszych sie doczekają albo że znowu tradycyjnie większość dostanie w dupę i walec pojedzie w drugą stronę.
Opcio NIE MA ODWROTU
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007