Nie będzie tak prosto, zanosi się na męczący inwestora okres. Może to i dobrze, czas na grę intra, a gdy pójdzie wyfiltrowane wybicie to wtedy zgodnie z ruchem. Marazm wykończy niejednego. Czy przewidywanie kierunku wybicia już dzisiaj coś da? Nie sądzę. Niech sam rynek to pokaże.
masz inercję około 6 miesięcy!
To nie jest ocena merytoryczna, a zwykłe dowalanie. Obudź się i zacznij wreszcie pisać rzeczowo o rynku. Robisz dno z tego forum.
normalnie Pieszczoszek i Płaczek (PP)
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 29/08/2007
Nie będzie tak prosto, zanosi się na męczący inwestora okres. Może to i dobrze, czas na grę intra, a gdy pójdzie wyfiltrowane wybicie to wtedy zgodnie z ruchem. Marazm wykończy niejednego. Czy przewidywanie kierunku wybicia już dzisiaj coś da? Nie sądzę. Niech sam rynek to pokaże.
To nie jest ocena merytoryczna, a zwykłe dowalanie. Obudź się i zacznij wreszcie pisać rzeczowo o rynku. Robisz dno z tego forum.
Napiszę Ci krótko: odpiernicz się ode mnie.
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
Napiszę Ci krótko: odpiernicz się ode mnie.
i torebką go i torebką
(sorki ale nie moglem sie powstrzymac, ostatnio na szkoleniu xtb byl kolo , jakies 190cm i z duza torebka louis vuitton na prawym przedramieniu)
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Ale zawzięta menda trzyma ten rynek.Jak juz się robi zalążek ruchu, to w czapkę i do szeregu.Gra na zamęczenie. Ale tu nie istnieją równi i równiejsi , rynek ma zawsze, ponoć, rację.
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 29/08/2007
Jak tam Misiaczki walczycie ze zmiennością czy z sobą Łapać górki bo w przyszłym tygodniu załamanie na rynkach światowych i grajdole czas zaatakować 1400 spadki po -5% dziennie to będzie szybki zjazd Jak wrócę w przyszłym tygodniu to zapraszam na kawkę. HEY
Ostatnio zmieniony przez EX dnia Pią 29 Kwi 2011, 07:34, w całości zmieniany 1 raz
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
Jak tam Misiaczki walczycie ze zmiennością czy z sobą Łapać górki bo w przyszłym tygodniu załamanie na rynkach światowych i grajdole czas zaatakować 1400 spadki po -5% dziennie to będzie szybki zjazd Jak wrócę w przyszłym tygodniu to zapraszam na kawkę. HEY
ŻYCIE TO SEN WARYJATA
Reser
W ogóle irytuje mnie ten cały cyrk z tym WIELKIM ŚLUBEM. Ludzie jak wszyscy, tak samo wyglądają i tak samo umrą jak każdy i też mi sensacja.
Opcjo, no stresik jest, moze sie kiedys przekonasz ja przykladowo zastanawialem sie czy 25letnie cabrio odpali i bedzie mozna nim pojechac
Tu nie chodzi o ślub jako taki tylko w ogóle robienie ceregieli, wywyższanie ludzi ponad innych. Ślubów są miliony każdego tygodnia w UK. Tak samo jak kiedyś do nas przyjechali Realowcy na mecz bodajże z Legią to jak bogów ich traktowali jakichś niektórzy fanatycy, Figó przechodził to klękali a przecież to do chuja są tak samo ludzie jak my, co - z innej gliny ulepieni? Tyle że są znani i więcej zarabiają. Dlatego nie rozumiem o co tyle podniety z tym ślubem że az cały naród to przeżywa. Podali do wiadomości, będzie ślub, ok fajnie a teraz przejdźmy do newsów z Afganistanu i pogody na dziś...
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
EX, ty lepiej napisz dlaczemu miedź nie korbi i dlaczemu Orlen się obsrywa zamiast jakieś dyrdymały tutaj pociskać... kiedy te 230 na kombinacie?
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
W ogóle irytuje mnie ten cały cyrk z tym WIELKIM ŚLUBEM. Ludzie jak wszyscy, tak samo wyglądają i tak samo umrą jak każdy i też mi sensacja.
Opcjo, no stresik jest, moze sie kiedys przekonasz ja przykladowo zastanawialem sie czy 25letnie cabrio odpali i bedzie mozna nim pojechac
Tu nie chodzi o ślub jako taki tylko w ogóle robienie ceregieli, wywyższanie ludzi ponad innych. Ślubów są miliony każdego tygodnia w UK. Tak samo jak kiedyś do nas przyjechali Realowcy na mecz bodajże z Legią to jak bogów ich traktowali jakichś niektórzy fanatycy, Figó przechodził to klękali a przecież to do chuja są tak samo ludzie jak my, co - z innej gliny ulepieni? Tyle że są znani i więcej zarabiają. Dlatego nie rozumiem o co tyle podniety z tym ślubem że az cały naród to przeżywa. Podali do wiadomości, będzie ślub, ok fajnie a teraz przejdźmy do newsów z Afganistanu i pogody na dziś...
jeszcze się imprezy nie skończyły .... za dwa dni masz beatyfikację.
Reser
Ah no właśnie bym zapomniał. To chyba jedno z nielicznych wydarzeń gdy biura podróży przeżywają szturm moherowych beretów Kilka ostatnich rent odkładane i na bilet do Rzymu nazbierane.
A później jeszcze majówka, u Japońca święto zieleni czy jakieś inne chuje-muje, Konstytucja u nas i chyba w Japan też 3-go ( ) i trzeci z rzędu weekend z czterema sesjami u nas.
BUNGA-BUNGA!
A babcia Prezesa musi pożyczyć od sąsiadki kasę na wyjazd do Rzymu bo jej wnuczek rentę podpierdolił i na koniach przejebał
Ostatnio zmieniony przez MaRkEt TrAdEr dnia Pią 29 Kwi 2011, 07:50, w całości zmieniany 1 raz
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
Tak samo jak kiedyś do nas przyjechali Realowcy na mecz bodajże z Legią to jak bogów ich traktowali jakichś niektórzy fanatycy, Figó przechodził to klękali a przecież to do chuja są tak samo ludzie jak my, co - z innej gliny ulepieni? Tyle że są znani i więcej zarabiają.
Opcjo, taka natura Polaka inny przyklad to Twoje rejony... podjezdza pod sanatorium autobus z niemieckimi emerytami to alert w calym sanatorium, nosza ich na rekach a polski emeryt zapier... z walizką z dworca PKP i sie ucieszy jak mu ktos drzwi otworzy
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Tak samo jak kiedyś do nas przyjechali Realowcy na mecz bodajże z Legią to jak bogów ich traktowali jakichś niektórzy fanatycy, Figó przechodził to klękali a przecież to do chuja są tak samo ludzie jak my, co - z innej gliny ulepieni? Tyle że są znani i więcej zarabiają.
Opcjo, taka natura Polaka inny przyklad to Twoje rejony... podjezdza pod sanatorium autobus z niemieckimi emerytami to alert w calym sanatorium, nosza ich na rekach a polski emeryt zapier... z walizką z dworca PKP i sie ucieszy jak mu ktos drzwi otworzy
Taaa.... pamiętam jak wieki temu bo jakoś w liceum jeszcze była jakaś osiemnastka chyba czyjaś to się wybraliśmy z 3 qmplami do agencji już nawaleni zdrowo tak dla picu ale wyelegantowani gajerki te sprawy to od razu do nas ze 3 dupy podeszły i "Guten Abend" srabend ja ja jawohl a jak się tylko zorientowały żeśmy Polacy to z deka straciły zainteresowanie.
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 06/05/2009
ja tam pamietam ze jak przyjechal Dino Baggio to dostal nozem w leb od kolesia o ksywie MISIEK. CZy to byl jakis omen?