|
| UFO - 25-26.06.2011 weekend | |
|
+32filip thorgall Janko Traderroo przemak nomad lion Reser MedKit* barura 13Homer Snake forex Nadaje ze Stronia Awa SYLWESTER inwestor Studich Jones kaczor Dave Liber GRIZZLI Abaci fabularasa Windziarz Krzysztof karnak janek LuPa zibi ojro REALISTA Diablo Jastrząb 36 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 21:29 | |
| | |
| | | fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 21:34 | |
| | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 21:38 | |
| dooobre ........ jak to działa ? ...... taka ofertę dostałem. Szanowni Państwo, chciałabym zachęcić Państwa do zapoznania się z atrakcyjną ofertą, jaką przygotowaliśmy specjalnie dla małych i średnich przedsiębiorstw. Najciekawsze z naszych rozwiązań to: - pożyczka dla Firmy nieosiągającej dochodu,
- kredyt na spłatę zobowiązań wobec ZUS lub US,
- kredyt obrotowy od 50 tys. do 500 tys. zł. udzielany bez zabezpieczeń.jak to działa ..... bo ja chyba poproszę o te 500 kilo bez zabezpieczeń. | |
| | | Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 21:49 | |
| | |
| | | kaczor
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 21:59 | |
| | |
| | | dead_eye
Liczba postów : 5365 Age : 45 Location : Z.G. Registration date : 13/02/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:02 | |
| Dave, wszystko możliwe kwestia ceny i zabezpieczen ale chyba instytucja niebankowa dała tą ofertę | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| | | | karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:10 | |
| - filip napisał:
- wazny tydzien przed nami...na razie kiepsko to wszystko dla byka wyglada...
szybkie interwaly 4h i 6h - es
no zobaczymy....
3 stronki na ufo - kazdy ostrozny w prognozach
a szfagier juz raczki zaciera Rzeczywiście w grze es i ważny tydzień nas czeka. Moja prognoza: biała świeczka tygodniowa wzrostowy lipiec. | |
| | | zibi MOD
Liczba postów : 31104 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:11 | |
| - fabularasa napisał:
oo to linia wsparcia na wzrosty by padła _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Studich
Liczba postów : 52 Registration date : 01/02/2010
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:16 | |
| przeklejone z invest24 "Poszukuje osób poszkodowanych przez Jakuba Medona zamieszkałego w Nowym Targu na ulicy Kolejowej 38a. Osobnik ten ogłasza się na wielu portalach inwestycyjnych ekonomicznych i proponuje swoje usługi polegające na sprzedaży sygnałów inwestycyjnych do inwestowania w kontrakty terminowe na FW20. Ogłasza się miedzy innymi na portalach: forum.Invest24.pl, Stockwatch.pl/forum, inwestycje.pl/forum, forum.gpwinfo.pl, forum.makler24.pl. Posługuje się rożnymi pseudonimami: zaru, prcinwestor, JakubM, sempu, reklamując swój Stabilny system transakcyjny na FW20. Jego email to sempiksygnaly@op.pl Za swoje usługi pobiera opłatę w wysokości do 50 % wypracowanych zysków, ale w wypadku strat, wyłącza telefon i unika kontaktu. Sygnały systemu dostarcza za pośrednictwem sms i emaila. Oferuje także pomoc w sposobie inwestycji i zaangażowania kapitału na rynku. Okazało się ze osoba ta i jego domniemany wspólnik to oszuści, żerujący na naiwności ludzi, mało tego nie posiadają żadnych uprawnień do prowadzenia tego rodzaju działalności maklersko doradczej. Wszystkie poszkodowane osoby proszone są o kontakt na emaila oszukani@autograf.pl celem złożenia zbiorowego zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa oszustwa i wyłudzenia, do wszystkich odpowiednich instytucji. Czekamy na informacje i oferujemy pomoc. Zbyszek, Anna, Marian, Siergiej, Jurek, Marek, Julia, Piotr, Oleg, Antonina, Elza, Wojtek, Ilona." Zaczną się pierwsze procesy za sygnały...? | |
| | | kaczor
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:23 | |
| - Studich napisał:
- przeklejone z invest24
"Poszukuje osób poszkodowanych przez Jakuba Medona zamieszkałego w Nowym Targu na ulicy Kolejowej 38a. Osobnik ten ogłasza się na wielu portalach inwestycyjnych ekonomicznych i proponuje swoje usługi polegające na sprzedaży sygnałów inwestycyjnych do inwestowania w kontrakty terminowe na FW20. Ogłasza się miedzy innymi na portalach: forum.Invest24.pl, Stockwatch.pl/forum, inwestycje.pl/forum, forum.gpwinfo.pl, forum.makler24.pl. Posługuje się rożnymi pseudonimami: zaru, prcinwestor, JakubM, sempu, reklamując swój Stabilny system transakcyjny na FW20. Jego email to sempiksygnaly@op.pl Za swoje usługi pobiera opłatę w wysokości do 50 % wypracowanych zysków, ale w wypadku strat, wyłącza telefon i unika kontaktu. Sygnały systemu dostarcza za pośrednictwem sms i emaila. Oferuje także pomoc w sposobie inwestycji i zaangażowania kapitału na rynku. Okazało się ze osoba ta i jego domniemany wspólnik to oszuści, żerujący na naiwności ludzi, mało tego nie posiadają żadnych uprawnień do prowadzenia tego rodzaju działalności maklersko doradczej. Wszystkie poszkodowane osoby proszone są o kontakt na emaila oszukani@autograf.pl celem złożenia zbiorowego zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa oszustwa i wyłudzenia, do wszystkich odpowiednich instytucji. Czekamy na informacje i oferujemy pomoc.
Zbyszek, Anna, Marian, Siergiej, Jurek, Marek, Julia, Piotr, Oleg, Antonina, Elza, Wojtek, Ilona."
Zaczną się pierwsze procesy za sygnały...? ahahahahahahahah SEMPIK to ziomal z ufo, systemowiec.On byl chyba jakism studentem dobrze go pamietam:D Pewnie juz w betonowych butach w Wisle plywa, obok juz wykupione miejsca parkinogowe dla mylogiego i infinana | |
| | | inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:24 | |
| | |
| | | Studich
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:28 | |
| - kaczor napisał:
- Studich napisał:
- przeklejone z invest24
"Poszukuje osób poszkodowanych przez Jakuba Medona zamieszkałego w Nowym Targu na ulicy Kolejowej 38a. Osobnik ten ogłasza się na wielu portalach inwestycyjnych ekonomicznych i proponuje swoje usługi polegające na sprzedaży sygnałów inwestycyjnych do inwestowania w kontrakty terminowe na FW20. Ogłasza się miedzy innymi na portalach: forum.Invest24.pl, Stockwatch.pl/forum, inwestycje.pl/forum, forum.gpwinfo.pl, forum.makler24.pl. Posługuje się rożnymi pseudonimami: zaru, prcinwestor, JakubM, sempu, reklamując swój Stabilny system transakcyjny na FW20. Jego email to sempiksygnaly@op.pl Za swoje usługi pobiera opłatę w wysokości do 50 % wypracowanych zysków, ale w wypadku strat, wyłącza telefon i unika kontaktu. Sygnały systemu dostarcza za pośrednictwem sms i emaila. Oferuje także pomoc w sposobie inwestycji i zaangażowania kapitału na rynku. Okazało się ze osoba ta i jego domniemany wspólnik to oszuści, żerujący na naiwności ludzi, mało tego nie posiadają żadnych uprawnień do prowadzenia tego rodzaju działalności maklersko doradczej. Wszystkie poszkodowane osoby proszone są o kontakt na emaila oszukani@autograf.pl celem złożenia zbiorowego zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa oszustwa i wyłudzenia, do wszystkich odpowiednich instytucji. Czekamy na informacje i oferujemy pomoc.
Zbyszek, Anna, Marian, Siergiej, Jurek, Marek, Julia, Piotr, Oleg, Antonina, Elza, Wojtek, Ilona."
Zaczną się pierwsze procesy za sygnały...? ahahahahahahahah
SEMPIK to ziomal z ufo, systemowiec.On byl chyba jakism studentem dobrze go pamietam:D
Pewnie juz w betonowych butach w Wisle plywa, obok juz wykupione miejsca parkinogowe dla mylogiego i infinana śmiechy, śmiechami ale tak sobie myślę...Rejczak przestał publikować sygnały, frustracja ludzi doprowadza, że chcą wieszać sprzedawców sygnałów... chyba nadchodzi czas kiedy systemy znowu zaczną zarabiać | |
| | | filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:31 | |
| | |
| | | kaczor
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:32 | |
| - Studich napisał:
- kaczor napisał:
- Studich napisał:
- przeklejone z invest24
SEMPIK to ziomal z ufo, systemowiec.On byl chyba jakism studentem dobrze go pamietam:D
Pewnie juz w betonowych butach w Wisle plywa, obok juz wykupione miejsca parkinogowe dla mylogiego i infinana
śmiechy, śmiechami ale tak sobie myślę...Rejczak przestał publikować sygnały, frustracja ludzi doprowadza, że chcą wieszać sprzedawców sygnałów... chyba nadchodzi czas kiedy systemy znowu zaczną zarabiać Widzisz ja sie nie smieje,nie wiem czy to sempik z forum i w sumie wolalbym zeby nie bo lubiulem chlopaka. A o tej Wisle tez pisalem powaznie,ja znam co najmniej kilkoro ludzi ktorzy za wtope na kilkadzieisat killo nie darowaliby i co najmniej by byly nogi polamane.Taka zabawa jest niebezpieczna ale kazdy sie sam musi przekonac | |
| | | Awa
Liczba postów : 1341 Location : Wawa Registration date : 03/11/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:35 | |
| - kaczor napisał:
- Studich napisał:
- przeklejone z invest24
Pewnie juz w betonowych butach w Wisle plywa, obok juz wykupione miejsca parkinogowe dla mylogiego i infinana zawsze mnie dziwi - ludzka naiwność ale chciwość - nie zna granic skoro jest popyt - jest i podaż wszystko dobrze idzie - gdy rynek ma się dobrze, ale wtedy, tak naprawdę - wystarczy własna rozwaga i podstawowe umiejętności, ale.. hmm, chciwość - nie zna granic: i byle szybko, byle więcej, byle - już oczywiście, jestem przeciwna - udzielaniu rad inwestycyjnych, w momencie gdy nie masz do tego uprawnień - bo to przede wszystkim ochrona "dającego" radę, gdy masz uprawnienia (makler, doradca inwestycyjny) - chroni cię biuro/bank/instytucje nadzoru i prawo, ale cóż: każda ze stron, ma swój rozum i swoją pazerność | |
| | | kaczor
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:37 | |
| - Awa napisał:
- kaczor napisał:
- Studich napisał:
- przeklejone z invest24
Pewnie juz w betonowych butach w Wisle plywa, obok juz wykupione miejsca parkinogowe dla mylogiego i infinana zawsze mnie dziwi - ludzka naiwność ale chciwość - nie zna granic skoro jest popyt - jest i podaż wszystko dobrze idzie - gdy rynek ma się dobrze, ale wtedy, tak naprawdę - wystarczy własna rozwaga i podstawowe umiejętności, ale.. hmm, chciwość - nie zna granic: i byle szybko, byle więcej, byle - już oczywiście, jestem przeciwna - udzielaniu rad inwestycyjnych, w momencie gdy nie masz do tego uprawnień - bo to przede wszystkim ochrona "dającego" radę, gdy masz uprawnienia (makler, doradca inwestycyjny) - chroni cię biuro/bank/instytucje nadzoru i prawo,
ale cóż: każda ze stron, ma swój rozum i swoją pazerność
Problem polega na tym ze przecietny czlowiek jest bezradny w stosunku do zrecznego sprzedawcy.Nie zawsze ma swiadomsoc co kupuje,mozna pominac jakies szczegoly,przedstawic pewne fakty inaczej etc.Sytuacja wcale nei jest symetryczna,tak bylo przy opcjach walutowych dla przedsiebiorcow A uwierz mi ze wiem co mowie,ja dzialam sam i indywidualne wedlug swoich zasad ale cale sieci spzredawcow sa wrecz motywowane do jak najlepszego wciskania kitu.Sprzedawcy systemow dzialaja bardzo podobnie,jakis pokaz mzoe nawet w dobrym hotelu,piekne wykresy z backtestow opowiesci o procencie skladanym etc | |
| | | Studich
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:41 | |
| "bo to przede wszystkim ochrona "dającego" radę, gdy masz uprawnienia (makler, doradca inwestycyjny) - chroni cię biuro/bank/instytucje nadzoru i prawo, "
dokładnie, jak ludzie tracą pieniądze przez doradcę lub bank najwyżej zwyzywają, a jak tracą kasę przez Jasia co zbudował im wizję bogactwa to może się skończyć trochę gorzej, ryzyko za pobieranie 50% zysków jest bardzo duże, a przecież na giełdzie chodzi przede wszystkim o kontrolę ryzyka
| |
| | | Awa
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:43 | |
| - Liber GRIZZLI Abaci napisał:
- Od kwietnia zaczął mi się rozjeżdżać sysio produkcyjny z backtestem... Jest to efektem poślizgów na wejściu i wyjściu, a te są wynikiem coraz większych pozycji granych przez sysia... To jest efekt budowania sysiów i grania nimi na prawdziwym rynku... [...]
LA cieszy mnie, że poruszasz ten watek - gdy ja go poruszałam (czyli poślizgi na transakcjach gdy grasz na stałe większą ilością/liczbą ( (!) - to chyba jest ważne) - zostałam "zbyta", a one (poślizgi) "rozwalały" mi system osobiście, nie udało mi się rozwiązać tego problemu tak do końca - owszem rozwiązaniem, jest granie jedynie przy określonej aktywności na rynku, ale na starcie dnia - ciężko jest ją przewidzieć, moja obserwacja - im mniejsza aktywność - tym większy poślizg, i najgorsze, że gdy widzisz, że ten max/min - to jedynie własne zlecenia
Ostatnio zmieniony przez Awa dnia Nie 26 Cze 2011, 23:06, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Awa
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:57 | |
| - kaczor napisał:
Problem polega na tym ze przecietny czlowiek jest bezradny w stosunku do zrecznego sprzedawcy.Nie zawsze ma swiadomsoc co kupuje,mozna pominac jakies szczegoly,przedstawic pewne fakty inaczej etc.Sytuacja wcale nei jest symetryczna,tak bylo przy opcjach walutowych dla przedsiebiorcow A uwierz mi ze wiem co mowie,ja dzialam sam i indywidualne wedlug swoich zasad ale cale sieci spzredawcow sa wrecz motywowane do jak najlepszego wciskania kitu.Sprzedawcy systemow dzialaja bardzo podobnie,jakis pokaz mzoe nawet w dobrym hotelu,piekne wykresy z backtestow opowiesci o procencie skladanym etc teoretycznie - rozumiem Cię, ale praktycznie - postępuje inaczej, choćby staram się poznać podstawy tego "w co wchodzę" (wiem, jestem utrapieniem sprzedawców - bo zazwyczaj, 2 - tygodnie maili, telefonów i końcowa moja odpowiedź - nie widzę w tym korzyści), ale z drugiej strony - "ktoś" kto chce ode mnie moich pieniędzy (ciężko zarobionych - bo wg mnie każda praca wymaga ode mnie dużego wysiłku) - to nie oddam ich - ot, tak sobie, na "ładne oczy", itp hmm, a może wszyscy oczekują - łatwych "strzałów" (to taka technika wejścia na rynek - oszukuję, ale zgarniam kapitał na start) , hmm, fakt - może czasami mam przewagę "doświadczeń życiowych i szkół ukończonych" ale mimo wszystko uważam, że chciwość i pazerność - nie popłaca, po żadnej ze stron !!! | |
| | | Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 22:58 | |
| - Liber GRIZZLI Abaci napisał:
Czy chodzi o imprezę sprzed tygodnia w Starej Miłosnej? Niestety tam nie byłem, choć bardzo żałuję ...
jak chodzi o impreze z 12.06 to ja byłem | |
| | | kaczor
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 23:02 | |
| - Awa napisał:
- kaczor napisał:
Problem polega na tym ze przecietny czlowiek jest bezradny w stosunku do zrecznego sprzedawcy.Nie zawsze ma swiadomsoc co kupuje,mozna pominac jakies szczegoly,przedstawic pewne fakty inaczej etc.Sytuacja wcale nei jest symetryczna,tak bylo przy opcjach walutowych dla przedsiebiorcow A uwierz mi ze wiem co mowie,ja dzialam sam i indywidualne wedlug swoich zasad ale cale sieci spzredawcow sa wrecz motywowane do jak najlepszego wciskania kitu.Sprzedawcy systemow dzialaja bardzo podobnie,jakis pokaz mzoe nawet w dobrym hotelu,piekne wykresy z backtestow opowiesci o procencie skladanym etc teoretycznie - rozumiem Cię, ale praktycznie - postępuje inaczej, choćby staram się poznać podstawy tego "w co wchodzę" (wiem, jestem utrapieniem sprzedawców - bo zazwyczaj, 2 - tygodnie maili, telefonów i końcowa moja odpowiedź - nie widzę w tym korzyści), ale z drugiej strony - "ktoś" kto chce ode mnie moich pieniędzy (ciężko zarobionych - bo wg mnie każda praca wymaga ode mnie dużego wysiłku) - to nie oddam ich - ot, tak sobie, na "ładne oczy", itp hmm, a może wszyscy oczekują - łatwych "strzałów" (to taka technika wejścia na rynek - oszukuję, ale zgarniam kapitał na start) , hmm, fakt - może czasami mam przewagę "doświadczeń życiowych i szkół ukończonych" ale mimo wszystko uważam, że chciwość i pazerność - nie popłaca, po żadnej ze stron !!! Na Tobie nbie wyjdzie,na kims innym wyjdzie.Az w koncu wyjdzie na kims na kim lepiej zeby nei wychodzilo i miejsce parkingowe na dnie Wisly zabookowane;) Dobrej nocy! | |
| | | Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 23:03 | |
| - Awa napisał:
- Liber GRIZZLI Abaci napisał:
- Od kwietnia zaczął mi się rozjeżdżać sysio produkcyjny z backtestem... Jest to efektem poślizgów na wejściu i wyjściu, a te są wynikiem coraz większych pozycji granych przez sysia... To jest efekt budowania sysiów i grania nimi na prawdziwym rynku... [...]
LA cieszy mnie, że poruszasz ten watek - gdy ja go poruszałam (czyli poślizgi na transakcjach gdy grasz na stałe większą ilością/liczbą ( (!) - to chyba jest ważne) - zostałam "zbyta", a one (poślizgi) "rozwalały" mi system osobiście, nie udało mi się rozwiązać tego problemu
rozwiązanie tego problemu w przypadku Libera jest nie nawalać 7 zleceń dziennie i jeszcze to zdanie jest istotnie dla sysia - Liber GRIZZLI Abaci napisał:
- Na Edku prawie nie ma poślizgów, największe mam na egzotycznych parach
| |
| | | Awa
| | | | Awa
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 23:21 | |
| - Damian napisał:
- Liber GRIZZLI Abaci napisał:
Czy chodzi o imprezę sprzed tygodnia w Starej Miłosnej? Niestety tam nie byłem, choć bardzo żałuję ...
jak chodzi o impreze z 12.06 to ja byłem a ja nawet nie wiedziałam, że była, tak o mnie zapomnieliście a na priv nie łaska była poinformować? | |
| | | nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Nie 26 Cze 2011, 23:21 | |
| | |
| | | Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Pon 27 Cze 2011, 00:04 | |
| - nomad napisał:
- pozamykałem pozycje weekendowe, edek trochę w plecy ale franek do dolara i euro boski
dlaczego zamknąłeś edka luka na 6 pipsów Cię wystraszyła ? | |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Pon 27 Cze 2011, 00:19 | |
| | |
| | | Garrett
Liczba postów : 928 Location : Łódź Registration date : 07/10/2009
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Pon 27 Cze 2011, 00:19 | |
| - kaczor napisał:
ahahahahahahahah
Pewnie juz w betonowych butach w Wisle plywa, obok juz wykupione miejsca parkinogowe dla mylogiego i infinana "E.O. - Dla Azjaty utrata twarzy jest klęską, to najgorsze co może go spotkać. A Polacy są mistrzami świata w deptaniu autorytetów - pozbawiania ludzi twarzy, a powiedzenie, że "my ze szwagrem nie takie rzeczy żeśmy robili", jest swoistym tego epitafium. To deptanie autorytetów odbywa się na szczytach władzy, staje się normą akceptowaną przez prawie całe społeczeństwo. Ponadto umiejętności negocjacyjne Polaków są bliskie zeru. Polak jest butny, opryskliwy, nie prezentuje żadnej subtelności w obcowaniu z fachowcami innych nacji. A dla Azjatów proces negocjacji i zrozumienie ich roli w inwestycji jest sprawa podstawową. I tutaj mijamy się najbardziej." Wywiad z Edmundem Obiałą Dlaczego zacytowałem ten fragment wywiadu pod wypowiedzią Kaczora? | |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend Pon 27 Cze 2011, 00:21 | |
| - kaczor napisał:
- Awa napisał:
- kaczor napisał:
- Studich napisał:
- przeklejone z invest24
Pewnie juz w betonowych butach w Wisle plywa, obok juz wykupione miejsca parkinogowe dla mylogiego i infinana zawsze mnie dziwi - ludzka naiwność ale chciwość - nie zna granic skoro jest popyt - jest i podaż wszystko dobrze idzie - gdy rynek ma się dobrze, ale wtedy, tak naprawdę - wystarczy własna rozwaga i podstawowe umiejętności, ale.. hmm, chciwość - nie zna granic: i byle szybko, byle więcej, byle - już oczywiście, jestem przeciwna - udzielaniu rad inwestycyjnych, w momencie gdy nie masz do tego uprawnień - bo to przede wszystkim ochrona "dającego" radę, gdy masz uprawnienia (makler, doradca inwestycyjny) - chroni cię biuro/bank/instytucje nadzoru i prawo,
ale cóż: każda ze stron, ma swój rozum i swoją pazerność
Problem polega na tym ze przecietny czlowiek jest bezradny w stosunku do zrecznego sprzedawcy.Nie zawsze ma swiadomsoc co kupuje,mozna pominac jakies szczegoly,przedstawic pewne fakty inaczej etc.Sytuacja wcale nei jest symetryczna,tak bylo przy opcjach walutowych dla przedsiebiorcow A uwierz mi ze wiem co mowie,ja dzialam sam i indywidualne wedlug swoich zasad ale cale sieci spzredawcow sa wrecz motywowane do jak najlepszego wciskania kitu.Sprzedawcy systemow dzialaja bardzo podobnie,jakis pokaz mzoe nawet w dobrym hotelu,piekne wykresy z backtestow opowiesci o procencie skladanym etc A ja to sobie nic nie dam wcisnąć. Jeśli czegoś naprawdę nie potrebuję to żaden akwizytor mi nie wciśnie. Od razu na dzień dobry kasuję leszcza krótkim textem i idę dalej. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 25-26.06.2011 weekend | |
| |
| | | | UFO - 25-26.06.2011 weekend | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |