czyli co drobni akcji nie kupują, tylko kontrakty longi grubas akcji nie sprzeda bo nie ma komu a tez nie kupi bo to leszcz mial kupować akcje no i siedzi taki grubas i sie wkurwia gdzie te leszcze a leszcze sie wkuriaja co ten grubas tak sie kisi
a ja sobie wesolo pisze i olewka
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5909 Registration date : 29/08/2007
to już nie jest rynek nadający się do gry !!!!!!!!!!!!!!
jak tylko się poprawi pogoda to przestaję się pierdolic na tym qrwidole
recepta jest prosta to musi jebnąć przynajmniej do baranich 1000 aby oczyścić sytuacje i zaczynamy od nowa na zdrowych i przejrzystych zasadach !!!!!!!
wróciłem na rynek powyżej 2900 i tam zająłem S; póżniej się wymądrzałem, że nie ma kasy, że na EM kapitał nie napływają a wręcz odwrotnie etc. etc. gdybym miał jaja i stosował się o tego co pisałem, to bym se tylko stopprofita obniżał i miał resztę w dupeę. Co tknę L to w plecy, bessa jest i tyle, to że nie ma chętnych na gówno trendowe to przecież widac nie tylko dziś
no widzisz a tak sie obruszyles jak ci o tym samym pisalem, co z tego ze gledzisz o S jak przychodzi co do czego to ty dawno juz S nie masz
a co z tego, że ty ględzisz o eLLL - jak zawsze w szczycie! wczoraj się podniecałeś, jak DJ był +200pkt - no i jak się to przełożyło na dzisiaj
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
recepta jest prosta to musi jebnąć przynajmniej do baranich 1000 aby oczyścić sytuacje i zaczynamy od nowa na zdrowych i przejrzystych zasadach !!!!!!!
wróciłem na rynek powyżej 2900 i tam zająłem S; póżniej się wymądrzałem, że nie ma kasy, że na EM kapitał nie napływają a wręcz odwrotnie etc. etc. gdybym miał jaja i stosował się o tego co pisałem, to bym se tylko stopprofita obniżał i miał resztę w dupeę. Co tknę L to w plecy, bessa jest i tyle, to że nie ma chętnych na gówno trendowe to przecież widac nie tylko dziś
a no i Ty zobaczyłeś gówno trendowe; ja dokładnie robiłem jak opisałeś, eLLL (eSSami mieszałem cały czas) nie dotykałem i w tym miesiącu jest 12,5K i zamknąłem wszystko.
Urlop do 15-08-2011. MAZURY DARŁOWO - DĄBKI SWINOUJSCIE WROCLAW
a no i Ty zobaczyłeś gówno trendowe; ja dokładnie robiłem jak opisałeś, eLLL (eSSami mieszałem cały czas) nie dotykałem i w tym miesiącu jest 12,5K i zamknąłem wszystko.
Urlop do 15-08-2011. MAZURY DARŁOWO - DĄBKI SWINOUJSCIE WROCLAW
Tak więc UFOKI walczcie dzielnie.
też robię wypad , tylko żeby pogoda sie poprawiła ; warto chyba by miec jakieś S w portfelu bo rynek jakiś słaobiwty; wracam za 2 i pól tygodnia, ciekawe jakie będa poziomy ?
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
A to Twój drugi post na forum dopiero? No to tradycyjnie witamy kolejnego do wyzerowania. Sądząc po pytaniu jesteś na dobrej drodze Lotos to podobno do zera http://www.money.pl/gielda/surowce/wiadomosci/artykul/lotos;nie;przetrwa;analityk;akcje;warte;0;zl,135,0,388487.html
PS. Wybacz żartobliwy ton Witaj i powodzenia
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
no widzisz a tak sie obruszyles jak ci o tym samym pisalem, co z tego ze gledzisz o S jak przychodzi co do czego to ty dawno juz S nie masz
a co z tego, że ty ględzisz o eLLL - jak zawsze w szczycie! wczoraj się podniecałeś, jak DJ był +200pkt - no i jak się to przełożyło na dzisiaj
ty musisz miec strasznie dużo dzieci bo pierdolisz bezsensu
jj
Liczba postów : 1573 Registration date : 15/05/2008
agora 5zł brakuje jej do dołka,dzisiaj wywaliło część lcc,miałem prawie od dołka,kontrolnie zostało trochę .esf500 możliwe ,że już bedzie spadał wykres- http://worldwideat.blogspot.com/ ,o już zaczyna.
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
To jest zdumiewające , jak tak sobie czytam z dystansu co ludzie wypisują to normalnie szok, np taki tarzan facet ewidetnie czuje chemie do karnaka moim zdaniem z chęcią by mu zrobil loda jakby sie spotkali:D, gada o tych S chyba od roku, jak czasem cos poda to okauje sie że całe 15pkt zainkasuje, to ja czegos nie rozumiem, jezeli spodziewam sie spadkow to sie ustawiam i nie karmie maklere tylko trzymam i jak inkasuje to chce przynajmniej 100pkt przy ryzyku 20pkt- to chyba logiczne?? no ale co tam lepiej pieprzyc bezsensowne posty tak jak ja teraz i gitara
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
To jest zdumiewające , jak tak sobie czytam z dystansu co ludzie wypisują to normalnie szok, np taki tarzan facet ewidetnie czuje chemie do karnaka moim zdaniem z chęcią by mu zrobil loda jakby sie spotkali:D, gada o tych S chyba od roku, jak czasem cos poda to okauje sie że całe 15pkt zainkasuje, to ja czegos nie rozumiem, jezeli spodziewam sie spadkow to sie ustawiam i nie karmie maklere tylko trzymam i jak inkasuje to chce przynajmniej 100pkt przy ryzyku 20pkt- to chyba logiczne?? no ale co tam lepiej pieprzyc bezsensowne posty tak jak ja teraz i gitara
w sumie to racja, bo zeby naparzac tyle postow i czepiac sie codziennie to ja bym spodziewal sie po graczu na 500 pkt
to b trudne biorac pod uwage ze Baran po 200 zmiekl a jest mistrzem
Ostatnio zmieniony przez Trejder dnia Sro 20 Lip 2011, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
w sumie to racja, bo zeby naparzac tyle postow i czepiac sie codziennie to ja bym spodziewal sie po graczu na 500 pkt
to b trudne biorac pod uwage ze Baran po 200 zmiekl a jest mistrzem
heh widze że nie tylko ja to dostrzegłem
maciek.
Liczba postów : 240 Age : 48 Registration date : 17/07/2011
A to Twój drugi post na forum dopiero? No to tradycyjnie witamy kolejnego do wyzerowania. Sądząc po pytaniu jesteś na dobrej drodze Lotos to podobno do zera http://www.money.pl/gielda/surowce/wiadomosci/artykul/lotos;nie;przetrwa;analityk;akcje;warte;0;zl,135,0,388487.html
PS. Wybacz żartobliwy ton Witaj i powodzenia
pytam, bo chyba pośpieszyłem się z eL na PKN i trochę boli, że tak szybko odjeżdża w innym kierunku.
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009