Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Temat: UFO - 03-04.12.2011 weekend Sob 03 Gru 2011, 00:30
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Wczoraj rozmawiałem z sąsiadem, ktory pracuje w spedycji mówi mi że tak wszyscy gadają o kryzysie a w jego firmie tego nie widac, w sklepach w chuj ludzi, restauracje zapelnione, w telepatrzydle pokazywali jak sklep dal jakąs promocje to ludzie zabijali sie zeby pierwsi wejsc do sklepu, wiec gdzie ten kryzys?? czy na tym wykresie widac kryzys??
ja go kurwa nie widze, kryzys stał sie wygodny dla polityków , ludzie zrozumieją że musimy poniesc koszty i takie tam pierdolenie, a to jedna wielka kurwa ściema, jezeli jest tak xle to dlaczego niezalegalizowac prostytucji przeciez to wielomiliardowy interes zwolniony z podatku, gliniarze doskonale wiedza gdzie są agencje ale dostaną swoją dole i po kłopocie, ale co tam w TV pokaza jak te wszystkie chuje pierdolone sie modlą , zbutami do nieba pójdą i wszystko jest kurwa cacy, jebani moraliści a zeby poprawic statystyke zatrzyman to aresztuje sie gówniarza z jednym jontem, dlaczego kosciol nie uczestniczy w kosztach? dostali zwrot majatku ale dalej istnieje fundusz kosielny, dalej wszyscy robią na ich emerytury a zyski transferowane sa do obcego panstwa czyli watykanu, ja sie pytam gdzie w tym jednm wielkim oszustwie jest Bóg?? gdzie miejsce na wiare?? no gdzie? Co tam ludzie zrizumieja, podniesie sie vat, wiek emerytalny i gitara. A ty leszczu zamknij pysk i pracuj miejsce w raju masz zapewnione
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
ale kurna mieliśmy farta w losowaniu, co nie? aż zaczynam podejrzewać że było ustawione, goście wyciągali piłeczki z pojemnika a w pojemniku były przykładowo dwie piłeczki, hehe dzięki Platini! mamy szansę pograć nieco dłużej niż oczekiwałem
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46590 Registration date : 03/09/2007
Wczoraj rozmawiałem z sąsiadem, ktory pracuje w spedycji mówi mi że tak wszyscy gadają o kryzysie a w jego firmie tego nie widac, w sklepach w chuj ludzi, restauracje zapelnione, w telepatrzydle pokazywali jak sklep dal jakąs promocje to ludzie zabijali sie zeby pierwsi wejsc do sklepu, wiec gdzie ten kryzys?? czy na tym wykresie widac kryzys??
ja go kurwa nie widze, kryzys stał sie wygodny dla polityków , ludzie zrozumieją że musimy poniesc koszty i takie tam pierdolenie, a to jedna wielka kurwa ściema, jezeli jest tak xle to dlaczego niezalegalizowac prostytucji przeciez to wielomiliardowy interes zwolniony z podatku, gliniarze doskonale wiedza gdzie są agencje ale dostaną swoją dole i po kłopocie, ale co tam w TV pokaza jak te wszystkie chuje pierdolone sie modlą , zbutami do nieba pójdą i wszystko jest kurwa cacy, jebani moraliści a zeby poprawic statystyke zatrzyman to aresztuje sie gówniarza z jednym jontem, dlaczego kosciol nie uczestniczy w kosztach? dostali zwrot majatku ale dalej istnieje fundusz kosielny, dalej wszyscy robią na ich emerytury a zyski transferowane sa do obcego panstwa czyli watykanu, ja sie pytam gdzie w tym jednm wielkim oszustwie jest Bóg?? gdzie miejsce na wiare?? no gdzie? Co tam ludzie zrizumieja, podniesie sie vat, wiek emerytalny i gitara. A ty leszczu zamknij pysk i pracuj miejsce w raju masz zapewnione
W sprawach kościelnych kieruj swoje pytania i wątpliwości do naszego Miszcza Barany, eksperta nie tylko od AT
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
uwielbiam te krótkie chwile szczerosci polityków PO http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,10753310,Polityk_PO_szczerze_o_300_mln_z_UE___Bralem_udzial.html
Kurski (PIS a teraz Solidarna Polska) był na tyle uczciwy ze nazwał ludzi tak jak na to zasługują
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
Korespondencja syna i matki: Droga Mamo! Urodzil mi sie syn. Żona nie miala pokarmu, wziela mamke - Murzynke, wiec synek zrobil sie czarny". Matka odpisuje: "Drogi Synu! Gdy Ty sie urodziles, rowniez nie mialam mleka w piersiach. Wychowales sie na krowim, ale rogi ci wyrosly dopiero teraz"
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
z mojej analizy wynika że istnieje bardzo wysokie prawdopodobieństwo zjazdu w przyszłym tygodniu kto na elach niech lepiej wyskakuje na otwarciu sesji bo potem może być za późno ja już na szczęście na esach
zibi MOD
Liczba postów : 31104 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Wczoraj rozmawiałem z sąsiadem, ktory pracuje w spedycji mówi mi że tak wszyscy gadają o kryzysie a w jego firmie tego nie widac, w sklepach w chuj ludzi, restauracje zapelnione, w telepatrzydle pokazywali jak sklep dal jakąs promocje to ludzie zabijali sie zeby pierwsi wejsc do sklepu, wiec gdzie ten kryzys?? czy na tym wykresie widac kryzys?? ja go kurwa nie widze, kryzys stał sie wygodny dla polityków , ludzie zrozumieją że musimy poniesc koszty i takie tam pierdolenie, a to jedna wielka kurwa ściema, jezeli jest tak xle to dlaczego niezalegalizowac prostytucji przeciez to wielomiliardowy interes zwolniony z podatku, gliniarze doskonale wiedza gdzie są agencje ale dostaną swoją dole i po kłopocie, ale co tam w TV pokaza jak te wszystkie chuje pierdolone sie modlą , zbutami do nieba pójdą i wszystko jest kurwa cacy, jebani moraliści a zeby poprawic statystyke zatrzyman to aresztuje sie gówniarza z jednym jontem, dlaczego kosciol nie uczestniczy w kosztach? dostali zwrot majatku ale dalej istnieje fundusz kosielny, dalej wszyscy robią na ich emerytury a zyski transferowane sa do obcego panstwa czyli watykanu, ja sie pytam gdzie w tym jednm wielkim oszustwie jest Bóg?? gdzie miejsce na wiare?? no gdzie? Co tam ludzie zrizumieja, podniesie sie vat, wiek emerytalny i gitara. A ty leszczu zamknij pysk i pracuj miejsce w raju masz zapewnione
kryzys jest tylko on nie ma calkowitego pogladu na sprawe. pewnie on moze sie wypowiedziec o tym co ma. a pewnie jest to 0,1% udzial w rynku i na kierunkach ktore sezonowo daja profity. na pewno wiele malych firm musi dac sobie spokoj z biznesem. jesli ktos jest sprytyny to w takim kryzysie zarabia tyle samo co przed albo i wiecej. poza tym firma spedycyjna (jest tylko posrednikiem jak np makler) ma przewage nad firma transportowa w takim sensie, ze spedycja moze wybierac sobie sezonowo kierunki jakie chce, nawet szybko wstrzymac dzialalnosc, a firma transportowa musi wywiazywac sie z umow, na biezaco brac na siebie podwyzki cen paliwa, za autostrady, leasing, kierowcow itp. i nie wsztrzyma dzialanosci z dnia na dzien. jeszcze przez pare miesiecy beda generowane koszty. a jak ceny paliwa sa juz najwyzsze, VAT wiekszy, koszty autostrad, kurs EUR gwaltownie sie zmienia to to sa czynniki kryzysowe, ktore na biezaco odczuwaja firmy od producenta, handel, transport, uslugi.
wymyslilem sobie formacje z dwoma poziomami zasiegow czyli RUCH-KONSOLA-KONTYNUACJA RUCHU O TYM SAMYM ZASIEGU - LICZONE OD DOLKA LUB SZCZYTU SWIECZKI KONSOLOWEJ.
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
z mojej analizy wynika że istnieje bardzo wysokie prawdopodobieństwo zjazdu w przyszłym tygodniu kto na elach niech lepiej wyskakuje na otwarciu sesji bo potem może być za późno ja już na szczęście na esach
nie trzeba wielkich analiz, to czuć a u nas w piątek to była taka słabość jakby załamanie miało nastąpić.
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007