Ojciec Żyd pyta się syna. - Mosze, co byś chciał mieć? - Pieniądze. - A potem? - Bardzo dużo pieniędzy. - A gdybyś miał bardzo dużo pieniędzy to, co chciałbyś mieć? - Odsetki.
Ariel Szaron pojawił się w Knesecie (parlamencie) bez marynarki. Marszałek Knesetu, zdenerwowany, zwraca mu uwagę na niewłaściwy strój. - Mnie na to pozwoliła angielska królowa! - odparowuje Szaron. Posłowie zdumieni, a premier objaśnia, że na wizycie u królowej Anglii zdjął marynarkę. Królowa powiedziała mu wtedy: - Panie Szaron, marynarkę to pan możesz sobie zdjąć u siebie w Knesecie!
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Gościu siedzi w jakimś pierdlu a marynarkę ma lumpeksu. Oczy reagują tylko na tiki wykresów giełdowych.
"Panu Markowi" może czyścić buty, naćpał się tymi wykresami i udaje mądrale.
ta wypowiedź była skrajnie nieodpowiedzialna ten pan wywodzi się z innego ustroju
.... co za cymbał.
niezłe
a na koniec .... kupcie mój genialny raport ..... w promocji za 28 zł
Reklama dźwignią handlu, u Nas taki jeden wyje....ł bilbordy na pół strony ale nie wiem czy sprzedaje raporty w promocji Efekt czytania jego komentów rynkowych jest podobny
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Reklama dźwignią handlu, u Nas taki jeden wyje....ł bilbordy na pół strony ale nie wiem czy sprzedaje raporty w promocji Efekt czytania jego komentów rynkowych jest podobny
A uczy gry na spadki jak w tej rekllamowanej książce czyli tkzw. Szortowania To ja dam 40 zł U mnie fosa zapchana dość dobrze to nie widze reklam
Ostatnio zmieniony przez Małolat dnia Pią 23 Gru 2011, 13:55, w całości zmieniany 1 raz
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Ceny miedzi w Londynie rosną z powodu spadku jej zapasów i dobrych danych z USA PAP - Biznes 23 Gru 2011, 8:45
....... Zapasy metalu monitorowane przez giełdę metali w Szanghaju spadły o 41 proc. w tym roku, a w czwartek wynosiły 36.825 ton. Jest to ich najniższy poziom od września 2009 r.
"Zapasy miedzi, szczególnie w Azji spadają, a to może sygnalizować, że popyt na metale w Chinach rośnie" - mówi Hwang Il Doo, starszy trader Korea Exchange Bank Futures Co. .........
Kto to kupuje przeca kryzys jak się patrzy
Chyba znalazłem winnego
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Gościu siedzi w jakimś pierdlu a marynarkę ma lumpeksu. Oczy reagują tylko na tiki wykresów giełdowych.
Pomijając już treść tej wypowiedzi, forma przekazania jest dość męcząca. Ja dojechałem do połowy.
Dla przykładu podam link do wideo, na którym człowiek też przemawia, ale zmontowane jest to w taki sposób, że chce się oglądać do końca. W którymś momencie facet loguje się na swoje konto i pokazuje zyski, jakie osiągnął, na dowód że jego metody działają.
Pomijając już treść tej wypowiedzi, forma przekazania jest dość męcząca. Ja dojechałem do połowy.
Dla przykładu podam link do wideo, na którym człowiek też przemawia, ale zmontowane jest to w taki sposób, że chce się oglądać do końca. W którymś momencie facet loguje się na swoje konto i pokazuje zyski, jakie osiągnął, na dowód że jego metody działają.
Kto mnie słu8cha ten zarabia, wzrosty są pewne, bo zarządzający muszą zarobić
Ja ci barany zycze na swieta zebys zrozumial czym byla prawdziwa nauka Jezusa Chrystusa i zebys zrozumial w koncu rowniez nauka Jana Pawla II bo na razie jestes tylko slepym grzesznikiem
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Ja ci barany zycze na swieta zebys zrozumial czym byla prawdziwa nauka Jezusa Chrystusa i zebys zrozumial w koncu rowniez nauka Jana Pawla II bo na razie jestes tylko slepym grzesznikiem
ślepy to baran jest napewno bo nie widzi że spada
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25091 Age : 52 Registration date : 08/07/2008