W przyszłym roku decyzja odnośnie podatku a baza do wzrostów bardzo ładna
CZY SA W SZPITALACH PSYCHIATRYCZNYCH ODZDZIALY INTENSYWNEJ TERAPII ???
PSL
Cytat :
Pawlak... doprowadzać firmy do ruiny
Szef PSL uważa, że podatek od kopalin [b]może zrujnować miedziowego giganta[/b][/b]
Związkowcy z KGHM będą protestować przeciwko podatkowi NO I HOOJ Z TEGO podatek od wydobycia jaki będzie obowiązywał KGHM może być najwyższym jaki obowiązuje miedziowych producentów. I ZNOWY KGHM JEST NAJLEPSZY NA SWIECIE, BEDZIE PLACIL NAJWYZSZY PODATEK, CZYLI JEST NAJWIEKSZY NAJLEPSZY BEDA WZROSTY
I NASZ MIEDZIANY PRZEWODNIK WYRAZA SWOJA WIARE NIEZLOMNA Ni ma takiego h...ja we wsi
a gdzie numer Twojego konta do wpłat i regulamin?
he?
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
nawet nie wiem gdzie ta dolna linia sie konczy (pewnie hiobowe -32.8%).
Prawdopodobnie najslabszy z krajow UE, dwa, trzy robia wypad. Zalezy jak dlugo bedzie szorowanie po dnie. SP500 ten rok konczy na 0%, dax ok -17-18%, wig20 ok -20%.
z tego tylko widac, ze sp500 jest najbardziej wyciagnietym indeksem swiata (tam kryzysu nie ma, tylko w UE ).
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
no ja mysle ze KGHM w przyszlym roku 230 -240 zł powinno byc (za 4 akcje )
Copper wali z dnia na dzień kolejne dołki w tym kryzysie, szczególnie na zaspach Myślę, że za KGHM zapłacisz w przyszłym roku tak z 8 zł za akcje
PS. Ten od reklam zaśmiecający forum wyjaśni ci cykl surowcowy mało się nie posikałem ostatnio polecam poczytaj. Ale nie wiem czy jest jeszcze dostępny za darmo
Ostatnio zmieniony przez EX dnia Pią 30 Gru 2011, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
no ja mysle ze KGHM w przyszlym roku 230 -240 zł powinno byc (za 4 akcje )
Copper wali z dnia na dzień kolejne dołki w tym kryzysie, szczególnie na zaspach Myślę, że za KGHM zapłacisz w przyszłym roku tak z 8 zł za akcje
PS. Ten od reklam zaśmiecający forum wyjaśni ci cykl surowcowy mało się nie posikałem ostatnio polecam poczytaj. Ale nie wiem czy jest jeszcze dostępny za darmo
posmiac to sie mozna z Ciebie, sreberko na minimach, kgm blizej 100 zl niz 230 zl. $ smiec rosnie. a TY hłe hłe hłe
Grześ
Liczba postów : 730 Registration date : 08/07/2009
CZY SA W SZPITALACH PSYCHIATRYCZNYCH ODZDZIALY INTENSYWNEJ TERAPII ???
PSL
Cytat :
Pawlak... doprowadzać firmy do ruiny
Szef PSL uważa, że podatek od kopalin [b]może zrujnować miedziowego giganta[/b][/b]
Związkowcy z KGHM będą protestować przeciwko podatkowi NO I HOOJ Z TEGO podatek od wydobycia jaki będzie obowiązywał KGHM może być najwyższym jaki obowiązuje miedziowych producentów. I ZNOWY KGHM JEST NAJLEPSZY NA SWIECIE, BEDZIE PLACIL NAJWYZSZY PODATEK, CZYLI JEST NAJWIEKSZY NAJLEPSZY BEDA WZROSTY
I NASZ MIEDZIANY PRZEWODNIK WYRAZA SWOJA WIARE NIEZLOMNA Ni ma takiego h...ja we wsi
EX nie zauwaza ze:
1. mamy od wrzesnia besse surowcowa ( przyczyna zjebki do ogoszenia podatku ) 2. po ogloszeniu podatku a szczegolnie konkretow ostatnio okazalo sie ze KGHM ZMIENIL branze z SUROWCOWEJ. od teraz bedzie reprezentowal sektor PODATKOWY czyli glowna funkcja bedzie zasilanie budzetu, wzrost ceny miedzi bedzie kasowal podatek czyli KGHM ( akcjonariusze) nie bedzie korzystal kolejnej fali wzrostowej na surowcach jak juz nastapil beneficjentem bedzie skarb panstwa
KGHM sie zjebal bo byla taka faza, a podatek spowoduje ze juz sie nie podniesie
lepiej opodatkowac dojna krowe, aniżeli podnosic podatki ludziom
Grześ
Liczba postów : 730 Registration date : 08/07/2009
1. mamy od wrzesnia besse surowcowa ( przyczyna zjebki do ogoszenia podatku ) 2. po ogloszeniu podatku a szczegolnie konkretow ostatnio okazalo sie ze KGHM ZMIENIL branze z SUROWCOWEJ. od teraz bedzie reprezentowal sektor PODATKOWY czyli glowna funkcja bedzie zasilanie budzetu, wzrost ceny miedzi bedzie kasowal podatek czyli KGHM ( akcjonariusze) nie bedzie korzystal kolejnej fali wzrostowej na surowcach jak juz nastapil beneficjentem bedzie skarb panstwa
Że też Krzysiu musiałeś zacytować tego Pana Reklama (czasem foes zawodzi) przeca tego nie da się czytać i jeszcze to pisze gość, który ma podobno coś do czynienia z giełdą
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Że też Krzysiu musiałeś zacytować tego Pana Reklama (czasem foes zawodzi) przeca tego nie da się czytać i jeszcze to pisze gość, który ma podobno coś do czynienia z giełdą
ojej, przepraszam
Ostatnio zmieniony przez KRT dnia Pią 30 Gru 2011, 10:09, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
...
EX nie zauwaza ze:
nie mowie czy to zle moze i dobrze ale z pubktu widzenia akcjonariusza KGHM to sie cos zmienilo istotnego a nasz EX juz stracil kontakt z rzeczywistoscia jak kupa dupy trzyma sie KGHM bedzie rosnac bedzie rosnac bedzie rosnac
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
ojej, przepraszam
Spoko, jest z tego trochę pożytku mamy dobry ubaw, może gość ze dwie książki po łebkach o systemach przeczytał ale o cyklach surowcowych nawet okładki nie widział
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
ojej, przepraszam
jeszcze jeden objaw wyparcia wrzucil do fosy kazdego co cos zlego o KGHM powie w jego swiecie KGHM tylko rosnie , polepsza perspektywy,
Wariat po prostu !
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
ojej, przepraszam
jeszcze jeden objaw wyparcia wrzucil do fosy kazdego co cos zlego o KGHM powie w jego swiecie KGHM tylko rosnie , polepsza perspektywy,
Wariat po prostu !
i juz sie cos ciekawego na ufo dzieje , pojedynek
230zł vs 1000%
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
ojej, przepraszam
Wariat po prostu !
i juz sie cos ciekawego na ufo dzieje , pojedynek
230zł vs 1000%
20 zł x 1000% = .......... i po drodze trzy duże dywidendy niech się Pan Reklama uczy
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007