Twój anty-wskaźnik cały czas pokazuje że na edku się zwali, zwiększyła się średnia strata przetrzymywanego longa, dobrze to interpretuje?
Rzecz w tym, że drób siedzi na szortach więc powinien być duży ap - no i był - pytanie czy już koniec apa czy nie
HEJ
a ja nie wiem co jest w tych tabelkach , co oznacza ilość transakcji, ilość lotów , bo dla krótkiej wynika średnia transakcja 1000 lotów i jak można dojść co czyma drób i czy liczą dema
poszukam w opisach, których nie ma
a tam nie chodzi mi o tabelki tylko o edka że jeszcze nie koniec apa hej
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 62 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
ale jak zarobimy 100% zwiększymy pozycje 2x to pips zarobi 2x więcej % liczony od poczatkowego stanu konta to bedzie szybciej przyrastał
Jakbys nie liczyl, depo tez jest w pipsach (tych wiekszych) i jest sporo wieksze niz te 7,5 pipsa, wiec o 100% mowy nie ma. 100% to 20 kydo, wiec prawie pol roku
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Nie ma to jak udany dzień, ale poznalem dzis laske ze glowa boli, ale choroba jutro do Wrocka jade spotkac sie z moją obecną i na sylwestra, cholera zawsze pod górke ze akurat teraz mi sie zachcialo stałych zwiazków
No nic wszystkim bez wyjątku wszystkiego dobrego w nowym roku, jak najwiekszej belki i żeby wreszcie trend sie określił
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
witam po świątecznej przerwie. Wracam na Sylwka wchodzę na UFO i i widzę że "mega" zmienność doprowadziła do przegrzania niektórych łepetyn W szczególności jednej. Tym samym przyłączam się do apelu o jak najszybsze usunięcie Nomada z funkcji moda. Gdybyś miał Nomad choć trochę honoru to sam byś podziękował za modowanie tak jak kiedyś krt.
Wracam tez do pomysłu tego aby w ankiecie ustalić jasno za co można dostać bana (wg mnie im krótsza będzie lista tym lepiej) i pilnować tego!!!!!
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
witam po świątecznej przerwie. Wracam na Sylwka wchodzę na UFO i i widzę że "mega" zmienność doprowadziła do przegrzania niektórych łepetyn W szczególności jednej. Tym samym przyłączam się do apelu o jak najszybsze usunięcie Nomada z funkcji moda. Gdybyś miał Nomad choć trochę honoru to sam byś podziękował za modowanie tak jak kiedyś krt.
Wracam tez do pomysłu tego aby w ankiecie ustalić jasno za co można dostać bana (wg mnie im krótsza będzie lista tym lepiej) i pilnować tego!!!!!
Nie przeżywaj, urlop to się wyluzuj, będziesz rozluźniony to ci spontanicznie jakaś ciekawa strategia się wyjawi, wyjawi się to przetestujesz, jak się sprawdzi to ogłosisz na forum, inaczej będziesz w 95% szumu na UFO
pozdrawiam Nomad
nomad
Nie ma to jak udany dzień, ale poznalem dzis laske ze glowa boli, ale choroba jutro do Wrocka jade spotkac sie z moją obecną i na sylwestra, cholera zawsze pod górke ze akurat teraz mi sie zachcialo stałych zwiazków
No nic wszystkim bez wyjątku wszystkiego dobrego w nowym roku, jak najwiekszej belki i żeby wreszcie trend sie określił
też kiedyś kombinowałem, czy nie przejść na islam
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
nie wiem o so chodzi, ale bez Barany to ja bojkotuje UFO ; kto mi teraz doradzi jak grać ?
To ty nie czaisz biznesu, Barany miał już dosyć doradzania za frajer, tym bardziej, że ostatnio utopił kilka razy pod rząd. To nasz spisek, ja go zbanowałem, a sygnały miszcz sprzedaje po zasileniu przelewem konta, pisz do niego na priv.
ja mam 25% od wpływów z sygnałów, żeby baraniego jak najdłużej na banie trzymać
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 62 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
nie wiem o so chodzi, ale bez Barany to ja bojkotuje UFO ; kto mi teraz doradzi jak grać ?
To ty nie czaisz biznesu, Barany miał już dosyć doradzania za frajer, tym bardziej, że ostatnio utopił kilka razy pod rząd. To nasz spisek, ja go zbanowałem, a sygnały miszcz sprzedaje po zasileniu przelewem konta, pisz do niego na priv.
ja mam 25% od wpływów z sygnałów, żeby baraniego jak najdłużej na banie trzymać
Stad ten marketing bezposredni
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
ej no bez takich mi tu, po pierwsze nigdy nie chcialem byc modem i od poczatku protestowalem ze ktos bez mojej zgody nadał mi tą funkcję, było pare głosowań gdzie ludziska chcieli mnie widziec w tej funkcji. Moim zdaniem Nomad dobrze moduje i sprawdza sie wole jego od moralistów Nie daj sie Nomad i banuj ile wlezie
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46695 Registration date : 03/09/2007
ej no bez takich mi tu, po pierwsze nigdy nie chcialem byc modem i od poczatku protestowalem ze ktos bez mojej zgody nadał mi tą funkcję, było pare głosowań gdzie ludziska chcieli mnie widziec w tej funkcji. Moim zdaniem Nomad dobrze moduje i sprawdza sie wole jego od moralistów Nie daj sie Nomad i banuj ile wlezie
ja z tego wszystkiego zapamiętałem że potrafiłeś podziękować za modowanie
A co do "pracy" Nomada - jakoś poza Tobą i rmir`em nie widzę innych obrońców. Jak zbanuje Ciebie pierwszy będziesz płakał. Nawet inni modowie zwracali Nomadowi uwagę żeby zbastował. Zróbmy ankietę i się okaże ilu chce Nomada jako moda.
Nomad niech się zajmie projektem swojego forum - tam będzie sobie mógł banować do woli a od UFO niech się ..... I będzie to z korzyścią dla wszystkich: od Nomada poczynając przez tych co do niego dołączą i tych co tu zostaną
Jones
no popatrz trzoszke wiecej transakcji bo nie byłem na urlopie
jestem pod wrażeniem :-)
kiedyś pisałem, że nauczę się grać jak Jones i Snajper
To wszystko system czy z rączki, czy mieszane ?
ładnie czeszecie pipsiory
ja tutaj nic nie widze ?
i zaraz wkleje notkę jak zostałem Miss World 2011
dla mnie to jest to takie pierdolenie o szopenie , po czasie
a przed czasem niczego ciekawego , konkretnego , jednoznacznego nie zauważylem a juz pare lat z różnym natężeniem sledze to forum
a jesli sie myle to wklejcie cos z przeszlosci co by potwierdzilo geniusz mistrza i sie sprawdziło chętnie wejdę pod stół (obok Tuska ) i to odszczekam
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
O w norde! Najenany jestem jak szpak - singha tiger i chang sie popilo...bylem w czterech salonach masazu dwie z masazusrek przelecialem dwie nie bo byly nieciekawe na ulicy doczepila sie do mjlnie "panienka" okazalo sie po krotkiej gadce ze to ladyboy wiec zbylem w kpncu fajna cipke znalazlem na ulicy siedziala piwko jej qpilem i sobie i tak w ogole troche mi jej zal sie sie zrobilo ze taka ladna z byzi a sie tak marnuje...ma sylwka sie s nia umowilem dzis wieczorem spodobala mi sie czekala pod 7-elwven na leszcza by dutki zarobic a ja jus nie mam sily .. zaraz piata ide qrwa apac bo na maxa zamulony jeseltem. W Phukecie naprawde xiezko zasnac.
Jones
no popatrz trzoszke wiecej transakcji bo nie byłem na urlopie
jestem pod wrażeniem :-)
kiedyś pisałem, że nauczę się grać jak Jones i Snajper
To wszystko system czy z rączki, czy mieszane ?
ładnie czeszecie pipsiory
ja tutaj nic nie widze ?
i zaraz wkleje notkę jak zostałem Miss World 2011
a przed czasem niczego ciekawego , konkretnego , jednoznacznego nie zauważylem a juz pare lat z różnym natężeniem sledze to forum
a jesli sie myle to wklejcie cos z przeszlosci co by potwierdzilo geniusz mistrza i sie sprawdziło chętnie wejdę pod stół (obok Tuska ) i to odszczekam
argos jednak mało czytasz co uważasz za przyszłość sygnał ?
nomad
Pisz do Baraniego albo do Mylogego lub na Berdyczów, tylko tam widzą przyszłość, a jak już zobaczysz przyszłość to podziel się na forum, byle nie po fakcie
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
Pisz do Baraniego albo do Mylogego lub na Berdyczów, tylko tam widzą przyszłość, a jak już zobaczysz przyszłość to podziel się na forum, byle nie po fakcie
krecik. mam cóś dla ciebie.
pacz i ćwicz. alboś na amen ugrzązł pod berdyczowem.
https://www.youtube.com/watch?v=ty_-Mf6QhpU
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
O w norde! Najenany jestem jak szpak - singha tiger i chang sie popilo...bylem w czterech salonach masazu dwie z masazusrek przelecialem dwie nie bo uciekly na ulice , doczepila sie do mjlnie "panienka" okazalo sie po krotkiej gadce ze to ladyboy wiec wydupczyłem w kpncu fajna cipke znalazlem na ulicy siedziala piwko jej qpilem i sobie i tak w ogole troche mi jej zal sie sie zrobilo ze taka ladna z byzi a sie tak marnuje...ma sylwka sie s nia umowilem dzis wieczorem spodobala mi sie czekala pod 7-elwven na leszcza by dutki zarobic a ja jus nie mam sily .. zaraz piata ide qrwa apac bo na maxa zamulony jeseltem. W Phukecie naprawde xiezko zasnac.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Arg-os dnia Pią 30 Gru 2011, 23:08, w całości zmieniany 1 raz