| UFO - 02.01.2012 | |
|
+44Garrett snajper 13Homer TRADER Jones W stronę słońca :) Damian fastenter SYLWESTER Bankrut Diablo walent nomad Ezet kamikaze Aligator jj delphia Jastrząb thorgall REALISTA specjalista zibi janek ostatni naiwny Janko Traderroo eranet barany wredniaha MaxMartini IronFX fishemade Rmir barura mariner tarzan Dave Dydkoprzytulacz łysy jeż przemak kaczor AgroTrader EX inwestor 48 posters |
|
WOU | =L | | 13% | [ 1 ] | =0 | | 25% | [ 2 ] | =S | | 62% | [ 5 ] |
| Wszystkich Głosów : 8 | | Poll closed |
|
Autor | Wiadomość |
---|
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:32 | |
| - fishemade napisał:
- ej no przecież ufo jest totalnie niemerytoryczne, jestesmy tu żeby pogadać o kościele gejach i obejrzeć jakie dziwki dyma Opcjoner i na koniec pokłonić się nisko mistrzowi baraniemu
jak ktoś chce sie czegoś nauczyć to niech lepiej pójdzie na nawigatora bo tutaj ciewawy post który może coś wnieść do warsztatu to jest gdzieś jeden w tygodniu
no litości ale tu 75% ludzi uważa że przegrywa dlatego że czoho steruje rynkiem
edit:
no dobra może tylko 50%.... to dobrze ze ja jestem w tej 50% grupie i jestem zdania ze jak sie troche posiedzi przy kompie to zbuduje sie systen ktory puści rożnych goldmanow w skarpetkach bo oni sie na tym co robia słabo wyznają - kupa dyletantów acha i jeszcze uważam ze jak sie bedzie duzo cwiczyc na siłowni to kazdemu koniowi sie wpierdol spuści .. chyba jeszcze bombelki sylwestrowe szumia Ci w głowie giełda jest tylko po to zeby zarabiali na niej ci co ja stworzyli i u co ustalają na niej zasady -rozdają karty a wszelkie przecieki gotówki ,w postaci waszych cudownych systemów sa szybko likwidowane przez programy tysiąc razy szybsze od waszych co nie znaczy ze w ogóle nie mozna czasem zarobic na gieldzie mozna czasem sie podłączyć pod czocha i zebrac okruszki z jego stołu jak akurat jestesmy w mniejsdzosci i wtedy depo innych leszczy zamiast na konto pejsa zapisza na kontoi wasze ale to tez nie bedzie trwalo dlugo bo pejs po te pieniadze wcześniej czy poźniej sie upomni to tylko zależy od fazy rynku tyle macie darmowej ,z okazji nowego roku , nauki _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
fishemade
Liczba postów : 1278 Age : 45 Registration date : 14/04/2008
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:36 | |
| | |
|
| |
MaxMartini
Liczba postów : 445 Location : Wrocław Registration date : 03/08/2011
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:41 | |
| mi sie podobalo ufo w starym wydaniu caly ten folklor
wklejanie obrazkow mnie nie razilo, bylo sugestywnie, smiesznie i na luzie specyficznie,
za duzo bylo banow ostatnimi czasy | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:43 | |
| _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| |
| |
fishemade
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:46 | |
| | |
|
| |
wredniaha
Liczba postów : 762 Registration date : 22/12/2008
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:46 | |
| - kaczor napisał:
- re wredniaha
troche Cie chyba ponioslo bo za haslo "ubecka propaganda" to moge odpowiedziec tekstem "a chcesz w ryj"? Poziom taki sam tylko od razu przechodze do rzeczy.Taki z Ciebie bojownik o wolnosc byl ze takimi tekstami rzucasz? Moj dziadek ktory byl w AK i byl dyskryminowany po wojnie tak smao mowi o kosciele i co jego tez bedziesz oskarzal o "ubeckie metody" Co jak co ale widze ze nadmiernie rozgarniety to TY nie jestes No widzisz kaczor - Twierdzisz że w Episkopacie wszyscy to pedały albo pedofile choć nie znasz nawet jednego przypadku pedofilii czy homoseksualizmu w Episkopacie, mało są tam ludzie o których nigdy nie krążyły nawet plotki tego typu, a oburzasz się na ubecką propagandę a ja Ci mogę podać ubeka który stosował podobne metody. To kto tu jest nierozgarnięty? | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:47 | |
| - CarskiCenzor napisał:
- inwestor napisał:
- CarskiCenzor napisał:
- nikomu nie chce się pisać.
czyżby cel powoli i konsekwentnie zostawał osiągnięty? Jaki Twoim zdaniem jest CEL Kleszczu wszyscy są zmęczeni i bardzo zarobieni w starym roku. Teraz odpoczywają. Myślą na co wydać tyle zarobionej kasy>
jaki cel? ataki na Kydo - który dzielił się swoją wiedzą m.in. w określaniu punktów zwrotnych (szczególnych/istotnych) dla rynku, ataki na Karnaka- znakomitego technika Gdzie oni są? cel jest bardzo wyraźny. UFO edukowało i to bardzo dobrze edukowało, zapewniając przy tym i dobrą rozrywkę-odskocznię od stresujących decyzji. a zaglądanie do cudzego portfela?- Wybaczcie ale mnie to nie interesuje. nie potrzebuję też podnosić swojego ego chwaląc się nim a ostatnio zmasowane ataki na prawdziwego Polaka, obrońcę prawdziwych wartości. | |
|
| |
eranet
Liczba postów : 405 Age : 48 Registration date : 14/11/2011
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:48 | |
| fut Dax podchodzi pod linie spadkową na D1 (u mnie 5980), RSI próbuje swoją przejść, zobaczymy co z tego wyjdzie | |
|
| |
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:53 | |
| Czas na poranną kawkę Inwestor gdzie Twój armagedon | |
|
| |
Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 09:58 | |
| - fishemade napisał:
- ej no przecież ufo jest totalnie niemerytoryczne, jestesmy tu żeby pogadać o kościele gejach i obejrzeć jakie dziwki dyma Opcjoner i na koniec pokłonić się nisko mistrzowi baraniemu
jak ktoś chce sie czegoś nauczyć to niech lepiej pójdzie na nawigatora bo tutaj ciewawy post który może coś wnieść do warsztatu to jest gdzieś jeden w tygodniu
No akurat ten dział "codziennik" nie służy edukacji, bo są to luźne wypowiedzi, coś jak rozmowy kolegów z pracy i fajnie, że siedząc w 4kątach przed monitorem można "pogadać" z kimś kto się interesuje tym samym co ja. Do nauki jest dział "Edukacja" oraz inne forumy. | |
|
| |
fishemade
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:00 | |
| - Janek Trader napisał:
- fishemade napisał:
No akurat ten dział "codziennik" nie służy edukacji, bo są to luźne wypowiedzi, coś jak rozmowy kolegów z pracy i fajnie, że siedząc w 4kątach przed monitorem można "pogadać" z kimś kto się interesuje tym samym co ja. Do nauki jest dział "Edukacja" oraz inne forumy.
no właśnie to napisałem i jestem za tym żeby taką formę zachować oczwiścnie nie mam nic na przeciwko merytoryce, mam na myśli to żeby pozwolić na tzw "luźne" dyskusje
Ostatnio zmieniony przez fishemade dnia Pon 02 Sty 2012, 10:01, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:01 | |
| nowy rok nowa PROWIZJA od dzis zaczynam z prowizja 5 pln
koszty transakcyjne to jest pradziwy czosnek obiera z kasy dokladnie przy kazdej transkacji | |
|
| |
Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:05 | |
| - fishemade napisał:
- Janek Trader napisał:
- fishemade napisał:
No akurat ten dział "codziennik" nie służy edukacji, bo są to luźne wypowiedzi, coś jak rozmowy kolegów z pracy i fajnie, że siedząc w 4kątach przed monitorem można "pogadać" z kimś kto się interesuje tym samym co ja. Do nauki jest dział "Edukacja" oraz inne forumy.
no właśnie to napisałem i jestem za tym żeby taką formę zachować
oczwiścnie nie mam nic na przeciwko merytoryce, mam na myśli to żeby pozwolić na tzw "luźne" dyskusje To jest nas już 2-uch, kto jeszcze jest za ?? | |
|
| |
IronFX Sys Trader
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:09 | |
| naCNBC mowia o firmie AVTEC z NC ktora bankrutuje
nie ma kontaktu z zarzadem wogole | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| |
| |
ostatni naiwny
Liczba postów : 111 Registration date : 17/11/2011
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:10 | |
| nawet tutaj KGB, ma swojego moderatora | |
|
| |
Dydkoprzytulacz
Liczba postów : 26 Location : Roksa Registration date : 30/12/2011
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:15 | |
| - inwestor napisał:
- CarskiCenzor napisał:
- inwestor napisał:
- CarskiCenzor napisał:
czyżby cel powoli i konsekwentnie zostawał osiągnięty? Jaki Twoim zdaniem jest CEL Kleszczu wszyscy są zmęczeni i bardzo zarobieni w starym roku. Teraz odpoczywają. Myślą na co wydać tyle zarobionej kasy>
jaki cel? ataki na Kydo - który dzielił się swoją wiedzą m.in. w określaniu punktów zwrotnych (szczególnych/istotnych) dla rynku, ataki na Karnaka- znakomitego technika Gdzie oni są? cel jest bardzo wyraźny. UFO edukowało i to bardzo dobrze edukowało, zapewniając przy tym i dobrą rozrywkę-odskocznię od stresujących decyzji. a zaglądanie do cudzego portfela?- Wybaczcie ale mnie to nie interesuje. nie potrzebuję też podnosić swojego ego chwaląc się nim Ano życie weryfikuje. Zgadzam się co do tego że gdzieś "nasi mistrzowie", których wymieniłeś zaginęli, a było ich znacznie więcej. Na UFO pojawili się "inteligentni inaczej". Moralność pani Dulskiej zapanowała.
jestem przekonany, że dobrze sobie radzą... a że Karnakowi zdarzyło się wylecieć w powietrze -jak to określił Tarzan w swoim dzisiejszym poście, cóż, każdy z nas ma taki kapiszon wkalkulowany w ten biznes. dużo huku, but do zapastowania. | |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:16 | |
| - Morales napisał:
- naCNBC mowia o firmie AVTEC z NC ktora bankrutuje
nie ma kontaktu z zarzadem wogole zmień sobie nik na Syzyf | |
|
| |
EX
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:16 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:18 | |
| - Morales napisał:
to jest OPINIA nie NAUKA to o pierwsze i to OPINIA wynikajaca z BEZRADNOSCI
no akurat Ty w odroznieniu do mojej bezradnosci , mozesz sie pochwalic wielka skutecznością ja chodze po ziemi a Ty bujasz w obłokach ,szkoda tylko ze za cudze pieniadze tak bujasz mówić to mozna wszystko ale fakty nieubłaganie pokazuja co innego _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:19 | |
| http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,title,Polska-telewizja-dreczy-widzow-Nie-da-sie-bez-tego-zyc,wid,14114677,wiadomosc.html?ticaid=1daab&_ticrsn=3 _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Dydkoprzytulacz
Liczba postów : 26 Location : Roksa Registration date : 30/12/2011
| |
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:22 | |
| | |
|
| |
EX
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:28 | |
| | |
|
| |
specjalista
Liczba postów : 1606 Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:28 | |
| DAX na ostatnim ważnym oporze - jak to przejdą to HOSSA !! | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:30 | |
| - Morales napisał:
- naCNBC mowia o firmie AVTEC z NC ktora bankrutuje
nie ma kontaktu z zarzadem wogole wlasnie to sluchalem macie swoja "gre rynkową " spólka bankrutuje chociaż miala kasy wiecej niz dlugów i jak powiedzial gość banktrutuje bo zarzad nie wykazał sie zaangażowaniem w walce o przetrwanie spółki , czy cos w podobie i takie tam pierdoleni zamiast powiedziec jasno TO JEST KOLEJNY WAŁEK NA GIEŁDZIE ALE GDZOE TAM , MORALES ZBUDUJE SYSTEM I WYRUCHA Taki złodziejski ZARZAD realne tak samo jak to ze Twoi klienci odzyskaja swoje pieniadze na tym wlasnie czosnkowe- rynki sie opieraja i na tym sie robi kase wyruchac leszcza a "czosnkowe-prawo "da ci ochronę z tym ze czsnek to juz wystepuje jako symbol , bo on tylko opracowal takie zasdy a teraz wszyscy inni sie podstosowali _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Arg-os dnia Pon 02 Sty 2012, 10:33, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 62 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:31 | |
| - CarskiCenzor napisał:
- inwestor napisał:
- CarskiCenzor napisał:
- inwestor napisał:
- CarskiCenzor napisał:
jaki cel? ataki na Kydo - który dzielił się swoją wiedzą m.in. w określaniu punktów zwrotnych (szczególnych/istotnych) dla rynku, ataki na Karnaka- znakomitego technika Gdzie oni są? cel jest bardzo wyraźny. UFO edukowało i to bardzo dobrze edukowało, zapewniając przy tym i dobrą rozrywkę-odskocznię od stresujących decyzji. a zaglądanie do cudzego portfela?- Wybaczcie ale mnie to nie interesuje. nie potrzebuję też podnosić swojego ego chwaląc się nim Ano życie weryfikuje. Zgadzam się co do tego że gdzieś "nasi mistrzowie", których wymieniłeś zaginęli, a było ich znacznie więcej. Na UFO pojawili się "inteligentni inaczej". Moralność pani Dulskiej zapanowała.
jestem przekonany, że dobrze sobie radzą... a że Karnakowi zdarzyło się wylecieć w powietrze -jak to określił Tarzan w swoim dzisiejszym poście, cóż, każdy z nas ma taki kapiszon wkalkulowany w ten biznes. dużo huku, but do zapastowania. Moim zdaniem jezeli ktos znika z forum, to cos zmienilo sie w jego zyciu - i sa dwie mozliwosci, albo zaczal zarabiac i zgodnie z zasada "tiszie jediesz..." siedzi cicho i tlucze kase, albo wtopil wszystko i zbiera na nowe depo. Oczywiscie mam nadzieje, ze u naszych kolegow, ktorzy odeszli z forum, ma zastosowanie wariant pierwszy, ale obawiam sie, ze niestety tak nie jest... Oczywiscie, mozesz byc przekonany, ze ktos, kto deklarowal 5% dziennie z depo nadal swietnie, a nawet lepiej sobie radzi, ale jezeli tak, to albo wtedy robil sobie jaja i cale jego pisanie tez trzeba uznac za jaja, albo rzeczywiscie mozna bez problemu walic dziennie 5% z depo, ale wtedy to ja sobie robie jaja, od poczatku jak tu jestem. Mnie wkurza to, ze jestes bardzo oburzony faktem, ze zostales zbanowany za podwojny nick. Zastanow sie, po co to robisz, po co to robia inni? To normalne jest? Czy to. co piszesz pod innym nickiem, to takie rzeczy, ze wstyd albo glupio napisac pod wlasnym? Jezeli nie, to pisz pod wlasnym, a jezeli tak, to przyznaj, ze piszesz rzeczy, ktorych sie wstydzisz. Oczywiscie, ze mialem fanexa w killfilu, ale IMO jest to brak szacunku dla nas wszystkich. Czasami sie czlek wkur..., ale wszyscy chyba zrozumieja, jak jakies joby poleca z wlasciwego nicka, po co z jakiegos nowonarodzonego... | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:34 | |
| - wredniaha napisał:
- kaczor napisał:
- re wredniaha
troche Cie chyba ponioslo bo za haslo "ubecka propaganda" to moge odpowiedziec tekstem "a chcesz w ryj"? Poziom taki sam tylko od razu przechodze do rzeczy.Taki z Ciebie bojownik o wolnosc byl ze takimi tekstami rzucasz? Moj dziadek ktory byl w AK i byl dyskryminowany po wojnie tak smao mowi o kosciele i co jego tez bedziesz oskarzal o "ubeckie metody" Co jak co ale widze ze nadmiernie rozgarniety to TY nie jestes No widzisz kaczor - Twierdzisz że w Episkopacie wszyscy to pedały albo pedofile choć nie znasz nawet jednego przypadku pedofilii czy homoseksualizmu w Episkopacie, mało są tam ludzie o których nigdy nie krążyły nawet plotki tego typu, a oburzasz się na ubecką propagandę a ja Ci mogę podać ubeka który stosował podobne metody. To kto tu jest nierozgarnięty? A Ty potepiasz kobiety ktore przerywaja ciaze,jeden masowy morderca tez tak psial wiec jestes taki jak on. A przypadek masz Paetza chocby ktory byl jednym z najwyzszych dostojnikow koscielnych,ujawnienie tego przypadku zajelo lata wewnetrznej walki w samym kosciele. Co za debilna logika... | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 Pon 02 Sty 2012, 10:35 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 02.01.2012 | |
| |
|