Sekretarz obrony USA Leon Panetta w amerykańskiej telewizji CBS zapowiedział, że USA użyją siły, jeśli Iran spróbuje zablokować strategiczną cieśninę Ormuz. Dzisiaj irańscy Strażnicy Rewolucji ostrzegli, że władze Iranu postanowiły zamknąć tę cieśninę, jeśli Zachód zablokuje eksport irańskiej ropy. - Nasze stanowisko jest niezwykle jasne: USA nie zgodzą się na zamknięcie cieśniny Ormuz. To czerwona linia, której nie można przekroczyć, i my na to odpowiemy - stwierdził szef Pentagonu. ( PAP )
Skandal w Belgii: członkowie rządu zwiększyli sobie wynagrodzenia, łamiąc wcześniej daną obietnicę - informuje newsru.com. Oburzenie w kraju jest tym większe, że rząd - z uwagi na kryzys - zamroził na kilka miesięcy ponad miliard euro wydatków z budżetu federalnego. Zamiast zapowiedzianej obniżek płac o 5 proc., członkowie rządu będą teraz zarabiać o 8 proc. więcej.
Dwa rosyjskie okręty wojenne dotarły w nocy z soboty na niedzielę do syryjskiego portu Tartus, gdzie przebywać będą kilka dni. - Jednostki znajdują się w Syrii. Ich wizyta ma na celu zbliżenie dwóch krajów i umocnienie przyjaznych więzi pomiędzy Rosją a Syrią.
BIEDNE TE PONIEDZIAŁKOWE WZROSTY , BO JESZCZE PEŁNIA ...
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
jakaś propaganda, sam Hiob by tego nie wymyślił, już kiedyś reklamowałeś coś tego kolesia ale to była inna rewelacyjna metoda !!! mnie to wiszą prognozy na dłużej niż kwadrans
Piątek, zlecenia na TP 5 pips, decyzja techniczna niecałe 2 godziny 9 zleceń 380 $ skasowane, oczywiście można dużo być skuteczniejszym, tak se tylko testowałem metodę
i po co mam przewidywać coś czego nie da się przewidzieć, na mnie szum pracuje
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Nie 08 Sty 2012, 21:56, w całości zmieniany 6 razy
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Mylogi ponoć na bankierze jakiś gostek potrzebuje , aby mu ktoś pomnożył majątek http://appfunds.blogspot.com/2012/01/mam-milion-zotych-do-zainwestowania.html
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
ROGER
Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
Mylogi ponoć na bankierze jakiś gostek potrzebuje , aby mu ktoś pomnożył majątek http://appfunds.blogspot.com/2012/01/mam-milion-zotych-do-zainwestowania.html
najłatwiejsza droga by zostać milionerem ... wystarczy być miliarderem i kupić petrolinvest
RÓWNIEŻ Z BANKIERA
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
jakaś propaganda mnie to wiszą prognozy na dłużej niż kwadrans
Piątek, zlecenia na TP 5 pips, decyzja techniczna niecałe 2 godziny 9 zleceń 380 $ skasowane, oczywiście można dużo być skuteczniejszym, tak se tylko testowałem metodę
to juś cały swiat sie szykuje na spadki i szorci a mimo to jest glos, ktory sie śmie sprzeciwiać tym tezom
a już szczytem hipokryzji jest zbieranie na matki chore na cukrzycę. Zamiast powiedzieć, żeby nie jadły słodyczy, cukru, chleba, mąki to nie będą miały nigdy cukrzycy, ale lepiej zebrać kasę i potem je leczyć. Tylko skończone barany mogą to popierać.
zakup najnowocześniejszych urządzeń dla ratowania życia wcześniaków oraz pomp insulinowych dla kobiet ciężarnych z cukrzycą. napiszę tylko tyle: "cokolwiek uczyniliście jednemu z tych najmniejszych moich braci, mnie uczyniliście"
a nie prościej zamiast leczyć te kobiety, powiedzieć im jak prosto nie chorować na to? Wiem nie byłoby biznesu. A tak w ogóle to tylko Pan Bóg może dawać i zabierać życie. Nikt inny.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Spółka zakłada możliwość przeprowadzenia jednej lub kilku ofert publicznych Wariantów Subskrypcyjnych oraz Akcji Serii E obejmowanych w ich wykonaniu, kierowanych do inwestorów indywidualnych i instytucjonalnych, na preferencyjnych warunkach rynkowych. Oferta publiczna byłaby przeprowadzona w celu umożliwienia szerokiemu gronu inwestorów budowania wartości rynkowej Spółki, jednakże w celu zapewnienia elastyczności i możliwości dostosowania się przez Spółkę do warunków rynkowych, niezbędne jest wyłączenie prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy Spółki." http://www.pb.pl/2540187,89780,petrolinvest-chce-podwyzszyc-kapital
ZNOWU INWESTORZY WYROLOWANI .... AKCJE ZA GROSIK TRAFIĄ DO WYBRANYCH ( TAK JAK NA NETII , POLACY PO 70 ZŁ A WYBRANI PO 1 ZŁ ! )
ZA CO MASZ MNIE W ŚMIETNIKU ?
Tak , potwierdzam - napisałeś pierwszy o walnym , a ja tylko parę zdań wyciągnąłęm bo mnie to dalej interesuje ( np. czy mogą wyemitować nowe akcje poniżej nominału 10 zł ? ....)
POCZYTAJ TO stare , ale nie zrozumiałe i na stronie banku a nie na oila (11.2011)
a już szczytem hipokryzji jest zbieranie na matki chore na cukrzycę. Zamiast powiedzieć, żeby nie jadły słodyczy, cukru, chleba, mąki to nie będą miały nigdy cukrzycy, ale lepiej zebrać kasę i potem je leczyć. Tylko skończone barany mogą to popierać.
zakup najnowocześniejszych urządzeń dla ratowania życia wcześniaków oraz pomp insulinowych dla kobiet ciężarnych z cukrzycą. napiszę tylko tyle: "cokolwiek uczyniliście jednemu z tych najmniejszych moich braci, mnie uczyniliście"
a nie prościej zamiast leczyć te kobiety, powiedzieć im jak prosto nie chorować na to? Wiem nie byłoby biznesu. A tak w ogóle to tylko Pan Bóg może dawać i zabierać życie. Nikt inny.
Z całym szacunkiem, ale cukrzyca nie bierze się tylko z zaniedbania.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
jakaś propaganda mnie to wiszą prognozy na dłużej niż kwadrans
to juś cały swiat sie szykuje na spadki i szorci a mimo to jest glos, ktory sie śmie sprzeciwiać tym tezom
he,heee wszyscy szorcą a nikt nie ma krótkich ciężko spotkać anala, który ma jakąś prawidłową wizję przyszłości. Co bardziej wstrzemięźliwi twierdzą, że róźnie może być. Nawet Brana wycofał się ze swoich ?xxx.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
he,heee wszyscy szorcą a nikt nie ma krótkich ciężko spotkać anala, który ma jakąś prawidłową wizję przyszłości. Co bardziej wstrzemięźliwi twierdzą, że róźnie może być. Nawet Brana wycofał się ze swoich ?xxx.
święte słowa, na edku Longi i obgryzanie paznokci
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
rozne rzeczy slyszalem ale tak strasznego scenariusza NIKT nie wyglosil Pan Darek jest chyba jedyna osoba ktora zna kogos kto zarabia na TFE odbieram to ze rozsadny czlowiek ( wspomne jego material "czym jest system" ) ulegl sciemie o eliocie jakiegos facia i zaczal pisac glupoty szczerze w nie wierzac
jak w piosence Ta-Tu Ty zaszlo z uma...
ale z drugiej strony...jelsli w us mialobynastapic zniesienie 60letnich wzrostow to u nas W20 musialby miec wartosci ujemne