Absolutnie NIE , gdybyś znał moją metodę, której tu NIGDY nie prezentowałem to byłbyś był jednym z najlepszych traderów nie tylko tutaj
Gdyby babcia miała wąsy to by był dziadek Gdy się pisuje na NAJLEPSZYM FORUM TRADERSKIM we wszechświecie to wiadomo, że jest się najlepszym, bo tu sama ELITA pisuje z MISZCZEM na czele (Ty możesz być co najwyżej drugi)
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Absolutnie NIE , gdybyś znał moją metodę, której tu NIGDY nie prezentowałem to byłbyś był jednym z najlepszych traderów nie tylko tutaj
Gdyby babcia miała wąsy to by był dziadek Gdy się pisuje na NAJLEPSZYM FORUM TRADERSKIM we wszechświecie to wiadomo, że jest się najlepszym, bo tu sama ELITA pisuje z MISZCZEM na czele (Ty możesz być co najwyżej drugi)
kup i trzymaj
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
Przecież to dokładnie taka sama metoda, która sam grasz - budowanie pozycji w oparciu o wykres na tygodniówkach
Ale się na niego uwzieliscie.. jego kasa jego problem Ja tam mam dla Snajpera szacun za odwagę i konsekwentne trzymanie się planu. Fakt, że metoda lekko z bo jak wyleci na "stopie" toż to prawie MC będzie ale jeśli mu się uda.. coż... Historia jest pisana przez zwycięzców
Dobrze, że napisałeś "jednym z najlepszych", bo oczywiście najlepszy system w Polsce ma Mylogi, ale pewnie jesteś tuż za nim.
tajna strategia ex'a wyciekła do netu i została opisana w e-booku pt. "o nieustannym zarabianiu, czyli jak wysiedzieć na przepołowionej małpie"
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Korea Północna skrytykowała wspólne ćwiczenia wojskowe Korei Południowej i Stanów Zjednoczonych.Doroczne ćwiczenia wojskowe pod nazwą Key Resolve mają rozpocząć się 27 lutego i potrwać do 9 marca. Kolejne manewry zwane Foal Eagle będą trwały od 1 marca do 30 kwietnia. - rano gorące chwile.
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/palikot-atakuje-bylych-dzialaczy-to-kabaret,1,5037082,wiadomosc.html Hłę Hłe nawet 100 dni Cyrk Paligłupa nie wytrzymał
Dziewięciu działaczy Ruchu Palikota zapowiedziało w piątek przystąpienie do SLD. Argumentowali, że RP jest formacją, której powstanie zainicjowano w gabinecie Donalda Tuska po to, by przykrywała wpadki rządu. Zdaniem polityków, którzy zdecydowali się opuścić Palikota jego partia "została zainicjowana w gabinecie premiera Donalda Tuska".
"...nie chce mieć nic wspólnego z tą »partią pedałów«", czyli z Ruchem Palikota..."
Ma bardzo słabą psychikę, kandydat na wariata Na futach by go opindolili w try miga, a sam w kaftanie by chodził.
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
Prawie wszyscy na forach i blogach widzą potencjalną FLAGĘ Nie słyszałem i nie widziałem zagrożeń w postaci PODWÓJNEGO SZCZYTU (Nie 19 Lut 2012, 20:38)
a ja zamiast flagi i dwóch cycków widze pioruna
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
Rozpoczecie nowego trendu wzrostowego na edku. O nowych doklach raczej mozna zapominac powoli.
Patrzac makro nalezy odpowiedziec sobie na pytanie dlaczego edek mial zjazd na minima?
1. Grecja? Juz przerabiana co i tak pozwolilo edkowi pojechac na maxy. 2. Inne kraje europy
Pkt 2 byl walkowany jako ostatnie zjazdy na edku. Rozpoznanie tego problemu nastapilo po notowaniach cdsow, rentownosci obligacji. EBC wymyslilo LTRO i zadzialalo, teraz bedzie druga runda, wiecej bankow powinno skorzystac co bezposrednio przelozy sie na rentownosci obligow. Teraz banki maja wieksza pewnosc ze LTRO to zloty interes wiec zainteresowanie bedzie wieksze i cala ta kasa wplynie na rentownosci. Tym samym to co bylo symptomem calorocznego kryzysu na edku zostanie usuniete w niepamiec.
Wiec jak tu szorcic? Albo co musialoby sie stac zeby w europie znowu powialo groza?
ból i cierpienie Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 2644 Location : HIOB Registration date : 25/01/2008
grajdoł stoi w miejscu bo nic nie drukujemy zobaczcie jak chiny i japonia ładnie idą po drukarkach nawet chcą europie juz pomagać można? można! bańka grennspana to był mały pikus do tego co jest (będzie) teraz