Po sesji w USA Piotr Kuczyński - Xelion - 2 Kwietnia 2012 22:05 W USA z góry wiadomo było, że początek miesiąca i kwartału powinien sprzyjać bykom... ten gościu wie przynajmniej dlaczego tak jest
_________________ ...... a będzie giciej
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
Na razie nic ciekawego. Pałowanie odchodzi na maxa. Coś czuję że zmienność u nas będzie jeszcze bardziej siadać. Czas poszukać czegoś innego. €pln może wyjdzie z klina. Na razie pozostaje obserwacja i nuda. Lepiej zająć się zabawą z córą skoro już dostałem 3 dni opieki. Dzisiaj układaliśmy puzzle. Cwana bestia. Wyprzedza rówieśników.
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
Na razie nic ciekawego. Pałowanie odchodzi na maxa. Coś czuję że zmienność u nas będzie jeszcze bardziej siadać. Czas poszukać czegoś innego. €pln może wyjdzie z klina. Na razie pozostaje obserwacja i nuda. Lepiej zająć się zabawą z córą skoro już dostałem 3 dni opieki. Dzisiaj układaliśmy puzzle. Cwana bestia. Wyprzedza rówieśników.
Kup puzzle z "obrazkiem" wykresow. Zobaczymy co ulozy
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
im dłuzej trwa palowanie tym wieksze bedzie wybicie, kiedy wiekszosc sie zniechęci to dla mnie pierwszy sygnal ze trzeba pilnowac rynku, mimo ze widok tego czegos przyprawia mnie o mdlosci
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
Czy wiesz, jak chronić swoje dziecko? Co zrobić, by rozwinąć jego kreatywność? Przeczytaj porady specjalistów i sprawdź, jakie rekomendacje mają inni rodzice. Wejdź na http://misioweopowiesci.o2.pl/
Z pozdrowieniami, Zespół Misiowych Opowieści
Traktuję to jako dobrą wróżbę
fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
im dłuzej trwa palowanie tym wieksze bedzie wybicie, kiedy wiekszosc sie zniechęci to dla mnie pierwszy sygnal ze trzeba pilnowac rynku, mimo ze widok tego czegos przyprawia mnie o mdlosci
co racja to racja - wskaźniki siły trendu są bardzo nisko czyli wybicie będzie mocne.
Nadal znajdujemy się nad linią trendu wzrostowego która jest potencjalnym dolnym ograniczeniem trójkąta którego budujemy od września 2011. Warto zwrócić uwagę że kolejne odbicia rynku od wsparcia są coraz słabsze.
wg mnie do 2345 można śmiało trzymać S (mam dziś z fixingu)
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007