ja śmatojena oglądam ale chyba wszystko dzisiaj poleci wąskim pałowaniem. zaraz chyba za bigos się zabiorę
To będziesz miał okazję kapuchę przytulić
już kapucha się zaczęła tulić z golonką. na dobry początek
Golona??? A fee... cholesterol i w ogóle mnie jakoś to obrzydza.
Ja zjadam jedną golonkę w tygodniu i nie wiec co to jest cholesterol. Tobie się wydaje, że jedząc twarożek z pomidorami i chlebem razowym odżywiasz się zdrowo, bo słuchasz głupot w gazetach. To tak, jakby inwestor czytał analityków w gazetach
\ slaba sobie zone wybtales ze dziecko msuisz jajkami karmic zamiast naturalnym pokarmme. I pozniej takie slabe geny bedziecie dalej przekazywac:/
a jaki to naturalny pokarm? Chyba nie ze słoiczków albo torebek sklepowych? Moje roczne dziecko samo wchodzi i schodzi po schodach a biega na wyścigi z 6-latkiem, zjeżdża sama na zjeżdżalni, więc gdzie tu słabość?
sprawdz czy po cichu nie wciaga gdzies do nosa kryptonitu a na spioszkach pod swiatlo nei widac litery S
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
Robiłem porządki, znalazłem swoje dawne rysunki, zeszyty i szkolne wypracowania. Tak jako ciekawostkę popatrzcie jak wyglądał mój zeszyt do języka polskiego w liceum:
miałem wtedy jakieś 16-17 lat
Czy miał ktoś z was w szkole tez takie fazy? Bo zastanawiam się czy nie byłem lekko jebnięty w dekiel
Byłem???
to dlatego że golonki nie jadał
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
to pierdolenie o tym że system jest zły to tylko pierdolenie system składa się z ludzi jeśli ludzie są do dupy to i system też jest do dupy
wprowadzmy wszystko płatne wtedy nikt nie będzie zaskoczony
życzenia takie i siakie a na codzień huj ci w dupę
To już wiemy kto się kryje za tym nickiem. Składnia i ortografia coś mi przypominają.
napisz kto sobol, pawlak ,tusk ? czy ktos bardziej znany
Bardziej znany inwestor z Forum. Ale nie zamierzam ułatwiać zadania. Trzeba by się kilka dni cofnąć żeby sprawdzić wpisy.
zaburzenia jaźni i problemy ze sobą samym moim zdaniem trzeba byc nieźle pojebanym, żeby tworzyć kilka nicków na jednym forum i udawać różne osoby miejsce takich ćwierćinteligentów jest w foes
Patrz wpis powyżej do Akwili szkoda ćwierćinteligent pozdrawia półinteligenta
wesołych Swiąt
Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
to pierdolenie o tym że system jest zły to tylko pierdolenie system składa się z ludzi jeśli ludzie są do dupy to i system też jest do dupy
To już wiemy kto się kryje za tym nickiem. Składnia i ortografia coś mi przypominają.
Bardziej znany inwestor z Forum. Ale nie zamierzam ułatwiać zadania. Trzeba by się kilka dni cofnąć żeby sprawdzić wpisy.
Po huj jątrzysz jesteś w totalnym błędzie nigdy nie pisałem pod innym nickiem kiedyś popełniłem parę wpisów na WAF Jarosa poza tym nigdy nie napisałem czegokolwiek na innym forum ani na tym pod innym nickiem
wiele razy broniłem wiary chrześcijańskiej ale widzę że przez takich jak Ty to nie ma sensu
również życzę wesołych świąt
pzdr
CZYM ZASLUZYL SIE MARINER NA FORUM O INSTRUMENTACH POCHPDNYCH?
OBRONIA WIARY CHRZESCIJANSKIEJ:D
Normalnie trzeba Ci jakis pomnik postawic,kurde teksty jak z 1 kwietnia lataja
na otwarciu wątku dziennego powinien byc wpis:
głęboko wierzącym w jasełka odradzamy czytanie ufoforum
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
coby nie było jak z obiektami olimpijskimi w Grecji , hula tam wiatr i zarasta to wszystko , za kilka dziesięcioleci będzie to wyglądało jak miasta Majów i ktoś to na nowo odkryje w buszu jako ciekawostki turystyczne
przeciez Bialek pisal, ze statystycznie po 7 latach po Euro (Olimpiadzie) kraj wpada w tarapaty.
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Po huj jątrzysz jesteś w totalnym błędzie nigdy nie pisałem pod innym nickiem kiedyś popełniłem parę wpisów na WAF Jarosa poza tym nigdy nie napisałem czegokolwiek na innym forum ani na tym pod innym nickiem
wiele razy broniłem wiary chrześcijańskiej ale widzę że przez takich jak Ty to nie ma sensu
pzdr
Wiem gdzie jest moje miejsce nie musisz mi o tym przypominać wczoraj za to przeprosiłem oczywiście uznasz to za objaw totalnej słabości i wyzwiesz mnie od fajtłapów i frajerów
życzę Ci czarnego pasa wesołych Swiąt
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
ten temat trzeba obserwować z drugiej strony to ta rurka pod wodą z ropą to jak daleko od naszego brzegu przechodzi łodzią wiosłową da sie nad nia napłynąć
za taki numer to ja bym proponował wybudowanie jeszcze jednego gazoportu i naftoportu oraz kilkunastu gazowców i tankowców i kupował rope i gaz na zachodzie
i zamknął rure przyjaźni albo odwrócił w niej obieg ściągając nia rope z zachodu
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
Dzisiaj Żydzi zamordują Jezusa. Nawracajcie się i wierzcie w Ewangelię.
Jezusa ktory byl Zydem bezposrednio zabili Rzymianie. Ksiadz Natanek w takich jak Ty juz dawno odkryl Szatana, modl sie bo kotly ze smola juz sie dla takich jak Ty gotuja
Dołączając do nastroju świątecznego, trochę skomplikuję. Jezus umarł za nasze grzechy, więc zabiły Go nasze grzechy. A zamanifestowało się to poprzez zabicie Jezusa przez kapłanów żydowskich rękami Rzymian. Natomiast sednem jest to że Jezus zmartwychwstał, czyli zgodnie z Rz. 10 każdy kto uwierzy że Jezus umarł za jego grzechy i zmartwychwstał. przyjmie to i wyzna że Jezus jest Panem, będzie zbawiony.
Jan. 1:29 29. "A nazajutrz ujrzał Jan Jezusa idącego do siebie, i rzekł: Oto Baranek Boży, który gładzi grzech świata".(BG) - grzech świata, anie grzechy. Jezus umarł za grzech pierworodny, uczyniony przez pierwszego człowieka!
Dz.Ap. 2:22-23 22. "Mężowie Izraelscy! słuchajcie słów tych Jezusa, onego Nazareńskiego, męża od Boga wsławionego u was mocami i cudami, i znamionami, które czynił Bóg przez niego w pośrodku was, jako i wy sami wiecie; 23. Tego za ułożoną radą i przejrzeniem Bożem wydanego wziąwszy, a przez ręce niezbożników ukrzyżowawszy, zabiliście". (BG) Jest mowa o mężach izraelskich. To oni krzyczeli Ukrzyżuj! i krew Jego na nas i na dziatki nasze (Mat. 27:25).
Myślisz, że tylko wyznanie, że Jezus jest Panem wystarcza do zbawienia? To dlaczego Jezus tę drogę określa jako wąska, na którą można wejść przez ciasną bramę?
To tylko nominalni wyznawcy Jezusa tzw. chrześcijanie mówią o szeroko otwartych drzwiach do zbawienia, ale nie sam PAN - ZBAWICIEL. Pzdr
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
zaburzenia jaźni i problemy ze sobą samym moim zdaniem trzeba byc nieźle pojebanym, żeby tworzyć kilka nicków na jednym forum i udawać różne osoby miejsce takich ćwierćinteligentów jest w foes
Patrz wpis powyżej do Akwili szkoda ćwierćinteligent pozdrawia półinteligenta
wesołych Swiąt
Pokorne ciele dwie matki ssie!
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
pzdr
ahahahahahahaha dobreeee
aaaha
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
opcja niemiecka na śląsku ma swoje zalety, przyzwyczaiłem sie ze w Trójmieście pieszy ma przesrane i grzecznie czekam na pasach az wszystkie auta przejadą a tu prosze uprzejmie sie zatrzymują i przepuszczają, wstyd kaszubi wstyd, opcja niemiecka na śląsku górą
kaczor
a przepraszam kto wymyslił post ??? czyżby ci którzy chcieli wytłumaczyć biednym dlaczego nie mogą jeść mięsa i aby się nie burzyli ??? a dlaczego przykazania kościelne wymyslone przez opasłych ..... maja nas obowiązywać ??? nadmienię, że swojego czasu możni tego swiata kupowali ( opłacali w kościele ) kogoś kto za nich pościł co nie powodowało u nich grzechu !!
_________________ ...... a będzie giciej
kaczor
a przepraszam kto wymyslił post ??? czyżby ci którzy chcieli wytłumaczyć biednym dlaczego nie mogą jeść mięsa i aby się nie burzyli ??? a dlaczego przykazania kościelne wymyslone przez opasłych ..... maja nas obowiązywać ??? nadmienię, że swojego czasu możni tego swiata kupowali ( opłacali w kościele ) kogoś kto za nich pościł co nie powodowało u nich grzechu !!
ja oplacilem hioba dlatego on caly rok wpierdala kasze nie bzyka i siedzi w bunkrze a ja moge bez grzechu uzywac zycia
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Zjadłem 5 jajek z masłem i jadę na rynek na zakupy
DZISIAJ SCISŁY POST A 5 JAJEK TO OBŻARSTWO
wstyd i grzech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie bądź śmieszny, jakbym zjadł 10, to można by się zgodzić. Moja roczna córka zjada 3 i za chwilę jest głodna.
Bo jak sie można samymi jajkami najeść? Bez chleba czy innych węglowodanów nie ma energii, same białko to za mało. Zresztą masło nie należy do zdrowych tłuszczy - należy je ograniczać do minimum.
Ja np. właśnie wcinam jakieś ~300g chudego białego twarożq wiejskiego z pomidorem, oliwkami i oregano a do tego cheb razowy wieloziarnisty i całość skropiona lekko olejem lnianym. Czasem biorę mniej twarogu a w zamian dokładam 2 jajka na twardo lub jajecznicę z trzech i rzeczywiście czuję się najedzony a same jajka to co to za jedzenie???
Do tego kawa + ewentualnie kawałek gorzkiej czekolady na koniec.
a ja zjadłem słoiczek 0,4 włąsnej mielonki boczkowo - podgardlanej na 3 liściach kapusty pekińskiej i podlałem to 2 piwkami
Ten zestaw wygląda co najmniej kuszaco.
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
a jaki to naturalny pokarm? Chyba nie ze słoiczków albo torebek sklepowych? Moje roczne dziecko samo wchodzi i schodzi po schodach a biega na wyścigi z 6-latkiem, zjeżdża sama na zjeżdżalni, więc gdzie tu słabość?
Zjechać to i anemik potrafi Pytanie czy wchodzi na tą zjeżdżalnie sama bez podpierania się czy ją wnosisz?
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
ja śmatojena oglądam ale chyba wszystko dzisiaj poleci wąskim pałowaniem. zaraz chyba za bigos się zabiorę
To będziesz miał okazję kapuchę przytulić
już kapucha się zaczęła tulić z golonką. na dobry początek
Golona??? A fee... cholesterol i w ogóle mnie jakoś to obrzydza.
Ja zjadam jedną golonkę w tygodniu i nie wiec co to jest cholesterol. Tobie się wydaje, że jedząc twarożek z pomidorami i chlebem razowym odżywiasz się zdrowo, bo słuchasz głupot w gazetach. To tak, jakby inwestor czytał analityków w gazetach
Jak jesteś amatorem golonki to dam Ci przepis wymyślony przeze mnie. Golonkę (oczywiście w zależności od wielkości kilka 2-3) podsmażam w szybkowarze, dodaję kminek, dużo cebuli pokrojonej w kostkę, główkę czosnku wyciśnięta przez praskę. Zalewam wodą, dodaję marchew, seler i ziemniaka pokrojone w kostkę/plasterki. Solę do smaku, ale powinno być odrobinę niedosolone. Godzinka w szybkowarze, po czym część golonki do konsumpcji lub rolady, a resztę kroję i zostawiam w zupie. Dodaję jeszcze ziemniaki, brukselkę i wodę - mam pyszną zupę golonkową. Niesamowity smak golonka zyskuje jak do zupy gotowanej w szybkowarze (oczywiście na początku przed zamknięciem szybkowara) dodam soczewicy
golonke 3 dni wcześniej zapeklować poprzez nastrzyk domięśniowy rankiem zaraz po przebudzeniu wrzucić ją do malego garnczka, obłozyć cebulką, marchewką, pietruszką i kapusta, zalac wodą i postawić na najmniejszym palniku gazowym /na elektrycznych nie gotowałem to nie wiem co i jak/ dodatkowo podłożyc taka płytke antyprzypaleniową pod garnek jak masz i gotować przez 8 h minimum, nawet 10 moznajak się będzie za mocno gotować to na 20 min wyłączać gaz podawać wedle uznania
Wy jesteście pojebani.... 8-10h gotować pokarm??? To przecież to jest wyjałowione całkowicie z jakichkolwiek wartości odżywczych! Powinno się jeść żywność możliwie jak najmniej przetworzoną a poddawać obróbce termicznej typu gotowanie, smażenie jak najkrócej!
Qrwa 10h gotować garnek sorry ale chyba tego kto to wymyślił to deczko jebło w dekiel. Rachunek za gaz/prąd jaki wyjdzie.
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
ciekawe kto dobrowolnie zgodzilby sie pracowac za zlotowke przez pare godzin. a gracze gieldowi z checia sie na to godza.
To po co grasz mikrolotem?
Różnica polega na oczekiwaniach. Idąć do roboty za złotówkę wiesz z góry, że dostaniesz tylko złotówkę i nie masz motywacji a na giełduni liczysz na kokosy a że jest tylko złotówka to "tak wyszło" dobrze że nie wtopa
Tak samo sklep czy salon fryzjerski jeśliby wiedział, że pierwszy klient przyjdzie o 10:47 to by się nie otwierał o 10:00 a tego z góry sie nie da przewidzieć.
Ostatnio zmieniony przez Dutkoprzytulacz dnia Pią 06 Kwi 2012, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007