czy taki oil może zmienić trend ? i dojść do np. 100 - 200 pln ?
petrol na swojej drodze do bankructwa, co przepowiadałem od lat, opierdziela po kolei co cenniejszy majątek i robi kolejne emisje 100-200 zł jest absolutnie nierealne a gdyby znalazł największe na świecie pokłady ropy w chwili gdy ubrane leszcze mają większość akcji petrola to wiesz co by było? gigantyczna tania emisja którą w całości objęłaby spółka należąca w 100% do grubego ryśka i jego kolegów dopiero po emisji pokazałby się news o ropie i leszcze zostaliby wydymani po raz kolejny sprawa jest prosta: nie robi się interesów ze złodziejami, ani w realu ani na giełdzie rychu dyma leszcza od lat, a chciwy i głupi leszcz ciągle ma nadzieję że to prawdziwa miłość
ja po prostu pamiętam swoje początki na giełdzie czyli koniec 2008 chciałem kupić kghm i wszyscy znajomi i na forach mówili że to bankrut . a tu taka niespodzianka po pół roku dywidenda większa niż kurs akcji , a na złodzieju sie nie poznasz ile ma papiera na słupach .
ciekawe , że jak był po 800 stów to nikt niemówił , że to bankrut , tylko teraz jak jest po dwa zł , możliwe że jest ale przy dzisiejszej cenie zysk do straty , ma dobry wskaźnik i nikt tu niemówi o osiągnieciu kursu 100zł , bo niewiem co musiałoby się dziać , aby tam doleciał , ale podbitka w okolice 10 - 15 zł w przedziale jakiegoś roku jest możliwa w zależności od sytuacji na giełdach ostatni ruch na tym walorze , czyli podbitka i cofnięcie z wolumenem , a do tego bardzo niska cena może sugerowac , że coś się zacznie dziać , jakieś szarpanki
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
ja po prostu pamiętam swoje początki na giełdzie czyli koniec 2008 chciałem kupić kghm i wszyscy znajomi i na forach mówili że to bankrut . a tu taka niespodzianka po pół roku dywidenda większa niż kurs akcji , a na złodzieju sie nie poznasz ile ma papiera na słupach .
mówili że bankrut bo przy ówczesnych cenach miedzi i swoich kosztach operacyjnych małpa była skończona zaryzykowałeś i się udało, kupuj petrola może znowu się uda
ROGER
Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
mówili że bankrut bo przy ówczesnych cenach miedzi i swoich kosztach operacyjnych małpa była skończona zaryzykowałeś i się udało, kupuj petrola może znowu się uda
zbieram od ponad roku , jak wpadnie jakas kasa z dodatkowa
ROGER
Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
Tak sie zastanawiam Tusk chce zlikwidowac OFE wiec co z ta kasą która poszła na wypłaty dla zarządzających, prowizjami itd przeciez to była góra kasy od przyszłych emerytów, pamietam załozenia tej reformy i obietnice polityków, jak Tusk który jawił sie jako liberał uzasadni to? dlaczego zaden dziennikarz nie zada prostego pytania dlaczego reforma, której przyklaskiwał świat teraz nagle jest beee?? Mam IKE ale coraz mniej pewnie sie z tym czuje, co jak jakis polityk sobie wymyśli ze w imie solidarności moja kasa zostanie podzielona - fakt ze brzmi tojak fantastyka ale czy na pewno mozna to wykluczyć?
tu nie ma dużej różnicy, jeżeli nie będzie emerytur z ZUS to tym bardziej z IKE.
surfer
Liczba postów : 232 Registration date : 08/03/2012
no popatrz a wydawało sie ze na akcjach sie mniej traci ???a tu tylko wyzerowac rachunek trudniej ale po dupie dostac tak samo latwo jak na koniach na akcjach mozna za to mniej zarobic -wolniej a stracic to zawsze mozna -chyba ze leszcze akcje trzymaja to za 23 lata odrobia paierowa strate
na akcjach chyba jeszcze łatwiej wtopić mimo braku dźwigni - weźmy ubranych w Petrola czy inne podobne wynalazki. Spółki upadają (z pierwszych 5 które tworzyły WIG nie ma już żadnej) a indeks trwa bo zastępuje się je nowymi.
uczestników w konkursie akcyjnym jest 342 a kontraktowym 202
piszę w oderwaniu od wyników konkursu.
ROGER - wszystko jest możliwe i petrol może iść na 100-200 PLN ale sam sobie odpowiedz jakie są na to szanse. Jak dla mnie szybciej zbankrutują niż zobaczymy te poziomy.
widze ze niektorzy do serca wzieli sobie ten poziom fibo 200 na petrolu przypominam fundamenty - w obrocie jest juz z miliard akcji przy takiej wycenie to bylo by warte tyle co gazprom
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
To chujstwo nie jest z niczym w ogóle skorelowane i ciężko cokolwiek na tym przewidzieć. Mimo że to ma 2. albo 3. miejsce (obok kabla) pod względem wielkości obrotu na całym forexie, to ja kompletnie na tym nie gram bo nie czuję dziada.
Jenot się z żadnym innym majors nie koreluje w istotnym stopniu, jedynie z €/jpy ale to jest oczywiste.
Teraz np. śmata się osłabia ale do jpy sie umacnia jednocześnie i bądź tu mądry. Oczywiście po 76 grzech śmiertelny było nie longować ale teraz to już chujwi.
Reser
To se ne poruchałem... Strasznie dużo tych ściem w Kraq, w Pyrlandii i w Breslau jest znacznie mniej. Cza się będzie do Pyrlandii chyba przenieść.
Tą mam na oq http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=47181 ale nie odbiera tel. No i cena wyższa.
Lubię szczupłe wysokie laski, wąskie w pasie czarnowłose a nie jakieś szalupy trzydrzwiowe.
no przeciez Ona i na zdjeciu jest "przy kości" a i chwaliles ze jest za co złapać
nie widziały gały....?
No ale delikatnie... ale nie sądziłem że w realu aż tak. Po tych zdjęciach wcale nie widać, że ma dupę-szalupę.
Zdecydowanie wolę tzw. "wieszaczki"
Ale przynajmniej dutki zaoszczędzone, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
wpadasz , patrzysz i ... no powiedz jak ją spławiłeś ...
Normalnie, powiedziałem że chyba nie jest tą dziewczyną ze zdjęcia, uśmiechnąłem się i qlturalnie wyszedłem. Nie ma obowiązq korzystania a póki nie zapłacisz możesz się rozmyślić nawet jeśliby tam Naomi Campbell stała. Sporo razy wcześniej mi się zdarzało wychodzić jak na jakiegoś paszkwila trafiłem, bywa.
Nie będę się rypał z szalupiastą dupą, którą możnaby Wisłę przepłynąć - nawet za darmo bo mnie to w ogóle nie kręci.
Ostatnio zmieniony przez Dutkoprzytulacz dnia Pon 09 Kwi 2012, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
Przejechałem trochę gazelą dziś, Nową Hutę, Czyżyny, Płaszów i na Kazimierz w końcu zajechałem w sumie jakieś 34km (Fibonacci), pogoda niby ładna ale qrwa zimno jest po sqrwym synu Wywiało mnie dość konkretnie nie wiem czy nie przeziębię się.
Kiedy się do cholery ocieplić zamierza?
Reser
To se ne poruchałem... Strasznie dużo tych ściem w Kraq, w Pyrlandii i w Breslau jest znacznie mniej. Cza się będzie do Pyrlandii chyba przenieść.
Tą mam na oq http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=47181 ale nie odbiera tel. No i cena wyższa.
Lubię szczupłe wysokie laski, wąskie w pasie czarnowłose a nie jakieś szalupy trzydrzwiowe.
no przeciez Ona i na zdjeciu jest "przy kości" a i chwaliles ze jest za co złapać
nie widziały gały....?
No ale delikatnie... ale nie sądziłem że w realu aż tak. Po tych zdjęciach wcale nie widać, że ma dupę-szalupę.
Ale przynajmniej dutki zaoszczędzone, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Normalnie, powiedziałem że chyba nie jest tą dziewczyną ze zdjęcia, uśmiechnąłem się i qlturalnie wyszedłem. Nie ma obowiązq korzystania a póki nie zapłacisz możesz się rozmyślić nawet jeśliby tam Naomi Campbell stała. Sporo razy wcześniej mi się zdarzało wychodzić jak na jakiegoś paszkwila trafiłem, bywa.
Nie będę się rypał z szalupiastą dupą, którą możnaby Wisłę przepłynąć - nawet za darmo bo mnie to w ogóle nie kręci.
Idź lepiej do kina, teatru albo na koncert
maciek.
Liczba postów : 240 Age : 48 Registration date : 17/07/2011
Przejechałem trochę gazelą dziś, Nową Hutę, Czyżyny, Płaszów i na Kazimierz w końcu zajechałem w sumie jakieś 34km (Fibonacci), pogoda niby ładna ale qrwa zimno jest po sqrwym synu Wywiało mnie dość konkretnie nie wiem czy nie przeziębię się.
Kiedy się do cholery ocieplić zamierza?
Czosnek ! Nie zapomnij o czosnku !!! ciekawe, jak jutro się zachowa kghm ( surowiec) i orzeł ( ruski ropy nie chcą dawać )
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
nie widziały gały....?
\ widze ze debila to starsznie smieszy podobnie jak roboli w PRLu smieszylo.Ta sama mentalnosc ten sam poziom, chociaz oni to jeszcze przyjebac z lapy potrafili a Ciebie to by pewnie byle ministrant dobrze pierdolnal i bsy sie zwinal. I tak jestes moim wielkim zwyciestwem, pomimo calego tego Twojego katechizmu wdajesz sie w pyskowski,obrazliwe dyskusje etc.Pokazuje to ze cala ta Twoja wiara jest tak samo gowno warta jak Ty, kiedy troche sie pokaza emocje nie masz zadnych zasad, nie da sie Ciebie odroznci od ateisty,mulumanizna zyda czy kogokolwiek innego. Twoja wiara jest tylko pusta wydmuszka na pokaz, bawi mnie ze pomagasz mi to ciagle udowadniac.Juz mariner potrafil sie bardziej po chrzescijansku zachowac czy zahary ale oni wybitnie madrzejsi sa odd takiego wioskowego matolka jak ty
A teraz wrzuce Cie na ignora i nie dam Ci satysfakcji zebys mogl mi odpowiedziec i tak jestes forumowym smieciem,nic ciekawego od Ciebie sie nei da uslyszec:D
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
nie widziały gały....?
\ widze ze debila to starsznie smieszy podobnie jak roboli w PRLu smieszylo.Ta sama mentalnosc ten sam poziom, chociaz oni to jeszcze przyjebac z lapy potrafili a Ciebie to by pewnie byle ministrant dobrze pierdolnal i bsy sie zwinal. I tak jestes moim wielkim zwyciestwem, pomimo calego tego Twojego katechizmu wdajesz sie w pyskowski,obrazliwe dyskusje etc.Pokazuje to ze cala ta Twoja wiara jest tak samo gowno warta jak Ty, kiedy troche sie pokaza emocje nie masz zadnych zasad, nie da sie Ciebie odroznci od ateisty,mulumanizna zyda czy kogokolwiek innego. Twoja wiara jest tylko pusta wydmuszka na pokaz, bawi mnie ze pomagasz mi to ciagle udowadniac.Juz mariner potrafil sie bardziej po chrzescijansku zachowac czy zahary ale oni wybitnie madrzejsi sa odd takiego wioskowego matolka jak ty
A teraz wrzuce Cie na ignora i nie dam Ci satysfakcji zebys mogl mi odpowiedziec i tak jestes forumowym smieciem,nic ciekawego od Ciebie sie nei da uslyszec:D
Znowu biedaczkowi nerwy puściły
Nie wziął leków i robi się nadagresywny
- widze ze debila to starsznie smieszy - Twoja wiara jest tak samo gowno warta jak Ty, - odd takiego wioskowego matolka jak ty - jestes forumowym smieciem
Nooo oto kaczor po zażyciu kultury
ROGER
nie widziały gały....?
Znowu biedaczkowi nerwy puściły
Nie wziął leków i robi się nadagresywny
- widze ze debila to starsznie smieszy - Twoja wiara jest tak samo gowno warta jak Ty, - odd takiego wioskowego matolka jak ty - jestes forumowym smieciem
Nooo oto kaczor po zażyciu kultury
właśnie wróciłem z kina , bo posłuchałem kolegów street dance 2 - niesamowite przeżycie jakoś wole kino niż qrwy ... pamiętaj Opcjo jak żony będziesz szukał ma być : matką przy dzieciach damą w towarzystwie kochanką na co dzień i kurwą w łóżku