Nie pamiętam kiedy nasz grajdołek był takim syfem jak jest teraz Ciekawe czy sobolowi znowu beda taka kasę płacili za to co z naszym grajdołkiem zrobił ?
wczoraj widziałem wywiad i same "ę" i "ą" jaka to gpw śliczna i cacy i że najlepsi i że obroty duże a we wrześniu nowy będzie system taki jak na łol strit sam z animatorami będzie pewnie pykał
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
Syn premiera znalazł pracę na lotnisku w Gdańsku Pracę zaczął w poniedziałek. Stawił się w Dziale Analiz i Marketingu, gdzie dostał etat. Bez konkursu. Michała Tuska, syna premiera i byłego już dziennikarza, do przyjęcia posady w Porcie Lotniczym im. Lecha Wałęsy w Gdańsku Rębiechowie, namawiał zarząd lotniska.
I KTO MÓWI ŻE NiE MA PRACY DLA MŁODYCH??? ŻAŁOSNE PISUARY!
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
Oporcz boksu robisz tez jakis parter?Bo boks fajny jets ale jak ktos obali i pozawija w obwarzanek to moze byc ciezko, zalecam dodatkowo zapasy i bjj i bedzie kozacko!
w zawodach bierzesz udzial? ja jade za 5 tygodni na puchar polski w BJJ, myslalem o zawodach w MMA ale nie chce mi sie tak duzo stojki trenowac.Inna sprawa ze w amatorskim mma grapling kroluje szczegolnie jak ludzie malo doswiadczeni sa
Kiedyś brałem. Nie trenuję mma i nie znam nikogo z amatorskiego, więc muszę uwierzyć na słowo.
kaczor, podeślij link do zawodów. Może wybiorę się z ciekawości.
stojka parter chwyty uwolnienia brzmi jak MMA albo jakas przekrojowka JKD albo Shidokan na przyklad,ewentualnie shooto albo sambo
Na Puchar Polski jedziesz jako widz czy zawodnik?
zawodnik oczywiscie. O ile jakas kontuzja sie oczywiscie nie przytrafi bo w moim wieku ciagle juz jakies mikrourazy sie pojawiaja
Fakt, nie trudno o uraz. Moja poważniejsza kontuzja, to 2 pęknięte żebra i jakieś 2 - 3 miesiące out. Wskażesz skrót do zawodów?
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
w zawodach bierzesz udzial? ja jade za 5 tygodni na puchar polski w BJJ, myslalem o zawodach w MMA ale nie chce mi sie tak duzo stojki trenowac.Inna sprawa ze w amatorskim mma grapling kroluje szczegolnie jak ludzie malo doswiadczeni sa
Kiedyś brałem. Nie trenuję mma i nie znam nikogo z amatorskiego, więc muszę uwierzyć na słowo.
stojka parter chwyty uwolnienia brzmi jak MMA albo jakas przekrojowka JKD albo Shidokan na przyklad,ewentualnie shooto albo sambo
zawodnik oczywiscie. O ile jakas kontuzja sie oczywiscie nie przytrafi bo w moim wieku ciagle juz jakies mikrourazy sie pojawiaja
Fakt, nie trudno o uraz. Moja poważniejsza kontuzja, to 2 pęknięte żebra i jakieś 2 - 3 miesiące out. Wskażesz skrót do zawodów?
OOOO,,, jakie piękne słowa z rana, cud miód poezja
Szanuj bliźniego swego jak siebie samego
Tak, dwa geje dobrały się, ciągnące sobie nawzajem. Pojedynczo jesteście leszczami, tylko w grupie i przy wsparciu jesteście mocni w gębie.
ostatnie ostrzeżenie. jeszcze raz a będą 3 dni urlopu dla obydwu. Dave
Gej to cie chyba zrobił!
Masz jakąś fixację na tym punkcie czy skrycie o tym marzysz?
Dobra, jesteś mocny. Obrażasz moją rodzinę. Stańmy do walki w obronie honoru, którego podejrzewam nie masz. Wasza odwaga sprowadza się do klikania w klawiaturę.
Bo po co się do mnie przyjebujesz? Ja nawet nie wiem o co ta awantura.
Masz mentalność kibola bo oni tak pierdzielą o obronie honoru i za byle co wpierdol bo ktoś krzywo spojrzał.
Być może poszedłem za ciosem. Możesz określać moją osobę, jak chcesz, ale nie obrażaj mi rodziny. Nie mam etykiety kibola. Po prostu bronię swojego honoru w sposób, który nie jest w obecnych czasach zrozumiały dla niektórych. Nic do Ciebie nie mam, więc na miejscu będzie, gdy przeprosisz za zwrot o mojej rodzinie.
I MAMY DO CZYNIENIA ZE ZŁAMANIEM REGULAMINU: 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce).
koleżko, idź zobacz czy nie płyniesz spod kolektora na bielanach
jak jzu bedzie oficjalna strona to dam info
Może jakaś zajawka? Gdzie, kiedy? Wrzucę sobie do grafika.
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
to że samolot nie jest projektowany i nie służy do ścinania drzew nie oznacza jeszcze iż w kontakcie z drzewem jego skrzydło ulegnie dezintegracji czy odpadnie. Jest cała masa zmiennych od masy i prędkości samolotu do przekroju drzewa czy wysokości na której nastąpiło uderzenie czy nawet kąt pod jakim nastąpiło.
we wskazanych przykładach to nie drzewa i dezintegracja konstrukcji doprowadziły do katastrofy tylko błędy pilotażu
Problem z katastrofą w Smoleńsku jest taki że tak naprawdę to nie zbadano tylko przyjęto na podstawie oględzin miejsca zdarzenia przez MAK (co jest zgodne z podejściem zdroworozsądkowym ale nie z naukowym) iż końcówka skrzydła odpadła po kontakcie z brzozą. Ale formalnie takiego badania nie przeprowadzono (ani MAK ani PKBWL).
Nie jest też tak jak pisze kaczor że przyczyną była utrata siły nośnej - samolot po uderzeniu w brzozę nadal się wznosił. Przyczyną była jej nierównowaga na poszczególnych płatach co spowodowało gwałtowną rotację wzdłuż osi wzdłużnej obrót do lotu plecowego (półbeczka) i kolizję z ziemią.
to że samolot nie jest projektowany i nie służy do ścinania drzew nie oznacza jeszcze iż w kontakcie z drzewem jego skrzydło ulegnie dezintegracji czy odpadnie. Jest cała masa zmiennych od masy i prędkości samolotu do przekroju drzewa czy wysokości na której nastąpiło uderzenie czy nawet kąt pod jakim nastąpiło.
we wskazanych przykładach to nie drzewa i dezintegracja konstrukcji doprowadziły do katastrofy tylko błędy pilotażu
Problem z katastrofą w Smoleńsku jest taki że tak naprawdę to nie zbadano tylko przyjęto na podstawie oględzin miejsca zdarzenia przez MAK (co jest zgodne z podejściem zdroworozsądkowym ale nie z naukowym) iż końcówka skrzydła odpadła po kontakcie z brzozą. Ale formalnie takiego badania nie przeprowadzono (ani MAK ani PKBWL).
Nie jest też tak jak pisze kaczor że przyczyną była utrata siły nośnej - samolot po uderzeniu w brzozę nadal się wznosił. Przyczyną była jej nierównowaga na poszczególnych płatach co spowodowało gwałtowną rotację wzdłuż osi wzdłużnej obrót do lotu plecowego (półbeczka) i kolizję z ziemią.
nawet żeś to mudrze opisał chyba wyślij to dla jaro i antoniego
Bilans handlowy w strefie euro - Najświeższe dane wskazują na poprawę bilansu w handlu zagranicznym państw strefy euro. Lokomotywą wzrostu gospodarczego wciąż są Niemcy. Co to oznacza dla Polski i naszych firm? - TV Biznes
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
jak dziś pamiętam jak w 2007 byłem z tatą w Pekao SA, gdzie jego opiekunka zadzwoniła, żeby wpadł, bo ma ekstra ofertę Pioniera. wpadłem z nim...padł tekst, że lokaty to bzdura, kupić fundusz. pokazała tabele nabyć, 5% za nabycie (!!), a gościówa, że to mało, bo fundusze rosną po 20% (!) po jednym pytaniu i odpowiedzi powiedziałem tacie, żeby zmienił bank. spytałem, a co będzie jak spadnie i nie będzie tak super, a pani: w tym roku już spadło, a zawsze spada raz w roku to potem będzie rosło serio
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
jak dziś pamiętam jak w 2007 byłem z tatą w Pekao SA, gdzie jego opiekunka zadzwoniła, żeby wpadł, bo ma ekstra ofertę Pioniera. wpadłem z nim...padł tekst, że lokaty to bzdura, kupić fundusz. pokazała tabele nabyć, 5% za nabycie (!!), a gościówa, że to mało, bo fundusze rosną po 20% (!) po jednym pytaniu i odpowiedzi powiedziałem tacie, żeby zmienił bank. spytałem, a co będzie jak spadnie i nie będzie tak super, a pani: w tym roku już spadło, a zawsze spada raz w roku to potem będzie rosło serio
jak pkosa to się nie dziwię w styczniu był w cnbc24 gościu z pioniera i powiedział, że w tych czasach to tylko gotówkę trzymać - zapisałem ile było na wig20 - 2134 szkoda, że go nie zaprosili jak sięgneło 24xx może się wtedy przekonał do trwałości ruchu
_________________ ...... a będzie giciej
Ostatnio zmieniony przez neuron dnia Sro 18 Kwi 2012, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007