Dużo Krzyś płacisz MISZCZOWI za sygnał abonamentowy na telefon Bo jak znam życie to MISZCZ na forum dopiero po fakcie powie że jest na .....
Wstyd się przyznać ale podkradam Miszczowi sygnały. Tak konkretnie to rozpracowałem jego "algorytm" i sobie sam generuję sygnały. Jak obiecałem, coś mu odpalę jak tylko poda mi swoje namiary, najlepiej współrzędne geograficzne... łatwiej będzie mi trafić.
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
Dużo Krzyś płacisz MISZCZOWI za sygnał abonamentowy na telefon Bo jak znam życie to MISZCZ na forum dopiero po fakcie powie że jest na .....
Wstyd się przyznać ale podkradam Miszczowi sygnały. Tak konkretnie to rozpracowałem jego "algorytm" i sobie sam generuję sygnały. Jak obiecałem, coś mu odpalę jak tylko poda mi swoje namiary, najlepiej współrzędne geograficzne... łatwiej będzie mi trafić.
Ja czekam po wyjściu z eL na podbicie pod PKB u jankesa i też się załaduje Może pod 2230 albo pod 2250 albo wyżej
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
jak sobol wpuścił do sadzawki rekina to sobie rzuca to zgodne z prawem dwaj zupełnie przypadkowi uczestnicy rynku dali zlecenie o wielkości setek sztuk i daja do zrozumienia, że moga to zrobić w każdej chwili powodując ujemna baze i prowokując arbitrazowe kosze sprzeda
_________________ ...... a będzie giciej
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
jak sobol wpuścił do sadzawki rekina to sobie rzuca to zgodne z prawem dwaj zupełnie przypadkowi uczestnicy rynku dali zlecenie o wielkości setek sztuk i daja do zrozumienia, że moga to zrobić w każdej chwili powodując ujemna baze i prowokując arbitrazowe kosze sprzeda
i obaj otwierali świeże pozycje
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
i obaj otwierali świeże pozycje
kolega za bardzo wnikliwie obserwuje rynek uprzedzając zgryzliwości dopowiem, że sobol nie mozliwości sprawdzenia w jakim celu otwierano w ostatnim czasie przeciwstawne pozycje przy obrotach sesyjnych 50K dzień w dzień i pomówieniem sa twierdzenia, że rekin(y) za prowizje wytargowały sobie prawo bezpredensownego ściągnięcia indeksów celem zakupu akcji na poziomach 2170 i nieprawdą jest, że w tym czasie indeksy światowe bija rekordy popularności i nieprawdą jest, że nasze fundy siem wyprzedały na dołkach i nieprawdą jest... i nieprawdą jest... natomiast trudno siem nie zgodzic z twierdzeniem, ze jestesmy coraz bardziej rozwiniętą giełdą