Ale was tu w ten piekny dzień przywiało. Ponieważ nic nie mam nie narażę się na subiektywizm. Ile to dzis możę podkoczyc w intrach jeszcze 10 pkt. Wyrobicie się ze sprzedażą takich cwaniaków dziś jest multum.
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
ten nasz byk to jednak cipa !!!! zamiast odciąć porządnie miśka to mu jakieś nadzieje daje a przeca wiadomo, że jedynie słuszny kierunek to północ
Kolejny fanatyk Zapisz się do fanclubu EXa i stwórzcie razem jakąś sektę Wyznawców Wiecznej Korby.
Czep się stada ludzi z szortozą maniakalną, niech chłop pisze, przyjemnie poczytać
No.. i w ramach WWK powołać Wydział d/s Zwalczania Szortozy Maniakalnej.
Z szortozą to chyba tylko Realista ... ...no i ja
Jeszcze raz poprawię...może teraz pomoże
Idiotenhossa już trochę trwa, I raczej misiek pod siebie sra, Dokończą wzrosty i piątą falę, I dywergencje będą udane. A potrojona ma lepszą wymowę, Tylko... już miśki będą nowe, Stare, niestety, polegną w boju, Nie wytrzymają trudów i znoju, Chyba, że mają dziś przeciwstawne O, takie miśki to będą ładne, Bo rozładują eLki na szczycie I kiedy inne zginą w niebycie, One zwycięsko wyjdą z tej walki, Zgarniając szmalec jak w dół pójdą falki
Inwestor! Miśku! Ty trejduj z głową! Ważne wybory mamy przed sobą! Czarny prezydent, drugie kadencje... Takie tam, luźne, reminiscencje...
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
ten nasz byk to jednak cipa !!!! zamiast odciąć porządnie miśka to mu jakieś nadzieje daje a przeca wiadomo, że jedynie słuszny kierunek to północ
Kolejny fanatyk Zapisz się do fanclubu EXa i stwórzcie razem jakąś sektę Wyznawców Wiecznej Korby.
Czep się stada ludzi z szortozą maniakalną, niech chłop pisze, przyjemnie poczytać
dziękuje za dobre słowo dobry człowieku trzeba siem tu od misków odganiać jak na syberii od wilków ale wespół zespół dorżniemy watahę byk to jednak zmyślna bestia !!! zrobi bazę ujemną i bedzie odbierał kosze sprzeda na arbitrażu ujemnej bazy ( neutralne kosze dla kieszeni ) i zbierał niziutko pobrane w ten sposób akcje !!!! GS rulez !!!! fundy do piachu
Tak trzymaj!
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
No.. i w ramach WWK powołać Wydział d/s Zwalczania Szortozy Maniakalnej.
Z szortozą to chyba tylko Realista ... ...no i ja
Jeszcze raz poprawię...może teraz pomoże
Idiotenhossa już trochę trwa, I raczej misiek pod siebie sra, Dokończą wzrosty i piątą falę, I dywergencje będą udane. A potrojona ma lepszą wymowę, Tylko... już miśki będą nowe, Stare, niestety, polegną w boju, Nie wytrzymają trudów i znoju, Chyba, że mają dziś przeciwstawne O, takie miśki to będą ładne, Bo rozładują eLki na szczycie I kiedy inne zginą w niebycie, One zwycięsko wyjdą z tej walki, Zgarniając szmalec jak w dół pójdą falki
Inwestor! Miśku! Ty trejduj z głową! Ważne wybory mamy przed sobą! Czarny prezydent, drugie kadencje... Takie tam, luźne, reminiscencje...
To nie prawda, co WAM o mnie nagadano... żem ja pijak i niezgoda łobuz drań
to nie pesymizm tylko realizm a poza tym za duże zaLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLeszcznie, no bo przeciez jak " w usa rośnie a u nas baza ujemna to trza brac L "
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010