Liczba postów : 2199 Age : 46 Location : Zachodnio - Pomorskie Registration date : 26/06/2009
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 08:52
goryl napisał:
Witam Ponieważ nie doszorciłem KGHM wczoraj, a miałem ochotę, to spadnie. Gdybym doszorcił - aaa to ju co innego.
ja mam tak zawsze
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 08:55
delphia napisał:
tarzan napisał:
REALISTA napisał:
tarzan napisał:
ale mam świeży umysł, po wczorajszej regeneracji... (rowerek i aqua park)
to pisz co będzie
ja wiem o armagedonie, że na pewno przyjdzie; no i pewnikiem KRK upadnie, a jego upadek będzie bardziej szumny niż za Napoleona
z Armagedonem zgoda ale w czasach kryzysowych lud wali do Kościoła nie tylko katolickiego zresztą więc można się spodziewać raczej odwrotnych tendecji
zgadzam się, że dziś może trudno sobie to wyobrazić, ale pewne symptomy są; raczej powiedziałbym, że do tej pory lud w czasach kryzysowych walił do kościoła. Autorytet moralny kościoła już nie ten co kiedyś, a nie wszystko zostało objawione; po drugie istnieje coraz większy problem z kasą, pomimo wielkiego bogactwa, no ale jeżeli pieniądze się przepuszcza na giełdach to upadek może być gwałtowny
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 08:58
tarzan napisał:
delphia napisał:
tarzan napisał:
REALISTA napisał:
tarzan napisał:
to pisz co będzie
ja wiem o armagedonie, że na pewno przyjdzie; no i pewnikiem KRK upadnie, a jego upadek będzie bardziej szumny niż za Napoleona
z Armagedonem zgoda ale w czasach kryzysowych lud wali do Kościoła nie tylko katolickiego zresztą więc można się spodziewać raczej odwrotnych tendecji
zgadzam się, że dziś może trudno sobie to wyobrazić, ale pewne symptomy są; raczej powiedziałbym, że do tej pory lud w czasach kryzysowych walił do kościoła. Autorytet moralny kościoła już nie ten co kiedyś, a nie wszystko zostało objawione; po drugie istnieje coraz większy problem z kasą, pomimo wielkiego bogactwa, no ale jeżeli pieniądze się przepuszcza na giełdach to upadek może być gwałtowny
autorytet kościoła rzeczywiście siem nadwyrężył ale za to ilu pokątnych kościelnych siem objawia !!!!!
_________________ ...... a będzie giciej
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 08:58
Dezerter napisał:
BORowik napisał:
Pacze i oczom nie wierze
Jazdy na jankesie, od których zależy Wasze depo a Wy, qrwa, co????????? Spicie???????????
Prawie jak nie w nocy...
No widzisz, przynajmniej człowiek wyspany jest i niezestresowany.
Piszesz o tej godzinie i jesteś wyspany??? Koniowi...
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 09:01
tarzan napisał:
REALISTA napisał:
tarzan napisał:
to pisz co będzie
W Obj. Św. Jana jest napisane że Bestia śmiertelnie zraniona odrodziła się. Odbyło sie to dzięki Mussoliniemu
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 09:01
zjadłem 4 jajka i 1/3 kostki masła i jadę na rynek
Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 09:12
neuron napisał:
tarzan napisał:
delphia napisał:
tarzan napisał:
REALISTA napisał:
tarzan napisał:
to pisz co będzie
autorytet kościoła rzeczywiście siem nadwyrężył ale za to ilu pokątnych kościelnych siem objawia !!!!!
Chciałbym zwrócić uwagę żeby nie generalizować. KRK to tylko jedna z denominacji. W Polsce na papierze jest dużo nominalnych katolików ale ilu z nich jest chrześcijanami? Poza tym słabnie autorytet KRK. Poza Europą (obecnie najbardziej barbarzyńskim kontynentem) chrześcijaństwo jest najszybciej rozwijającą się religią. I nie ma w tym zasługi KRK lecz dzieje się to dzięki kościołom protestanckim
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 09:21
Witajcie
trza rynek uspokoic
dokanczają zgrywanie p. zwrotnych z 3 interwalow
i misiek bedzie liczyl gwiazdy na niebie
zatem przytulajac na spadku pilnowac dolka
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 09:23
Jaki wpływ na cenę akcji np.: Żywca, albo Biotonu, albo innej spółki z Pcimia Dolnego ma to, że JPMorgan wjebał 2mld $?
Toż to głupie jest jak but - masowa paranoja.
Albo jak na ww spółki wpływa większe bezrobocie w ułesej
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 09:25
MICHU napisał:
Witajcie
trza rynek uspokoic
dokanczają zgrywanie p. zwrotnych z 3 interwalow
i misiek bedzie liczyl gwiazdy na niebie
zatem przytulajac na spadku pilnowac dolka
mowa o dax, stop 6443
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 09:27
Akwila napisał:
tarzan napisał:
REALISTA napisał:
tarzan napisał:
to pisz co będzie
W Obj. Św. Jana jest napisane że Bestia śmiertelnie zraniona odrodziła się. Odbyło sie to dzięki Mussoliniemu
no ale, co jest tą bestią?
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Temat: Re: UFO - 11 Maja 2012r. Pią 11 Maj 2012, 09:27
No dawać, dawać, bo zebranie mam, spadamy, biorę zysk i juś!