Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:22
Z tej Luxtorpedy to ten kawałek mnie się najbardziej podobajet
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:22
Ezet napisał:
Odwalcie sie od EXa Pomimo, że wszystkowiedzący to przynajmniej nie agresywny i nikogo nie obraża (jedynie sie naśmiewa z niewiedzy, bo przeca on sie zna nawet na spawaniu ) Dlaczego nie jeździcie tak po kaczorze (to przypadek skrajnej agresywności) albo po złotówie - remirze czy jak mu tam (to przypadek skrajnego taksiarza)
Bo kaczor widać że jest prawdziwym graczem poważnie to traktującym i potrafi podać pozycje on-line co bierze a co najważniejsze potrafi przyznać się do wtopy; przypominam że w 2008 stworzył 20-stronowy dział o harmonic tradingu a agresywny jest tylko wtedy gdy go ktoś wqrwia i brnie w to dalej - całkiem słusznie zresztą.
A EX jest typem "wiecznie zarabiającego" gracza-demo i sprawia wrażenie jakby mu płacili za samo obserwowanie sesji i pisanie komentarzy. Czy on kiedykolwiek podał jakąś pozycję jaką ma? Czy kiedykolwiek napisał, że na czymś wtopił? No ja nie pamiętam. GENIUSZ - nigdy nie wtapia jak Barany
Exio to ma tak... gdy jest korba to go pełno na forum, tabelek 150 dziennie.... gdy jest padaka to go nie ma, cisza jak makiem zasiał a gdy po totalnej masakrze pojawia się jakieś odbicie to nagle wyskaqje z dupy z textem "czołem misiaczki, jak tam kawka?"
Przecież jak można poważnie kogoś takiego traktować.
Podejrzewam, ze pracuje w jakiejś instytucji i może i rzeczywiście dealuje ale ma prowizję od obrotu, nie swoje dutki i mu koło pizdy lata, że spada bo to nie jego tylko klientów lub może jest jakim analem, który klepie dutki z komentarzy bądź doradzania leszczom.
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:25
Ezet napisał:
O QRWA JUŻ 22:00!!!! Ale się qrwa zasłuchałem i jeszcze mi gold zostanie na weekend
no właśnie Ezet, jak to jest zaliczylem shoq... do 15min po 22 tikał nq a do 20min po 22 tikała zlotówa to nie wylanczają rowno 22 ???
Reser
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:26
Gdybym był totalnym leszczem nie znającym się na temacie i chciałbym powierzyć komuś dutki w zarządzanie to po tym co prezentuje sobą EX nie chciałbym nawet chwili z nim gadać natomiast z kaczorem bym ponegocjował.
Ale ponieważ potrafie zarobić sam to nie mam takich dylematów.
malec
Liczba postów : 2077 Registration date : 14/12/2007
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:27
malec napisał:
mariner napisał:
malec napisał:
mariner napisał:
HIOB napisał:
czy jakaś Polska firma zarobila na Euro 2012 albo na autostradach? na razie widze lament, brak zaplaty, brak możliwości zaplaty hurtowniom za towar jak zaplacić VAT jak kasior nie splywa? co to ma być?
gdzie jest gospodarz kraju Donald Tusk?
Kto mial zarobic zarobil po co te lamenty
wazny jest skok cywilizacyjny
vive la cvaniaki
pzpr
gdzie tu widzisz skok cywilizacyjny. rekalama . reklama i czarodzieje. nażryj sie i poogladaj w marketach. to jest super
Znowu nieporozumienie poprzez słowa pisane nie zauważyłeś moich innych wpisow i dlatego na forum biorą się nieporozumienia zbastuj i najpierw poznaj moje zdanie z wczesniejszych wpisow
i nie pierdol jak nie czytasz na biezaco
pzdr
a niestety twój poziom agresji sugeruje, że nie akceptujesz ostatniej wtopy. ja ja tez mam ostatnioi ale nie pierdole innych bez rozpoznania. jestem tu troche wczesniej i przetrwałem . hiob i tak cie wyzeruje
zapomnaiłem że w nowym jezyku 21 wieku pisze sie na końcu pzdr co tez robie bo my chyba o pokolnie róznica. ja sie najpierw zastanawiam co pisze aby nie urazić innych a obecnie to maja w dupie. przepraszam . A czytałeś moje wpisy? niestety obecna rozmowa i wrazliwośc jest do dupy . cześć
MICHU
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:30
ale jajca zlotowa dalej sie rusza, qrna co jest ?
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:33
uefa robi w naszym kraju co tylko chce...to cos jak PZPN - panstwo w panstwie...na przykladzie poznania...
zakaz jazdy rowerem w obrebie stadionu w poznaniu do 1.5 km - co to komu przeszkadza.. gdyby ktos mieszkal w poblizu stadionu - nie dojedzie samochodem do domu - dla mnie to skandal reklamy muszą byc tylko powiazane z euro ( dotyczy okreslonych stref)
napisze krotko : w/g mnie niech wypierdalaja jak najszybciej z naszej zielonej wyspy
Reser
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:34
KRT napisał:
EX napisał:
qbiq napisał:
EX napisał:
Rozumiem, że te mega ironiczne i bardzo obraźliwe wpisy z mojej strony to "Powitać Misiaczki czas na kawkę i zerowanie Waszego depo" W stosunku do niektórych moich adwersarzy to moje wpisy brzmią jak poezja romantyczna. Zresztą ich rozdrażnienie wynika z tego, że mam ich w foes nie zniżam się do tego poziomu.
Czy dociera do ciebie że te twoje ironiczne wpisy wkurwiają ludzi którzy przepierdalaja właśnie ciężko (bądz nie zarobione pieniądze? Trochę pokory i szacunku do innych bo zachowujesz się jak burak i nie zmieni tego że jesteś taki zajebisty, za jakiego się uważasz. Zresztą czy jesteś czy nie to ch.. go wie bo nigdy żadnych trejdów na żywo nie pokazałeś.. nie takie bajkopisarstwo już w życiu widziałem, więc wybacz ale jak dla mnie to jesteś zwykłym gawędziarzem, który chowa się do nory jak jego prognozy akurat nie sa grane.
I na bank nie tylko dla mnie
Ale za tabelki - szacun
Za krótko tu jesteś byś mógł moje trejdy widzieć Zresztą twój komentarz chyba dopiero po raz pierwszy przeczytałem
uzywanie mają bo spada dla mnie jestes spoko gośc wole ciebie poczytac niz pseudo kulture sprzedawców marzeń, ciekawe ze szanowne grono tu zwykle cicho siedzi jak sprzedawcy marzeń sie uaktywniają ze swoimi zajebistymi systemami , które na złosc przy zmianie fazy rynku wpierdalają
Ja tam wolę czytać o kolejnym pomyśle Mylogiego na biznes niż z dupy tabelki EXa że rośnie popyt na miedź w Chinach bo z tego nic nie wynika.
Ezet Główny Troll UFO
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:35
MaRkEt TrAdEr napisał:
Ezet napisał:
Odwalcie sie od EXa Pomimo, że wszystkowiedzący to przynajmniej nie agresywny i nikogo nie obraża (jedynie sie naśmiewa z niewiedzy, bo przeca on sie zna nawet na spawaniu ) Dlaczego nie jeździcie tak po kaczorze (to przypadek skrajnej agresywności) albo po złotówie - remirze czy jak mu tam (to przypadek skrajnego taksiarza)
Bo kaczor widać że jest prawdziwym graczem poważnie to traktującym i potrafi podać pozycje on-line co bierze a co najważniejsze potrafi przyznać się do wtopy; przypominam że w 2008 stworzył 20-stronowy dział o harmonic tradingu a agresywny jest tylko wtedy gdy go ktoś wqrwia i brnie w to dalej - całkiem słusznie zresztą.
A EX jest typem "wiecznie zarabiającego" gracza-demo i sprawia wrażenie jakby mu płacili za samo obserwowanie sesji i pisanie komentarzy. Czy on kiedykolwiek podał jakąś pozycję jaką ma? Czy kiedykolwiek napisał, że na czymś wtopił? No ja nie pamiętam. GENIUSZ - nigdy nie wtapia jak Barany
Exio to ma tak... gdy jest korba to go pełno na forum, tabelek 150 dziennie.... gdy jest padaka to go nie ma, cisza jak makiem zasiał a gdy po totalnej masakrze pojawia się jakieś odbicie to nagle wyskaqje z dupy z textem "czołem misiaczki, jak tam kawka?"
Podejrzewam, ze pracuje w jakiejś instytucji i może i rzeczywiście dealuje ale ma prowizję od obrotu, nie swoje dutki i mu koło pizdy lata, że spada bo to nie jego tylko klientów lub może jest jakim analem, który klepie dutki z komentarzy bądź doradzania leszczom.
Nie bądź smieszny kaczor poważny buhahaha wpierdalając klientów w kredyty w CHf po 2,11, bo trend jest jaki to każdy widzi Qrwa to jest rynek i nie ma proroków Ja sam wpierdalam, zarabiam, zapierdalam do pracy co rano. Z forum można wynieść dużo, ale proszę Cię toż to qrwa nie wyrocznia, a czasem wręcz przeszkadza czytanie tych przechwałek.
Read between the lines
Ezet Główny Troll UFO
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:36
MICHU napisał:
Ezet napisał:
O QRWA JUŻ 22:00!!!! Ale się qrwa zasłuchałem i jeszcze mi gold zostanie na weekend
no właśnie Ezet, jak to jest zaliczylem shoq... do 15min po 22 tikał nq a do 20min po 22 tikała zlotówa to nie wylanczają rowno 22 ???
do 23:00 na go for leszcz Na admiralsie już o 22
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:36
malec napisał:
malec napisał:
mariner napisał:
malec napisał:
mariner napisał:
HIOB napisał:
czy jakaś Polska firma zarobila na Euro 2012 albo na autostradach? na razie widze lament, brak zaplaty, brak możliwości zaplaty hurtowniom za towar jak zaplacić VAT jak kasior nie splywa? co to ma być?
gdzie jest gospodarz kraju Donald Tusk?
Kto mial zarobic zarobil po co te lamenty
wazny jest skok cywilizacyjny
vive la cvaniaki
pzpr
gdzie tu widzisz skok cywilizacyjny. rekalama . reklama i czarodzieje. nażryj sie i poogladaj w marketach. to jest super
Znowu nieporozumienie poprzez słowa pisane nie zauważyłeś moich innych wpisow i dlatego na forum biorą się nieporozumienia zbastuj i najpierw poznaj moje zdanie z wczesniejszych wpisow
i nie pierdol jak nie czytasz na biezaco
pzdr
a niestety twój poziom agresji sugeruje, że nie akceptujesz ostatniej wtopy. ja ja tez mam ostatnioi ale nie pierdole innych bez rozpoznania. jestem tu troche wczesniej i przetrwałem . hiob i tak cie wyzeruje
zapomnaiłem że w nowym jezyku 21 wieku pisze sie na końcu pzdr co tez robie bo my chyba o pokolnie róznica. ja sie najpierw zastanawiam co pisze aby nie urazić innych a obecnie to maja w dupie. przepraszam . A czytałeś moje wpisy? niestety obecna rozmowa i wrazliwośc jest do dupy . cześć
Napisales to bez przeczytania mojego wczesniejszego wpisu trudno ciezko porozumiec sie slowem pisanym ale sie mylisz co do mnie
Reser
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:37
filip napisał:
uefa robi w naszym kraju co tylko chce...to cos jak PZPN - panstwo w panstwie...na przykladzie poznania...
zakaz jazdy rowerem w obrebie stadionu w poznaniu do 1.5 km - co to komu przeszkadza.. gdyby ktos mieszkal w poblizu stadionu - nie dojedzie samochodem do domu - dla mnie to skandal reklamy muszą byc tylko powiazane z euro ( dotyczy okreslonych stref)
napisze krotko : w/g mnie niech wypierdalaja jak najszybciej z naszej zielonej wyspy
No bo to wyglądało tak.... EURO = PRESTIŻ. Chcecie Polaczki mieć prestiża w piłce? To robicie Jewro ale my dyktujemy warunki! Ma być to, to, to, tamto a tamto nie bo jak nie to.... makaroniarzom damy a wy zostaniecie krajem z dupy. I krótka rozmowa. Lato miał coś do gadania?
"Negocjacje" UEFA - PZPN to mniej więcej tak jak "negocjacje" USA - Polska czyli duży może wiecej.
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
REALISTA napisał:
czy to co jest w usa to wg standartów pewnego NAJIWĘKSZEGO, NAJMĄDRZEJSZEGO, WSZYSTKOWIEDZĄCEGO TREJDERA KTÓRY TYLE ZARABIA ŻE BENY NIE NADĄŻA DLA NIEGO DRUKOWAĆ to korba ?
"posrebrzana kaffka"
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Pią 01 Cze 2012, 23:35, w całości zmieniany 1 raz
Ezet Główny Troll UFO
MaRkEt TrAdEr napisał:
Gdybym był totalnym leszczem nie znającym się na temacie i chciałbym powierzyć komuś dutki w zarządzanie to po tym co prezentuje sobą EX nie chciałbym nawet chwili z nim gadać natomiast z kaczorem bym ponegocjował.
I właśnie masz to szczęście. jakbys nie maiał o tym pojęcia to i EX i kaczor by ci gówno dali Wszystko zalezy od fazy rynqu
barura
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:39
Ezet napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
Ezet napisał:
Nie bądź smieszny kaczor poważny buhahaha wpierdalając klientów w kredyty w CHf po 2,11, bo trend jest jaki to każdy widzi Qrwa to jest rynek i nie ma proroków Ja sam wpierdalam, zarabiam, zapierdalam do pracy co rano. Z forum można wynieść dużo, ale proszę Cię toż to qrwa nie wyrocznia, a czasem wręcz przeszkadza czytanie tych przechwałek.
Read between the lines
Wielgachny Che je prorokiem, jak w biblii stało.
-------
ale wytłumiło fejsia. gdzie je cukkinia z mamohą?
Reser
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:40
Mi się to cholernie nie podoba na jakich warunkach i ustępstwach z naszej (i ukraińskiej) strony ta impreza jest robiona ale ogólnie rzecz biorąc ze sportowego punktu widzenia jest to zajebisty show. Zawsze oglądam od dechy do dechy wszystkie Eura i Mundiale od najmłodszych lat.
Nawet parę meczy z RPA mam nagranych, w finale jak Robben spierdolił 2 okazje na gola
Ostatnio zmieniony przez MaRkEt TrAdEr dnia Pią 01 Cze 2012, 22:41, w całości zmieniany 1 raz
barura
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:41
Hiobe, co o tym sądzicie kumie?
MICHU
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:43
Ezet napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
I właśnie masz to szczęście. jakbys nie maiał o tym pojęcia to i EX i kaczor by ci gówno dali Wszystko zalezy od fazy rynqu
najwazniejsze to sie nie spinac, nie spieszyc, pilnowac kosztów - grac defensywnie i ....
.....nie ma huja we wsi, zawsze cos wpadnie
Reser
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:44
Kibicuję oczywiście NASZYM a gdy nasi odpadną to będę kibicował Holandii. Mam nadzieję, że Helmutów rozjebią w cztery arszlochy
Kibicować szwabom to trzeba być jakimś zbokolem albo volksdeutschem. Jak gra Helmutnia z kimkolwiek to ja zawsze jestem na anty
barura
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:46
MaRkEt TrAdEr napisał:
Ezet napisał:
forum je za to bogatsze.
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Pią 01 Cze 2012, 23:34, w całości zmieniany 1 raz
barura
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:48
MICHU napisał:
Ezet napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
najwazniejsze to sie nie spinac, nie spieszyc, pilnowac kosztów - grac defensywnie i ....
.....nie ma huja we wsi, zawsze cos wpadnie
a jak cóś by nie stykło to toporek w roooooch.
barura
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:51
Europa musi podjąć walkę przeciwko atakowi spekulacyjnemu USA i Wielkiej Brytanii. #1 Webster G. Tarpley, Ph.D., TARPLEY.net
Atak spekulacyjny banków i funduszy hedgingowych z Wall Street i londyńskiego City przeciwko europejskim krajom, bankom i euro osiąga szczytowy moment. Obecny kryzys europejski nie wynika głównie z fundamentów gospodarczych, ale stanowi cynicznie zaplanowany atak przeprowadzony przez anglo-amerykańskich finansistów, których filozofią jest tradycyjna strategia Beggar My Neighbor - „Przerzuć problem na sąsiada”. Celem jest przesunięcie epicentrum światowego kryzysu gospodarczego i finansowego z Londynu i Nowego Jorku na Europę kontynentalną - ta operacja częściowo już się udała. Londyn i Nowy Jork eksportują do UE swoją własną depresję gospodarczą spowodowaną derywatami. Robią to za pomocą swapów ryzyka kredytowego (CDS), skorumpowanych agencji ratingowych i całego wachlarza brudnych sztuczek finansowych. Nie mamy tu do czynienia z normalnym funkcjonowaniem rynków - mamy do czynienia z otwartą wojną gospodarczą.
Zombie-banki z Wall Street obrały za cel doprowadzenie do chaotycznego rozpadu strefy euro z zamiarem wykupienia później starego kontynentu po okazyjnych cenach. Szakale z londyńskiego City starają się doprowadzić do rozbicia strefy euro, aby w ten sposób tchnąć nowe życie w dogorywający funt brytyjski i zamaskować fakt, że Wielka Brytania jest bardziej zbankrutowana od większości państw członkowskich UE. Anglo-Amerykanie dążą również do zniszczenia euro jako ewentualnego konkurenta dla dolara w roli światowej waluty rezerwowej, w której ustalana jest cena ropy naftowej, prowadzona działalność międzynarodowych instytucji kredytowych i spełniającej wiele innych funkcji. Dolar jest aktualnie tak słaby i niestabilny, że może przetrwać tylko dzięki upadkowi wszystkich innych alternatywnych walut.
Tego tarpely powinni zbanować. Gdzie ma chop jakie dowody? To że 50 widzi to samo, to jeścio nie dowód. Choć to nieco wyklucza, że je na świeicie 50 schizofreników, którzy identycznie hlucynujom.
mariner
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:53
RE MALEC
co mi jeszcze masz do zarzucenia w imie seriali meksykanskich argentynskich czy innych
mylisz sie i tyle
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 22:57
MaRkEt TrAdEr napisał:
Kibicuję oczywiście NASZYM a gdy nasi odpadną to będę kibicował Holandii. Mam nadzieję, że Helmutów rozjebią w cztery arszlochy
Kibicować szwabom to trzeba być jakimś zbokolem albo volksdeutschem. Jak gra Helmutnia z kimkolwiek to ja zawsze jestem na anty
ja lubie niemiecki futbol...wprawdzie nie jest on "lekki" jak hiszpański czy portugalski....ale potrafia piłke przytrzymac a konsekwencji mogła by sie od nich uczyc każda reprezentacja....
qbiq
Liczba postów : 581 Registration date : 01/04/2011
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 23:03
test sygnaturki
nie ma to jak pomysły przychodzące człowiekowi do głowy po jo&bro i w oparach dobrego drum'n'bassu
Ezet Główny Troll UFO
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 23:05
filip napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
ja lubie niemiecki futbol...wprawdzie nie jest on "lekki" jak hiszpański czy portugalski....ale potrafia piłke przytrzymac a konsekwencji mogła by sie od nich uczyc każda reprezentacja....
A ja lubię ....
natomiast faszystów nie lubię wg stereotypów podanych przez Abelarda Gizę (na końcu)
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 23:15
barura napisał:
Europa musi podjąć walkę przeciwko atakowi spekulacyjnemu USA i Wielkiej Brytanii. #1 Webster G. Tarpley, Ph.D., TARPLEY.net
Atak spekulacyjny banków i funduszy hedgingowych z Wall Street i londyńskiego City przeciwko europejskim krajom, bankom i euro osiąga szczytowy moment. Obecny kryzys europejski nie wynika głównie z fundamentów gospodarczych, ale stanowi cynicznie zaplanowany atak przeprowadzony przez anglo-amerykańskich finansistów, których filozofią jest tradycyjna strategia Beggar My Neighbor - „Przerzuć problem na sąsiada”. Celem jest przesunięcie epicentrum światowego kryzysu gospodarczego i finansowego z Londynu i Nowego Jorku na Europę kontynentalną - ta operacja częściowo już się udała. Londyn i Nowy Jork eksportują do UE swoją własną depresję gospodarczą spowodowaną derywatami. Robią to za pomocą swapów ryzyka kredytowego (CDS), skorumpowanych agencji ratingowych i całego wachlarza brudnych sztuczek finansowych. Nie mamy tu do czynienia z normalnym funkcjonowaniem rynków - mamy do czynienia z otwartą wojną gospodarczą.
Zombie-banki z Wall Street obrały za cel doprowadzenie do chaotycznego rozpadu strefy euro z zamiarem wykupienia później starego kontynentu po okazyjnych cenach. Szakale z londyńskiego City starają się doprowadzić do rozbicia strefy euro, aby w ten sposób tchnąć nowe życie w dogorywający funt brytyjski i zamaskować fakt, że Wielka Brytania jest bardziej zbankrutowana od większości państw członkowskich UE. Anglo-Amerykanie dążą również do zniszczenia euro jako ewentualnego konkurenta dla dolara w roli światowej waluty rezerwowej, w której ustalana jest cena ropy naftowej, prowadzona działalność międzynarodowych instytucji kredytowych i spełniającej wiele innych funkcji. Dolar jest aktualnie tak słaby i niestabilny, że może przetrwać tylko dzięki upadkowi wszystkich innych alternatywnych walut.
Tego tarpely powinni zbanować. Gdzie ma chop jakie dowody? To że 50 widzi to samo, to jeścio nie dowód. Choć to nieco wyklucza, że je na świeicie 50 schizofreników, którzy identycznie hlucynujom.
czy mi się wydaje czy codziennie ten sam tekst wklejasz? po co?
MICHU
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 23:22
qbiq napisał:
test sygnaturki
nie ma to jak pomysły przychodzące człowiekowi do głowy po jo&bro i w oparach dobrego drum'n'bassu
graty
dawniej za krola cwieczka zakopywalo sie mieszek srebnkow do ziemi - taka bezpieczna lokata kapitalu
teraz w 21w. bierze sie es po 3.59 i sie zapomina
daj znac jak spieniezysz;)
qbiq
Liczba postów : 581 Registration date : 01/04/2011
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 23:32
aż taki wariat to nie jestem!!!
mariner
Temat: Re: UFO - 1.06.2012 Pią 01 Cze 2012, 23:35
kiwi napisał:
barura napisał:
czy mi się wydaje czy codziennie ten sam tekst wklejasz? po co?