Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Temat: UFO - 12.06.2012 Wto 12 Cze 2012, 05:20
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
a jednak spec-kreska zadziauaua... po stopy nie wrocili, nocą nie wyleszczyli do tego i pięnego młotka na H1 zrobili... no to stop na zero i paczymy co zrobią tero
a na złotówie ostatnia okazja, żeby się zapakować przed falą trzecią... c'mon miejcie jaja i szorćcie, do wjebania jedynie 200 pipsów ale czymże to jest wobec tysięcy potencjalnego zysq nooo, chociaż mikrolotem
Janusz
Liczba postów : 718 Registration date : 28/12/2008
a na złotówie ostatnia okazja, żeby się zapakować przed falą trzecią... c'mon miejcie jaja i szorćcie, do wjebania jedynie 200 pipsów ale czymże to jest wobec tysięcy potencjalnego zysq nooo, chociaż mikrolotem
A masz tą trójkę
qrde... nie strasz ludzi z rana
ten scenariusz oznacza ze przegramy z rassiją, będzie zamach terrorystyczny na euro, kaczor robi przewrót i przejmuje władzę a ruskie aneksują wschodnie województwa...
Edek robi szeroką konsolę na h4, pewnie będzie jeszcze kilka takich podjazdów, ale to nie jest formacja wzrostowa.
ale ten koślawy OGR na H1 już jak najbardziej jest formacją prowzrostową. qrde, czy tylko ja widzę te fale czecie? moze to i dobrze, znaczy mogą to grać
Edek robi szeroką konsolę na h4, pewnie będzie jeszcze kilka takich podjazdów, ale to nie jest formacja wzrostowa.
ale ten koślawy OGR na H1 już jak najbardziej jest formacją prowzrostową. qrde, czy tylko ja widzę te fale czecie? moze to i dobrze, znaczy mogą to grać
Zależy, jaki masz horyzont czasowy. Na h1 to możesz sporo ujechać na eLkach w takiej konsoli i to nie raz. W dłuższym terminie po takim bujaniu na 99% są spadki.
safranek
Liczba postów : 198 Registration date : 10/12/2008
Jakaś promocja, bodajże Forex Fight, stąd bonus FF, nie czytałem dokładnie warunków ale chyba z automatu zapisują bo ja też coś takiego dostałem , a bonus to jest za obrót.
W dłuższym terminie po takim bujaniu na 99% są spadki.
No horyzont czasowy to ja mam daleeeeeko
Problem w tym, że jako leszcz nie wierzę w swoje zdolności prognostyczne Ma to ręce i nogi od strony formalnej? edit: ta "2" jest w złym miejscu ale wiadomo o co kaman
Ostatnio zmieniony przez qbiq dnia Wto 12 Cze 2012, 08:30, w całości zmieniany 1 raz
chopy wiecie skad zdobyc kwotowania spolek z w20 w postaci bazy danych (csv/txt/xls) z interwalem godzinowym albo mniejszym? oczywiscie powinny sie odswiezac, moze byc z opoznieniem 15 min gpw sobie zyczy 6000/rok
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5910 Registration date : 29/08/2007