znów wszystko wygląda krachowo od .... do ...... gdzie tu esy zapodać ???? i tak do szczytów będzie ???? tak dla otrzeżwienia WIG20 2173.81 +0.42% 10:31 ^CAC CAC40 3053.03 +0.34% Ropa Crude 81.80 +0.81%
_________________ ...... a będzie giciej
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Mi wychodzi jeszcze jeden up na 30-40 pkt (czyli jazda gdzieś w okolice 2200-210) ale możliwe że do rozliczenie up choćby "skały srały" a potem się zobaczy tym bardziej że będzie już wiadomo co z Grecją
Reser
dzięki Opcjo i Antonio za linka o Tsu Zu z powodu spalowania się rynków przechodze na złotowe target dziennie 1000 pipsów aktualnie eL (stop 3.4485) , wczesniejszą historie odpuszczam bo za duzo pisania dno trendu wzrostowego 3.4376 (stop bezwzgledny) H4 konczy korekte wczorajszej szarży, zaraz pokrycie p.zwrotnych z 4 interwałów, bedzie jazda bez czymanki:)
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
mi wygląda, że zasięg pierwszej fali wzrostu został osiągnięty jakies wykwity oczywiście w porywach som mozliwe nie jest to oczywiście zachęta do esów !!!! w hossie dołki wyzyskujemy do londzenia
_________________ ...... a będzie giciej
qbiq
Liczba postów : 581 Registration date : 01/04/2011
dzięki Opcjo i Antonio za linka o Tsu Zu z powodu spalowania się rynków przechodze na złotowe target dziennie 1000 pipsów aktualnie eL (stop 3.4485) , wczesniejszą historie odpuszczam bo za duzo pisania dno trendu wzrostowego 3.4376 (stop bezwzgledny) H4 konczy korekte wczorajszej szarży, zaraz pokrycie p.zwrotnych z 4 interwałów, bedzie jazda bez czymanki:)
et tu, Brute, contra me?
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
et tu, Brute, contra me?
ponizej stopa bezwzglednego z przypilnowaniem M1 jestem z Tobą cesarzu
Reser
sygnały poszły a wy stoicie na peronie i patrzycie na odjeżdżający pociąg z rozdziawioną japą....
może jeszcze wrócą, zawsze jakiś pociotek kierownika pociągu się spóźnia
A jakim to pociągiem kolega obecnie podróżuje, miejscówka i bilecik wykupione?
Na FW20 mam L z wczorajszego opena i czekam na kontrolę biletów i cuś się nie mogę doczekać... chyba za dużo gapowiczów i kanary nie nadążają ze sprawdzaniem, zdążę wysiąść w Kołobrzegu jak tak dalej pójdzie
A reszta w stopce plus cuś tam jeszcze na edziu z nocnego dołka.
Tak więc jak widzisz grubo bycze podejście mam do tematu... czy słusznie? Historia mnie osądzi
Nie ma sprawy. Mnie podoba się prawdziwość cytatu z Twojej stopki: "Tylko synteza podejścia mechanicznego z intuicyjnym czyni ze spekulanta Mistrza Spekulacji. Wcześniej, czy później wszyscy zostajemy zmuszeni do pogodzenia się z tym, że rynek nie daje się zamknąć w mechanicznej formule."
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Jakaś cicha korba się zaczyna ogólnie na walutach.
czyli sa juś jakieś sygnały, że hossa ??/ po 150 punktów odbicia u nas ???? ufomiski dostaną L od grubego gdy będzie zamykał swoje ))) wtedy siem naczytamy o białkowaniu ???
czyli sa juś jakieś sygnały, że hossa ??/ po 150 punktów odbicia u nas ???? ufomiski dostaną L od grubego gdy będzie zamykał swoje ))) wtedy siem naczytamy o białkowaniu ???
U mnie koniec bessy ale jeszcze nie hossa - ja gram w średnim terminie. W takim układzie będę mógł grać od bandy do bandy czego nie umiem za bardzo. Wiec małymi kwotami dydaktycznie albo wcale. Czeka nas rozliczenie serii, a potem koniec półrocza więc mogą dziać się różne dziwne rzeczy.
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
U mnie koniec bessy ale jeszcze nie hossa - ja gram w średnim terminie. W takim układzie będę mógł grać od bandy do bandy czego nie umiem za bardzo. Wiec małymi kwotami dydaktycznie albo wcale. Czeka nas rozliczenie serii, a potem koniec półrocza więc mogą dziać się różne dziwne rzeczy.
już siem dzieją )) zerknij na dzienny indeks co rysuje to jakiś wystrzał miśka na orbitę znaczy kręcimy serial - miesie w kosmosie