lamalem sie z tymi Chorawatami zeby remis tez dodac ale postawilem na Wlochy bez remisu
ale moj kumpel typer ostro na Wlochow dawal
jesli tak gra taka wspaniala druzyna to nie daje duzych szans im
przekombinowali chcieli dowiesc 1-0 do konca i ich wywiezli
czyli na te 208 popłynęliśmy ? : /
Mylogi sobie Moralesa wkleił w awatar i zawsze po jebnięciu o glebę powstaje jak Feniks z popiołu
bossssskieeeeee:)
a co ma nie wstać to klienci są w czarnej d....
HIOB prawda jest taka że to klienci szacują ryzyko wplacajac pieniadze jak chce mieć 100 % bezpiecznie niech zapierdala na lokate, zawsze to 5% r/r trzeba tez wyraxnie zaznaczyc ze mozna calosc stracic albo grac ostroznie na osiagniecie 10% rocznie
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
No nic jutro rozliczenie wróble ćwierkają że wszysko zależy od opcji przynajmniej na zachodzie a u nas podobno poziom ok 2200 u nas oczywiście na gpw są tak zajebani robotą że jeszcze nie zdążyli uaktualnić tabeli koncentracji jeśli to ma jakieś znaczenie
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
lamalem sie z tymi Chorawatami zeby remis tez dodac ale postawilem na Wlochy bez remisu
Mylogi sobie Moralesa wkleił w awatar i zawsze po jebnięciu o glebę powstaje jak Feniks z popiołu
HIOB prawda jest taka że to klienci szacują ryzyko wplacajac pieniadze jak chce mieć 100 % bezpiecznie niech zapierdala na lokate, zawsze to 5% r/r trzeba tez wyraxnie zaznaczyc ze mozna calosc stracic albo grac ostroznie na osiagniecie 10% rocznie
Niestety każdy kto gra pieniędzmi klientów to cipa a nie trader. Obojętne czy się nazywa Mylogi czy jakiś Antoś. Po jaki wuj się moczyć i narażać mogąc samemu czepać kapuchę
Jeśli chce pomóc to niech to robi za darmo a nie pierdoli głupot.
w84u
Liczba postów : 199 Age : 54 Location : PL Registration date : 13/11/2011
Jak nie dopilnowali interesu, to teraz niech się martwią. Mogli np przekonać włoskich kopaczy do lepszej gry (np batem), połamać nogi kilku Chorwatom lub skłonić sędziego do właściwego sędziowania. A oni znów bezdusznie wykorzystali Mylogiego.
BTW nowoczesna unijna ekonomia w pigułce.
Ezet Główny Troll UFO
Niestety każdy kto gra pieniędzmi klientów to cipa a nie trader. Obojętne czy się nazywa Mylogi czy jakiś Antoś. Po jaki wuj się moczyć i narażać mogąc samemu czepać kapuchę
Ja z chęcią wpierdolę Waszą kasę za darmo Jest chętny?
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Czw 14 Cze 2012, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
tutaj sie niezgodze ze za darmo, a jak klient chce sam sobie pograc to prosze bardzo, umowa jest umowa 50/50 jego kasa moje wrzody
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
nie mam teraz czasu na pisanie, tylko jedna rzecz do ARG-OSa:
pisałeś, że moje kreski działają tylko historycznie i po fakcie otóż, mój panie, nie wiesz o mnie jednej rzeczy - nie gram jak bezmyślny matołek na formacje przeczytanie w książkach jeśli coś zadziała historycznie (formacja, fibo, fala, fakeout breakout, a zwłaszcza dupokreski), jak to skrzętnie notuję i wprowadzam ze screenem do mojej book of examples oraz na arkusze cheat sheets, zwłaszcza trade'y, które wrąbałam, nie muszę chyba dodawać, że te notatki następnie wałkuję w każdej wolnej chwili
Elliott kilka lat opracowywał swoją teorię katalogując wzorce fal, ciekawe ile mi czasu zajmie opisanie wszystkich ciekawych patternów, abym mogła trzaskać kasę jak drukarki Bernanke.
tyle, wracam do katalogowania
P.S. Do wszystkich: Od kiedy tu jestem, czytam wszystkie posty z góry na dół, a pamięć prawie mam absolutną - żadne edytowanie postów o dziwkach, przerabianie na miłe koleżanki itp. mi nie umknie, jeśli chcecie jakieś uwagi wymieniać na mój temat licząc, że się o tym nie dowiem, to tylko na priv
qbiq
Liczba postów : 581 Registration date : 01/04/2011
W sumie.. to masz rację
Ezet Główny Troll UFO
W sumie.. to masz rację
chyba nie drogi kliencie czy zarobi pan dziennie 500 z 10k : nie no widzi pan bo ja z palcem w doopie z zamknietymi oczyma :aha
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
W sumie.. to masz rację
chyba nie drogi kliencie czy zarobi pan dziennie 500 z 10k : nie no widzi pan bo ja z palcem w doopie z zamknietymi oczyma :aha
I tym samym te 10kilo wyjebać w kosmos następnego dnia
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
re Julia obiecujemy nic o Tobie bez Ciebie ps. było do Arg-osa ale naprawde nie jest Ci potrzebny zaden katalog zaszłości zawsze to jest bieżąca cena i poziom równowagi, nad czy pod.kropka
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
W sumie.. to masz rację
I tym samym te 10kilo wyjebać w kosmos następnego dnia
oj to bardzo szybko ale czy taki był cel ?
qbiq
Liczba postów : 581 Registration date : 01/04/2011
Co się chwalisz Ja z 26zł pozostałych na Admiralsie zrobiłem kiedyś 270zł i wjebałem do 4,25zł na mikrolotach
szacun...
ale nie chwalę sie, po prostu się jaram bo coraz lepiej mi idzie, muszę tylko przestać popełniać tyle błędów to nie będę tracił tego co zarobię... bo widze, że potrafię zarabiać, a to najważniejsze
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
dzis nas spacerze spotykam małzeństwo, pytają sie czy znam pana X , mówie ze kojarzę gościa, a oni na to ze im ukradł 60 tysiecy zł pytam sie a jak to niby zrobił? powierzylismy mu w 2009 r 60 tysięcy zł zeby nam inwestował na kontraktach, ze wiele dobrego o nim słyszeli itd itd mówie im czyli nie ukradł, bo powierzajac pieniadze gosciowi pewnie liczyliscie na mega zysk, a jak wiadomo jak sie liczy na duzy zysk to trzeba sie liczyc ze stratą nawet całosci zainwestowanej kwoty, w koncu to instrumenty pochodne oni mi mówią ze nie wiedzieli ze to takie ryzyko, ze inaczej sie umawiali itp no to im mówie czy zapytali sie jakie jest ryzyko? oni jak sie mozna było spodziewac cmokali i mlaskali sapali i zaczynali mnie najnormalniej wkurwiac bo nie dosc ze mam problemy z moją mamą to wysłuchuje jakis jebanych frajerów od sprzedawcy marzeń. Więc im mówie za głupote sie płaci, zeby panstwo zarobili 60tysięcy trzeba na to duzo poswiecic a wy od tak bez umowy na papierze dajecie obcemu człowiekowi w zarządzanie. Owszem znam goscia, pare razy w dawnych czasach spotykałem w DM ale nie bylbym takim frajerem zeby dac komus 60 tysięcy?? na waszym miejscu nawet bym sie do tego nie przyznawał bo dajecie sie poznać jako skończeni frajerzy którzy nie mają nic w głowach
Teraz wieczorem jak o tym myśle zmieniam moje zdanie o sprzedawcach marzeń, dalej wg mnie są w pewnym sensie ...... ale nie mnie oceniac ich postępowanie, więc odpuszczam na zawsze ten temat, niech sie reklamują tu do woli, jak ktos frajer to to juz jego problem. Z mojej strony pokój
Ostatnio zmieniony przez KRT dnia Czw 14 Cze 2012, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Ezet Główny Troll UFO