Dave, prosiłeś mnie na priv, aby nie odpowiadał na głupie zaczepki, bo tym ludziom tylko na tym zależy, aby kogoś wkurzać. Dostosowałem się - nie pisałem nic, co mogłoby obrażać kogokolwiek. Jednakże znowu jestem prowokowany, a robi się to celowo.
A ja to widzę inaczej najstarsi UFOcy kiedyś nauczyli się jeden od drugiego i teraz już im się nie chce ostatnio ciągneli to Inwestor, Karnak, Delphia i niewielu innych Inwestor ostatnio prosił o kreski od Exa i filipa ale to olali a Ty pokazujesz tylko zyskowne transakcje a Twoje wykresy są zagadkowe i chyba w tym jest problem
nieeeeeee to jest zawiść hahahahaha
To do mnie Ale ja nie jestem zawistny wydaje misie że nie dałem powodu do takiego myślenia
pzdr
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Dave, prosiłeś mnie na priv, aby nie odpowiadał na głupie zaczepki, bo tym ludziom tylko na tym zależy, aby kogoś wkurzać. Dostosowałem się - nie pisałem nic, co mogłoby obrażać kogokolwiek. Jednakże znowu jestem prowokowany, a robi się to celowo.
A ja to widzę inaczej najstarsi UFOcy kiedyś nauczyli się jeden od drugiego i teraz już im się nie chce ostatnio ciągneli to Inwestor, Karnak, Delphia i niewielu innych Inwestor ostatnio prosił o kreski od Exa i filipa ale to olali a Ty pokazujesz tylko zyskowne transakcje a Twoje wykresy są zagadkowe i chyba w tym jest problem
To do mnie Ale ja nie jestem zawistny wydaje misie że nie dałem powodu do takiego myślenia
pzdr
Jednak to było o mnie no cóż człowiek uczy się całe życie
fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
pzdr
Jednak to było o mnie no cóż człowiek uczy się całe życie
do ciebie?? ja tylko zartowalem, chłopie ogarnij sie
qbiq
Liczba postów : 581 Registration date : 01/04/2011
Nie będzie to nieeleganckie, gdy zapytam Cię Jones jak często w miesiącu dokonujesz transakcji i jaki masz RR średni?
PS. dobry art http://www.fxstreet.com/education/related-markets/lessons-from-the-pros-india-markets/2012/02/08/
generalnie wedle ostatnich założeń średnio to jakieś 20 RR to nie wiem co dokładnie znaczy ? ile ryzykuje na pozycje czy jak ? hej PS link coś żle działa ?