Pismaki Aktywa OFE 52 mln a stracili 150 mln. Pomyliło mu się tylko o 3 zera
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
Temat: Cris Nie 24 Cze 2012, 22:00
qbiq napisał:
Dodam jeszcze, że mój scenariusz bazowy na WIG20 wygląda tak:
Za tą megakorektę z czerwca 2011 "odpowiada" skrócona podfalka 5 (oczywiscie to sqtek nie przyczyna
Oczywiście mogę siakieś herezje głosić bo elliotta nie znam na tyle, żeby być tego pewien ale ta rozpiska wiele tłumaczy...
Widać również że zielona linia kanału nie jest tak do końca z doopy, mimo, że ma 2 punkty podparcia - jej rzut na inne miejsca pokazuje, że wykres notorycznie używa tego wzoru i cały czas jest to jakiś opór/wsparcie - co ciekawsze rzuty pokazałem
Dlatego uważam, że to jest właśnie TA linia i TEN dołek. I mówię tu o tym razem z neuronem od początku i wykresy z innymi doopokreskami potwierdzajace ten dołek też wklejałem (pzdr. Tarzana
Co to teraz oznacza? Ano, robimy kolejne duże pięć fal do góry w dużym C. Z równości fal, przy założeniu że od dołka na 1250 zrobimy ABC wynika, że jedziemy na 3700 ale to już by była gruba przesada, nawet jak dla mnie
Dlatego uwazam, że "duza" fala C będzie jednak skrócona i obstawiam okolice 3300.
I to właśnie będzie ten ostatni bal na Titanicu.
W tej sytuacji strategia jest prosta - tak długo jak nie przebiją TEGO dołka, każda koretka to L i tyle w temacie.
Tak więc miśki czekajace na grunwald, zastanówcie się nad tym i przemyślcie sprawę... bo wpierdolicie kupę kasy na łapaniu górek a na końcu uwierzycie razem z ulicąw hossę i nie weźmiecie tych emerytalnych esek po 3K
W sumie nie powiniennem wam tego w ogóle pokazywać, bo im wiecej ludzi pod to zagra tym mniejsza szansa, że się spełni ale i tak nikt w to tu nie uwierzy
A Wzór się już tka od dawna i to co już nieuniknione musi się dopełnić
Raczej ta linia jest ważniejsza. Mówią o tym obroty i p=ty styczne.
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Nie 24 Cze 2012, 22:27
a na każdym ruchu Czosnek prowizje stuka ale minister finansów nie stuknie sie w czoło
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Nie 24 Cze 2012, 22:39
DOGRYWKA!
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Nie 24 Cze 2012, 22:43
MaRkEt TrAdEr napisał:
DOGRYWKA!
mnie to nawet karne nudzą
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Nie 24 Cze 2012, 22:44
EX napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
Nagrywane wczoraj:-)
juś najebany byłem wcześniej na tej gitarce coś o proboszczu śpiewali chamskiego ale nie zdążyłem nagrać
dałem im na browara 2 dutki
Czy mnie się zdaje czy tam w tle po lewej Lemoniada
Nie, Lemoniady juś nie ma od paru lat a teraz jest cherry club tylko ze to tez nie tu a na Qźniczej:-) to po lewej to Bierhalle - zajebiaty browar maja.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Skup się /na wykresie/ na tym w co grasz. Może, kiedyś, zobaczysz, dlaczego bidula na H1 po luce rośnie, kiedy przestanie i jak to wygląda na wyższych interwałach. Jakiś czas /raczej dłuższy/ mnie nie będzie /chyba, że się naprocentuję/, mam remont własnoręcznie robiony. Lubię sam, potrafię tak samo spieprzyć jak 'fachowcy'.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
"Derbami Krakowa" nazwali mieszkańcy stolicy Małopolski ćwierćfinał Euro, w którym piłkarze Anglii zmierzą się z Włochami. Obie ekipy w trakcie mistrzostw trenują w tym mieście
Angole i żabojady to w ogóle tak siadły na psy w piłce, że szok. Były czasy, że każy się bał z nimi grać a teraz to są cioty do nabijania punktów. Italia może też nie jest druzyną najwyższych lotów ale aż tak się nie frajerzy jak Brytole.
Widać, że Espańa zasługuje na przedłużenie tytułu Mistrza na kolejne 4 lata.