|
| UFO -23-24.06.2012r. WEKEND | |
|
+22IronFX MedKit* Małolat kiwi barany w84u karnak filip EX Reser mariner AgroTrader zibi Dave qbiq janek fabularasa inwestor REALISTA tarzan SYLWESTER Jones 26 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
qbiq
Liczba postów : 581 Registration date : 01/04/2011
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 18:36 | |
| - Jones napisał:
- wychodzi eS
hej Od dołka można było juz narysować parę takich linii, które przechodzili a potem rosło dalej. I znowu - brakuje trzeciego punktu, żeby to uznać ża wiarygoną linię. Za to mamy wiarygodną linię trendu spadkowego o wyzszym interwale. A ponieważ spadło już bardzo mocno, rynek szuka okazji do korekty i przetestowania jej poraz czwarty. Ewentualni widać potencjalną linię rysujacego się szybszego trendu spadkowego i tą własnie linię rynek bedzie chciał uwiarygodnić, bo na razie jest lekko z doopy. A oscylatory w takich trendach dają mylne sygnały, sam wiesz... W obecnym przypadku raczej należy szukać sygnałów odwrócenia a nie kontynuacji. A takich sygnałów jest wiele. | |
| | | EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 19:17 | |
| | |
| | | fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
| | | | filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 19:35 | |
| - MaRkEt TrAdEr napisał:
- Merklowa wczoraj orgazmu cztery razy dostała za to Loew to jakiś sztywniak totalny: przy wyniq 4:1 on nawet się nie cieszył DEBIL (oczekiwał 20:0??) dałby se na luz, Smuda to się cieszył gdy Tytoń obronił strzał
na tym polega własnie podstawowa róznica na kazdej płaszczyznie pomiedzy Niemcami a Polakami.... oni patrza na wynik i jakosc...a my co najwyzej na wynik.... np. oni buduja autostrady ktorych remontowac nie trzeba a my budujemy autostrady...zeby zdazyc btw, nasza grupa "smierci" polegla na przedbiegu.... | |
| | | REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 19:37 | |
| http://www.tvn24.pl/grecy-chca-renegocjowac-pomoc-wstrzymac-ciecia-i-nowe-podatki,260448,s.html No to w poniedziałek luczka w dół na edziu...w końcu do parytetu 1:1 kawał drogi, czas ją zacząc ciekawe, kiedy zażądają podwyżek dla budżetówki ? | |
| | | karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 19:48 | |
| Mam proste pytanie: Od jakiego poziomu nastawieni misiowo do rynku zaczną brać L? | |
| | | EX
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 19:55 | |
| - REALISTA napisał:
- http://www.tvn24.pl/grecy-chca-renegocjowac-pomoc-wstrzymac-ciecia-i-nowe-podatki,260448,s.html
No to w poniedziałek luczka w dół na edziu...w końcu do parytetu 1:1 kawał drogi, czas ją zacząc ciekawe, kiedy zażądają podwyżek dla budżetówki ? Grasz na edziu - Cytat :
Grecja prywatyzuje kurorty
Zmuszona do szukania oszczędności i podporządkowania się warunkom międzynarodowej pomocy Grecja wyprzedaje swoje najbardziej wartościowe nieruchomości.
Grecki bank centralny zaczyna sprywatyzować część swoich nieruchomości, do których zaliczają się chętnie odwiedzane przez turystów kurorty i hotele. Na pierwszy ogień idzie zlokalizowany na Riwierze Ateńskiej prestiżowy kompleks wypoczynkowy Astir Palace odwiedzany przez światowych przywódców i gwiazdy pop kultury.
Według Aristotelisa Karytinosa, dyrektora ds. nieruchomości greckiego banku centralnego, liczący ponad 3,3 mln m2 Astir Palace już przyciągnął uwagę inwestorów. Jednak istnieją wątpliwości, czy w czasach kryzysu i niepewności gospodarczej na Peloponezie uda się bankowi centralnemu osiągnąć dobrą cenę. Dlatego transakcja będzie ważnym testem atrakcyjności greckich nieruchomości.
Grecy planują sprzedaż w jednym pakiecie kompleksów hotelowych i domków letniskowych otoczonych przez prywatne plaże, a w osiągnięciu możliwie najwyższej ceny ma pomóc fundusz Hellenic Republic Asset Development Fund (HRADF), państwowa spółka powołana do przeprowadzania prywatyzacji. Do 2020 r. Grecja liczy na zebranie 50 mld euro ze sprzedaży swoich aktywów, których połowę stanowią nieruchomości. Ich prywatyzacja jest jednym z warunków pakietów pomocowych opiewających na łączną sumę 240 mld euro otrzymanych od Unii Europejskiej i Międzynarodowego Funduszu Walutowego.
Według Yannisa Perrotisa, dyrektora firmy konsultingowej CBRE Atria, dotychczasowa polityka greckich władz polegająca na dzierżawieniu nieruchomości odstraszała potencjalnych inwestorów. Plany HRADF, które zakładają również sprzedaż udziałów w państwowych spółkach i przedsiębiorstwach górniczych, zostały opóźnione o parę miesięcy z powodu politycznego impasu spowodowanego majowymi wyborami.
Od otwarcia w 1960 r. kurort odwiedzali wielcy tego świata tacy jak Nelson Mandela, Tony Blair czy Frank Sinatra. W latach 1993 i 2009 kompleks był miejscem spotkania nieformalnej grupy Bilderberg składającej się nieformalne międzynarodowe z wpływowych ludzi świata biznesu i polityki.
– Posiadłości takie jak Astir są wyjątkowe i najlepsze w swojej klasie dobrze się sprzedają i potrafią trzymać wartość. Jednak z drugiej strony, cały świat patrzy teraz na Grecję i może być ona postrzegana jako bardzo ryzykowne środowisko biznesowe, dopóki nie będzie wiadomo na pewno czy euro się utrzyma – uważa Mike Braunholtz z Prestige Property Group zajmującej się sprzedażą luksusowych nieruchomości na całym świecie.
Astir Palace Hotel, spółka akcyjna będąca właścicielem kurortu, jest wyceniana na 166 mln euro. Grecki bank centralny, największy krajowy kredytodawca, który zanotował w pierwszym kwartale stratę 537 mln euro, ma 85 proc. udziałów w tej spółce. Bank jest również właścicielem działki liczącej 188 tys. m2, na której zlokalizowane są dwa hotele i 58 domków letniskowych. Dzierżawi także działkę o powierzchni 112 tys. m2, na której stoi hotel Afrodyta.
Sprzedaż Astir Palace może otworzyć worek liczący ponad 70 tys. nieruchomości należących do HRADF i stanowić odejście od dotychczasowej greckiej polityki niesprzedawania państwowych nieruchomości. Do tej pory państwo jedynie dzierżawiło swoje działki i nieruchomości. – Wygląda na to, że oferowanie długoterminowej dzierżawy nie jest efektywne i rynek zakomunikował o tym HRADF. Teraz państwo dostrzegło, że wzrosło zainteresowanie sprzedażą, więc fundusz będzie się musiał dostosować – powiedział Yannis Perrotis.
Każdego roku od 9 lat Astir Palace Hotel notował straty i jest zadłużony na 20,7 mln euro. Odmawiając odpowiedzi na pytanie o wycenę kompleksu, Aristotelis Karytinos stwierdził – Prawdziwa wartość znajduje się w nieruchomości, jej rynkowa wycena w żaden sposób nie odzwierciedla faktycznej wartości. Analitycy podkreślają, że pieniądze można zarobić przede wszystkim w branży hotelarskiej. – Jeśli Grecja opuści strefę euro, nastąpi boom w turystyce ponieważ przyjezdni będą mieli dysponowali silniejszą walutą – uważa Perrotis.
W 2011 r. Hellada przyciągnęła 16,4 mln zagranicznych turystów, a branża zanotowała przychody w wysokości 10,5 mld euro, o 9,3 proc. więcej niż rok wcześniej – wynika z danych Stowarzyszenia Greckich Przedsiębiorstw Turystycznych (SETE). Turystyka stanowi ok. 17 proc. greckiego PKB i zapewnia pracę ponad 758 tys. ludzi (18 proc. pracujących w kraju). Jednak w I kw. b.r. przychody z turystyki w Grecji spadły o 15,1 proc. w porównaniu z tym samym okresem ubiegłego roku. O 11,7 proc., do 979 tysięcy, zmalała również liczba odwiedzających Grecję.
Ostatnio zmieniony przez EX dnia Sob 23 Cze 2012, 20:40, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 20:07 | |
| - karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Od jakiego poziomu nastawieni misiowo do rynku zaczną brać L? Paniał aluzju W20 - 4000 pzpr | |
| | | Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 20:18 | |
| - qbiq napisał:
- Jones napisał:
- wychodzi eS
hej Od dołka można było juz narysować parę takich linii, które przechodzili a potem rosło dalej. I znowu - brakuje trzeciego punktu, żeby to uznać ża wiarygoną linię. Za to mamy wiarygodną linię trendu spadkowego o wyzszym interwale. A ponieważ spadło już bardzo mocno, rynek szuka okazji do korekty i przetestowania jej poraz czwarty. Ewentualni widać potencjalną linię rysujacego się szybszego trendu spadkowego i tą własnie linię rynek bedzie chciał uwiarygodnić, bo na razie jest lekko z doopy. A oscylatory w takich trendach dają mylne sygnały, sam wiesz...
W obecnym przypadku raczej należy szukać sygnałów odwrócenia a nie kontynuacji. A takich sygnałów jest wiele.
sygnał odwrócenia już był np tu https://ufoforum.forumotion.com/t2345-eurusd#738254 hej | |
| | | EX
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 20:34 | |
| | |
| | | w84u
Liczba postów : 199 Age : 54 Location : PL Registration date : 13/11/2011
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 20:44 | |
| - karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Od jakiego poziomu nastawieni misiowo do rynku zaczną brać L? A możesz podać jakiś argument (poza kreskami) na korzyść L na średni (powiedzmy pół roku) termin? | |
| | | karnak
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 20:58 | |
| - w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Od jakiego poziomu nastawieni misiowo do rynku zaczną brać L? A możesz podać jakiś argument (poza kreskami) na korzyść L na średni (powiedzmy pół roku) termin?
Nie mam zamiaru przekonywać kogoś. Pytam się o ten poziom, bo od dna urosło 200 pkt, co chyba nie jest wartością do olania, jakby nie nazwać tego trendu wzrostowego (krótkoterminowy, średnioterminowy itp.), to po prostu trzeba było wskakiwać, jak się zaczynał, nogi na stół i czekać, bo a nóż będzie z tego coś więcej niż tylko korekta trendu spadkowego od 2900. Stąd pytanie do miśka tego od 2900 (jak istnieje), od jakiego poziomu to już nie korekta spadku tylko nowe? | |
| | | EX
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:04 | |
|
Ostatnio zmieniony przez EX dnia Sob 23 Cze 2012, 21:05, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:04 | |
| - karnak napisał:
- w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Od jakiego poziomu nastawieni misiowo do rynku zaczną brać L? A możesz podać jakiś argument (poza kreskami) na korzyść L na średni (powiedzmy pół roku) termin?
Nie mam zamiaru przekonywać kogoś. Pytam się o ten poziom, bo od dna urosło 200 pkt, co chyba nie jest wartością do olania, jakby nie nazwać tego trendu wzrostowego (krótkoterminowy, średnioterminowy itp.), to po prostu trzeba było wskakiwać, jak się zaczynał, nogi na stół i czekać, bo a nóż będzie z tego coś więcej niż tylko korekta trendu spadkowego od 2900. Stąd pytanie do miśka tego od 2900 (jak istnieje), od jakiego poziomu to już nie korekta spadku tylko nowe? A ja nie wierze w Twoje wyjaśnienie | |
| | | karnak
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:07 | |
| - mariner napisał:
- karnak napisał:
- w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Nie mam zamiaru przekonywać kogoś. Pytam się o ten poziom, bo od dna urosło 200 pkt, co chyba nie jest wartością do olania, jakby nie nazwać tego trendu wzrostowego (krótkoterminowy, średnioterminowy itp.), to po prostu trzeba było wskakiwać, jak się zaczynał, nogi na stół i czekać, bo a nóż będzie z tego coś więcej niż tylko korekta trendu spadkowego od 2900. Stąd pytanie do miśka tego od 2900 (jak istnieje), od jakiego poziomu to już nie korekta spadku tylko nowe? A ja nie wierze w Twoje wyjaśnienie
Może jaśniej. | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:09 | |
| - karnak napisał:
- mariner napisał:
- karnak napisał:
- w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Nie mam zamiaru przekonywać kogoś. Pytam się o ten poziom, bo od dna urosło 200 pkt, co chyba nie jest wartością do olania, jakby nie nazwać tego trendu wzrostowego (krótkoterminowy, średnioterminowy itp.), to po prostu trzeba było wskakiwać, jak się zaczynał, nogi na stół i czekać, bo a nóż będzie z tego coś więcej niż tylko korekta trendu spadkowego od 2900. Stąd pytanie do miśka tego od 2900 (jak istnieje), od jakiego poziomu to już nie korekta spadku tylko nowe? A ja nie wierze w Twoje wyjaśnienie
Może jaśniej. Bo to nie było pytanie | |
| | | qbiq
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:12 | |
| Mój scenariusz bazowy na złotówie, pod który odnowiłem pozycję Oczywiscie na edq też musielibyśmy zatem być w 3w3 ale z moich falek wychodzi, że to możliwe | |
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:21 | |
| - karnak napisał:
- mariner napisał:
- karnak napisał:
- w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Może jaśniej. ja Karnak też nie qmam tej wrzutki; równie dobrze można odwrócić pytanie, a raczej stwierdzenie: a może mamy 200 punktów odbitki przed kolejną falką spadkową na 1800 ? gdzie byczki macie zamiar otwierać S ? po przebiciu 2000 ? Prawda, że te pytania/stwierdzenia są głupie ? Nie twierdzę, że tak będzie... na razie widzę ,że sytuacja w Europie jest , delikatnie mówiąc , gówniana i dynamiczna, i podstaw fundamentalnych nie ma do wzrostów , gdyż od kilku lat zwalczaniem kryzysu zajmują się ci sami politycy i banksterzy, różni "znafcy" i autorytety ekonomiczne, którzy są współwinni obecnego kryzysu, i stosują stale te same narzędzia i środki, które nie działają i pogłębiają ten kryzys; zupełnie jak idioci...przypominają psa kręcącego się w kółko próbującego złapać własny ogon | |
| | | EX
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:31 | |
| - mariner napisał:
- karnak napisał:
- w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Przedstaw własne mariner z chęcią poczytam | |
| | | karnak
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:33 | |
| - REALISTA napisał:
- karnak napisał:
- mariner napisał:
- karnak napisał:
- w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Może jaśniej. ja Karnak też nie qmam tej wrzutki; równie dobrze można odwrócić pytanie, a raczej stwierdzenie: a może mamy 200 punktów odbitki przed kolejną falką spadkową na 1800 ? gdzie byczki macie zamiar otwierać S ? po przebiciu 2000 ? Prawda, że te pytania/stwierdzenia są głupie ? Nie twierdzę, że tak będzie... na razie widzę ,że sytuacja w Europie jest , delikatnie mówiąc , gówniana i dynamiczna, i podstaw fundamentalnych nie ma do wzrostów , gdyż od kilku lat zwalczaniem kryzysu zajmują się ci sami politycy i banksterzy, różni "znafcy" i autorytety ekonomiczne, którzy są współwinni obecnego kryzysu, i stosują stale te same narzędzia i środki, które nie działają i pogłębiają ten kryzys; zupełnie jak idioci...przypominają psa kręcącego się w kółko próbującego złapać własny ogon Czas pokaże, jak na razie czerwiec daje nieźle zarobić długim i takie ruchy należy wyłapywać niezależnie czy są racjonalne, czy nie, przecież jak się chce zarobić to nie można grać pod nic.
Ostatnio zmieniony przez karnak dnia Sob 23 Cze 2012, 21:36, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:33 | |
| ŻABOJADY SĄ CIENKIE JAK BOLKA TRAMPKI!!
Z czym do mistrza? Grają na podobnym levelu jak Polska.
ESPANIA IDZIE NA MAJSTRA! I NAWET HELMUTY BĘDĄ W DUPIE
| |
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:45 | |
| - karnak napisał:
- REALISTA napisał:
- karnak napisał:
- mariner napisał:
- karnak napisał:
- w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Może jaśniej. ja Karnak też nie qmam tej wrzutki; równie dobrze można odwrócić pytanie, a raczej stwierdzenie: a może mamy 200 punktów odbitki przed kolejną falką spadkową na 1800 ? gdzie byczki macie zamiar otwierać S ? po przebiciu 2000 ? Prawda, że te pytania/stwierdzenia są głupie ? Nie twierdzę, że tak będzie... na razie widzę ,że sytuacja w Europie jest , delikatnie mówiąc , gówniana i dynamiczna, i podstaw fundamentalnych nie ma do wzrostów , gdyż od kilku lat zwalczaniem kryzysu zajmują się ci sami politycy i banksterzy, różni "znafcy" i autorytety ekonomiczne, którzy są współwinni obecnego kryzysu, i stosują stale te same narzędzia i środki, które nie działają i pogłębiają ten kryzys; zupełnie jak idioci...przypominają psa kręcącego się w kółko próbującego złapać własny ogon Czas pokaże, jak na razie czerwiec daje nieźle zarobić długim i takie ruchy należy wyłapywać niezależnie czy są racjonalne, czy nie, przecież jak się chce zarobić to nie można grać pod nic. oczywiście, sam trochę zarobiłem na PZU...ale w trwały trend wzrostowy na razie nie wierzę, zwłaszcza, że w Polsce też idzie kicha ( budowlanka !!!) | |
| | | qbiq
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:45 | |
| - REALISTA napisał:
ja Karnak też nie qmam tej wrzutki; równie dobrze można odwrócić pytanie, a raczej stwierdzenie: a może mamy 200 punktów odbitki przed kolejną falką spadkową na 1800 ? gdzie byczki macie zamiar otwierać S ? po przebiciu 2000 ? Prawda, że te pytania/stwierdzenia są głupie ? Nie twierdzę, że tak będzie... na razie widzę ,że sytuacja w Europie jest , delikatnie mówiąc , gówniana i dynamiczna, i podstaw fundamentalnych nie ma do wzrostów , gdyż od kilku lat zwalczaniem kryzysu zajmują się ci sami politycy i banksterzy, różni "znafcy" i autorytety ekonomiczne, którzy są współwinni obecnego kryzysu, i stosują stale te same narzędzia i środki, które nie działają i pogłębiają ten kryzys; zupełnie jak idioci...przypominają psa kręcącego się w kółko próbującego złapać własny ogon [/quote] Ja otwierałbym S na grajdole na pierwszej korekcie po wyraźnim przebicu przez WIG20 obecnego dołka. Ale to niemożliwe, żeby przebili bo to był dołek i niżej w tym roq nie zejdą A co do kryzysu - to wszystko pic na wodęfotomontaż, bajeczka dla ulicy. Tzn. kryzys jest ale nie przeszkodzi to w ostatnim balu na Titanicu Dopiero jak ulicy pożenia towar to będzie to na co tak czekasz: | |
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:51 | |
| - qbiq napisał:
- REALISTA napisał:
ja Karnak też nie qmam tej wrzutki; równie dobrze można odwrócić pytanie, a raczej stwierdzenie: a może mamy 200 punktów odbitki przed kolejną falką spadkową na 1800 ? gdzie byczki macie zamiar otwierać S ? po przebiciu 2000 ? Prawda, że te pytania/stwierdzenia są głupie ? Nie twierdzę, że tak będzie... na razie widzę ,że sytuacja w Europie jest , delikatnie mówiąc , gówniana i dynamiczna, i podstaw fundamentalnych nie ma do wzrostów , gdyż od kilku lat zwalczaniem kryzysu zajmują się ci sami politycy i banksterzy, różni "znafcy" i autorytety ekonomiczne, którzy są współwinni obecnego kryzysu, i stosują stale te same narzędzia i środki, które nie działają i pogłębiają ten kryzys; zupełnie jak idioci...przypominają psa kręcącego się w kółko próbującego złapać własny ogon Ja otwierałbym S na grajdole na pierwszej korekcie po wyraźnim przebicu przez WIG20 obecnego dołka. Ale to niemożliwe, żeby przebili bo to był dołek i niżej w tym roq nie zejdą A co do kryzysu - to wszystko pic na wodęfotomontaż, bajeczka dla ulicy. Tzn. kryzys jest ale nie przeszkodzi to w ostatnim balu na Titanicu Dopiero jak ulicy pożenia towar to będzie to na co tak czekasz: [/quote] z tym kryzysem też tak myślę bo w galeriach handlowych jest pełno ludzi i nie ma gdzie zaparkować auta ulica nie ma kasy, albo czyma na lokatach lub w złocie, akcji nie kupuje bo media za bardzo są armagedonowe podobno w budowlance pracęmoże stracić ponad 100tyś ludzi | |
| | | qbiq
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:56 | |
| A żeby pożenic towar ulicy co trzeba zrobić? HOSSE. Kiedy ulica dostrzeże hossę? PO PRZEKROCZENIU 2900. Wniosek -> idzemy ponad 3K Proste, nie?
Ostatnio zmieniony przez qbiq dnia Sob 23 Cze 2012, 21:57, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 21:57 | |
| - EX napisał:
- mariner napisał:
- karnak napisał:
- w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Przedstaw własne mariner z chęcią poczytam Witaj EX czekałem na Twój taki post ostatnio pytałeś się o KACZORA jak tam pogratulowałeś mu na priv bo na ogólnym nie zauważyłem wygrał z Tobą i nic tego nie zmieni pzdr | |
| | | w84u
Liczba postów : 199 Age : 54 Location : PL Registration date : 13/11/2011
| | | | barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 22:20 | |
| Paligłup chce wysyłać całą rodzinę na urlop po urodzeniu dziecka. Najlepiej jeszcze wszystkie ciocie i wujki oraz sąsiedzi. Ta partia to rozdawnictwo kasy socjalne. http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Chca-wydluzyc-urlop-ojcowski-do-dwoch-miesiecy,wid,14672793,wiadomosc.html Co za barany na takich gamoni głosowały? | |
| | | EX
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 22:36 | |
| - mariner napisał:
- EX napisał:
- mariner napisał:
- karnak napisał:
- w84u napisał:
- karnak napisał:
- Mam proste pytanie:
Przedstaw własne mariner z chęcią poczytam Witaj EX czekałem na Twój taki post ............ pzdr Stock, stock i jeścio raz stock czekam na Twój wywód A Kaczorek to pewno nosi juś rurki Nie widziałeś go przypadkiem przy pracy | |
| | | EX
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND Sob 23 Cze 2012, 22:39 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO -23-24.06.2012r. WEKEND | |
| |
| | | | UFO -23-24.06.2012r. WEKEND | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach