| UFO - 09.07.2012 | |
|
+22Krzysztof W stronę słońca :) Pan Nikt petgry Akwila EX Ezet greg42 safranek Dave w84u MoralnyNiepokój Fanexa kLeszcz Reser goryl myśliwyl AgroTrader janek barany REALISTA inwestor 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:17 | |
| | |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:20 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:25 | |
| USDCHF już dojki wali na h4, to końcówka korekty, mocny jest, więc edek powinien spadać. Chociaż nie wiem, czy dziś jeszcze będą na tym jakieś ruchy, trochę za późno chyba. Pewnie jutro. |
|
| |
Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:26 | |
| Dzisiaj napiszę trochę przewrotnie: Moje eSy mają się dobrze, ... a ja nie mam nic do roboty. Wreszcie trochę laby | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:27 | |
| Na aussie też chamskie zaciągi, dzienny jest tuż nad EMA21 i można to tym tłumaczyć. Można też tym, że dziś poniedziałek, to nie jest najlepszy dzień na regularność. |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| |
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:30 | |
| - inwestor napisał:
09.07.2012 (IAR) - Milion osób straciło w Hiszpanii oszczędności inwestując w tzw. preferowane depozyty bankowe - wynika z raportu opublikowanego przez Stowarzyszenie Użytkowników Banków. Sprzedawano je jako wyjątkowo oplacalne, 5-letnie lokaty, jednak w większości wypadków po upłynięciu pięciu lat okazywało się, że pieniędzy nie można wypłacić albo że oferowana suma jest o wiele niższa od wpłaconej.
Przez kilka lat hiszpańskie banki oferowały swoim klientom wyjątkowo opłacalne - ich zdaniem - depozyty. Rocznie powierzona suma miała rosnąć 5%, a pieniądze można było wycofać nie wcześniej niż po pięciu latach. W tym roku minął ów termin, ale kiedy klienci chcieli wycofać pieniądze okazało się, że jest to nie możliwe. Pięć lat temu nie poinformowano ich, że proponowane depozyty należą do tzw. lokat wysokiego ryzyka i zależą od zysków banku. Dlatego w wielu wypadkach pieniądze nie tylko straciły na wartości, ale są nie do odzyskania. „Czuję się oszukana. Powiedziano mi, że bezpiecznie lokuje pieniądze, to były oszczędności mojego życia” - skarży się klientka banku.
Zdaniem Stowarzyszenia Użytkowników Banków, inwestujący w preferowane depozyty stracili ponad 5 mld euro. Banki zaś zarobiły na nich około 30 miliardów euro. to coś jak nasz kaczor marionetka czosnkowej ośmiornicy nasadza na minę ludzi | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:31 | |
| USDCAD. Ładna kreska na h4. Przy wzrostowej dzisiejszej świeczce dziennej jutro może być mocniejsza kontynuacja. |
|
| |
W stronę słońca :)
Liczba postów : 2490 Registration date : 05/07/2008
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:36 | |
| Jest miejsce, gdzie benzynę kupisz za 3 złote http://biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/jest-miejsce-gdzie-benzyne-kupisz-za-3-zlote,1819727 Przedsiębiorca dba o obywatela nie ma to tamto nawet na autostradzie rope można kupić drożej. 3,50 -4 pln. Hiob a Ty kiedy zrobisz dobrze rodakowi??
| |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:37 | |
| - Dezerter napisał:
- USDCAD.
Ładna kreska na h4. Przy wzrostowej dzisiejszej świeczce dziennej jutro może być mocniejsza kontynuacja.
Nie pasuje mi interwał daily. Ta chamska wielka laga job-twoju-mać z 29.Jun - na jej połowie jest opór i średnia EMA-21 jest opadająca. Jak na korbę to układ nie bardzo. Na h1 i h4 yako-tako to wygląda ale interwały wyższe mają przewagę nad niższymi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:37 | |
| - HIOB napisał:
- inwestor napisał:
09.07.2012 (IAR) - Milion osób straciło w Hiszpanii oszczędności inwestując w tzw. preferowane depozyty bankowe - wynika z raportu opublikowanego przez Stowarzyszenie Użytkowników Banków. Sprzedawano je jako wyjątkowo oplacalne, 5-letnie lokaty, jednak w większości wypadków po upłynięciu pięciu lat okazywało się, że pieniędzy nie można wypłacić albo że oferowana suma jest o wiele niższa od wpłaconej.
Przez kilka lat hiszpańskie banki oferowały swoim klientom wyjątkowo opłacalne - ich zdaniem - depozyty. Rocznie powierzona suma miała rosnąć 5%, a pieniądze można było wycofać nie wcześniej niż po pięciu latach. W tym roku minął ów termin, ale kiedy klienci chcieli wycofać pieniądze okazało się, że jest to nie możliwe. Pięć lat temu nie poinformowano ich, że proponowane depozyty należą do tzw. lokat wysokiego ryzyka i zależą od zysków banku. Dlatego w wielu wypadkach pieniądze nie tylko straciły na wartości, ale są nie do odzyskania. „Czuję się oszukana. Powiedziano mi, że bezpiecznie lokuje pieniądze, to były oszczędności mojego życia” - skarży się klientka banku.
Zdaniem Stowarzyszenia Użytkowników Banków, inwestujący w preferowane depozyty stracili ponad 5 mld euro. Banki zaś zarobiły na nich około 30 miliardów euro. to coś jak nasz kaczor marionetka czosnkowej ośmiornicy nasadza na minę ludzi Bzdury piszesz. Udzielanie kredytów jak również pośrednictwo w ich udzielaniu może być intratnym zajęciem, ale nie jest oszustwem. Warunki umowy masz jasne, kasa jest wypłacana, a obie strony z założenia dotrzymują warunków umowy. Tutaj założeniem banków było od początku do końca oszustwo. Kaczor za taki komentarz powinien Cię zabrać na trening i trochę przećwiczyć. |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:39 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:41 | |
| - MaRkEt TrAdEr napisał:
- Dezerter napisał:
- USDCAD...
Nie pasuje mi interwał daily. Ta chamska wielka laga job-twoju-mać z 29.Jun - na jej połowie jest opór i średnia EMA-21 jest opadająca. Jak na korbę to układ nie bardzo.
Na h1 i h4 yako-tako to wygląda ale interwały wyższe mają przewagę nad niższymi. Możliwe. Ale na wszystkich TF wykres jest nad EMA21, tylko dzienny się przebija, więc to nie tak spadkowo mimo wszystko. Musisz brać poprawkę na to, że ja łapię zalążki trendów, Slum dog Ci to potwierdzi. |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:44 | |
| - Dezerter napisał:
- HIOB napisał:
- inwestor napisał:
Zdaniem Stowarzyszenia Użytkowników Banków, inwestujący w preferowane depozyty stracili ponad 5 mld euro. Banki zaś zarobiły na nich około 30 miliardów euro. to coś jak nasz kaczor marionetka czosnkowej ośmiornicy nasadza na minę ludzi Bzdury piszesz. Udzielanie kredytów jak również pośrednictwo w ich udzielaniu może być intratnym zajęciem, ale nie jest oszustwem. Warunki umowy masz jasne, kasa jest wypłacana, a obie strony z założenia dotrzymują warunków umowy. Tutaj założeniem banków było od początku do końca oszustwo. Kaczor za taki komentarz powinien Cię zabrać na trening i trochę przećwiczyć.
eee tam poćwiczyć jedyne co od niego slyszalem, to że zrobi mi loda | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:46 | |
| | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 17:47 | |
| - HIOB napisał:
- Dezerter napisał:
- HIOB napisał:
- inwestor napisał:
Zdaniem Stowarzyszenia Użytkowników Banków, inwestujący w preferowane depozyty stracili ponad 5 mld euro. Banki zaś zarobiły na nich około 30 miliardów euro. to coś jak nasz kaczor marionetka czosnkowej ośmiornicy nasadza na minę ludzi Bzdury piszesz. Udzielanie kredytów jak również pośrednictwo w ich udzielaniu może być intratnym zajęciem, ale nie jest oszustwem. Warunki umowy masz jasne, kasa jest wypłacana, a obie strony z założenia dotrzymują warunków umowy. Tutaj założeniem banków było od początku do końca oszustwo. Kaczor za taki komentarz powinien Cię zabrać na trening i trochę przećwiczyć.
eee tam poćwiczyć jedyne co od niego slyszalem, to że zrobi mi loda
Wiedziałem, że UFO gejem zalatuje | |
|
| |
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 18:03 | |
| - Ezet napisał:
- HIOB napisał:
- Dezerter napisał:
- HIOB napisał:
- inwestor napisał:
eee tam poćwiczyć jedyne co od niego slyszalem, to że zrobi mi loda
Wiedziałem, że UFO gejem zalatuje Że niby co, jak zrobię żonie loda to niby gej jestem? Mam taką fajną maszynkę, czasami sobie kręcimy lody. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 18:05 | |
| |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 18:12 | |
| | |
|
| |
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 18:39 | |
| Czosnek tonie UK on course for return to 3 million unemployed, new surveys revealReports say job openings are declining at fastest rate for three years and jobless total could soon return to level last seen in 90s. http://www.guardian.co.uk/business/2012/jul/09/uk-set-for-3-million-unemployed Londyn tonie w skandalach. City przestaje być centrum światowych finansówManipulacje banku Barclays stopami LIBOR wpisują się w serię skandali bankowych w stolicy Wielkiej Brytanii. Analitycy są zgodni – pozycja Londynu jako centrum światowych finansów jest zagrożona. Podstawą działania rynków finansowych jest zaufanie, a z tym w Londynie jest coraz gorzej. Utrata 2 mld dol przez JPMorgan Chase, zarzut defraudacji na 2,3 mld dol. postawiony bankowi UBS, a także śledztwa wobec co najmniej 12 banków, w tym Barclays w sprawie manipulacji stopami LIBOR – to ciąg negatywnych wydarzeń w sektorze bankowym, które wydarzyły się w ciągu ostatniego roku w londyńskim City. Konsekwencje tych wydarzeń poniesie kraj, który po raz pierwszy od 1970 roku przeżywa podwójną recesję, oraz w którym w 2011 roku zwolniono najwięcej pracowników sektora usług finansowych spośród wszystkich innych krajów. http://forsal.pl/artykuly/631106,londyn_tonie_w_skandalach_city_przestaje_byc_centrum_swiatowych_finansow.html | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 18:43 | |
| | |
|
| |
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 19:17 | |
| cza wsio zrobić żeby poprawić te stosunki. proszem o propozycjem.
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Pon 09 Lip 2012, 19:50, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 19:22 | |
| bliżej bedzie nam do siebie.
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Pon 09 Lip 2012, 19:50, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
| Temat: Cris Pon 09 Lip 2012, 19:26 | |
| | |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 19:42 | |
| wałkujemy dalej wykres hej | |
|
| |
Dave Admin
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 20:02 | |
| | |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 20:23 | |
| - EX napisał:
- Czosnek tonie
UK on course for return to 3 million unemployed, new surveys reveal Reports say job openings are declining at fastest rate for three years and jobless total could soon return to level last seen in 90s.
http://www.guardian.co.uk/business/2012/jul/09/uk-set-for-3-million-unemployed
Londyn tonie w skandalach. City przestaje być centrum światowych finansów Manipulacje banku Barclays stopami LIBOR wpisują się w serię skandali bankowych w stolicy Wielkiej Brytanii. Analitycy są zgodni – pozycja Londynu jako centrum światowych finansów jest zagrożona. Podstawą działania rynków finansowych jest zaufanie, a z tym w Londynie jest coraz gorzej. Utrata 2 mld dol przez JPMorgan Chase, zarzut defraudacji na 2,3 mld dol. postawiony bankowi UBS, a także śledztwa wobec co najmniej 12 banków, w tym Barclays w sprawie manipulacji stopami LIBOR – to ciąg negatywnych wydarzeń w sektorze bankowym, które wydarzyły się w ciągu ostatniego roku w londyńskim City. Konsekwencje tych wydarzeń poniesie kraj, który po raz pierwszy od 1970 roku przeżywa podwójną recesję, oraz w którym w 2011 roku zwolniono najwięcej pracowników sektora usług finansowych spośród wszystkich innych krajów.
http://forsal.pl/artykuly/631106,londyn_tonie_w_skandalach_city_przestaje_byc_centrum_swiatowych_finansow.html Recepta: 1.Wujek A 2. Witaminka C | |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 21:46 | |
| http://pulsinwestora.pb.pl/2634123,52077,pudelek-idzie-na-gielde
normalnych firm nikt juś nie potrzebuje teraz to biznesem są jakieś pudelki, szajszbuki i inne gówna | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| |
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 Pon 09 Lip 2012, 22:17 | |
| - HIOB napisał:
- http://pulsinwestora.pb.pl/2634123,52077,pudelek-idzie-na-gielde
normalnych firm nikt juś nie potrzebuje teraz to biznesem są jakieś pudelki, szajszbuki i inne gówna A co oni produqją? Chyba tylko ploty qrwa co za paranoja, "firmy" z totalnej dupy Adolf sie w grobie przewraca A można swojego bloga wprowadzić na giełdę? Albo firmę o nazwie "chuj ci w dupę"? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 09.07.2012 | |
| |
|
| |
| UFO - 09.07.2012 | |
|