Mój główny system wykazuje szerokie beztrendzie z mocno wychłodzonymi oscylatorami. Jest wielce prawdopodobne, że gdy teraz W20 wahnie się trochę w górę to padnie sygnał L. Czy da zarobić to już inna sprawa. Jednocześnie w przypadku zawężenia wahań era parabolica przejdzie do historii. I pod co będę wtedy grał? Panie premierze-jak żyć?
Krótko kolego, krótko...
emeryci i renciści popierajcie Partię czynem, umierajcie przed terminem !!!
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Kawka z rana to podstawa Bydzie golenie depo kto na eS ten przegrał życie
a to jest kawka z wczoraj , której nie było, czy dzisiejsza ? no bo wczoraj kawki nie było i koledzy byli bardzo tym fucktem zbulwersowani NA KAŻDYM PODCIPIU SSSSSSSSSSSS NA KAŻDYM ZACIĄGU Z DUPY SSSSSSSSSSSSSS
Masz na myśli wczorajsze pałowanie
Ciekawe jak dziś szorciarze na KGH
I czym tu się podniecać? Masz z dupy wykres.
Słyszał o korektach w trendach spadkowych?
Dopiero jak z aktualnego poziomu pójdzie dziś kolejny wzrost to można będzie mówić o zmianie tendencji.
Reser
Pyry wczoraj zremisowały z Taudykordanem Żetykis czy coś takiego.
Widziałem ten mecz na internecie Kazach tv jakieś to śmieszne takie stroje brązowe w paski mieli ale to drużyna totalnie z dupy, grają jak cienkie Bolki.
Jak patrzę na to to przypomina mi się scenka z podstawówki z geografii. Najwyższy szczyt Gorców? Turbacz. I szybko został przerobiony na Masturbacz. Coś mi się zdaje,że dziś na rynku będziemy się wspinać na kolejny Masturbacz. W tej sytuacji spokojnie można odejść od ekranu celem przygotowań do urlopu.
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
Mój główny system wykazuje szerokie beztrendzie z mocno wychłodzonymi oscylatorami. Jest wielce prawdopodobne, że gdy teraz W20 wahnie się trochę w górę to padnie sygnał L. Czy da zarobić to już inna sprawa. Jednocześnie w przypadku zawężenia wahań era parabolica przejdzie do historii. I pod co będę wtedy grał? Panie premierze-jak żyć?
Krótko kolego, krótko...
a mój lokalny sklepikarz na to pytanie odpowiada: zostać posłem
Reser
Teraz znowu sranie w banię przez kilka godzin będzie
Klasyczne pałowanie leszcza
Na moim wykresie wyżej teraz takie NIBY-wybicie jest.... takie z dupy, szwagier tak lubi postawić nóż na ostrzu i żeby stał kilka godzin aż się w końcu w którąś manie wypsnie.
W stronę słońca :)
Liczba postów : 2490 Registration date : 05/07/2008
Juś nauczyłem się jednego: jeśli widać ruch na jakiejś jednej konkretnej walucie jak obecnie jest na €, to należy przeglądać WSZYSTKIE pary jakie są na platformie! czyli €/wszystko (nawet takie z dupy typu €/zar czy inne exotic) bo na różnych będzie różny trend i człowiek się pałuje z edkiem a tu taki €/cad prosze.... €/aud prosze.....
Mądry leszcz po szkodzie.
Przeglądanie wszystkich crossrates to tak jak kiedyś przeglądanie spółek na giepewuni tyle tego jest i cholera wie co pójdzie i w którą.
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Juś nauczyłem się jednego: jeśli widać ruch na jakiejś jednej konkretnej walucie jak obecnie jest na €, to należy przeglądać WSZYSTKIE pary jakie są na platformie! czyli €/wszystko (nawet takie z dupy typu €/zar czy inne exotic) bo na różnych będzie różny trend i człowiek się pałuje z edkiem a tu taki €/cad prosze.... €/aud prosze.....
Mądry leszcz po szkodzie.
Przeglądanie wszystkich crossrates to tak jak kiedyś przeglądanie spółek na giepewuni tyle tego jest i cholera wie co pójdzie i w którą.
Wystarczy znaleźć 2 - 3 silne odpowiedniki i na nich koncentrować się, szukając potwierdzeń dla danego sygnału.
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007