| Uniwersytet Futures i Opcji pod kierownictwem prof. SzFagra |
|
| UFO - 20.08.2012 | |
|
+25jj eranet mobar filip Generał REALISTA Janko Traderroo gumbas Diablo Dave neuron Rmir spiter tarzan karnak Reser betonowe_buty kLeszcz Takitam nomad kamikaze janek MICHU EX inwestor 29 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
pandorka
Liczba postów : 633 Registration date : 16/09/2011
| Temat: Re: UFO - 20.08.2012 Pon 20 Sie 2012, 23:19 | |
| Żyjemy w 'realnej' gospodarce. Od jakiegoś czasu /onegdaj się o to pytałem, 'kogoś' na forum/ odczuwam 'zalew' jeśli nie 'bombardowanie' ofertami kredytu dla firm, bez zaświadczeń, na duże kwoty, bardzo często przekraczające obroty/nie mówiąc o dochodach :shock: /, wszystko z banków a nie instytucji 'paranormalnych'. Banki współpracujące prześcigają się dodatkowo w ofertach co najmniej 'debetu' w rachunkach bieżących, nijak mających się do rocznych obrotów. Współpracujące, istniejące conajmniej X-lat firmy mają podobnie. Dlatego, niektórym 'krokom' odnośnie 'stóp' się nie dziwię.
I nie mam zamiaru wyjaśniać swojego zdania. :twisted: | |
| | | Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
| Temat: Re: UFO - 20.08.2012 Pon 20 Sie 2012, 23:23 | |
| - pandorka napisał:
- Żyjemy w 'realnej' gospodarce. Od jakiegoś czasu /onegdaj się o to pytałem, 'kogoś' na forum/ odczuwam 'zalew' jeśli nie 'bombardowanie' ofertami kredytu dla firm, bez zaświadczeń, na duże kwoty, bardzo często przekraczające obroty/nie mówiąc o dochodach /, wszystko z banków a nie instytucji 'paranormalnych'. Banki współpracujące prześcigają się dodatkowo w ofertach co najmniej 'debetu' w rachunkach bieżących, nijak mających się
do rocznych obrotów. Współpracujące, istniejące conajmniej X-lat firmy mają podobnie. Dlatego, niektórym 'krokom' odnośnie 'stóp' się nie dziwię.
I nie mam zamiaru wyjaśniać swojego zdania. bełkot jakiś wywnioskowałem z tekstu że firmy w polsce dostają ile chcą kredytów - większych bzdur nie słyszałem kredyt bez zaswiadczen dla firmy | |
| | | pandorka
Liczba postów : 633 Registration date : 16/09/2011
| Temat: Re: UFO - 20.08.2012 Pon 20 Sie 2012, 23:28 | |
| Może, Generał za krótko jesteś na rynku, jeżeli masz swoją firmę. Piszę o tym, co dostaję, odpisów udostępniać nie będę, nawet, czy tym bardziej pod 'groźbą' śmiechu.
Dobranoc Panu, za 'całokształt; :lol: | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 20.08.2012 Pon 20 Sie 2012, 23:28 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 20.08.2012 | |
| |
| | | | UFO - 20.08.2012 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |