facet w zyciu powinien byc w wojsku i zatańczyć na wlasnym weselu chociażby jak tutaj z biała żonką
w wojsku juz nie bedziecie ale przynajmnie to drugie zrealizujcie (ci co sie jeszcze ociągają )
dobrze ze ja tak nigdy nie bede miał i mysle ze opcjo tez ma to w
Z dupy się zachlać na takim weselu łaj not ale być panem młodym to juś niekoniecznie.
Raz byłem tylko na weselu jakieś 11 lat temu to pamiętam, że tak byłem najebany, że celowo zaszczałem wszystko dookoła kibla starając się nie trafić do niego tak jak z tym gościem z jakiegoś filmu Tarantino co miał zaszczać cały bar a ani kropli do stojącej na nim szklanki.
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
ma ktoś z was skuter? bo jutro jadę obejrxeć 200 pojemnosci za mniej niż 2000 z 2003 i to jest w miarę atrakcyjna cena, tylko nie wiem jak się będzie jeździć na takim sedesie sory za mój czarny humor z tym wiadrem
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
The death sentence on Hashemi, who has fled to Turkey, immediately provoked a surge of bombings and killings across Iraq, which claimed the lives of 75 people and maimed and injured hundreds.
The Iraqi government has chosen a path which is beyond the boundaries of civilized behavior and they have fanned the flames of a new insurgency in the process. And yet the civilized world seems to have been struck dumb. Repeated violations of human rights, arbitrary arrests, secret prisons, torture and a spate of executions in Iraq has failed to raise so much as a murmur from the West.
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Opcjo aplikacja dla Ciebie: http://natemat.pl/31153,gdzie-jest-moja-kupa-jaworzno-prezentuje-aplikacje-ktora-pozwala-sledzic-trase-odchodow
"Gdzie jest moja kupa?" – Jaworzno prezentuje aplikację, która pozwala śledzić trasę odchodów
Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji w Jaworznie przygotowało aplikację, która pozwoli mieszkańcom śledzić drogę, jaką przebywają ich odchody. Aplikacja nosi nazwę "Gdzie jest kupa?" i zostanie zaprezentowana 20 września.
forex UFOTrader Senior
Liczba postów : 5321 Location : Kraków Registration date : 29/08/2007
Greccy policjanci buntują się przeciwko obniżce ich płac
W Atenach doszło w czwartek do przepychanek między policjantami demonstrującymi przed siedzibą rządu a ich kolegami, którzy ją chronili. Tego dnia związki zawodowe policji ostrzegły też, że już nie będzie ona brała udziału w tłumieniu demonstracji pracowniczych.
200 tys. włoskich emerytów musi oddać "czternastkę"
Około 200 tysięcy włoskich emerytów musi oddać wypłaconą im 3 lata temu czternastą emeryturę, bo włoski odpowiednik ZUS-u dopiero teraz wykrył, że nie mieli do niej prawa. Instytucja zapewnia, że operację odzyskania tych pieniędzy przeprowadzi „bezboleśnie”.
Grecja wyprzedaje nieruchomości (LISTA)
Trojka, czyli przedstawiciele pożyczkodawców (MFW, EBC i KE) wizytują w tym tygodniu Grecję by sprawdzić jakie cięcia budżetowe i reformy wprowadza Hellada.
Policja podatkowa w Grecji prześwietla majątki polityków
Grecka policja podatkowa prześwietla majątki 32 byłych i urzędujących polityków pod kątem korupcji - poinformowało w czwartek ministerstwo finansów. Dochodzenie to jest przeprowadzane w ramach walki z unikaniem podatków i korupcją.
Dług Skarbu Państwa na koniec lipca - 778,7 mld zł
Zadłużenie Skarbu Państwa na koniec lipca tego roku spadło o 20 mld 446 mln zł, tj. o 2,6 proc. w porównaniu z czerwcem i wyniosło 778 mld 737,8 mln zł - poinformowało w czwartek w komunikacie Ministerstwo Finansów.
„Inwestorzy przesadzają z optymizmem”
Wyceny akcji są tak wysokie, jakby za chwilę dane makro miały się znacząco poprawić. Trudno na to liczyć — ostrzega Barry Knapp, strateg Barclays.
Skrajnie trudne, ale nadal wyobrażalne - w ten sposób szef MSZ Radosław Sikorski ocenił w czwartek szanse uzyskania przez Polskę do 2020 r. z unijnej kasy obiecywanych przez PO w kampanii wyborczej 300 mld zł.
Z Rosji „uciekło” do sierpnia 52 mld USD
Minister gospodarki Andriej Bełousow powiedział, że z Rosji wypłynęło w okresie styczeń-sierpień ok. 52 mld USD netto, informuje Reuters na swojej stronie internetowej.
Barclays Capital obniżył prognozy dla Hiszpanii
Barclays Capital obniżył prognozę PKB dla Hiszpanii na 2013 r. i podniósł deficytu finansów publicznych. Bank spodziewa się, że Hiszpania wystąpi do UE o zapobiegawczy program wsparcia z początkiem października.
"Fed bliski niepoczytalności"
Decyzja Rezerwy Federalnej o wprowadzeniu trzeciej rundy ilościowego luzowania przypomina profesorowi Aswathowi Damodaranowi z Uniwersytetu w Nowym Jorku film pt. "Dzień świstaka".
CBOS: 26 proc. zwolenników rządu, 40 proc. - przeciwników
We wrześniu rząd cieszył się poparciem 26 proc. respondentów, jako jego przeciwnicy określiło się 40 proc. ankietowanych - wynika z sondażu CBOS. Zadowolonych z tego, że na czele rządu stoi Donald Tusk, było 32 proc. badanych, niezadowolenie z tego faktu wyraziło 53 proc.
Zamówili by sobie terapie szokową Jeffrey'a Sachs'a albo zadzwonili do Balcerowicza może jakieś kserokopie mu się ostały i wyszli by z recesji w dwie dekady.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Waham się między kontrabasem a wiolonczelą A tak poważ nie to s&p500 całkiem podobnie chodzi, ale to nie to.
re Ezet No jaki? Instrument normalnie No ale jaki instrument? Jak to jaki? Instrument normalnie. to jest fujarka futures - instrument do użytku dziennego i zaspokojenia pragnień niewiast
pandorka
Liczba postów : 633 Registration date : 16/09/2011
Waham się między kontrabasem a wiolonczelą A tak poważ nie to s&p500 całkiem podobnie chodzi, ale to nie to.
re Ezet No jaki? Instrument normalnie No ale jaki instrument? Jak to jaki? Instrument normalnie. to jest fujarka futures - instrument do użytku dziennego i zaspokojenia pragnień niewiast
ale co z tego szczególnego wynika, chodzi o tą średnią (co to za średnia) czy o co [img][/img]
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008