Evolution of a Trader: Trading Basics: Due Dec 2012 Evolution of a Trader: Fundamental Analysis and Position Trading: Due Jan 2013 Evolution of a Trader: Swing and Day Trading: Due Feb 2013 Visual Guide to Chart Patterns: Due Nov 2012 Encyclopedia of Candlestick Charts Encyclopedia of Chart Patterns, Second Edition Trading Classic Chart Patterns Getting Started in Chart Patterns
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Minister edukacji Krystyna Szumilas od momentu objęcia stanowiska przeznaczyła 1,3 mln zł na premie dla urzędników w swoim resorcie. PiS i związkowcy są oburzeni.
Zwolnienia w Agorze: Pacewicz i Ogórek stracili etaty w "Gazecie Wyborczej"
Wojciech Jachim przestanie kierować "Gazetą Wyborczą Szczecin", a Maciej Krzyślak wydaniem "GW" w Zielonej Górze. W ramach redukcji etaty stracą też w "GW" m.in. Piotr Pacewicz i Michał Ogórek – wynika z... »
Ile warte jest życie leminga?
Ślepo wierzą w to, co widza wokoło. Przez co potępiani są przez krytyków. Jednak leming dla wielu to uosobienie aspiracji, wejście do rodzącej się polskiej klasy średniej. Ile kosztują takie aspiracje i ile trzeba wydać, żeby w... »
650 nauczycieli zwolnionych, 1500 na niepełnych etatach
Co najmniej 650 nauczycieli w regionie od września jest bez pracy i ta liczba może wzrosnąć – wynika z danych Okręgu Świętokrzyskiego Związku Nauczycielstwa Polskiego w Kielcach. To skutek likwidacji 36 szkół i oszczędności w oświacie. »
Ostatnio zmieniony przez EX dnia Pią 28 Wrz 2012, 09:00, w całości zmieniany 2 razy
Windziarz
Liczba postów : 845 Location : Silesia Registration date : 20/10/2010
ale jest przynajmniej patriotą w odróżnieniu od wielu oświeconych
powinni takich na badania skierowac, dlaczego posłem moze zostac oszust, zlodziej, debil, niewyksztalciuch i wariat? np niesiol powinien byc poddany badaniom psychiatrycznym. pozniej pod siebie ustanawiaja prawo.
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Pią 28 Wrz 2012, 09:07, w całości zmieniany 1 raz
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
Dzięki Moralniaczku za wczorajszy KLIK. Przeczytałem, ściągnąłem, analizuję dane tam zawarte. Niestety nie ma tam właśnie serii M z bieżącego roku... Dlatego pytam, czy ktoś ma dane tej serii, i seria U też by się przydała, bo tam tylko dwa wpisy są...
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Jus wim dlaczego Balcerek nie miał czasu by pojawić się na debacie ekonomicznej Odkopał notatki o Sachsa i siedzi na Ukrainie
Ukraina wyprzedaje majątek. Rząd sprzeda 1200 państwowych spółek
2012-09-27 Władze Ukrainy zapowiadają wielką prywatyzację mienia państwowego, która ma objąć 1200 przedsiębiorstw, znajdujących się obecnie na liście 1500 podmiotów gospodarczych dotychczas niepodlegających przekształceniom własnościowym.
Ostatnio zmieniony przez EX dnia Pią 28 Wrz 2012, 09:15, w całości zmieniany 2 razy
nomad
Dzięki Moralniaczku za wczorajszy KLIK. Przeczytałem, ściągnąłem, analizuję dane tam zawarte. Niestety nie ma tam właśnie serii M z bieżącego roku... Dlatego pytam, czy ktoś ma dane tej serii, i seria U też by się przydała, bo tam tylko dwa wpisy są...
powinni takich na badania skierowac, dlaczego posłem moze zostac oszust, zlodziej, debil, niewyksztalciuch i wariat? np niesiol powinien byc poddany badaniom psychiatrycznym. pozniej pod siebie ustanawiaja prawo.
pelna zgoda kazdy kandydat na publiczny urzad ,stanowisko powinien byc zbadany przez niezalezny zespol lekarzy i miec zrobiony test na inteligencje oraz wyciag z rejestru skazanych te wyniki powinny byc podane do publicznej woadomosci i zamieszczone przy nazwisku kandydata
a poxmniej niech lemingi wybieraja sobie najwiekszych debili i złodziei -maja takie prawo
np o tym debilu bym chetnie przeczytał takie info
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
nomad